chlodnym_okiem 22.12.06, 01:01 Jednogłośnie nagroda za Najlepszy Komentarz Roku trafia w ręce Kawa3603 za następujący komentarz: 16. Szarm, a może te rogi to Twoje ? szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=541#comments Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces7 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 01:18 Tak, najlepszy komentarz roku, a najlepszy Mistrz Świata roku 2006 Mundial Germany to Italia. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 07:01 "Jednogłośnie" czyli jednym głosem: chłodnego_oka. Ani ten komentarz kawy dowcipny, ani na poziomie - stwierdzam to jednogłośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 10:42 gagatka8 napisała: > "Jednogłośnie" czyli jednym głosem: chłodnego_oka. > > Ani ten komentarz kawy dowcipny, ani na poziomie - stwierdzam to jednogłośnie. Gagatko, Ty nie powinnaś się wypowiadać, jako osoba skorumpowana i stronnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 13:06 gagatka8 napisała: > "Jednogłośnie" czyli jednym głosem: chłodnego_oka. Nie było ani jednego głosu sprzeciwu. > Ani ten komentarz kawy dowcipny, ani na poziomie - stwierdzam to jednogłośnie. To są kwestie poczucia humoru i poziomu. Wiem, że Ty preferujesz "dowcipy" i "poziom" typu "niewydymana suka". Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 15:15 Wspólna odpowiedź dla kawy (tematyka) i chłodnego_oka (ujęcie tematyki). www.shotokan.ovh.org/17.html Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 07:44 Wstrzymam się od komentarza, bo jeszcze wygram samogłośnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 10:40 chlodnym_okiem napisał: > Jednogłośnie nagroda za Najlepszy Komentarz Roku trafia w ręce Kawa3603 za > następujący komentarz: > > 16. Szarm, a może te rogi to Twoje ? > Komentarz musiał być choć lekko znaczący, bo moje wpisy to prezent na gwiazdkę. I znowu ich zaniecham, może. ;) > szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=541#comments Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Najlepszy Komentarz Roku 22.12.06, 16:52 Jednogłośnie stwierdzam, że Komentarzem Roku zostaje TEN komentarz. Quorum sprawdziła Komisja Mandatowa w MOJEJ osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Kto to jest chłodnym okiem? 22.12.06, 18:21 chłodbym okiem dość często reklamuje Blog Szarma, czyli to ktos zwiazany w jakiś tam sposób z tym miejscem. Staje w obronie Justysi dość mocno, gdy trzeba. Tu zażartowałem, że chcę obalić Justysię, to dość stanowaczo zareagowała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=49672016&a=49733261 Czyli de facto jest to ktoś, kto Justysi sprzyja (o ile to nie jest sama Justysia). Jest to ktoś, kto doskonale zna wszystkie blogi okołoczatowe i wnikliwie czyta to Forum. Pisze często w godzinach późnonocnych (czasu CET sic!). Tak jak Jaguś, sofka, Isia, czasem fiszbina na przykład. Wie, że mógłbym ją "namierzyć" po IP (choć to gówno prawda, mam 300 gości dziennie na blogu i nawet już nie pamiętam jak lokalizuje sie IP i wcale mi się nie chce tego robić). Wie, bo poprawkę do mej notki wprowadziła tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=53248805&a=53248805 Komentarz zostawiłby ślad w postaci IP, które ewentualnie mógłbym porównać z innymi i próbowac tropić. Pisze mój nick jak za starych czasów z dużej litery "Proces" (pewien krąg osób tak pisze). Oczywiście na Forum nic nie możemy udowodnić, nie bawię się tak jak Valmont i Silvermenda z fioletami w tropienie IP i wykazywanie, ze jestem adminem na "40-tkach". Są to tylko spekulacje. Tak jak spekulacjami pozostaną podejrzenia, że posługuję się tu innymi loginami, niż proces7. Ale zacznę niebawem solidniej to czynić, nie połapiecie się kto jest kto;) Ja umiem dobrze grać, zapewniam. Na przykład na 95% wiem, kim była huviretki, ale spodobała mi sie jej akcja, zatem nie podam Wam żadnego tropu. Może kiedyś powtórzy coś, co uwielbiam, a nikt tego na czacie poza mną nie umie robić. Pozdrawiam Cię huviretko;) Odpowiedz Link Zgłoś