monalajza 05.12.06, 14:10 Widzialyscie? jak wrazenia? Mnie sie bardzo podobał. Bradzo. Tylko Brad Pitt mi tam za cholere nie pasował. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanyu Re: "Babel" 05.12.06, 17:33 nie warto JEŚLI widziałyście "Crash", film utrzymany w bodobnym klimacie domina, czyli jedno zdarzenie niby nie związane a pociąga za sobą drugie. Crach jest o niebo lepszy, bez Brada Pitta, i zostaje na dłuuugo w pamięci a Babel zapomniałam po paru minutach od wyjścia z kina :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: "Babel" 05.12.06, 23:52 swietny film. jeden z najlepszych, jakie widzialam w tym roku -- Prawda to subiektywny stan wiedzy o stanie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: "Babel" 06.12.06, 07:58 hmmmm widze, że mam starszne "tyły" bo nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego filmu;) Noi Bratd Pitt - nie lubię gościa :( Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: "Babel" 06.12.06, 08:01 ja coś tam slyszałam....a raczej czytałam ostatnio chyba w TeleTygodniu... Magda - tez nie przepadam za Bardem Pittem, jak dla mnie jest za cuierkowy...jesli chodzi o wyglad, a gra aktorska...coż dla mnie to jeden z wielu;) Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: "Babel" 06.12.06, 09:30 Jeszcze nie. Poza tym sama będę musiała iść do kina :( Ale widziałam dwa poprzednie filmy Inarritu, więc wiem już czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: "Babel" 06.12.06, 16:28 Ja widziałam :) fantastyczny film! jeden z najlepszych jakie widziałam! polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś