skorpionica11 30.11.06, 20:38 nie idz jeszcze ;P posiedz te 20 min do 21 :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:42 uuffffff jak dobrze ;P ja nie krzycze glosno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:44 Skorpi chyba tylko my dzisiaj nie jesteśmy gdzies na andrzejkach Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:45 chyba tak :)) bo nawet moja mama poszła na imieniny do Andrzeja ale ja z tego powodu nie ubolewam ,bo i tak trzeba rano wstac a lepiej byc wyspanym ,niz na kacu :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:47 rano to trzeba wstać niestety, dobrze że jutro już piątek, a potem już cały czas weekend ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:49 no tak i mozna sie wyspac :)) ja moze jutro jeszcze wstapie do sklepu z ciuchami jest juz wyprzedaz i jeszcze tego sklepu w centrum nie odwiedzialam ,bo jest od nie dawna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:51 ja na razie nie wchodzę do sklepów, bo mam co nosić, a jak wstąpię to zawsze jakąś kasę przetracę Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 20:56 ja mam akurat potrzeby musze kupic sobie kurtke zimowa z kapturem a teraz chodze w krótkiej jesiennej, ale za to cieplej kurtce :)) w sumie gdyby byla caly czas taka pogoda to nie musiaal bym w tym roku kupowac zimowej kurtki tez zachorowalam na kamizelke (korzuszek) ale koszt.170zł i czekam na wyprzedaz a jest jeszcze 2 rzecz na która zachorowalam to golf :)ale on pewnie koszt. 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 21:02 też mi się podobają takie kamizelki ze sztucznego futerka, a Ty myślisz o prawdziwym kozuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 21:05 fantka napisała: >, > a Ty myślisz o prawdziwym kozuszku? to sa takie kamizelki jak kurtki/plaszcze z kozucha-zamsz cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 21:09 ja kupiłam kilka lat temu kożuszek sztuczny, zamsz na wierzchu, pytają mnie ciągle czy to naturalne... udało mi się bo jest bardzo ładny i dobry gatunkowo, drogi był, ale opłaciło się, po kilku latach wygląda jak nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 30.11.06, 21:18 Saba się zameldowała i znikła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko jestem aallooooooo :P 01.12.06, 07:11 mi sie wydaje ze powinna byc (kamizelka) dobra gatunkowo w "new yorkerze' ja widzialam fantka napisała: > ja kupiłam kilka lat temu kożuszek sztuczny, > zamsz na wierzchu, > pytają mnie ciągle czy to naturalne... > udało mi się bo jest bardzo ładny i dobry gatunkowo, > drogi był, ale opłaciło się, > po kilku latach wygląda jak nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 01.12.06, 18:40 muszę podejść i zobaczyć o jakiej kamizelce opowiadasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 02.12.06, 11:53 aallooooooo :P jestem a gdzie Ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: fantko jestem aallooooooo :P 02.12.06, 12:08 Siemka!Ja też jestem.A Wy gdzie jesteście? zabawa w chowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: fantko dobranoc ;P 30.11.06, 21:03 jutro moze dluzej posiedze przy kompie jezeli sie spotkamy na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 02.12.06, 12:12 jestem cały czas, trochę poszłam na zaprzyjaźnione fora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: fantko jestem aallooooooo :P 02.12.06, 12:41 Ogólnie pustki, ale pogoda bardzo ładna, sam bym pospacerował troszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: fantko jestem aallooooooo :P 02.12.06, 12:42 fakt, pogoda ekstra... ja też potem pójdę bo słońce ciągnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś