czort 16.11.01, 16:16 Chetni - prosze sie wpisywac. Uprzedzam, dzisiaj nie ma litosci. czort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:18 dokop draniowi ktory u nas zaczal biblioteke. wszystko przez niego! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:19 mi mozesz dokopac. gadaj co cie wkurzylo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:20 Taka jedna popierdolona blondyna, co mysli, ze wszelkie rozumy pozjadala, a jest taka tycia, tyciusienka. Ale to w realu. czort Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochoteCzort 16.11.01, 16:21 a jej nie mozesz dokopac? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochoteCzort 16.11.01, 16:23 ja jestem tycia blondynka, ale to chyba nie o mnie biega? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochoteCzort 16.11.01, 16:23 zignoruj ja. nic lepiej nie dziala ta takie typki! Odpowiedz Link Zgłoś
de_ska Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:22 chętnie się przyłączę do kopiących, bo jestem cholernie zła.. oczywiście nie ma to nic wspólnego z naszym kochanym forum, etc. zastanawiam sie nad pójściem na basen, żeby się wyżyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:25 co za wstretny piatek! trzeba zlozyc do kogos podanie zeby ten dzien wyrzucic z kalendarza! dokopac piatkom! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:24 Nie moge dokopac, bo w realu to nie wypada. Ale chyba wynajme ruska mafie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:30 A nie chłopaków z NATO/UE :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead no dobrze! ale komu?:] 16.11.01, 16:24 czort napisał(a): > Chetni - prosze sie wpisywac. > Uprzedzam, dzisiaj nie ma litosci. > czort o i tak jakos straszie lapidarnie! i i czemu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: no dobrze! ale komu?:] 16.11.01, 16:31 Najchętniej to popierdolonej drużniczce!!! A moge wszystkim, niech cierpia za niewinnosc. Mina, łatwo powiedzieć - zignoruj, jak jeszcze mnie trzesie. Talerzy to szkoda, bo mam niewiele czort Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: no dobrze! ale komu?:] Czort 16.11.01, 16:37 przepraszam ze pytam czy masz dywan? ja kiedys zawsze chodzilam sie wyladowac trzepaniem. ale wtedy byly czyste! Odpowiedz Link Zgłoś
de_ska Re: no dobrze! ale komu?:] 16.11.01, 16:37 och, nie ma to jak baba się na babę wkurza! ja tez tak dziś mam, z tym, że to nie jest milutka blondyneczka, ale stare, kretyńskie babsko! talerze w wynajętym mieszkaniu nie należą do mnie, chyba rozwalę stare biurko! ale na czym wtedy stanie komputer? cholera, trace władzę nad sobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
abdool Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:36 Ha,ha,ha, nie mysl sobie ze nikt ci nie odda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:38 Nareszcie przeciwnik, ale czy godny? Na razie to ma coś z dołem w nick'u. I jeszcze na A. Pieprz sie koles czort Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: komu dokopac. Mam na to wielka ochote 16.11.01, 16:45 Ale trafilem, ona potwor jest nie ja. I to ja pojde na maczke paszowa. Nie dosc ze mnie wylosowali wbrew woli to jeszcze nie jest ona dama oj nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Czorcik, wołaj Minę na pomoc, Araby sie pojawiły ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czorcik, wołaj Minę na pomoc, Araby sie pojawiły ! 16.11.01, 16:43 Myslisz, ze sie nie zjawi? Wcale nie musze wolac, przyjdzie na pewno!!! Dywanow w domu nie mam, bo mam psa. A jak sie ma psa, to sie nie ma dywanow, choc to bardzo grzeczna suka. Przydalby sie choc jeden na zawiniexcie abdoła i wyrzucenie go precz, oczywiscie po skopaniu. czort Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czorcik, wołaj Minę na pomoc, Araby sie pojawiły ! 16.11.01, 16:47 Araba w dywan nie zawijaj bo sie okaze ze byl latajacy i zostaniesz bez.:)) dywanu. Araba trzeba zwalczac psiakami albo wieprzowina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:54 pełnej krwi - a w ogóle czorty maja krew ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort IP: *.arcor-ip.net 16.11.01, 16:59 Proszę o skopanie mi tyłka.Za to,że jestem męskim szowinistą,za to,że piję dziennie co najmniej 5 piw,za to,że kobieta na dłużej niepotrzebna mi jest do szczęścia.Proszę też uwzględnić,że przeklinam,no i że w ogóle jestem kutasem.Więcej grzechów nie pamiętam,za skopanie serdecznie dziękuję i nie obiecuję poprawy i zapewniam że będę jeszcze gorszy.Tyłek wystawiam w stronę ekranu,czekając na oprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ska Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:01 takiś chętny Leziox? no, nie...na pieszczoty to trzeba zasłużyć... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czort: no to teraz z Ciebie Leziu 16.11.01, 17:03 przepraszam ze tak zdrabniam ale ta samokrytyka mnie rozbroila:)) sam sobie dokopales cos mi sie zdaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina leziox IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:06 Jesteś kurwa taki słodki..... może jednak dasz się zaciągnąć do ołtarza?????? wszyscy jesteście tacy sami, ale tylky Ty wyróżniasz się jakoś na tym tle :-)))) Gość portalu: Leziox napisał(a): > Proszę o skopanie mi tyłka.Za to,że jestem męskim szowinistą,za to,że piję > dziennie co najmniej 5 piw,za to,że kobieta na dłużej niepotrzebna mi jest do > szczęścia.Proszę też uwzględnić,że przeklinam,no i że w ogóle jestem > kutasem.Więcej grzechów nie pamiętam,za skopanie serdecznie dziękuję i nie > obiecuję poprawy i zapewniam że będę jeszcze gorszy.Tyłek wystawiam w stronę > ekranu,czekając na oprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:06 No dobra, dawno o tym wiedziałem, żes palant :))) Ale cholera muszę Cie zastopowac, bo chyba jeszcze nosisz spodnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:15 Ty mi tu od palantow nie wymyslaj, cholero jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:12 Mam krew, i co. I nic ci do tego. Juz moge kopac, bo mi ten popierdolony komputer ni pozwalal wejs. Serwera nie mogl znalezc, popapraniec jedem. A ty potwor masz naprawde przesrane. No chlopczyki i dziewczynki, krew wrze!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:21 > A ty potwor masz naprawde przesrane. Niech wolno mi bedzie zwrocic uwage ze wolacz bylby tu bardziej na miejscu : ty, potworze, masz przesrane. Poza tym to bardzo mi sie podoba jak sie denerwujesz :-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:24 Nerw mnie bierze i nie patrze jak pisze. Ale niech ci tam bedzie - zwalniam cie. Nie bedziemy zyc dlugo i szczesliwie. Nie to nie!!! czort - juz wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:34 > Ale niech ci tam bedzie - zwalniam > cie. Nie bedziemy zyc dlugo i szczesliwie. Nie to nie!!! I dobrze bo mi te Twoje papierochy uszami wylazily juz. P. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czort: no to teraz z Ciebie Czort 16.11.01, 17:22 ja sie chyba usadowie w kaciku. spokoju mi dzis potrzeba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Oj Czorciku IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:22 Widze, że Mina ma zły wpływ na twoje słownictwo :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Leziox, kopie ci tylek, ty kutasie jeden 16.11.01, 17:22 I co boli? Zajrzyj tam, gdzie powinienes, to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: czorciku IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:28 Jezu, zaraz zakocham sie w Tobie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorciku 16.11.01, 17:35 Gość portalu: men napisał(a): > Jezu, zaraz zakocham sie w Tobie !!!!!!! Ty tu men lepiej pilnuj swojej kobity. W kaciku sie schowala i cicho czeka. Anka won mi z koncika - natentychmiast. I nic nie zdradzaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: czorciku 16.11.01, 17:39 co mam zdradzac?:)) w kaciku mi dobrze. jak katownik sie czuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorciku 16.11.01, 17:43 Toz przeciez napisalam - won z koncika nie z kacika, katowniczko jedna! A moze katem zostaniesz? Kuchnie zostaw (pyzy nie) pa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: czorciku 16.11.01, 17:47 katem nie bo nie lubie roboty do domu zabierac:)) dlaczego kuchnie mam zostawic? to najfajniejsze miejsce w domu:) pyzy dla Ciebie. wszystkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorciku 16.11.01, 17:49 Kiedy robisz, obiecuje, przyjde. No kiedy robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydało IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:53 Juz z czortem nie gadam, bom ja Adam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina hihihihi IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:56 jabłek nie jadam zmądrzałem - adam! Gość portalu: Men napisał(a): > Juz z czortem nie gadam, bom ja Adam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydałoMen 16.11.01, 17:56 co sie wydalo Men? Czorciku jeszcze nie wiem ale jak zrobie to Cię zawiadomie obiecuje! zrobimy sobie babskie posiedzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydałoMen 16.11.01, 18:00 Nie wiem co sie wydalo, ale ma chlopak dobrzepopieprzone w glowie. Adam - pierwszy pantofel a zarazem szczęśliwiec, który nie miał teściowej. czort Trzymam za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydałoMen IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:03 ble, ble, ble .., mówiły Kaczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydałoMen 16.11.01, 18:05 Blekotu sie najadl i cos mu sie przywidzialo, tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Ania+czort: Juz wszystko sie wydałoMen IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:07 gdzieś już słyszałam ten teks z kaczuszkami........hmmmmmmmmmmm....... anka1 napisał(a): > tak trzymac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kobitki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:10 Za mnie mysli polska mowa, ja tylko notuje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
czort Jasmina - wydaj 16.11.01, 18:13 Jasmina - wydaj mena, plizzzzzzzzzzz. Nagrode w piekle dostaniesz. Ja wiem to jest główny podżegacz, pogrzebacz i inne takie tałatajstwo. czort nie kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Jasmina - wydaj IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:16 eeeeeee....tak do końca to nie wiem! ale to człek pracowity ciężko - sam przyznał że jutro 300% normy wyrabia! czort napisał(a): > Jasmina - wydaj mena, plizzzzzzzzzzz. Nagrode w piekle dostaniesz. Ja wiem to > jest główny podżegacz, pogrzebacz i inne takie tałatajstwo. > czort nie kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Jasmina - wydaj 16.11.01, 18:17 Gdzie przyznał, jak przyznał, kiedy przyznał? adres masz. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Czorciku, co CI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:17 Diabliczko, przemeczona po całym tygodniu ciężkiej pracy ... Jasminka tez nie wie .., hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czorciku, co CI 16.11.01, 18:18 I jutro tez bede pracowac i pojutrze, a w nastepnym tygodniu hajda do miny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina czort i men IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:22 czort - przyznał na innym wątku :-))) nie chce iść taplać się w piwsku, ani na dicho....... men - wydało się :-))) jasne, że nie wiem.... sam mi powiesz.... Gość portalu: Men napisał(a): > Diabliczko, przemeczona po całym tygodniu ciężkiej pracy ... > Jasminka tez nie wie .., hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:27 Co chcesz wiedziec Kotku ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko 16.11.01, 18:42 Dlaczego jest tak zimno i ciemno??????? Gość portalu: Men napisał(a): > Co chcesz wiedziec Kotku ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:44 To gdzie, w jakim kąciku sie schowałaś ?:( Mi jest cieplutko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko 16.11.01, 18:45 Mi jeszcze też jest cieplutko...ale brrrrrr......jakoś muszę dobiec do samochodu :-))) syberia!!!! wolę w kąciku...tylko smutno tu trochę.... Gość portalu: Men napisał(a): > To gdzie, w jakim kąciku sie schowałaś ?:( > > Mi jest cieplutko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:47 TO pod kołderke a nie do samochodziku Albo do wanny ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko 16.11.01, 18:51 Ale tu nie ma już wanny :-((((( Kiedyś to były czasy.....jak była wanna! Zresztą biurko jest niewygodne i kołderka pewnie by się zsuwała :-( Gość portalu: Men napisał(a): > TO pod kołderke a nie do samochodziku > Albo do wanny ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:58 jasmina_tdi napisał(a): > Ale tu nie ma już wanny :-((((( Kiedyś to były czasy.....jak była wanna! > Zresztą biurko jest niewygodne i kołderka pewnie by się zsuwała :-( > No nie znowu, gdzie tu romantyzm - biurko niewygodne, kołderka by się zsuwała - a pod namiot to jexdziłas kiedys na Mazury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko 16.11.01, 19:02 Tak ale w namiocie nic się nie zsuwa :-))) a poza tym ten księżyc, te gwiazdy, te........ to był romantyzm, eh! .... a to biurko, to takie nie najgorsze, wiesz....... hmmmmmmmm..... Gość portalu: Men napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Ale tu nie ma już wanny :-((((( Kiedyś to były czasy.....jak była wanna! > > Zresztą biurko jest niewygodne i kołderka pewnie by się zsuwała :-( > > > No nie znowu, gdzie tu romantyzm - biurko niewygodne, kołderka by się zsuwała - > a > pod namiot to jexdziłas kiedys na Mazury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:05 Ja mam takie, że moglibysmy ganiać sie wokół niego bez.., a u mnie cieplutko, pamietasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko 16.11.01, 19:09 Jasne że pamiętam - wirtualnie :-))) u mnie można conajwyżej uskuteczniać slalom gigant! za dużo gratów :-))))) ale za to byłoby gorąco ....... Gość portalu: Men napisał(a): > Ja mam takie, że moglibysmy ganiać sie wokół niego bez.., a u mnie cieplutko, > pamietasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jasminko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:31 uff, byłoby, oj byłoby ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś