czort 18.11.01, 14:23 Drodzy moi witam wszystkich - zaraz bede czytac, co tu sie wczoraj wieczorem dzialo, musialam isc na imprezke w realu. czort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mina Re: wrocilam, witam wszystkich - czort IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:33 witaj czorrrrrciku! od razu ci krotko zreferuje. Poza jajem wieczoru, ktorym byla panienka jacqueline na watku "dlaczego panie jestescie takie wulgarne", otwarty zostal szpital, gdzie prof. samanta kroi cuda natury, takie jak mozg Lezioxa czy fiuta z dwoma facetami. Ponadto mialam brac slub z kretynem i wszystko juz bylo przygotowane, ale mu sie baby popierdolily i zamiast mnie przelecial inna babe, a wiele wskazuje na to, ze Pizdzie. Jak bylo na imprezie wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: wrocilam, witam wszystkich - czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:36 czesc czorcie !uwazaj bo tu wszystkich pogielo .bede miala pelne rece roboty ..tyyyle trepanacji...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: samanta 18.11.01, 14:44 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > czesc czorcie !uwazaj bo tu wszystkich pogielo .bede miala pelne rece > roboty ..tyyyle trepanacji...;)))))) przyganial kociol garnkowi ..:) Bo powiem minie, która to moja druga wybranka, wtedy bedzie potrzebny prawdziwy lekarz, anie rzeznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: samanta IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:47 kretyn do nedzy kurwy! i tak cie zadna poza mna nie chce, bo zadna ni jezd taka gupia! ino ja! moze bys tak wrocil, co? moi mezowie by cie jak brata przyjeli, bo sami tez kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: mina 18.11.01, 14:52 Gość portalu: Mina napisał(a): > kretyn do nedzy kurwy! i tak cie zadna poza mna nie chce, bo zadna ni jezd taka > > gupia! ino ja! moze bys tak wrocil, co? moi mezowie by cie jak brata przyjeli, > bo sami tez kretyni a co ja mormon - ale tam zreszta odwrotnie, wecej bab - ja tylko idjota, tzn kretyn sa, sa jeszcze takie, kretyn glowe ma glupią, ale serce wielkie i puste :( Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: wrocilam, witam wszystkich - czort 18.11.01, 14:45 A ten czort to nastepne cudo natury i dzielo raczek samanty ? juz wczoraj mielismy pare takich dziwologow, dzisiaj tez jedno sie trafilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 kretyn,co ty mi tu........ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:54 imputujesz ,nie pierwszy raz dzisiaj,co? ze co?Niby to ja mam byc? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: kretyn,co ty mi tu........samanta, 18.11.01, 14:57 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > imputujesz ,nie pierwszy raz dzisiaj,co? ze co?Niby to ja mam byc? to ty powiedzialas, nie ja, Zlotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kretyn,co ty mi tu........samanta, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:03 Nic z tego!ja jestem doktorowa i ze mna trzeba ynteligentnie a nie tak na chama.Musialbys sie napracowac zeby mnie namowic na slub ,pouwodzic ,kwiatka jakiego dac,pierdoly poopowiadac a nie klac jak kon dorozkarza! No,to szukaj dalej! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: kretyn,co ty mi tu........ IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:59 on chce rozpizdzic Lige od srodka!!! ale my nie at takie gupie. Nie damy sie sklocic! Liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy cie nie zdradzi! Poza tym profesor chirurgii i kretyn... toz by kurwa byl mezalyans nad mezalyanse... Kretyn, nie jestem zazdrosna i wybacze ci wszystko, wracaj kochanie! bo mi twojej gupoty jak powietrza brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kretyn,co ty mi tu........ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:04 cha,cha,cha!!!!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: kretyn,co ty mi tu........SAMANTA 18.11.01, 15:05 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > cha,cha,cha!!!!:))))))))))))))))))) BEDZIE UUUUUUUUUUUUUUU, jak mina to przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kretyn,co ty mi tu........SAMANTA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:07 kretyn napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > cha,cha,cha!!!!:))))))))))))))))))) > > > BEDZIE UUUUUUUUUUUUUUU, jak mina to przeczyta ****Smialam sie z naszej:Miny i mojej jednomyslnosci!!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: kretyn,co ty mi tu........mina 18.11.01, 15:07 a ja twoją sie az duszę Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: PRZEPRASZAM 18.11.01, 14:59 Wyrzuca mnie strasznie, cos tam niecos przeczytalam na innych watkach. Dziekuje wszystkim paniom, nie zawiodlam sie na was jestescie DEBEST. Panowie i Panie, bardzo Was serdecznie, ale to ja jestem majeczkaa. Więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję poprawę. Tylko proszę mnie nie bić, bo bicia nie lubię. Tak mi wstyd, ale panowie troszke mnie zdenerwowali, a ze glupia jestem, to nie olalam tego, tylko zaczelam awanture. Ale fajnie bylo, nie? Minusia, tylko do drugiej imprezowalam, bo juz potem nie dalam rady. A ta kolezanka z jdv to ja. czort, dzisiaj czorcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: PRZEPRASZAM IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 15:08 czorcik pomoz mi w imie Ligi schwytac kretyna na meza! Odpowiedz Link Zgłoś
czort ReMina wejdz na czat 18.11.01, 15:18 Prosze, i sie nie denerwuj, jak bede pozniej, ale mnie wyrzuca TP.SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wrocilam, witam wszystkich - czort IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 15:17 Kakadoo się melduje..... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: wrocilam, witam wszystkich - czort 18.11.01, 15:19 Cze papuga, milo mi cie zobaczyc. A jaki dzis kolor piorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wrocilam, witam wszystkich - czort IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 15:24 szary, jak niebo za oknem... idziemy na czacika? ja tam ide i się bunkruje jakby co to na priv, hasło - forum :-))))))) zapraszam też innych fofumowiczów nalegam dlatego że wasza forma forumowania niesamowicie przypomina czata.... Odpowiedz Link Zgłoś