zewsi Re: O! 13.12.06, 13:35 A ja już myślałem, że przynajmniej jakieś Sao Paolo, albo Szczecin przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 13.12.06, 13:48 Zrozum mnie. Na tym forum jeszcze nie było nikogo z Sao Paolo. Może umówmy się, że jesteś z tamtych okolic, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 13.12.06, 13:57 Jeśli sprawi to Tobie przyjemność:) Pasuje, może być Sao Paolo! Przynajmniej cieplej tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: O! 13.12.06, 14:02 No proszę, Ewa w końcu sie przyznała że jest z Sao Paolo. Brawo, Zewsi! Towarzyszu, od dziś będziecie przesłuchiwać świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 13.12.06, 14:05 To była wyjątkowa sytuacja. Nie chcę zabierać przydziałowej kromki chleba ze smalcem tow. Kamilarowi. On, jak dowkomspec jest uprawniony do tych czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 13.12.06, 14:04 Witam Ciebie Ewo z okolic Sao Paolo!! :-) Słyszałem, że macie tam teraz prawdziwe upały. Czy nie tęsknisz za białostocką pogodą? Wiesz, u nas teraz piękna zima jest (jak zawsze z resztą). Śniegu napadało po pachy, samochody stanęły, Mikołaja śmigają tylko w swoich saniach. Śnieżynki wolno opadają i osiadają na czapkach i rzęsach ludzi. Dzieci robią orła vel anioła na śniegu i toczą wojny snieżkowe. Wszyscy są dla siebie niezwykle życzliwi. Ale powiedz, jak teraz jest u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 13.12.06, 14:15 Sao Paulo - 20 milionów ludzi. Przerażajaca metropolia - potrzeba wielu godzin, aby calą przejechac samochodem. Tysiace ogromnych wieżowców, niektóre z nich wygladają na opuszczone. Latwo stracić orientację, więc najlepiej poruszać się metrem, autobusy to ju istny horror. Brazylijczycy natomiast to gościnny i otwarty naród:) Poza tym upał.Na Święta śniegu mi będzie brakować... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 13.12.06, 14:37 Nie zazdroszczę Ci. U nas jest cudownie wprost. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 13.12.06, 16:03 Opowiedz mi jeszcze proszę, może zatęsknię i wrócę;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 14.12.06, 07:44 Co ja mogę jeszcze dodać? Sikorki urządzają harce na parapecie i bezwstydnie zaglądają do okien. Bałwany salutują miotłami przechodniom i marzną (ale zważywszy na kolor ich nosów - jakąś dają sobie radę) Para wydobywająca się z ust przechodniów natychmiast się krystalizuje i opada na chodnik, przez co ślisko jest wielce. Czyli zima jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 14.12.06, 08:21 No i się rozmarzyłam...te sikorki, bałwanki hmmm a w Sao tylko plaża i upał. Ale na karnawał do Rio się udam;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: O! 13.12.06, 14:28 ewa.x napisała: > O!siedle Białostoczek;) Białostoczek, Białostoczek niech pomyślę.... czy to nie gdzieś w okolicach San Paolo? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: O! 13.12.06, 14:40 Dziś jestem w nastroju wybaczającym po wczorajszym miodku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: O! 13.12.06, 17:28 Zewsi za miętki jest, ale ja nawrzeszczę! San Paolo... to tak jakby napisać Sao Francisco... no ludzie kochani no... I w ogóle co to za wersja jest - Sao Paolo? Przecież to Sao Paulo. Jak ja w tych warunkach mam zdać dobrze maturę z geografii?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: O! 13.12.06, 21:12 nekroskop88 napisał: > Zewsi za miętki jest, ale ja nawrzeszczę! San Paolo... to tak jakby napisać Sao > > Francisco... no ludzie kochani no... > I w ogóle co to za wersja jest - Sao Paolo? Przecież to Sao Paulo. > Jak ja w tych warunkach mam zdać dobrze maturę z geografii?! > > o rany Dexter nie wrzeszcz już! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: O! 13.12.06, 14:14 ewa.x napisała: > Jakie fajne forum:) nie wiesz cóżeś uczyniła.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: O! 13.12.06, 17:25 Makbrajd ma tak zawsze, nie słuchaj go. To nasza forumowa maskotka:-) I witaj na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: O! 13.12.06, 23:28 tak tak pingwinek czy jakoś tak (ty chyba kurna nekro dawno bananem nie dostałeś w grydkę) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 14.12.06, 08:05 >nie wiesz cóżeś uczyniła.... Dowiem się, cóż takiego uczyniłam, czy nie? Bo póki co, coś kręcicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: O! 14.12.06, 08:16 > tak tak > pingwinek czy jakoś tak jak naciśniesz na nosek Makbrajda to mu się świecą uszka:-) tylko nie drap go po brzuszku, bo się złości i tupie nóżkami Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: O! 14.12.06, 08:45 ewa.x napisała: > Rany taki z niego nerwus? do tego cham Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: O! 14.12.06, 09:01 makbrajd napisał: > ewa.x napisała: > > > Rany taki z niego nerwus? > > do tego cham > Jakoś tego nie zauważyłam. A chamów wyczuwam przez skórę (i monitor) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: O! 14.12.06, 09:52 nekroskop88 napisał: > > do tego cham > > i kordian > > w płaszczu Odpowiedz Link Zgłoś