niunka24 28.11.06, 17:57 Mam wizytę u gina... A po ostatnich "szopkach'" ze skurczami, bardzo się boję o Młodego... Trzymajcie kciuki,żeby było ok i żebym w szptalu nie wylądowała (brrr) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mi80 a za dwie... 28.11.06, 17:59 trzymam kciuki spokojnie, będzie dobrze! :) a za dwie godzinki wrocisz i napiszesz nam, że jest w porządku, ze się bałąś, ale się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: za godzinę... 28.11.06, 17:59 bedzie dobrze. tylko sie nie stresuj.. i nie denerwuj ( wiem ze latwo powiedziec ) sciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: za godzinę... 28.11.06, 18:28 Hej! Wszystko będzie dobrze, tylko się nie denerwuj! Daj znać jak wrócisz! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 DZIĘKI!!! 28.11.06, 19:49 Nasz Mikołaj (chyba jednak:)) ) waży 1,3 kg, jest duuuży, zdrowy. Ja muszę się obchodzć ze sobą jak z jajkiem,nic mi nie wolno,bo moja szyjka się niestety skraca,ale szpital nie jest konieczny. Teraz tylko leżeć,odpoczywać i nie stresować się....;) Dzięki za kciuki,jestem pewna,że pomogły:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: DZIĘKI!!! 28.11.06, 19:50 niunka24 napisała: > Nasz Mikołaj (chyba jednak:)) ) waży 1,3 kg, jest duuuży, zdrowy. > Ja muszę się obchodzć ze sobą jak z jajkiem,nic mi nie wolno,bo moja szyjka się > > niestety skraca,ale szpital nie jest konieczny. Teraz tylko leżeć,odpoczywać i > nie stresować się....;) > Dzięki za kciuki,jestem pewna,że pomogły:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: DZIĘKI!!! 28.11.06, 19:55 Widzisz, wiedziałam, że wszystko będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś