Dodaj do ulubionych

odtwarzacze mp3

02.12.06, 22:33
Chcę kupić, jakiś w miarę tani, ale z dobrą jakością dźwięku - zależy mi na
podbiciu basów.
Macie może jakieś sugestie? Swój typ już mam, ale chciałabym to skonfrontować
z innymi opiniami. Jeśli posiadacie, to napiszcie jaki i czy do czegoś się
nadaje:)
Obserwuj wątek
    • olianka Re: odtwarzacze mp3 03.12.06, 13:36
      Dziewczyny, no napiszcie coś!
    • gosiaqus Re: odtwarzacze mp3 03.12.06, 14:26
      ja mam taki zling zoltrix slot coś tam coś tam 512 mb, ma prawie 2 lata, i już jest staruszkiem, archaiczny- na kabel, a nie bezpośrednio podłączany- ważne, żeby miał wbudowane zlącze, joystick.
      szczerze mówiąc oprócz oldschoolowego wyglądu- niczym z lat 80tych i tego, że jest plaski to nic więcej dobrego nie mogę powiedzieć- kupiłam go przez sugestię brata- był tańszy od popularnych creativow a porządniejszy niż te inne i to zaważylo.
    • katikot Re: odtwarzacze mp3 03.12.06, 18:08
      Mam MM234 Demon 512 MB, firmy Manta. Całkiem niezły, z dyktafonem, 2 lata gwarancji, prosty w obsłudze jak na tak "skondensowane" urządzenie. Na jakość dźwieku nie mogę narzekać.
    • mroofka2 Re: odtwarzacze mp3 03.12.06, 20:48
      zajrzyj na forum komputer tam ci pomogą;))
      • olianka Re: odtwarzacze mp3 03.12.06, 20:51
        Patrzyłam, ale zależy mi też na opiniach osób, które przynajmniej wirtualnie znam!
        • prabucianka Re: odtwarzacze mp3 04.12.06, 09:30
          ja mam taki sony 1gb, jesli chodzi o basy to jest w porzadku, ma regulacje i
          basow moze byc sporo, ma tez equalizer (cokolwiek to jest, ale tez cos z
          dzwiekami), 30 godz sobie gra bez ladowania, zarzut jedynie mam taki, ze jakosc
          jest ciut gorsza niz z plyty
    • beesok Re: odtwarzacze mp3 04.12.06, 22:49
      Polecam odtwarzacze iriver - dobra jakosc i choc nie tanie maja dosyc szeroka oferte w roznych cenach :)
      • sanyu Re: odtwarzacze mp3 22.01.07, 21:53
        no własnie ja też poszukuję czegoś dla siebie..mój typ:
        www.mp3ka.pl/produkt.php?prod_code=vivi_1gb
        co sądzicie? czy to się nie psuje? znaczy jeśli ktoś ma może coś powiedzieć
        prawda?:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka