Dodaj do ulubionych

NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST,

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:04
nie dokończyłaś mi przecież TAK interesującego wykładu na temat młodych
góralek !!!
Jak nie wrócisz szybciutko, to sie jutro do Ciebie w ogóle nie odezwę :((((((

M.
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:09
      coś mi serduszko zaczeło dziwnie pykać, więc włączyłam kompa, a to Ty się tak
      drzesz
      • czort Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:14
        Czort to sem ja!!
        • Gość: Men Re: Czort niezopola, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:16
          Witam wszędobylskiego Czorta :))))))
          • czort Re: Czort niezopola, 15.11.01, 22:44
            No cze. Pozwoliłam sobie na chwileczke zapomnienia. Zagadałam się z kimś i już
            jestem. VETO dla czorta z opola.
      • Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:15
        Nie drę się, tylko nierciepliwym uczniem jestem ...
        Wal dalej wykład, który przerwałaś, Młodzież śpi, nie usłyszy
        • Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:20
          zaloguj się i daj adres, to Ci wyslę, bo to bardzo sprośne, nie chcę mieć
          młodego Pentium na sumieniu, albo poczekaj, może kiedyś będę luźniejsza, to
          walnę na forumie
          • men_1 Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:27
            No to wal, bo już sie< kurcze nie mogę doczekać.
            Tylko szybciutko, bo jeszcze Ktosś sie obudzi i będzie "po ptokach"
            • Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:30
              poczekaj, spokojnie teraz ja się muszę zalogować, żeby Ci nie wysłać z priva,
              bo mnie potem będziesz nachodził i mi skrzyneczkę zapchasz, nie bądź taki
              napalony na kulturę góralską
              • Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:31
                O w morde, TY tez góralka? - cholera, jak lubie góralki :))))))
                • Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:35
                  niskopienna, ale silna w sobie
                  • Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:40
                    Gość portalu: niunia napisał(a):

> niskopienna, ale silna w sobie

Ale miła ipotulna jak baranek, tfu, owieczka zakopiańska (czy n)

• Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:42
                      jak juhas miły,
                      • czort Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:45
                        Niunia, badz mila i nie zabieraj mi czorta, do czorta!!! Lucyfera na pomoc
                        wezwę.
                        czort
                        • Gość: niunia Re:do czorta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:47
                          a bierz go czorcie, to straszne skąpiradło
                          • Gość: Men Re:Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:51
                            A kto ten skąpiradło , a ?
                            • Gość: niunia Re:do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:55
                              no Ty, do kieszonki wkładasz, jeszcze mieszkano w wawie na nierząd chcesz
                              wynająć
                        • mina.mina Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:48
                          a - tu siedzi cale towarzycho! witam, witam:)))))
                          • Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:50
                            mina.mina napisał(a):

> a - tu siedzi cale towarzycho! witam, witam:)))))

Mina, a Ty skąd tutaj - juz sie Ciebie boję (nie porysujesz mi autka ?:)))

• mina.mina Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:53
                              a niby czemu???
                              chyba ze inicjaly twoje sa K.G. - to jedyny gosciu z twojego rejonu, ktoremu
                              chetnie bym porysowala!!!
                            • Gość: niunia Re:do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:56
                              mina wybuchowa, zrobi z autka pierdótkę, a nie rysę
                              • mina.mina Re:do mena 15.11.01, 22:58
                                jak te inicjaly sa F.G., to z mordy tez zrobie pierdutke!
    • Gość: Men Re: Matko Boska, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:17
      Kobitki, co Wy takie wojownicze raptem sie zrobiłyście ?!!!!!!
      Chyba wiem przez kogo ?

A moje śliczne autko niedawno jakiś baran tirem skasował , buuuuuuuuu
      • mina.mina Re: Matko Boska, 15.11.01, 23:23
        powtarzam: jesli twoje inicjaly brzmia KG, to kurwa i tak ci sie upieklo, bo na
        samo wspomnienie tego osobnika mam ochote uruchomic Osame i Mulle Omara,
        ktorych przechowuje na strychu
      • Gość: niunia do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:26
        o kurwa men, chyba masz problemy dzwonie po chlopakow z Pruszkowa
        • mina.mina Re: do mena 15.11.01, 23:28
          a po co ci pruszkow - moi chlopcy sa tansi i pracuja w swietle prawa UE!
          • Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:35
            mina.mina napisał(a):

> a po co ci pruszkow - moi chlopcy sa tansi i pracuja w swietle prawa UE!

Qrwa mac, a pies to j..., niech będzie i KG, chociaz niunia mi wymysliła SM.
            My chłopaki z Wawy nie pekamy przed jakąs tam UE

• Gość: niunia Re: mina IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:36
              chciałam ratować twoją buźkę, bo po co mi men z buźką po rozpierdupce
          • Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:35
            chciałam go ratować, ale wymiękł samowolnie
            • czort Re: do niuni 15.11.01, 23:40
              niunia, ja ci chce zabrac tego czorta z wątku tytułowego a nie mena. Bądź sobie
              niunią ty z opola. o.k.?
              czort
              • mina.mina Re: do niuni 15.11.01, 23:46
                dziewczynki - alarm. to on - kg, ciul na ciule, ktory majac ponad czterdziestke
                zajmuje sie proba odreagowywania swoich kompeksow na mlodszych o 15 lat
                paniach, ktore w dodatku sa zamezne. On to, kg, jest debilem, kretynem i
                tchorzem. BIERZEMY GO!!! w zeby naszych psow, oczywiscie.
                • Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:49
                  natychmiast do spowiedzi
                • Gość: Men Re: Mina, zgłupiałas do reszty ?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:52
                  Mina, cos Ci sie juz po.... bez chłopa, to wszystko przez te marzenia erotyczne
                  o Kojaku.
                  Dla Twojej przyjemności moge byc i KG i Kojak i co bedziesz chciała.

Cholera, wiem czego mi tutaj brakowało: twojego anielsko-słowiczego spiewu
              • Gość: niunia Re: do czorta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:48
                nie czaję, ale oki
                • czort Re: do czorta - bierzemy 15.11.01, 23:52
                  No tu cię mamy - ty KG przebrzydły, a masz za wszystkie ich krzywdy, ty w
                  dziąsło szarpany na perłowo z szlaczkiem, a masz hieno KG scierwojadzie.
                  Jeśliś nie KG to masz go w zębach nam dostarczyć.
                  Wrrrr
                  piekło, szatani
                  • mina.mina Re: do czorta - bierzemy 15.11.01, 23:57
                    zaznaczam, ze kg to kutas przebrzydly. uzasadnienie: najpierw, wykorzystujac
                    znajomosci zawodowe, pragnal zrozumienia. nastepnie romansu. po czym
                    malzenstwa. i za takie cos, co mi nawet obrzydza muzyke i perfumy z okresu
                    znajomosci z kg, nalezy mu sie szafot. kg ma szczescie, ze sie nie wkurwilam
                    ostatecznie i nie zadzwonilam do jego zony. ktora biedna kobieta jest i juz
                    dawno powinna puscic go w trabe, i to sloniowa.
                  • Gość: Men Re: do czorta - bierzemy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:57
                    czort napisał(a):

> No tu cię mamy - ty KG przebrzydły, a masz za wszystkie ich krzywdy, ty w
                    > dziąsło szarpany na perłowo z szlaczkiem, a masz hieno KG scierwojadzie.
                    > Jeśliś nie KG to masz go w zębach nam dostarczyć.
                    > Wrrrr
                    > piekło, szatani

Hi, hi wy naprawde p.... dostałyście !!!!!

• mina.mina Re: do czorta - bierzemy 16.11.01, 00:04
                      a ty dostaniesz zasluzony wpierdol>:))))
                      albo jako kg, albo za kg:)
                      • Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:07
                        Czy to jest forma Twoich przeprosin ???

P.s.: chyba juz dość dawno się "znamy" na tym portalu ?
                        • mina.mina Re: mina 16.11.01, 00:08
                          wciaz mam nadzieje, ze tylko z portalu!
                          • Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:10
                            Głupia cipa :)))))
                            • czort Re: Men jak mozesz? 16.11.01, 00:20
                              No cos ty, ale jaja, ten tez obrazalski!!!
                              Cholera, czy sa jacykolwiek faceci z poczuciem humoru?
                              Matko boska elektryczna, ale sie jarzy!!!!!
                              Ja jako czort rece zacieram, pazurki ogryzam .......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka