karina_17 17.11.01, 22:34 Która niunia to prawdziwa niunia? Czy jedna niunia jest facetem???? Zdezorientowana karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: NIUNIA kontra NIUNIA IP: 213.76.59.* 17.11.01, 22:35 nie logowac sie .Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIUNIA kontra NIUNIA IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:37 ja tez ju sama nie wiem, tak ten men mamieszal Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: NIUNIA kontra NIUNIA 17.11.01, 22:40 A teraz co ma do tego men. Podobno jakaś ninian to facet. Jeśli niunia jest facetem, amen kręci z tą niunią facetem , to on jest.... nie to to jest pokręcone pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:39 Karinko, Słoneczko uciekaj szybciutko stąd do domku, bo i Ciebie te Baby nakręcą/przekręcą i Ciebie jutro nie poznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:41 juz bardziej przekreconego i nakreconego niz men na pewno w zyciu nie poznasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko i niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:44 Ale moje Słoneczko chociaz mile mną kręci - to jest to, co my tygryski lubimy najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Karinko i niunia 17.11.01, 22:46 Dobrze, że nie niedźwiadki, bo z niedźwiadkami trzeba uważać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Karinko i niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:46 to sie jeszcze troche pokrec, bo jak potem bedziesz siedzial, to watpie, zeby to bylo to co tygryski lubia najbardziej i czy Ci Karinka paczuszki do pierdełka przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Karinko i niunia 17.11.01, 22:49 Najwyżej mogę wysłać - bo z Sącza do Warszawy dalllleka droga :_) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Karinko 17.11.01, 22:45 Chyba nie. A może jest dwóch men'ów : dwie niunie dwa meny i tylko jedna karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIUNIA kontra NIUNIA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:40 No, to mamy kolejne rozdwojenie jaźni - i nie trzeba kobitki lipnych nicków stosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Oj Karinko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:45 A nie musisz sie uczyc do egzaminów w poniedziałek Słoneczko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Oj Karinko 17.11.01, 22:47 Dzięki za troskę, ale K.W. już znam doskonale więc mogę sobie darować naukę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Oj Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:47 chce sie Ciebie pozbyc Karinko, bo za innymi chce polatac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Oj Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:51 jako WC, albo CW lata do romantiki, do takiej jednej niegrzecznej z wielkimi niebieskimi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:56 Wp.. Tobie za te głupoty, masz to jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia czy Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:51 Z kim do cholery rozmawiam: - niuni powiem grzecznie - lania nie będzie; - niunkowi - Ty spadaj bo jak Ci prz.., la,la,la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia czy Niuniek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:53 jak sie będe kąpać to zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia czy Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 22:55 Ale to Ty zobaczysz tylko - prawde powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia czy Niuniek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:57 wezme maszynke do wanny i podlacze kamerke, oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.., Re: Niunia czy Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:05 karina_17 napisał(a): > To chyba jednak Niuniek Karinko słooodkie buziaczki, jak zwykle Słoneczko masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia czy Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:04 Uważaj, żeby nie wpadła do wody - bo prąd Cie popiesci Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Niunia czy Niuniek 17.11.01, 23:07 Nie podlizuj się men. I tak się połam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:21 karina_17 napisał(a): > Nie podlizuj się men. I tak się połam! To komplementy, szczera prawda - a Ty Słońce odrazu kubeł zimnej wody na moją gorąća główkę :))) Mam przestac ?:))) do lamusa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 23:23 mena główka malutka, szkoda kubła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia ~Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:25 Gość portalu: niunia napisał(a): > mena główka malutka, szkoda kubła Ale sprytna, a nie puściutka makówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia ~Niuniek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 23:26 jak mówili starożytni: glans penis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia ~Niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:32 Jak mówili starozytni: oj te jajniki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Popiescic Jajniki Pradem ! 17.11.01, 23:21 Saluto MEN ! Sluze moja klawiatura. Wyszukane pieszczoty zawsze mile widziane. Witam Jajniki i ..ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:27 Siemano ! przegoń tę Niunię-Niunka stąd bo mi moja sliczna dziewczynkę psuje i buntuje Masz u mnie za to krzynke piwa Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: av... 17.11.01, 23:32 Niunia-Niuniek nie jestem zorientowany o co Tobie chodzi, jezeli jestes Mezczyzna ( przez duze M ) to odwal sie od kobiety ( przez male k ), dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:36 Ty to za mało. Nie reaguje. Chyba musimy przyjąc taktyke nocna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Av.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:43 avalanche napisał(a): > Uwazaj ! ....bo sie zmoczy! Mówisz o Niuni-Niunku ? Ale ze strachu, czy od ciągłego siedzenia w wannie i sprawdzania co ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:55 Ufff, udało mi sie Aniołku wreszcie przepędzic to monstrum niuńkowate z twojego watku. Słodkich snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:Men IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 23:56 Karinka, cie dawno olala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:04 Gość portalu: niunia napisał(a): > Karinka, cie dawno olala Poprostu śliczna Karinka posłuchała sie (choc raz, ale dobre to na poczatek) mnie i uciekła do łózeczka snić o ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:06 życzeniowo wszystko można sobie wmówic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:09 Gość portalu: niunia napisał(a): > życzeniowo wszystko można sobie wmówic no własnie Niunia, mozna Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re:Wiesz MEN...... 18.11.01, 00:11 .......uwazam tak: jak slodkie dziewczynki spia to i tak grzesza.One grzesza caly czas,czy we snie ,czy na jawie, - na trawie...TEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:Wiesz MEN...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:14 avalanche napisał(a): > .......uwazam tak: jak slodkie dziewczynki spia to i tak grzesza.One grzesza > caly czas,czy we snie ,czy na jawie, - na trawie...TEZ! Wszystkie (za wyjątkiem jednej) - no bo nie bedzie krzynki piwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:Av IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:15 avalanche napisał(a): > .......uwazam tak: jak slodkie dziewczynki spia to i tak grzesza.One grzesza > caly czas,czy we snie ,czy na jawie, - na trawie...TEZ! A poza tym jak Karinka sni o mnie to przeciez jaki to grzech ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:Av IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:17 no właśnie, czy z takim micro-menikiem mogą być grzeszne sny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: niunia vel niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:24 Gość portalu: niunia napisał(a): > no właśnie, czy z takim micro-menikiem mogą być grzeszne sny mały ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia vel niuniek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:26 miękki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia vel niuniek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:28 Gość portalu: niunia napisał(a): > miękki - Ty Niuniek ty to tak z autopsji ... Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Men 18.11.01, 11:59 Nie martw się Słonko nie poszłam dlatego, że ty tak mówiłeś. Jeszcze nie zgłupiałam żeby słuchać faceta! Pa, Mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.., Re: Men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 14:24 karina_17 napisał(a): > Nie martw się Słonko nie poszłam dlatego, że ty tak mówiłeś. Jeszcze nie > zgłupiałam żeby słuchać faceta! > > Pa, Mały pa Malutka Odpowiedz Link Zgłoś