Gość: M., IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:04 nie dokończyłaś mi przecież TAK interesującego wykładu na temat młodych góralek !!! Jak nie wrócisz szybciutko, to sie jutro do Ciebie w ogóle nie odezwę :(((((( M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:09 coś mi serduszko zaczeło dziwnie pykać, więc włączyłam kompa, a to Ty się tak drzesz Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:14 Czort to sem ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Czort niezopola, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:16 Witam wszędobylskiego Czorta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort niezopola, 15.11.01, 22:44 No cze. Pozwoliłam sobie na chwileczke zapomnienia. Zagadałam się z kimś i już jestem. VETO dla czorta z opola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:15 Nie drę się, tylko nierciepliwym uczniem jestem ... Wal dalej wykład, który przerwałaś, Młodzież śpi, nie usłyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:20 zaloguj się i daj adres, to Ci wyslę, bo to bardzo sprośne, nie chcę mieć młodego Pentium na sumieniu, albo poczekaj, może kiedyś będę luźniejsza, to walnę na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
men_1 Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:27 No to wal, bo już sie< kurcze nie mogę doczekać. Tylko szybciutko, bo jeszcze Ktosś sie obudzi i będzie "po ptokach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:30 poczekaj, spokojnie teraz ja się muszę zalogować, żeby Ci nie wysłać z priva, bo mnie potem będziesz nachodził i mi skrzyneczkę zapchasz, nie bądź taki napalony na kulturę góralską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:31 O w morde, TY tez góralka? - cholera, jak lubie góralki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:35 niskopienna, ale silna w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:40 Gość portalu: niunia napisał(a): > niskopienna, ale silna w sobie Ale miła ipotulna jak baranek, tfu, owieczka zakopiańska (czy n) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:42 jak juhas miły, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:45 Niunia, badz mila i nie zabieraj mi czorta, do czorta!!! Lucyfera na pomoc wezwę. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do czorta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:47 a bierz go czorcie, to straszne skąpiradło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:51 A kto ten skąpiradło , a ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:55 no Ty, do kieszonki wkładasz, jeszcze mieszkano w wawie na nierząd chcesz wynająć Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:48 a - tu siedzi cale towarzycho! witam, witam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:50 mina.mina napisał(a): > a - tu siedzi cale towarzycho! witam, witam:))))) Mina, a Ty skąd tutaj - juz sie Ciebie boję (nie porysujesz mi autka ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: NIUNIA, CZORCIE z OPOLA, WRACAJ NATYCHMIAST, 15.11.01, 22:53 a niby czemu??? chyba ze inicjaly twoje sa K.G. - to jedyny gosciu z twojego rejonu, ktoremu chetnie bym porysowala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:56 mina wybuchowa, zrobi z autka pierdótkę, a nie rysę Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re:do mena 15.11.01, 22:58 jak te inicjaly sa F.G., to z mordy tez zrobie pierdutke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Matko Boska, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:17 Kobitki, co Wy takie wojownicze raptem sie zrobiłyście ?!!!!!! Chyba wiem przez kogo ? A moje śliczne autko niedawno jakiś baran tirem skasował , buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Matko Boska, 15.11.01, 23:23 powtarzam: jesli twoje inicjaly brzmia KG, to kurwa i tak ci sie upieklo, bo na samo wspomnienie tego osobnika mam ochote uruchomic Osame i Mulle Omara, ktorych przechowuje na strychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:26 o kurwa men, chyba masz problemy dzwonie po chlopakow z Pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do mena 15.11.01, 23:28 a po co ci pruszkow - moi chlopcy sa tansi i pracuja w swietle prawa UE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:35 mina.mina napisał(a): > a po co ci pruszkow - moi chlopcy sa tansi i pracuja w swietle prawa UE! Qrwa mac, a pies to j..., niech będzie i KG, chociaz niunia mi wymysliła SM. My chłopaki z Wawy nie pekamy przed jakąs tam UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: mina IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:36 chciałam ratować twoją buźkę, bo po co mi men z buźką po rozpierdupce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:35 chciałam go ratować, ale wymiękł samowolnie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do niuni 15.11.01, 23:40 niunia, ja ci chce zabrac tego czorta z wątku tytułowego a nie mena. Bądź sobie niunią ty z opola. o.k.? czort Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do niuni 15.11.01, 23:46 dziewczynki - alarm. to on - kg, ciul na ciule, ktory majac ponad czterdziestke zajmuje sie proba odreagowywania swoich kompeksow na mlodszych o 15 lat paniach, ktore w dodatku sa zamezne. On to, kg, jest debilem, kretynem i tchorzem. BIERZEMY GO!!! w zeby naszych psow, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:49 natychmiast do spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Mina, zgłupiałas do reszty ?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:52 Mina, cos Ci sie juz po.... bez chłopa, to wszystko przez te marzenia erotyczne o Kojaku. Dla Twojej przyjemności moge byc i KG i Kojak i co bedziesz chciała. Cholera, wiem czego mi tutaj brakowało: twojego anielsko-słowiczego spiewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do czorta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:48 nie czaję, ale oki Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do czorta - bierzemy 15.11.01, 23:52 No tu cię mamy - ty KG przebrzydły, a masz za wszystkie ich krzywdy, ty w dziąsło szarpany na perłowo z szlaczkiem, a masz hieno KG scierwojadzie. Jeśliś nie KG to masz go w zębach nam dostarczyć. Wrrrr piekło, szatani Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do czorta - bierzemy 15.11.01, 23:57 zaznaczam, ze kg to kutas przebrzydly. uzasadnienie: najpierw, wykorzystujac znajomosci zawodowe, pragnal zrozumienia. nastepnie romansu. po czym malzenstwa. i za takie cos, co mi nawet obrzydza muzyke i perfumy z okresu znajomosci z kg, nalezy mu sie szafot. kg ma szczescie, ze sie nie wkurwilam ostatecznie i nie zadzwonilam do jego zony. ktora biedna kobieta jest i juz dawno powinna puscic go w trabe, i to sloniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: do czorta - bierzemy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:57 czort napisał(a): > No tu cię mamy - ty KG przebrzydły, a masz za wszystkie ich krzywdy, ty w > dziąsło szarpany na perłowo z szlaczkiem, a masz hieno KG scierwojadzie. > Jeśliś nie KG to masz go w zębach nam dostarczyć. > Wrrrr > piekło, szatani Hi, hi wy naprawde p.... dostałyście !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do czorta - bierzemy 16.11.01, 00:04 a ty dostaniesz zasluzony wpierdol>:)))) albo jako kg, albo za kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:07 Czy to jest forma Twoich przeprosin ??? P.s.: chyba juz dość dawno się "znamy" na tym portalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Men jak mozesz? 16.11.01, 00:20 No cos ty, ale jaja, ten tez obrazalski!!! Cholera, czy sa jacykolwiek faceci z poczuciem humoru? Matko boska elektryczna, ale sie jarzy!!!!! Ja jako czort rece zacieram, pazurki ogryzam ....... Odpowiedz Link Zgłoś