Dodaj do ulubionych

moje postanowienie

07.12.06, 23:23
dzis wieczor ,postanowilem ze bede wisial i czasem rozmawial na lokomotywie
jak postanowilem tak zrobilem
nie jest zle , zyje , pare epitetow da sie wytrzymac
to mi sie podoba najbardziej :)
22:56:36 ~use: dobry wieczor
22:56:43 ~Grześ Wieś:): jest uznana za nalepszą harmonijkarkę na swiecie
22:56:48 ~use: powisze troszke u was
22:56:56 ~Grześ Wieś:): use spierdalaj
22:57:02 ~use: moze sie czegos naucze <mysli>
22:57:10 ~Grześ Wieś:): debil niczego nie przyswoi
Obserwuj wątek
    • jagus007 Re: moje postanowienie 07.12.06, 23:25
      Cześć, use:)
      • moonn Re: moje postanowienie 07.12.06, 23:32
        porzegnanie te cieple mialem , az milo spac isc
        Kawo dla ciebie specjalnie , mala wklejka tych wspanialych dyskusji :
        23:27:26 ~use: pa pasie
        23:27:28 ~Grześ Wieś:): wypierdalaj use
        23:27:42 ~use: oj jakie mile porzegnanie
        23:27:47 ~Grześ Wieś:): ż
        23:27:49 ~use: roplacze sie
        23:27:52 ~Grześ Wieś:): analfabeto
        23:27:58 ~use: <ryczy>
        23:28:08 ~Valmont: dobranoc use
        23:28:17 ~use: no cuz ham zawsze hamem zostanie
        23:28:28 ~Grześ Wieś:): debil debilem
        23:28:29 ~use: najwyzej bedzie mial doc.ham

wiecie niezniechecilem sie , myle , bo czasem mi sie do zdaza , ze to tylko tak
        na wstepie bylo ;)
        • speed45 Re: moje postanowienie 08.12.06, 09:30
          moonn ty to juz dumy honoru nie masz zeby siedziec z taka cholota z pariasami
          czata z tanimi cichodajkami i alkoholikami. wstyd mi za ciebie
          • kawa3603 Re: moje postanowienie 08.12.06, 10:40
            No tak speed. Nie odpowiedziałam Ci w poprzednim wątku i nie odpowiem. Masz
            ignora u mnie. Nie istniejesz. I nie wynika to tylko z tego co napisałeś o mnie,
            ale ogólnie ze wszystkich Twoich dotychczasowych wypowiedzi. Dumy to Ty nie masz
            przede wszystkim. Ja się zastanawiam się czy Ty posiadasz cokolwiek, poza
            mózgiem wypranym nienawiścią.
            Zakończyłam z Tobą dialog definitywnie.
            • speed45 Re: moje postanowienie 08.12.06, 12:25
              cichodajko ty tez dla mnie nie istniejesz weszlas tutaj w wielka smierdzaca
              kupe i nie chcials sobie ubrudzic raczek ale tak sie niestety nie da. nie mozna
              zjesc ciastka i miec ciastka. smierdzisz juz ta kupa. przez krotki czas chyba
              mnie nawet podziwialas styl mojej pisaniny i docinalas procesowi ze ja pisze
              podobne teksty jak on. teraz ty poczuj poczwaro jak sie czuja kobiety obrzucane
              takimi epitetami, gdy ich godnosc jest mieszana z blotem a ich dobre imie sluzy
              za szmate do wycierania brudnych buciorow procesa i jemu podobnych. zwyczajnie
              sie skur....ilas sajonara kawa
              • kawa3603 Re: moje postanowienie 08.12.06, 12:51
                Nigdy Cię nie podziwiałam za Twoją pisaninę. Przejąłeś z procesa to co we mnie
                budzi sprzeciw. I zawsze będzie budził. Przejąłeś najgorsza jego cząstkę i
                chcesz, aby to budziło w kimś podziw ? Gdyby proces reprezentował sobą tylko to,
                co Ty teraz pokazujesz, nigdy nie podjęłabym z nim jakiegokolwiek tematu. Nic
                nie rozumiesz speed. Twoje ataki są dla mnie niczym, jak Twoje próby zaistnienia
                pod szyldem "padliny procesa".
                • mikosz8 Re: moje postanowienie 08.12.06, 14:36
                  Kawo - nie może być tak że szuka sie w człowieku tylko tych dobrych cech o
                  jakich piszesz że gdzieś tam istnieją w procesie, i rozgrzesza się Go , bo
                  przecież i w mordercy znajdziesz człowieczęństwo. Gdyby podzieliś twoje kawo
                  stanowisko to nie potrzeba byłoby więzień ani policji.
                  Każdy czułby się bezkarnie bo przecież lubię kotka sąsiadki - no przecież:)
                  a to że zmieszałem z błotem kogoś to chwilowa niedyspozycja.
                  Gówno prawda kawo - moralizatorko i papugo procesa.
                  • kawa3603 Re: moje postanowienie 08.12.06, 22:59
                    A kim Ty jesteś Mikoszu i co robisz takiego doniosłego, abym miała właśnie
                    inspirować się Twoimi poglądami i osądami ? Mam prawo do własnych osądów, a
                    ubliżanie jakiegoś chłystka netowego nie wpłynie na ich zmianę. Nie pokazujesz
                    Mikosz niczego ani też nie piszesz nic, co mogłoby prowadzić do zmiany mojej
                    oceny. A jak czytam co kierujesz pod adresem moim, osoby właściwie postronnej,
                    to nie dziwię się, że ktoś Cię tępi. Niedługo może zacznę temu przyklaskiwać, bo
                    nie znoszę kanalii.
                    • moonn Re: moje postanowienie 08.12.06, 23:06
                      kawo,miech cie dzis zainspiruje wlamanie na login reda na 40 i zadziwiajace
                      milczenie procesa ;P
                      • szajba_a Re: moje postanowienie 09.12.06, 21:51
                        monn use Angusie żadnego wlamu nie bylo tylko się skompromitowaleś hahahha sam
                        red zlożyl oficjalne oświadczenie czlowieku opanuj się i tak juz ci nie
                        oddadzą koloru
        • szajba_a Re: moje postanowienie 09.12.06, 22:00
          wiesz moon żal mi ciebie wisisz tak na 40-stkach licząc że za same wiszenie
          zwróćą ci kolor bo dla ciebie wazny jest tylko kolor.. Jania wędrująca po
          netowych pokojach w poszukiwaniu procesa i te wasze smieszne teksty którymi
          oboje rzucacie normalnie żenada ...upadek na dno i dno się zarwalo
    • szajba_a Re: moje postanowienie 08.12.06, 10:48
      moon ty jednak nie ma krzty honoru facet juz nie wiesz co by tu robic na tych
      czatach... nigdzie cię nie chcą wszyscy się poznali na tobie co dalej?.. jesteś
      smieszny co chcesz udowodnić?
      • moonn Re: moje postanowienie 08.12.06, 13:10
        Uprasza sie Kawe i speeda o niesmiecenie ;P , swoje porachunki zalatwiac prosze
        gdzie indziej
        • kawa3603 Re: moje postanowienie 08.12.06, 13:26
          Spokojnie Moon, ja już skończyłam dialog ze speedem ;)
          • moonn Re: moje postanowienie 08.12.06, 14:03
            ciekawe , widze go w kazdym temacie
            • alinka64 Re: moje postanowienie 08.12.06, 18:14
              Moon zdeklaruj się, czy nas lubisz czy nienawidzisz i atakujesz, bo po ilości
              wpisów oraz ich wydźwieku (przynajmniej ja je tak odbieram) czuję, że bardzo
              chciałbyś sie z Lokomotywianami ( a moze tylko z Lokomotywiankami ;)?)
              zaprzyjaźnić, tylko nie wiesz, jak się do tego zabrać ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka