aga_ata 10.12.06, 20:52 Powiem, że przedostatni odcinek jednym z lepszych tej całej II serii :) I tak myślę dalej, że Grand wcale nie zginął. W serialach główni bohaterowie nigdy nie giną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: oficerowie 10.12.06, 20:58 Nie oglądam od kiedy zobaczyłam w tym serialu Pazurę... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: oficerowie 10.12.06, 21:19 ale scenarzysta dalej przegina strasznie teraz mamy te powiązania rodzinne:Damian Ryś i zakonnica,matka Zenka :) no pliz,co za dużo to niezdrowo niedługo sie okaże,że Grand jest zaginionym w kołysce bratem Kruszona,a Mond stryjecznym dziadkiem Aldony... Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: oficerowie 11.12.06, 09:02 A powiedzcie mi kto to ta mloda zakonnica - bo podobna bardzo do siostry Granda -czy ktos moze wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: oficerowie 11.12.06, 10:00 pewnei jakas agentka STASI, WSI czy moze innego CBA :) Generalnei serial zabrnal w kosi rog, i niestety nei moze sie z niego uwolnic. I pewnie bedzie tak do konca. Jeszcze sie okaze ze Grand to daleki kuzyn Kruszona, a Aldona to siostra Alicji. Dalem sie neistety wplatac w ta intryge i jakos tak z musi chce zobaczyc co nam jeszcze rezyser wysmazy (zona dala sobei spokoj po polowie). Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: oficerowie 11.12.06, 10:13 Zagmatwane to wszystko na maxa, nie wiem , czy scenarzysta nad tym jeszcze panuje. Już w pierwszej serii nie skumałem do końca roli Kozłowskiego , ale w drugiej to się całkiem pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: oficerowie 11.12.06, 10:57 kurcze, po pierwszym odcinku odpusciłam sobie tą miazgę ale wczoraj trafiłam akurat na scene dobijania granda i sie poplakałąm , ze śmiechu - : - najpierw małacho nosi okulary bardzo ą-wołk i mocno zaciska sczęki aż mu żyła na czole wychodzi - zaraz potem walą go bejsbolem po plecach , nogach i nerach tak ze normalny czeławiek nie ma prawa wstac - potem taki połamany grand pieknie klęczy w postawie kucznej wyprostwoanej - potem go podpalają na plecach - potem podpalonego zaprzęgają do kłada i wleką po terenie róznorodnie ukształtwwoanym , z przewagą form skalistych - dla wiekszego efektu zaprzegnietego i palacego sie równeomiernie wciąz okałdaja bejsbolem po plecach, nerach i nogach - na koncu okazuje sie ze piekny Małacho upaćkany keczupem lub kajotkiem na fryzurze wciąż wydaje z siebei uwdozicielskei ócz spojrzenie - okulray ocalały Holiłod chyba sikał ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: oficerowie 11.12.06, 17:56 a niedługo zaczynają zdjęcia do trzeciej i ostatniej części pod tytułem "Trzeci oficer" Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: oficerowie 11.12.06, 19:15 Właśnie o to chodzi, że Grand jest niezniszczalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: oficerowie 12.12.06, 17:02 pierwsza czesc bardzo lubilam i ogladalam z zaciekawieniem a druga ... no coz, pierwszy odcinek obejrzalam z ciekawosci - bleee, nast, zeby dac serialowi szanse ale dawno nie widzialam tak psychicznego filmu... kaszanka E. Odpowiedz Link Zgłoś