mag_nolia 16.11.01, 14:11 Neo-pewno gdy zobaczył, że to ja - zniknbął na dobre...???!!! Jasmina, ale ... wylosowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:12 Neo dzisaj nie ma. Będzie w poniedziałek. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:15 uf! może jakoś psychicznie ten Neo przez weekend się przygotuje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:12 nie martw sie Wdowka tez sie juz powiesila :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:13 Jej... tyle samobójstw..., a miało być wesoło...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: A ja zostałam sama??! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:12 nie przejmuj sie !Woland postanowil rozbic sie na drzewie jak przeczytal kto go wylosowal!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:19 coś Ty Santa, on natychmiast ruszył w te pędy do Ciebie i gume trafił! Mówił mi dziś o tej gumie Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:19 Ja tam się nie odzywam, bo nie wiem, czy ten foa coś tam nie jest przypadkiem persona non grata na forum... Poza tym też go nie ma żeby przynajmniej zdjęcia w strojachkąpielowych wymienić... Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:42 To powiedzcie mi prosze, bo nie dam rady tego wszystkiego przeczytac. Mam zatem zjadac Magnolie jak wczoraj ustalalismy, czy nie mam zjadac. Bo ona zdaje sie pali, a ja nie przepadam za wedzonym. P. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:43 to kup sobie wątróbkę i salceson Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 14:44 Potworze. Tobie laskawy los przeznaczyl Czorta do schrupania. Nie wiem czy pali ale chleje :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 15:12 Nie jestem wędzona, ale samotna - pożeraj więc! Nie jadę w góry, owołali! Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 15:17 > Nie jestem wędzona, ale samotna - pożeraj więc! > Nie jadę w góry, owołali! > Pozdr...! Nie ma sie co gniewac, juz sobie zaczynalem tlumaczyc ze wedzone tez sie da polubic. Ser wedzony calkiem niezly potrafi byc. Samotna - nie bylo na roznych watkach kilka razy ze Magnolia zajeta jest ? Czy taka wyrafinowana ze samotna i zajeta jej sie nie kloci ? P. (studiujacy ksiazke kucharska) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A ja zostałam sama??! 16.11.01, 15:20 to wystudiuj jakiś dobry przepis na obiad... bo głodna jestem a jak pożresz mnie najedzoną- to też skorzystasz... Odpowiedz Link Zgłoś