Dodaj do ulubionych

do wszystkich(....) sorry!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 12:07
do wszystkich -stalych i niestalych -bywalcow forum!sorry! od kilku dni
pojawiam sie na roznych watkach, czytam, czasami cos tam bakne, ogolnie niezle
sie bawie, ale... no wlasnie!przed chwila czytalam watek majki, ona weszla i
sie przywitala z wami wszystkimi.ja popelnilam gafe, za co bardzo przepraszam.
a teraz...
witam was wszystkich i prosze o przyjecie do waszego grona. juz teraz jestem
pewna,ze tego chce. jestescie super!
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:15
      Witaj Stokrotko!jak do Ciebie sie zwracac?Pozdrawiam S.
      • crimen Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 12:17
        Samantko, Kochanie widzisz jaka zgodność myśli:)))))
        • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:18
          crimen napisał(a):

> Samantko, Kochanie widzisz jaka zgodność myśli:)))))
          Taaak..Dropsiku:))))

• crimen Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 12:22
            Coraz tansze te słodycze Skarbie.Tracę na wartości, czy co? ;)
            • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:25
              No dobrze..Ty barylko z alkoholem!;))) sio zakalo!Nie zasmiecaj dziewczynie
              watku!:))
              • crimen Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 12:36
                Ależ Landryneczko, zapomniałaś kto został samozwanczym Prezesem zakał?Ja tu za
                Tobą trafiłem;)
                • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:43
                  Nie chce byc Prezesem! Z reszta prezes wroci ..kiedys tam/:)))) Sio!!!:)
    • crimen Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 12:15
      Witaj Taka.Czuj się przyjętą:))))
    • enancjo Re: Ms TT 17.11.01, 12:17
      .. mile powitanko..
      .. pachnie dobra kawa ...
      Enancjo
    • Gość: Men Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 12:39
      Cześć !
      Szkoda, że wczoraj nie "zajrzałaś" - dostałabyś jakiegos ślicznego faceta na
      wieczór - my tutaj sami piekni i sliczni !!!
      • Gość: jasmina Re: do wszystkich(....) sorry! IP: 217.96.10.* 17.11.01, 12:41
        eeeee.... nie jest tak zle! kilku jest na zbyciu!

Gość portalu: Men napisał(a):

> Cześć !
        > Szkoda, że wczoraj nie "zajrzałaś" - dostałabyś jakiegos ślicznego faceta na
        > wieczór - my tutaj sami piekni i sliczni !!!

• Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 12:45
          :)))))))))))))))))))))
          CZUJE SIE PRZYJETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          dzieki!samanto,crimenie,menie, enancjo...:))))
          a wczoraj bylam, ale blakalam sie po innych watkach w towarzystwie jana III
          sobieskiego.. ale cham sie skonczyl!:(
          taka...tam
          • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:46
            Z duchem konwersowalas????szczesciara!!!;)))))))
            • Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 12:56
              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Z duchem konwersowalas????szczesciara!!!;)))))))

rzeczywiscie! przeciez w koncu... wyparowal! ale czemu mnie tak boli glowka?:(
              • Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 12:57
                czy ktos cos o kawie....wspominal?
          • Gość: Men Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:07
            Tylko dziewczyno nie daj się wciągnąć w te babskie saloniki (wątki), bo
            przepadniesz w nich na wieki :)))
            • Gość: samanta1 Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:37
              hejhej!My przed Toba Takiej nie ostrzegamy! nie badz taki!!!;)
              • Gość: Men Re: do SAMANTY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:26
                No dobra, tylko nie zapraszajcie je na te nocne libacje, bo dziewczyna padnie
                albo ucieknie :)))
                • Gość: samanta1 Re: do SAMANTY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 15:31
                  To zobacz sloneczko co one robie z Niunia!:))) porzadny sie znalazl,phi!;)
            • Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 13:45
              Gość portalu: Men napisał(a):

> Tylko dziewczyno nie daj się wciągnąć w te babskie saloniki (wątki), bo
              > przepadniesz w nich na wieki :)))

a co proponujesz?
              • Gość: Men Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:29
                A w ogóle nie możesz zmienic nicka na jakiś bardziej kobiecy :))

Tak w ogóle to nie wierz ,w to co te niektóre kobitki o mnie wypisują -
                zazdrość je zżera.

Kurcze ja chwilowo zajęty ., chociaz nie, do poniedzaiłku mam wolne :)), pomyślę
    • enancjo Re: do mS TT 17.11.01, 13:54
      .... oooo .. na kawke to sie spoznilas..
      .... natomaist teraz leca .. nalesniki z serem ... palce lizac ..
      Enancjo
      • Gość: taka...t Re: do mS TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:00
        enancjo napisał(a):

> .... oooo .. na kawke to sie spoznilas..
        > .... natomaist teraz leca .. nalesniki z serem ... palce lizac ..
        > Enancjo

gdzie te nalesniki? juz pedze!:)
        • enancjo Re: do mS TT 17.11.01, 14:03
          Gość portalu: taka...t napisał(a):

> enancjo napisał(a):
          >
          > > .... oooo .. na kawke to sie spoznilas..
          > > .... natomaist teraz leca .. nalesniki z serem ... palce lizac ..
          > > Enancjo
          >
          > gdzie te nalesniki? juz pedze!:)

.. azymut pn zachod polski i jak bedziesz w Szczecinie to daj znac
          .. kafejka internetowa .. pasaz Boguslawa.
          Enancjo
          • Gość: taka...t Re: do mS TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:12
            enancjo napisał(a):

> Gość portalu: taka...t napisał(a):
            >
            > > enancjo napisał(a):
            > >
            > > > .... oooo .. na kawke to sie spoznilas..
            > > > .... natomaist teraz leca .. nalesniki z serem ... palce lizac ..
            > > > Enancjo
            > >
            > > gdzie te nalesniki? juz pedze!:)
            >
            > .. azymut pn zachod polski i jak bedziesz w Szczecinie to daj znac
            > .. kafejka internetowa .. pasaz Boguslawa.
            > Enancjo

daleko, daleko... ostanio bylam w szczecinie kilka tygodni temu i... saksowalam
            samochod(a wlasciwie dwa), nie wiedziec czemu?przeciez ze mnie taaaki dobry
            kierowca:) tylko,ze ten gamon przede mna jakos tak bez ostrzezenia zahamowal. a
            gdzie ja sie wtedy gapilam...?...:)))))))) i niestety dostalam mandat... moge go
            odsprzedac, jeszcze niezaplacony. :)
            • enancjo Re: do mS TT 17.11.01, 14:25
              > daleko, daleko... ostanio bylam w szczecinie kilka tygodni temu i... saksowalam
              > samochod(a wlasciwie dwa), nie wiedziec czemu?przeciez ze mnie taaaki dobry
              > kierowca:) tylko,ze ten gamon przede mna jakos tak bez ostrzezenia zahamowal. a
              > gdzie ja sie wtedy gapilam...?...:)))))))) i niestety dostalam mandat... moge g
              > o odsprzedac, jeszcze niezaplacony. :)

.. to Ty chcesz nalesniki czy mandat sprzedac ????
              .. juz ja wiem na co sie mozna zagapic w Szczecinie !!!!
              Enancjo
              • Gość: taka..t Re: do mS TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:37
                enancjo napisał(a):

> > daleko, daleko... ostanio bylam w szczecinie kilka tygodni temu i... sakso
                > walam
                > > samochod(a wlasciwie dwa), nie wiedziec czemu?przeciez ze mnie taaaki dobr
                > y
                > > kierowca:) tylko,ze ten gamon przede mna jakos tak bez ostrzezenia zahamow
                > al. a
                > > gdzie ja sie wtedy gapilam...?...:)))))))) i niestety dostalam mandat... m
                > oge g
                > > o odsprzedac, jeszcze niezaplacony. :)
                >
                > .. to Ty chcesz nalesniki czy mandat sprzedac ????
                > .. juz ja wiem na co sie mozna zagapic w Szczecinie !!!!
                > Enancjo

no nie mow ze ciebie widzialm!:)
                a nalesniki chcem, bo wlasnie umieram z glodu
                • enancjo Re: do mS TT 17.11.01, 15:35
                  > no nie mow ze ciebie widzialm!:)
                  > a nalesniki chcem, bo wlasnie umieram z glodu

.. nie bylem swiadkiem zadnej kraksy w ostatnim czasie .. ech szkoda :))
                  .. nalesniki zjedzona, ale kilka czeka w lodowce ....moze zdarzysz
                  .. teraz siesta ....
                  Enancjo
                  • Gość: taka...t Re: do mS TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 15:42
                    enancjo napisał(a):

> > no nie mow ze ciebie widzialm!:)
                    > > a nalesniki chcem, bo wlasnie umieram z glodu
                    >
                    > .. nie bylem swiadkiem zadnej kraksy w ostatnim czasie .. ech szkoda :))
                    > .. nalesniki zjedzona, ale kilka czeka w lodowce ....moze zdarzysz
                    > .. teraz siesta ....
                    > Enancjo

szkoda! moglabym ci podarowac moj... mandacik:)
                    a tak w ogole to uwielbiam nalesniki:) i nie tylko, niestety!
                    :)))
                    • enancjo Re: do mS TT 17.11.01, 15:49
                      > szkoda! moglabym ci podarowac moj... mandacik:)
                      > a tak w ogole to uwielbiam nalesniki:) i nie tylko, niestety!:)))

.. chyba bardziej obdarzyc mandacikiem ....
                      .. mowisz i nie tylko ... tzn masz tak zwane stale
                      ssanie .... w dolku, czy jestes poprostu smakoszka ???
                      Enancjo
                      Ps : .. no to nelsniki sie chlodza ...

• Gość: taka...t Re: do mS TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:16
                        enancjo napisał(a):

> > szkoda! moglabym ci podarowac moj... mandacik:)
                        > > a tak w ogole to uwielbiam nalesniki:) i nie tylko, niestety!:)))
                        >
                        > .. chyba bardziej obdarzyc mandacikiem ....
                        > .. mowisz i nie tylko ... tzn masz tak zwane stale
                        > ssanie .... w dolku, czy jestes poprostu smakoszka ???
                        > Enancjo
                        > Ps : .. no to nelsniki sie chlodza ...
                        >

oczywiscie, ze jestem... smakoszka:)
                        a te nalesniki...no,no! nabieraja mocy!
                        :)))))
                        a tak apropo's obdarowywania- lubisz niespodziewane dary?

• pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 16:15
      Cześć Maleńka:) Idę zaraz po makowca i jabłko w cieście do ciastkarni:) I mam
      kawę - aromat czekoladowym. Reflektujesz? :)
      • Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:17
        pomeranka napisał(a):

> Cześć Maleńka:) Idę zaraz po makowca i jabłko w cieście do ciastkarni:) I mam
        > kawę - aromat czekoladowym. Reflektujesz? :)

:)))))))
        booooooozzzzzzzzzzeeeeeeeeee!!!!!!!!!
        pewnie! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))
      • Gość: niunia Re:czy można? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 16:18
        przykolezankować się na makowczyka
        • pomeranka Re:czy można? 17.11.01, 16:23
          Niunia! Tylko kawa może wystygnąć... z Opola masz daleko... Ale zostawie Ci
          kawałek, ten największy. :)

Mała, idę kupić... mniam. Na razie:)
          • Gość: niunia Re:czy można? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 16:29
            mam łódź podwodną z napędem atomowym, już odpalam, tylko w którym z pomorskich
            jezior mam wyportować
            • Gość: taka..t Re:czy można? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:36
              ale tu sie robi slodko!!! a ja w domu puchy nic slodkiego, a na dwor to mnie
              chyba nikt nie wygoni, no ... wlasnie, jeszcze kilka takich tekstow i pogonie
              do cukierni :))))))))))))
            • pomeranka Re:czy można? 17.11.01, 18:08
              Troche to trwało, ale staczałam walke o najlepszy kasek w ciastarni:)))
              Niunia, Dzierżęcinką spłyń do Koszalina w te pędy!
          • crimen Re:czy można?Pomeranka 17.11.01, 17:15
            Pomeranko, wreszcie Cię znalazłem.Jeśli mam skonczyć jako Twoje śniadanie, to
            przynajmniej umil mi ostatnie chwile życia:)))
            • pomeranka Crimen. 17.11.01, 18:11
              No przecież umilam jak mogę.... słodzę, przysładzam, serwuję kawę. Czego sobie
              Pan jeszcze życzy? Taniec brzucha czy filozoficzne rozmowy? Zastrzegam, że
              jedno z drugim się nie komponuje w moim wydaniu:)
              • crimen Re: Crimen. 17.11.01, 18:18
                Modliszko Ty moja, z kobietą o filozofii?Nieeeeee.Taniec brzucha please;)
                To jedziesz w góry czy nie? :)
                • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 18:27
                  Ojej... ależ Ty masz pecha... :) Bo lubię metafizyczne dylematy. :)))) Od tego
                  też może brzuch rozboleć, szczególnie po trzech pięćdziestkach :))) Anegdotka
                  mi sie jedna przypomniała, jak na studiach prowadząc goraczkową dysputę o
                  Kancie bodajże, nie zauważyłam, jak od dobrej chwili mój kumpel zamiast na
                  temacie skupia się na moim biuście. Odtąd mam więcej dystansu do ciezkich
                  tematów w towarzystwie płci odmiennej. :)))
                  Góry - temat zawisł w powierzu. Nie wiem jeszcze!
                  • crimen Re: Crimen. 17.11.01, 18:37
                    Wiesz, zainteresowałaś mnie tym Kantem, może i na trochę dialektyki Hegla bym
                    się załapał.Ty masz chyba dar przekonywania:)Ja i Samanta jedziemy zdecydowanie
                    (no chyba że będzie koniec świata).Przemyśl to jeszcze.Zobaczylabyś kogo
                    wylosowałaś:)
                    • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 18:44
                      A może coś z Sartre`a sobie życzysz? :) Trochę mi się egzystencjalizm przejadł,
                      ale cóż, może Ty lubisz, a jako skazaniec, masz prawo do życzeń. :)

No tak... taktyka dobra... "zobaczysz, kogo wylosowałaś". (A ja sobie też
                      popatrzę - w duchu dodał Crimen, drapiąc sie w głowę:)))) )
                      • crimen Re: Crimen. 17.11.01, 18:51
                        Może być egzystencjalizm.Przez ładnych parę lat starałem się czynnie wcielać go
                        w życie:)A ty jesteś wyjątkowo okrutna.Skazancowi nawet popatrzec na siebie nie
                        dasz.Będę Ci się za to wracał czkawką aż do kolacji:)
                        • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 18:57
                          Rozumiem, że życzeniem skazańca jest zobaczyć na co los go skazał i od czego
                          śmierć go uwalnia. :)
                          Może zostanę wspaniałomyślną królową, by zadać kłam tezie o wyjatkowej mej
                          okrutności. :)
                          • crimen Re: Crimen. 17.11.01, 19:05
                            Wybieram śmierć w porze śniadania.Jeśli mnie ułaskawisz i tak jestem przegrany.
                            Która zechce pózniej resztki z panskiego stołu? :)))
                            • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 19:09
                              A kto powiedział, że jakieś resztki zostaną? :))
                              Że jak oszczędzę, to rzucę lwom, czy raczej lwicom na pożarcie?:)

• crimen Re: Crimen. 17.11.01, 19:12
                                Wracasz mi wiarę w człowieka.Z lwicami jakoś sobie poradzę i nie dość że wyjdę
                                z tego z twarzą, to jeszcze w chwale pogromcy:)))
                                • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 19:17
                                  Pogromcy.... :)))

A widziałeś "Quo vadis?" ? :))))))
                                  • crimen Re: Crimen. 17.11.01, 19:27
                                    Nie żartuj.Czytałem i wystarczy.Poza tym tam były lwy, a Ty coś wspominalaś o
                                    lwicach.To zupełnie inna sytuacja.Wiem gdzie one mają miejsca erogenne:)))
                                    • pomeranka Re: Crimen. 17.11.01, 19:37
                                      Akurat scena rozszarpywania chrześćijan na arenie nieżle wyszła, choć
                                      komputerowa. Jest przerażająca, choć nie gustuję... trudno. Lew (lwica?)
                                      bawiący się odgryziona stopą .... brrrr....

I to było odwrócenie uwagi, żebyś przestał mysleć o miejscach erogennych.:)

Teraz uciekam do kina, obejrzeć WIEDŹMINA. Czytałam cała sagę Wiedźmińską i
                                      Sapkowski zrobił na mnie ogromne wrażenie. Idę to skonfrontować z filmem....

Pa Crimenie. :)

• crimen Re: Crimen. 17.11.01, 19:49
                                        Pa Moje Przeznaczenie.Baw się dobrze:)))
    • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 17:06
      ... mniam mniam .. makowiec .. tez poprosze ... EKSPRESEM !!!!! PLEASE
      ... moge sie srewanzowac czekolada z pelnym orzechami i pomaranczka !!!!
      ... do TT ...niespodziewane dary .. moze byc byleby nie mandat znowu !!!
      Enancjo (LASUCH )
      • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:13
        Ekspressem.... makowiec się znalazł w moim brzuchu:)))) Reszta dla Niuni i
        Małej-Nowej.
        Za to mam jeszcze zupke chińską... :))))))))
        • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:41
          No dobrze.... (miękknie mi serce).
          Dla Enancjo, makowca w bitą śmietaną poproszę! Do tego kawę z ekspresu! :)
          • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:43
            pomeranka napisał(a):

> No dobrze.... (miękknie mi serce).
            > Dla Enancjo, makowca w bitą śmietaną poproszę! Do tego kawę z ekspresu! :)

.. ale mi dobrze .. biore wszystko zupke chinska .. nawet z torebki .. pod
            warunkiem ze to bedzie twoje mieszanie :)))
            Enancjo
            • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:46
              Też serducho zmiękło... :) Nawet z torebki! Taki smakosz pasztetów! Czuję się
              zaszczycona:)))
              • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:48
                pomeranka napisał(a):

> Też serducho zmiękło... :) Nawet z torebki! Taki smakosz pasztetów! Czuję się
                > zaszczycona:)))

.. no moze nie tak .. chodzi o ta drobine serca dodana wraz z mieszaniem, tak samo
                psztet recznie ugniatany .. to jest to !!!!
                Enancjo
                • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:54
                  Hmmm... to nie różnica w smaku a w nastroju chyba... Tak czy inaczej - zgoda.
                  Lepsza zupka z sercem mieszana niż np. oziębły królewski pasztet. :)
                  • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:58
                    .. poddaje sie .... lepiej bym tego nie ujal :))
                    .. a na drugie (po zupce ) to co bedzie :))
                    Enancjo
                    • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:02
                      Makaron. Z koncentratem pomidorowym.
                      Za to jak mieszany z uczuciem!!:)))
                      • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:09
                        pomeranka napisał(a):

> Makaron. Z koncentratem pomidorowym.
                        > Za to jak mieszany z uczuciem!!:)))

. skretki czy niteczki :)) ?
                        Enancjo
                        • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:11
                          Ostatnio widziałam taki kolorowy z Malmy - kokardki... Jak nie treścią to formą
                          chociaż nadrobię. :)))
                          • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:14
                            pomeranka napisał(a):

> Ostatnio widziałam taki kolorowy z Malmy - kokardki... Jak nie treścią to formą
                            >
                            > chociaż nadrobię. :)))

.. noto jak juz musze .. to dorzuc puszka paprykarza .. bedzie Frutti di Marek
                            Enancjo
                            • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:20
                              Hahaha:)))) Tego nie znałam. :)))

Nie, na drugie zaserwuję makaron zapiekany z serami różnych gatunków i z
                              czarnymi oliwkami... Do tego trochę pieprzu i bazylii... I jak? Będzie smakować?
                              • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:24
                                pomeranka napisał(a):

> Hahaha:)))) Tego nie znałam. :)))
                                >
                                > Nie, na drugie zaserwuję makaron zapiekany z serami różnych gatunków i z
                                > czarnymi oliwkami... Do tego trochę pieprzu i bazylii... I jak? Będzie smakować
                                > ?

.. bosko ... wchodze .. paluszki bede obgryzal czekajac, i to z dobrym lekkim
                                Chainti ..... SUPER .. :)))
                                Enancjo
                                • pomeranka Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:27
                                  Winko bezwzględnie...:)

A teraz, narobiwszy nam smaku uciekam zobaczyć WIEDŹMINA. :)

Miłego wieczoru! I baw się dobrze. :)
                                  • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 19:30
                                    pomeranka napisał(a):

> Winko bezwzględnie...:)
                                    >
                                    > A teraz, narobiwszy nam smaku uciekam zobaczyć WIEDŹMINA. :)
                                    >
                                    > Miłego wieczoru! I baw się dobrze. :)

.. mnie wzywaja male obowiazki .. ale milego kina
                                    i cieplego powrotu ..
                                    pozdrawiam / Enancjo
        • enancjo Re: do wszystkich(....) sorry! 17.11.01, 18:42
          pomeranka napisał(a):

> Ekspressem.... makowiec się znalazł w moim brzuchu:)))) Reszta dla Niuni i
          > Małej-Nowej.
          > Za to mam jeszcze zupke chińską... :))))))))

.. wlasnego wyrobu .. to biore .. z torebki nie !!!!
          Enancjo
          • Gość: taka...t Re: do wszystkich(....) sorry!-pomeranka i enancjo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 22:03
            alescie nagotowali,moze cos tam dla mnie zostalo...ja wlasnie przezylam niezla
            awarie-ale juz ok
            pozdr.:)))))
    • Gość: ........ Re: I juz ni ma fajnej dziewczyny, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:18
      utknęła na długo w tym babskim saloniku (wątku) ..:(((((((
      • Gość: taka...t Re: I juz ni ma fajnej dziewczyny, IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 22:00
        jak to nie-jestem
    • enancjo Re: do Ms TT 17.11.01, 22:51
      .. witaj glodna po awarii ..
      .. makaron z serkiem byl boski...
      .. wino Ok.
      .. zostalo troche do odgrzania :))
      .. baw sie dobrze
      Enancjo
      • Gość: taka t Re: do Ms TT IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 23:22
        enancjo napisał(a):

> .. witaj glodna po awarii ..
        > .. makaron z serkiem byl boski...
        > .. wino Ok.
        > .. zostalo troche do odgrzania :))
        > .. baw sie dobrze
        > Enancjo

:)
        dzieki
        po awarii zostalo mi ...grzane wino... a ja chce na piwoooo!
    • crimen Re: do wszystkich(....) sorry! 12.05.02, 01:46
      Pomcia, tak było.Nie zaprzeczysz:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka