Gość: taka...t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 17:25 cos sie tego mezusia tak przypial?:) mowie ci, gdybym go miala to bym z peknieta rura nie wojowala... a poza tym, kiedys juz mialam meza i na razie drugiego nie chce ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kretyn Re: takatam 18.11.01, 17:28 Gość portalu: taka...t napisał(a): > cos sie tego mezusia tak przypial?:) > mowie ci, gdybym go miala to bym z peknieta rura nie wojowala... > a poza tym, kiedys juz mialam meza i na razie drugiego nie chce ! ale wlasnego trzpiotko ?:)) ale mamusia mi mowila kiedys zebym sie wystrzegal , no wlaśnie kogo ? zapomnialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: kretyn IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 17:34 no cos ty, kogo masz sie wystrzegac, no... przypomnij sobie:))) jakby co, to ja calkiem niegrozna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: kretyn 18.11.01, 17:42 Gość portalu: taka...t napisał(a): > no cos ty, kogo masz sie wystrzegac, no... przypomnij sobie:))) > jakby co, to ja calkiem niegrozna:))))) A męzusia swojego w Warcie utopiłaś, Czy peknieta rurą do morza spławiłas boooooooje sie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: kretyn IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 17:53 kretyn napisał(a): > Gość portalu: taka...t napisał(a): > > > no cos ty, kogo masz sie wystrzegac, no... przypomnij sobie:))) > > jakby co, to ja calkiem niegrozna:))))) > > A męzusia swojego w Warcie utopiłaś, > Czy peknieta rurą do morza spławiłas > > boooooooje sie, ej, kretyn? ty naprawde wrozka jestes! skad ty to wszystko wiesz? boj sie, boj Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 17:58 > > ej, kretyn? ty naprawde wrozka jestes! > skad ty to wszystko wiesz? > boj sie, boj no to zes teraz mnie nastraszyla sporo, kim Ty wreszcie jestes, nimfa czy straszna zmorą Ja niestrachliwy, ja cholernie odważny, ale dopoznania widze teraz problem powazny > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:02 kretyn napisał(a): > > > > ej, kretyn? ty naprawde wrozka jestes! > > skad ty to wszystko wiesz? > > boj sie, boj > > > no to zes teraz mnie nastraszyla sporo, > kim Ty wreszcie jestes, nimfa czy straszna zmorą > > Ja niestrachliwy, ja cholernie odważny, > ale dopoznania widze teraz problem powazny kretyn, ty mi tu nie swiruj, ja slodka istota, a ze z meza mojego byl niecnota, to ja sie go pozbawila, i tym sposobem wolna (dla ciebie) uczynila :)))))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 18:08 Kretyni maja to do tego że świruja z byle czego A gdy modliszka motylka udaje To co kretynkowi pozostaje ..? > > kretyn, ty mi tu nie swiruj, ja slodka istota, > a ze z meza mojego byl niecnota, > to ja sie go pozbawila, > i tym sposobem wolna (dla ciebie) uczynila > :)))))))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak..t Re: takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:14 kretyn napisał(a): > Kretyni maja to do tego > że świruja z byle czego > > A gdy modliszka motylka udaje > To co kretynkowi pozostaje ..? > > > e od razu modliszka :( kretynie !w swej wrozebnosci i umiejetnosci odgadywania przeszlosci i chyba przyszlosci powinienes zauwazyc bez trudu, ze masz szanse na otrzymanie cudu:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: takatam 18.11.01, 18:17 skoro wy tu na forum tak slicznie sobie rymujecie ja wam jedno przepowiem drodzy wy razem dlugo w szczesciu zyc bedziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: takatam do onlyania IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:21 onlyania napisał(a): > skoro wy tu na forum > tak slicznie sobie rymujecie > ja wam jedno przepowiem drodzy > wy razem dlugo w szczesciu zyc bedziecie witamy.witamy! i do zabawy zapraszamy!:)))) a juz ja myslala,ze nie zobacze tu innego forumowiczana! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: onlyania do takatam 18.11.01, 18:24 ja nie chcialam przeszkadzac.... ale skoro zapraszacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 18:24 Gość portalu: tak..t napisał(a): > > e od razu modliszka :( > kretynie !w swej wrozebnosci i umiejetnosci odgadywania przeszlosci i chyba > przyszlosci powinienes zauwazyc bez trudu, ze masz szanse na otrzymanie cudu:) cud to rzecz wirtualna, nieznana nie do określenia, niedopoznania :( Zawsze mąż jest winny gdy zona go zdradza z innym ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:29 kretyn napisał(a): > cud to rzecz wirtualna, nieznana > nie do określenia, niedopoznania :( > > Zawsze mąż jest winny > gdy zona go zdradza z innym ?:))) a gdyby wyjatek od reguly? dlaczego tak ostro szeregujesz mnie, luby? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 18:36 > > a gdyby wyjatek od reguly? > dlaczego tak ostro szeregujesz mnie, luby? Czemu tak się zawsze dzieje ze tylko gupi (czytaj: kretyn) ma matke nadzieje ? ja nie szereguje, ja zmierzam do naszego poznania, ale ty i tak mi zaraz zwiejesz do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: onlyania IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:30 czy ten kretyn to chlopak nie do rozszyfrowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 18:34 Gość portalu: taka..t napisał(a): > czy ten kretyn to chlopak nie do rozszyfrowania?? nie wiadomo, ale z pewnościa stworzony do kochania i dopoznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak...t Re: takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:40 kretyn napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > czy ten kretyn to chlopak nie do rozszyfrowania?? > nie wiadomo, ale z pewnościa stworzony do kochania > i dopoznania ??????????? uwielbiam istoty stworzone do kochania i prosze mi na tym watku nie walczyc, on mial byc taaaaki rymowany :)))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: takatam 18.11.01, 18:45 > > ??????????? uwielbiam istoty stworzone do kochania inernet radzi ale i wadzi, i dzieli czyscie ludziska uczucia poza nim widzieli ? uwielbienie to rzecz prosta ale kto poza inernetem temu sprosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak..t Re: kretyn-uczucia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:50 kto sprosta, ja istota taka prosta, a caly czas pelna wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: onlyania 18.11.01, 18:38 onlyania napisał(a): > alez to proste: kretyn to idiota... Kocha was, lubi, szanuje - może masz racje- idjota Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: KRETYNEK TERA IDZIE NA KOLACYJKE I NA 18.11.01, 18:48 SILOWNIE (czytaj: elektrowsrzasy) - wróci juz wesoly, normalny i do tego dziwnego forum pozytywnie nastawiony Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KRETYNEK TERA IDZIE NA KOLACYJKE I NA 18.11.01, 18:51 no to jak juz wrocisz z tych elektrowstrzasow to sie pewnie dowiesz ze ja tez cie kocham, szanuje i tak dalej...... Ale losu zmienic nie moge i zostane z weteranem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: KRETYNEK TERA IDZIE NA KOLACYJKE I NA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 18:52 kretyn napisał(a): > SILOWNIE (czytaj: elektrowsrzasy) - wróci juz wesoly, normalny > i do tego dziwnego forum pozytywnie nastawiony pa! bede tesknila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: smacznego IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 19:18 tez ide cos przekasic.... nie zapominajcie o mnie na pewno tu wroce paaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś