Dodaj do ulubionych

UPOJNY WEEKEND :-)))))

IP: 217.96.10.* 17.11.01, 12:43
Wpisujcie co chcecie, a ja w poniedzialek będę się upajać :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: UPOJNY WEEKEND :-))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:45
      Ciekawe jak bedziesz pracowala jak sie tak upoisz???:)))))))
      • czort Re: UPOJNY WEEKEND :-))))) 17.11.01, 13:06
        Wieczoraem dzisiaj bede, jutro praca, pojutrze praca i znow praca
        czort
        • Gość: taka...t Re: UPOJNY WEEKEND :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 13:51
          a ja to bede przez caly weekend podchodzila do tego pudelka:( tylko ono mi
          zostalo:( ale na szczescie trafilam na was:) wiec jakos to chyba przezyje:)?!
    • Gość: Men Re: samanta i czort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:13
      Wy Aniołki czy też Diabełki to sypiacie kiedykolwiek :))))))))))
      • Gość: samanta1 Re: samanta i czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:41
        Ja tak ale wczoraj czort mnie jakis porwal!;)))))
      • czort Re: samanta i czort 17.11.01, 13:53
        Spaly my se razem, fajnie bylo. Zazdrosc nam.
        • Gość: Men Re: samanta i czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:58
          NO, zazdroszczę - chciałbym pośrodeczku leżeć ..:)))
          • Gość: samanta1 Re: samanta i czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 15:33
            My nie chcemy zeby nas cialo obce rozdzielalo.;))
            • Gość: Men Re: samanta i czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:15
              Po środeczku jako przyzwoitek ..:(
          • czort Re: samanta i czort 17.11.01, 15:47
            wlasnie, bo my nalezymy do siebie. A te moje gacie juz wyschli, ociec?
            • Gość: samanta1 Re: samanta i czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 16:36
              Przeca ociec to Ty ! Co jo chlopie mom z Toba!Gacie wyschli a co do roboty trza
              Ci isc juz ze tak sie rychtujesz ?
              • Gość: Mina Re: samanta i czort IP: *.turboline.skynet.be 17.11.01, 17:00
                wiklommen, wilkommen!
                sluchajcie, nabylam wlasnie fajne narzedzie - elektryczna nitk do zebow. jakby
                wymienic koncoweczke, to jest niezle narzedzie tortur. Pierwszy przepilowany
                zostanie kol. Men, ktory pulblicznie zdradzil, ze jestem schizofreniczka. Menm,
                ty durniu! to nie schizofrenia, to MPS!!!!
                • Gość: Men Re: Minka, mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:17
                  Jeszcze za wcześnie ...A poza tym tutaj nie ma łysych :)
                  I nie denerwuj mnie, bo podpisze się inicjałami, które uwielbiasz, zgadnij
                  jakimi ?:)
                  • Gość: Mina Re: Minka, mina IP: *.turboline.skynet.be 17.11.01, 18:27
                    pisz, pisz - moja elektryczna nitka czeka. krzeslo elektryczne to chuj w
                    porownaniu z tym urzadzeniem
                    • Gość: Men Re: Minka, mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:34
                      Gość portalu: Mina napisał(a):

> pisz, pisz - moja elektryczna nitka czeka. krzeslo elektryczne to chuj w
                      > porownaniu z tym urzadzeniem

Qrwa m., teraz juz wiem, że znowu mi brakowało Twojego anielskiego spiewu (czy
                      tez słowiczego).
                      Te inicjały, którymi chciałem sie podpisac to T.S. (a może inne:)))

• Gość: Leziox Re: Minka, mina IP: *.addcom.de 17.11.01, 23:52
                        Wpisujta co chceta,słyszałem.No to piszę.Mam problem.Chciałem obrobić pewnej
                        damy wargi sromowe mniejsze ze szczególnym uwzględnieniem łechtaczki i nawet
                        jej to powiedziałem.A ona na to,że na częściach samochodowych to ona się raczej
                        nie zna.Potem poszła sobie.Teraz siedzę w domu sam.Cygańska choroba mnie
                        dopadła,a ja nie wiem,co dalej.Aach,wy pewnie nie znacie jeszcze cygańskiej
                        choroby?Ona jest okropna,chociaż to nie syfilis.Dopada tylko
                        mężczyzn.Objawy:robić się nie chce,pieniędzy nie ma,a chuj stoi.I lekarstwa w
                        postaci jakiejś laski nie ma ,oj przyjdzie się trzepać,jak nic.
                        • Gość: Men Re: lex... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:49
                          Qrwa m., ty lekarz, aptekarz czy poprostu pojebało ciebie z nadmiaru spermy,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka