Dodaj do ulubionych

Warszawa - szukam miłych ludzi

24.12.06, 13:20
Halo halo!! Szukam wesołych i sympatycznych ludzi z Warszawy w której mieszkam
od niedawna.Zaczyna sie niedługo karnbawał i chetnie wybiore sie na jakies
disco badz pubu na grzanca...ale za wiele znajomych nie mam... niestety. Licze
na pomoc forumowiczów. mam 24 lata, wyższe wyksztalcenie, jestem usmiechnieta
i pozytywnie nastawiona do otoczenia. pozdrawiam i zycze samych pozytywów z
okazji Swiąt i Nowego Roku!
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 12:18
      Cholercia, musiałaś pisać że koniecznie "miłych"? :/
      • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 12:32
        ojojjoj jesteś niesympatyczny?? ;)
        • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 12:37
          Jestem okropny! Nie stawiam kobiecie drinków, nie mówię komplementów, a na
          domiar złego nie daję się jej pocałować, póki sobie na to nie zasłuży ;)
          • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 12:44
            hultaj78 napisał:

> Jestem okropny! Nie stawiam kobiecie drinków, nie mówię komplementów, a na
            > domiar złego nie daję się jej pocałować, póki sobie na to nie zasłuży ;)
            >

... taki Polski ... Boski Żigolo ;)
            • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 13:07
              Ha ha! Prawie, prawie, tylko trochę przystojniejszy ;)))
              • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 13:40
                ;)
    • konrado80 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 12:52
      kurcze, z tego co wiem, to tutaj sami niesmympatyczni i ponurzy ludkowie :)
      • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 13:44
        no wiesz! ... z tego zbioru czuję się wykluczony.
        Kto jest sympatyczny a kto nie możemy się przekonać przy jakimś spotkaniu... w sumie założycielka wątka ma rację... trza zobaczyć jak wyglądają takie spotkania przez NET a jak w życiu.
        Podpisuję się obiema rękami za spotkaniem.. ktoś jeszcze?
        • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 15:08
          Wspaniale!! spotkajmy sie w jakims klimatycznym lokalu ;) uwielbiam takie
          spotkania z ludzmi, zawsze mozna poznac kogos ciekawego i <nie>miłego ;)
          • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 16:47
            klimatycznym lokalem jest moje mieszkanie :) ale spotkajmy się na gruncie neutralnym.

JAZZ CAFE HELICON (Freta 45/47) jutro tzn. wtorek o godzinie 18.00 .. pasuje? Idziemy bez rezerwacji a jak jeszcze ktoś się dopisze to zadzwonię żeby stolik zarezerwować (od razu napiszę że nie wiem czy rezerwacja jest możliwa i na jakich warunkach).

info: warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/319/JAZZ%20CAFE%20HELICON
            • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 17:23
              ojojoj.... nie ma mnie teraz w Warszawie, bede dopiero 28. lokal mi odpowiada,
              w sam raz na takie niezobowiazujace spotkanie. ile masz lat?
              • czeeekolada Spotkajmy sie 25.12.06, 17:26
                Byłoby rewelacyjnie gdyby znalazło sie jeszcze kilka osob... napewno byłoby
                wesolo! piszcie!
              • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 18:29
                jak wskazuje mój nick.. 76 ;)
        • konrado80 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 18:51
          ja juz spotykalem sie i wiem jak jest
          na poczatku jest tak ze jest sporo chetnych, a jak przychodzi co do czego
          to zostaje 5 osob :)
          ale spotkanka sa fajne ;)
          • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 19:14
            Co do szubrawca.... niezły wiek ;) tylko pozazdroscic.. taki dziadzius a na
            klawiaturze wystukuje o knajpkach z klimatem ;)
            A co do spotkan - nawet jak przyjdzie 5 osob to chyba dobrze! ja nigdy nie bylam
            na takim spotkaniu ale mysle, ze byloby fajnie sie spotkac, pogadac i posmiac sie.
            W takim razie - kto jest chetny? ;)
            • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 19:39
              Ooo, takie spotkania zawsze są bardzo fajne. O ile ochrona się nie czepia i nie
              każe sobie iść i znaleźć jakiegoś hotelu ;)
              • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 19:41
                ;) tak to własnie wyglada???.... u to tym bardzij mnie to interesuje ;) :D cha cha
                • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:14
                  czeeekolada napisała:

> ;) tak to własnie wyglada???.... u to tym bardzij mnie to interesuje ;) :D cha
                  > cha

... jako 76-letni staruszek dam Ci nawet potrzymać swoją słynną...laskę ;) atrakcji będzie co nie miara...
                  • czeeekolada Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:18
                    taka stara s[ruchniala laska?? myslisz, ze ona moze soe do czegps [rzydac?? ;)
                    • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:26
                      ta młodzież taka teraz niedoświadczona... starsza, doświadczona laska to skarb.
                  • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:18
                    Tylko nie zapomnij wziąźć tych niebieskich pigułek co zawsze ;)
                    • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:33
                      weź pigułkę.. weź pigułkę
                      otóż
                      Wybór należy do każdego! ... czerwona czy niebieska pigułka :)
                      • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:47
                        Czerwony to chyba kapturek ;)
                • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:20
                  No cóż, jak towarzystwo jest wesołe, i lubi niegrzeczne zabawy to różnie się to
                  kończyło ;)
                  • szubrawiec76 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:29
                    hultaj ... poleć mi jakieś dobre forum na którym przebywa towarzystwo z którym można podyskutować.. bo ostatnio trochę odzwyczaiłem się od for i nastąpiły zmiany.
                    • hultaj78 Re: Warszawa - szukam miłych ludzi 25.12.06, 20:45
                      Wszędzie są fajni, ciekawi ludzie, wystarczy to z nich wydobyć ;)
                      Swego czasu np. baaaardzo odlotowe dyskusje odchodziły na FENie. Netowo i w
                      realu ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka