cover_wielki 26.12.06, 11:36 A taki projekt robią więc może ... www.fotopolis.pl/index.php?n=5233 ... i właśnie sobie uświadomiłem, że kroniki rodzinne nie rejestrują takiej foty w swoich zbiorach ... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: Dacie się uwieść :) 27.12.06, 17:13 Poprzeglądałam stare albumy i ...nic nie znalazłam:) Jedno, no może dwa stare zdjęcia z Gwiazdorem z lat wiadomo, jakich:) Kiedyś, było w zwyczaju zakładów pracy organizowanie zabaw noworocznych dla dzieci i spotkania z Gwiazdorami.. Dziwne to w sumie jest.. bo owszem robi się dużo zdjęć z okazji różnych uroczystości rodzinnych ale przy choince jakoś nie wiem.. nie pomyślano u mnie o aparatach może dlatego, że jednak te święta są bardzo rodzinne i jakoś nikt nie myśli wtedy o rejestracji na później wspólnego biesiadowania.. a może złudzenie takie, że zawsze razem będzie się siedzieć przy stole.. nie wiem.. żałuje, że nie mam takiego zdjęcia przy choince z rodzicami... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dacie się uwieść :) 27.12.06, 19:34 Z Mikołajem... Z choinką, może by się znalazło, tylko nie pamiętam, u kogo leżą te zdjęcia. :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Dacie się uwieść :) 28.12.06, 10:00 no proszę a niby takie banalne, ustawiane ... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dacie się uwieść :) 28.12.06, 22:01 na takich "ustawianych" trudno uchwycić zapachy i magie świąt?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dałam się uwieść.. 28.12.06, 21:48 Stare fotografie mają jednak swój urok.. Dokupiłam dwa albumy do zdjęć..i całe popołudnie porządkowałam zdjęcia.. ale tego nazbierało się dużo.. oj, oj... chyba jeszcze muszę kupić jeden album!:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dałam się uwieść.. 29.12.06, 14:36 uporządkowałam ponad 400 papierowych zdjęć:) ale z choinką nadal nic nie znalazłam... tylko małą, własną produkcję bombki z Mikołajem:) (kombinacja z dwóch zdjęć i komputerowego pędzelka) zielonezero.blox.pl/2006/12/Nadchodzi-czas.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma zero powodów by..? 30.12.06, 09:41 jakoś tak wczoraj dziwnie mnie się zrobiło... wpadła koleżanka na kawę i widząc te moje porządki zdjęciowe powiada tak: .."a wiesz, niedawno zmarł mój sąsiad z góry, przyjechała jego rodzina i robiła porządki na śmieci wyrzucili chyba z dwa kartony zdjęć".. ech... czy jest sens pstrykać i zbierać te wszystkie zdjęcia? po co one, komu? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: zero powodów by..? 30.12.06, 13:27 one potrzebne są takiemu w rodzinie który będzie dociekliwy wstecz oraz w razie spektakularnej sławy zbyt późnej, kiedy przylecą różni tacy co to będą gorączkowo szukać to i owo p.s oważniej na różnych wysypiskach i piwnicach dośc niedawno znajdowano fotki z okresu II wojny - i wiele okazywało się bezcennych Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by..? 30.12.06, 14:08 cover_wielki napisał: > p.s oważniej na różnych wysypiskach i piwnicach dośc niedawno znajdowano fotki > z okresu II wojny - i wiele okazywało się bezcennych Na pchlim targu kupiłam (nie wiedząc o tym wtedy) negatyw okołowojenny... Zdjęcia zarchiwizowałam na CD... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów by..? 31.12.06, 18:31 jakie posiadacie najstarsze zdjęcie i co ono przedstawia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dacie się uwieść :) 10.01.07, 09:09 cover_wielki napisał: > A taki projekt robią więc może ... dałeś się uwieść i unieść w siną dal..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dacie się uwieść :) 02.02.07, 22:27 dałam się i wstawiłam na nasz blog:) zielonezero.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?270659 Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dacie się uwieść :) 03.02.07, 07:16 "zanabywszy drogą kupna" urządzenie wielofunkcyjne popadłem z rozterkę starych zdjęć niemało, kusi archiwizacja elektroniczna, przeraża ogrom zadania jeśli znajdę moje słynne zdjęcie z niemowlęctwa, opublikujemy je na zielonej :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dacie się uwieść :) 04.02.07, 10:10 czekamy zatem,.. na słynne dziecię:) ja muszę pomyśleć o ratowaniu starych kaset żyjemy w czasach śmigającej elektroniki kasety magnetofonowe i video powoli stają się eksponatami muzealnymi Odpowiedz Link Zgłoś