hania-z 30.11.06, 09:24 Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia , radość będzie przewodnikiem nie tylko w tym dniu , wszystkiego najlepszego Justysiu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadziejkaa Re: justysia:) 30.11.06, 10:16 Justyś, skoro hania życzy Ci wszystkiego naj, naj, to ja oczywiście nie mogę być od niej gorsza i również wszystkiego najlepszego! P.S. Haniu, jak coś, to będzie na Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: justysia:) 30.11.06, 10:19 to ja swojej osobistej, najlepszej i jedynej Siostrze też życzę wszystkiego co najlepsze z tej tajemniczej okazji... 100 lat, justysiu :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: justysia:) 30.11.06, 10:21 Nadju ależ oczywiście:] kwiaty zawsze mogę zabrać:D Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: justysia:) 30.11.06, 10:24 Haniu, ale powiesz nam później z jakiej okazji te życzenia, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: justysia:) 30.11.06, 10:42 Justyś, Sto Lat z okazji imienin, życzy Ci Bytom!:) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: justysia:) 30.11.06, 13:51 Dziękuję :) wywróżę Wam coś specjalnego a sobie nowy komputer bo stary mi odmówił posłuszeństwa i bywam z tzw. doskoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: justysia:) 30.11.06, 14:23 o co chodzi? Urodziny już były niedawno, czy justyś ma na imię Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: justysia:) 30.11.06, 14:38 aaa ...Ymieniny... no dobra, dobra. Już się obudziłam. Wszystkiego justyś:D Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: justysia:) 30.11.06, 14:43 miia1 napisała: > aaa ...Ymieniny... no dobra, dobra. Już się obudziłam. Wszystkiego justyś:D Miia, też do tego doszłam. Dzięki google ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: justysia:) 30.11.06, 23:10 Justysiu niech spełnaja się Twoje marzenia , laptopa ci życzę i karty z chello albo orange. Będziesz ciągle on-line ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: justysia:) 30.11.06, 14:28 Jak najmniej Naleśników, jak najwięcej Misterów - nie tylko na czatach, Bliźniaczko :) Wszelkiej pomyślności! Odpowiedz Link Zgłoś
mikosz8 Re: justysia:) 30.11.06, 14:42 Cholera wie...starsze Panie przywiazują wagę do rocznic może to jakaś rocznica ślubu justysi , może złote gody, ciekawe czy podczas ceremonii odnowienia zaślubin mąż zapyta justysi o tego faceta z kawą ? no i tego "skarba" A moze już zapytał i justysia musi ganiać do kawiarenki internetowej?:D:D:D coś ją nie widać.:D Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: justysia:) 30.11.06, 23:03 Justyna, Ty wiesz, czego Ci życzę. ;) T. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: justysia:) 01.12.06, 08:42 Wywróżyłam Wam piękne "psie kupy", ale podobno w każdej mozna dopatrzyć się szczęścia;))trzeba tylko mieć wyobraźnię by w rozlanej masie z parafiny dostrzec kontury Afryki i czekające Was podróże:) Dziękuję za życzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś