Dodaj do ulubionych

JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM......

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:31
Znudzony internauta wchodzi na forum towarzyskie..Otwiera nowy watek: Szukam
przyjaciulki...
Fiuuuu.... i juz watek zaistnial.Zadowolony postanawia zajrzec pozniej.Po
godzinie zaglada na forum ,szuka swojego watku..O rany!Ile wpisow! zaczyna
czytac...po chwili dostaje wypiekow,rece mu drza....

1.BIZON:

Ty dupku zoledny!Kto cie pisac uczyl! za kare masz limeryczek!
pewien glupek tepy
robil straszne bledy
zamiast cicho siedziec
chcial sie wypowiedziec
taki byl kopniety
2.APOLLO
Bizon,Ty chamie francuski! Bledy ortograficzne to nasza wolnosc slowa! idz do
swojej kaczuszki!kwa,kwa!!
3.mario2:

Apollo! Radia Maryja sluchaj ,ciasny,przepocony mozdzku!!!!
4.MACIUS:

Wykurwachujeniewychowaneniemajacepojeciaokulturzeslowa!!!!!!!!!
5.samanta1:

Cholerne gnojki forumowe.Precz od moich przyjaciol bo lby poukrecam jak
kurczakom!!!! Wara od moich bizonkow,crimenko ,mariow ...itd!
6.RONJA
to ja sobie cos wypije ze strzyga ....
7.Lord_Nick
Prosze szanownych Panstwa.nalezaloby tu sie gleboko zastanowic nad sensem
tolerancji dla tolerancji nietolerancji.....
ZDODNY CHOR FORUMOWICZOW:
Zaaaamknij sie nudziarzu!!!!!!!!!!
8.CZORT:

Ech!Do czorta !Ale fajnie sie zra!!!!
9.Anka1:

ktos mowil o zarciu?Zjadlabym cos....
10.KITEK1

Aniu,muzo moja kuchenna!Juz grzeje bigosik i zawijam w berecik zeby nie
wystygl....
11ZMECZONY:

Alez jestem ..zmeczony...
12.ANONIM XY.,;

jestescie zboczeni....nienormalni.....erotomani...dziwki.Zrobiliscie burdel z
tego forum i nie slyszycie jak szepcze do was....

HURRRA!!NIECH ZYJE BURDEL TOWARZYSKI..TFU!FORUM TOWARZYSKIE!!!!JESTESCIE
CUDOWNI!!!
KOCHAJACA WAS SAMANTA
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:33
      o kurwa!!!
      • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:34
        To komplemet wyszukany !:))) Wole "dziwka portowa"!:))
        • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:36
          to okrzyka zachwytu :o)))
    • Gość: Ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: 212.244.252.* 16.11.01, 12:36
      He, he Samantko! Bo my umiemy zrobić oborę ze wszystkiego!:)))
      • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:37
        nie ma to jak w rynsztoku!!!:)))))))))
        • Gość: Ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: 212.244.252.* 16.11.01, 12:39
          I w piwniczce Gera - tam nie ma takiego mocnego, którego byśmy nie spili!
          Mrugamy firankami rzęs spod grzywek i pytamy z żalem: "Z nami nie wypijesz?"
          • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:41
            a kiedy?- dzis wieczorem?
            • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:42
              przeciez chcesz zdrajco uciekac??:)
            • Gość: Ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: 212.244.252.* 16.11.01, 12:42
              Mrugamy zawsze, gdy delikwent nie chce z nami pić. Niezależnie od wieczoru.
          • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:41
            firanki rzes nad zapuchnietymi oczkami!;)))))))))
            • Gość: Ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: 212.244.252.* 16.11.01, 12:43
              I przekrwionymi...
              Ale o zmroku bardziej te cienie rzucane przez firanki widać, niż przekrwienie...
              • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:47
                Cholera!Juz mi sie podobacie!!:)
          • czort Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:43
            O piciu mowa? Przybyłam! A kiedy będą się bić?
            • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:48
              Ci co bija juz sa w komplecie!Nie zauwazyles "mezu"???:)))
              • czort Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:49
                Zauwazylam zono, zauwazylam. Ale jakos nie widac i nie slychac tej bojki.
                Przysnęli?
                • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM......czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:53
                  oni z tych plochliwych ...sowek ..noca sie pojawiaja!:))
            • Gość: Ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: 212.244.252.* 16.11.01, 12:48
              Jak się już uwalą i zauważą różnice wpoglądach na życie...
              • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:50
                Ronja- to jak , gdzie i z kim mozna sie dzis w Wa-wie do nieprzytomnosci
                doprowadzic?
                • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:54
                  nie mowcie dalej bo mi serce peknie z zazdrosci:((
                  • mario2 RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 12:55
                    Gdzie w ta banke dajemy?
                    • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:56
                      mario swinia!:(((((((
                      • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 12:57
                        Samatto- skoro juz po imieniu- to sie zgadzam- mam na imie Mariusz- Twoje mi
                        sie tez podoba :o)))
                        • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:00
                          Wiem ja Ci na chrzcie dali ....Tak publicznie umawiacie sie na
                          spotkanie,forumowe znajomki ..a ja tak dalekooooooo:(((((((((((((((((((((((
                          • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 13:08
                            a ja mam szczescie przebywac w Stolycy1 :o))))))))))))))))))))
                            • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:10
                              masz racje..dobij mnie!Buuuuuuu:(((((((((((((((((
                              • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 13:19
                                nie dobijqa sie tak wspanialych kobiet. Zreszta wypije Twoje zdrowie :o)))
                                • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:21
                                  nawet ten komplement ni poprawil mi humoru .Tak chcialam was poznac:(((
                                  • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 13:25
                                    Swiat sie dzis nie konczy- za rok powtorzymy :o)))
                                    • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:39
                                      mialam sie w tym miejscu rozesmiac ,prawda?Buuuuuuuuuuuuu:(
                                      • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 19:11
                                        robta cio chceta. zara mam samolot :o)))
                                        • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:13
                                          do szczecina?;)))))))))))
                                          • mario2 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.01, 19:18
                                            zgaduj zgadula
                                            • Gość: samanta1 Re: RONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:19
                                              NapraWde TAM jedziesz??? Rob zdjecia!!!!!!!! Moze kiedys obejrze??????:(
                • ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:55
                  Mario, osoby, które się kiedykolwiek stawiły na zbiorowe spotkania to:
                  Janek,
                  Motor,
                  Woland,
                  Strzyga,
                  2 dziewczyny, które obserwowały forum,
                  ja
                  Inni grozili, ale w końcu tchórzyli.
                  Prawie wszystkie maile były ujawnione.
                  • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 12:56
                    Dzis ja jestem gotowy. Bo to , ze sie dzis zaprawie to aksjomat. Pozostaje
                    kwestia gdzie z kim i o ktorej!!!
                    • ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:01
                      He, he to ja za Ciebie w busie do Lublina się uwalę, chcesz?
                      I nauczka na przyszłość, co by umówić się chociaż dzień wcześniej, mogłabym
                      pojechać jutro, a tak to przepadło...
                      • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:09
                        to nawale sie bez Was- laski nie robicie!!!
                        • ronja Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:12
                          Mario, cholera jasna, to nie łaska. Wczoraj mogliśmy soę uwalić, dzisiaj w
                          sumie też gdyby nie to że tak sobie wszystko załatwiłam że powinnam dziś
                          pojechać do Lublina.
                          Nie obrażaj się!!!!!!!!!!!!!!!
                          • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:20
                            Lublin do jutra przez Twoja absencje nie wyleci w powietrze!!!
                            • ellen Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:21
                              Nie daj się, Ronja! Jedź do Lublina!
                              Przez pamięć na te dziesięć piw, które tydzień temu musiałyśmy same wypić
                              (zamówione były dla wszystkich, którzy mieli być obecni)!
                              • mario2 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:26
                                A dlaczego mnie nie powiadomiono. Ja bym 10 wypil!!!!
                                Ronja- nie rob mi tego. Na KUL jedziesz cycos?
                                • ellen Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... 16.11.01, 13:27
                                  Czas wyłoić skórę nadwornemu kurierowi Księcia Mario.
                                  • Gość: samanta1 A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:11
                                    jestem glupia ges i teraz mi smutno ...:(((
                                    Cukiereczku,chodz mnie pocieszyc!!!!!!!!
                                    • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 18:07
                                      ... ktory dzis jest niewyspany.
                                      Poniewaz laskwie wymienilas mnie w swoim poscie inicjujacym ten watek
                                      to chcialem Ci zycie oslodzic.
                                      Tym bardziej, ze Leoska mnie porzucila bo wczoraj sie lajdaczylem.
                                      Pomysl sobie, ze inni tez maja przesrane. Czujesz ulge?
                                      • czort Re: A JA .......nie jestem zmeczona 16.11.01, 18:10
                                        Nie czuje ulgi.
                                        • Gość: Zmeczony Re: A JA .......nie jestem zmeczona IP: *.csfb.com 16.11.01, 18:16
                                          Czlowiek zasuwa, meczy sie, poci...
                                          A Ona. Nie czuje...
                                          Do czorta z takimi babami.
                                      • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:02
                                        Nieee....Ty sie lajdaczyles i wiesz za co cierpisz.A ja?
                                        • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:04
                                          Sprobuj tego samego.
                                          • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:10
                                            Nawet nie mam sie z kim zlajdaczyc!buuuuuu:(((((
                                            • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:14
                                              Mozemy to zrobic virtualnie;)
                                              • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:15
                                                Eeeeeeeeee wirtualnie?.... mnie to nie rusza:(
                                                • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:17
                                                  Jestes troche za daleko, zeby to zrobic normalnie
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:20
                                                    I taaak bym nie zrobila:(
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:23
                                                    i dlatego cierpisz
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:24
                                                    Wiernosc to jak kajdanki!;)))
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:26
                                                    No tak, to jest pewien problem.
                                                    Ale dlaczego nie zrobisz tego z tym kim jestes skuta tymi kajdanami.
                                                    Kajdanki powinny zapewniac... bliskosc:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:35
                                                    Bo go tu nie ma:)
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:39
                                                    No tak, to problem.
                                                    Ale dlaczego nie pojdziesz do Niego?
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:40
                                                    To jest daleko!:(
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:44
                                                    Jak daleko?
                                                    Jestes wiezniem polozenia geograficznego i sumienia.
                                                    A moze sie napijemy?
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:47
                                                    nie sumienia..to moj ,niewymuszony wybor .Jestem wierne bydle ..do bolu!!!:)
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 19:54
                                                    "wierna az do bolu" - nie jest to zbyt popularne
                                                    ale chyba jest tez nieuleczalne
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:57
                                                    zgadza sie .Taki charakterek .:)
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 20:03
                                                    Wyglada na przypadek beznadziejny:)

Ale powazniej, dobrze jest byc tym Szczesliwcem, do ktorego jestes
                                                    przykuta takimi solidnymi lancuchami.
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:06
                                                    To tylko moja jedyna zaleta ..reszta to kupa wad! Pyskata,tlucze ludzi na
                                                    forum, klnie jak kon dorozkarza....:)
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 20:11
                                                    Nobody's perfect
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:45
                                                    Tyz prowda:)
                                                  • Gość: Zmeczony Re: A JA ....... IP: *.csfb.com 16.11.01, 21:11
                                                    Samanta ratuj!
                                                    Do Leoski wyslalem posta, ktory byl do Ciebie.
                                                    Leoaska sie pieni az mi tryska z monitora.
                                                    Ona mnie wykastruje. Ratuj!
                                                  • Gość: samanta1 Re: A JA ....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:37
                                                    O w morde!!!! A cos Ty tam takiego strasznego mogl napisac zeby miala Cie
                                                    kastrowac???Cha,cha,cha!!!:))))
    • Gość: kakadoo Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:04
      no, samanta, to ja juz wiem gdzie ty sie ukrywasz....
      Na Romantice pustki, zreszta widziałaś co tam Forward wyprawia???
      • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:11
        Kakadoo!Czesc malenka!!:))) Bylam ,nawet cos Wam zostawilam !!!Alez tam
        romantycznie!A od karpia sie zaczelo!:)))
        • Gość: kakadoo Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:19
          ty słonko wejdź na mój watek o sobotnich wieczorach i zobacz post forwarda
          romantyczne to nie jest hhihi
          normalnie mam zagadkę o co mu chodzi, to lepsze od agathy christi :-)))
          • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:29
            oki,lece!!:)))
            • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:37
              mysle,ze on jest najnormalniej w swiecie zazdrosny o caroline .Caroline tez
              ciemna masa wyskoczyla z tym Kingiem wtedy gdy F. chcial sie z nia
              umowic.Ot,taki melanz!:)
              • Gość: kakadoo Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:48
                chodzi ci o ten jego nowy watek? z blobdynesz szukajacym pocieszycielki?
                ech ten Forward-zazdrośnik :-))))))
                • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:58
                  W Twoim watku!!!! Chcila leciec na randke a C. rzucila ze chyba sie umowi z
                  K!:)))
              • Gość: Zmeczony Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.csfb.com 16.11.01, 22:56
                Butelke, skrzynke, kontener piwa/wina/wodki, co chcesz, tyle jestem Ci winien.
                Fajny, kurde, kumpel jestes.
                • Gość: samanta1 Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:00
                  Qmpela glabie!!!:))))))))))))) trzymam za slowo ale pic bede tylko w obecnosci
                  Leoski!:)
                  • Gość: kakadoo Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 23:03
                    hiih
                    coś smutnawo dziś, no nie?
                    sammy, a moe pójdziemy na czat gazety?
                    będzie szybciej
                  • Gość: Zmeczony Re: JRDEN DZIEN Z ZYCIA FORUM...... IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:09
                    "Qmpela glabie!!!" OK. Niech bedzie qmpela.

"trzymam za slowo ale pic bede tylko w obecnosci Leoski" To bedziemy mieli
                    orgietke.
                    • Gość: samanta1 kakadoo Zmeczony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:12
                      Jestem padnieta,ide spac! kakadoo innym razem ,wybacz Malenka:)))
                      Zmeczony ,kaz Leosce przeczytac wszystko co pisalismy bo ona cos sie
                      zaciela!!:))) Ja Ci dam orgitke draniu!!! jestem wierna ,zapomniales?:)
                      • Gość: Zmeczony Re: kakadoo Zmeczony IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:14
                        Ale ta orgietka to tylko wirtualnie
    • czort Panie zmeczony, odwal sie pan od mojej kobity 16.11.01, 23:15
      Bo krew sie poleje, a przysiegala mi, niewierna. Mowila - czorciku, bede twoja
      zona. A teraz to kto bedzie moje majtki pral, jak poszla w tany z innymi?
      Paszoł won - konkurencjo.
      czort
      PAPUGA, DZIEKI ZA KABEL.
      • Gość: Zmeczona Re: Panie zmeczony, odwal sie pan od mojej kobity IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:18
        Ty papuga jak sie bez wtracac to cie oskubie i bedziesz wygladala jak wrobel.

A Ciebie czort to sie nie boje. Nawet wirtualnie.
        • Gość: kakadoo ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 23:20
          Niby do czego ja się wtracam?
          ŻĘ chce z Sammy pogadac na czacie???
          A co w tym złego, jesli mozna spytac?
          • Gość: Zmeczony Re: ??? IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:25
            Czort napisal:
            PAPUGA, DZIEKI ZA KABEL.
            To znaczy, qrd, ze donioslas. Piora wyskubie. Po jednym.
        • czort Re: Panie zmeczony, odwal sie pan od mojej kobity 16.11.01, 23:23
          No to jeszcze zobaczymy!
          Strach sie bac!
          papuga, jest ok.
          • Gość: samanta1 Cha,cha,cha!!!!!! IP: 213.76.59.* 16.11.01, 23:35
            Przestancie bo sie posikam!!!! ale jestescie walnieci!!!!!:)))))))))
            nie straszcie kakadoo,ona nie jest z tego wariatkowa!!!!
            Jak Bozie kocham jestescie boscy!!!!! czorcie ,mezu moj wybacz mi ...zaraz Ci
            majtaski przekitram tylko pranie z pralki wyrzuce!!!:)))
            • Gość: Zmeczony Re: Cha,cha,cha!!!!!! IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:40
              Samanto przez Ciebie ryknalem smiechem w miejscu pracy.
              Masz u mnie 5 kontenerow wodki. Mozesz sobie nalac do
              basenu i sie kapac. Tylko uwazaj zebys, qurde, po pijaku
              sie nie utopila.
              • Gość: samanta1 Re: Cha,cha,cha!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:46
                Cudenko!Tylko z Wami ta wanna ma sens!!!:)))plum!
                • Gość: Zmeczony Re: Cha,cha,cha!!!!!! IP: *.csfb.com 16.11.01, 23:56
                  Dluuuuuuuuuuuuuuuugiego weekendu

Spadam
                  • Gość: samanta1 Re: Cha,cha,cha!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:58
                    pa,pa!!
    • Gość: kakadoo a co! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 10:04
      kakadoo wcale sie nie boi tylko poszło spać.
      Owszem doniosło kabel czortowi, ale taki żeby czort mogła powiesic sobie na nim
      majtaski co je Sammy wyprała.

zażalenia skargi i pytania prztjmuje w godzinach 23.50 - 24.00 w piątek
      trzynastego.
      • Gość: samanta1 Re: a co! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 10:45
        Czesc Papuga!:))) fajnie ze Cie nie wyploszyli,tu czasami
        bywa ..hmmm..dziwnie!:)))) Buziaki!Wyspalas sie spiochu?;)
        • Gość: kakadoo Re: a co! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 12:22
          Wyspałam się, dziękuję
          teraz jestem w amoku i sprzatam, kiedyś trzeba :-((
          nadal podtrzymuję propozycje udania się na czacika :-)
          • Gość: samanta1 Re: a co! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:27
            1) nie wiem jak sie "to" robi tzn.jak te teksty wysyla
            2)jestem z doskoku bo tez sprzatam!:))
            • Gość: kakadoo Re: a co! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 13:51
              widzisz na górze poczta, czat , forum itp kliknij czat wybierz, o wszystkim
              wpisz pseudonim i wejdź potem zminimalizuj to okno i w ogólnym wróć sobie do
              forum
              • Gość: samanta1 Re: a co! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:59
                ha!Wlasnie probowalam i kicha! ktos cos powiedzial do mnie a ja ciemna masa nie
                wiem w jaki sposob sie odpowiada,jak to wyslac?:(
                • Gość: kakadoo Re: a co! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:31
                  kiedy klikasz na np " o wszystkim " to otwoera się okno apletu
                  wpisujesz nicka i wchodzisz do pokoju
                  na wprost masz toczącą się rozmow, po prawej jest lista nicków obecnych osóbna
                  samym dole jest paseczek gdzie mozna pisać ustawiasz tam kursor mysza piszesz
                  wciskasz enter i powinno pójść na ogólny
                  ok więc ja tam ide i czekam na ciebie
                  ale tu też będę
                  • Gość: kakadoo Re: a co! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:35
                    aha, ten pasek do mówienia jest ponizej okna z główną rozmową a powyżj ikonek
                    znanych ci z worda, czyli bolda, podkreślenia i kursywy
                    powodzenia
                    • Gość: samanta DLA MOJEGO CZORTA:))))))))))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 16:55
                      znalazlam mezu! To byla cz.pierwsza!Ty juz bylas kochana na forum!Przypominam ze Lord nick to
                      ..wrew..cha,cha,cha!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: czort Re: DLA MOJEGO CZORTA:))))))))))))))))))))))) IP: 10.0.0.* 24.01.02, 17:43
                        nie swiruj, myszko, powaga???? z tym lordem??????
                        kurcze, demencja starcza u mnie jezd!!!!!
                        ale i tak ciem kocham i juz!!!!!!!
                        jejku, kobito, piekne dzieki - za te wszystkie kitrania, za papuge, ktora
                        zwiala, za zmeczonego, za wszystkich piekne dzieki!!!!!
                        • jasmina_tdi zaduszki??????????? 24.01.02, 18:10
                          ja mam lepszy pomysł!!!!!!!!! wiecie jaki jest najdłuższy watek na Towarzyskim?????? Pewnie nie
                          :))) zaraz go reanimuje :))))
                          • Gość: samanta Re: zaduszki??????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:23
                            najdluzszy byl watek zakal:))))) 543 wpisy chyba
                            • silverstone Re: zaduszki??????????? 24.01.02, 18:28
                              nie - najdluższy juz wyciagnelam :)))))) zakaly sa nb 2 :))))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> najdluzszy byl watek zakal:))))) 543 wpisy chyba

• Gość: samanta Re: zaduszki??????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:30
                                faktycznie,przyznaje racje:)))))))zakaly mialy troche mniej,zle sie staralismy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka