Dodaj do ulubionych

Se Młody rano nagrabił;o)

06.01.07, 13:03
No właśnie. Obudziliśmy się z Chłopem rano, wstawać nie trzeba, zaczęło się
robić miło...:P, a tu tuż przed momentem, że tak powiem, kluczowym, nagle tup
tup tup...
Czar prysnął no i teraz do wieczora trza czekać, co by chucie zaspokoić...
(Ale ból;-)
Obserwuj wątek
    • boo-boo Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 13:11
      Ja bym nie mogła czekać, błe....
      • wredna_zmija Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 15:29
        Małego do kojca albo dać mu coś do zabawy i na powrót fik-fik :))) toż przez
        takie czekanie choroooobska jakiegoś z niedowalenia się nabawicie oboje :)))
        • bogna71 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 16:11
          Żmija, Ty se sama spróbuj sprytnego pięciolatka w kojcu zamknąć;), chyba że w
          psim, na dworze, ale nie chciało mi się lecieć tam z rana na golasa - za zimno,
          kurwa:-))!
          • boo-boo Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 16:16
            No to nie pozostało nic innego jak zaliczyć numerek wieczorem podwójnie - w
            ramach zadośćuczynienia za poranek.
            A ja jadę do BOO wieczorkiem :))))))))))))), ale bez druta :((((((((((
            Bez całowania się obejdę
            • bogna71 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 16:22
              I takie mam plany!!!:)))

Wszystkiego dobrego!!!:)))
              • prawa-autorskie-zastrzezone Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 18:02
                A ja nawet planów mieć nie mogę.Najpierw chłop chorował, a gdy powrócił do sił
                to ja walczę z wirusem. Nos zawalony, gardlo podrażnione, temperatura odbierają
                ochotę na wszystko.No dodatek roztaczam wokół siebie woń czosnku bo leczę się
                czym się tylko da.
                • bogna71 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 18:09
                  Niedługo Ci przejdzie, to zaszalejesz. A na czosnek rada taka - niech się Chłop
                  też nażre - wtedy będzie OK;)
                  (Wypraktykowane na sobie mam, he he)
                  • prawa-autorskie-zastrzezone Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 18:32
                    Mam nadzieję.Dzieki za dobry pomysł, chyba na kolacje wykombinuje coś z
                    czosnkiem i wmusze wszystko chłopu:)
    • joanna784 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 19:21
      czar to pryska jak się mieszka w jedym pokoju z siedmiolatkiem co działa jak
      detektor ruchu :( dobra metoda antykoncepcyjna. moja pralka długo tego nie
      zniesie,trza się przeprowadzać.
      • bogna71 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 19:32
        Oj, oj... To współczuję...

(A Wy na tej pralce to tak podczas wirowania np. dla zwiększenia doznań???;)

Sorry - takie głupie pytanie mi się nasunęło od razu:P
        • joanna784 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 19:35
          kurka tyle lat i na to nie wpadłam :)))
          • prawa-autorskie-zastrzezone Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 21:11
            Myslę, zeby naprawdę spotęgować doznania to by trzeba było postarać się o starą
            pralkę Frania. Ta to dopiero wirowała !
            • verte34 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 21:37
              I tu się mylisz. Najlepsza do tego celu jest (była) stara poczciwa Wiatka
              radzieckiej produkcji. To dopiero była sex zabaweczka, heh, łza się w oku
              kręci...
              • prawa-autorskie-zastrzezone Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 22:21
                Nigdy nie dane mi było poznać tego cudu techniki :0
                • joanna784 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 06.01.07, 23:33
                  a ja mam taką niby nowoczesną, ładowaną od góry (bez podtekstów :)
                  • rzaba10 Re: Se Młody rano nagrabił;o) 07.01.07, 00:46
                    Jak moje dziecko byly male,to wstawialam "kolorowe" pranie i zostawialam w
                    nosidelku przed pralka w kuchni.Kolorowe wirowalo,dziecie zuroczone orgia
                    dzwiekow i zmieniajacych sie obrazow..a my po cichutku w pokoiku"odmawialismy
                    rozaniec".
                    Co za czasy,ech!
                    • yvona73pol Re: Se Młody rano nagrabił;o) 07.01.07, 01:10
                      rzaba, niezly patent ;))))))
                      • wredna_zmija dobre dooobre 07.01.07, 02:47
                        Dziewczyny - no ten - ja was sorri... brak dzieciaka 24h na dobę robi swoje -
                        czełk taki przyzwyczajony do luksusu... ale pomyślcie - kto mi kurwa poda tę
                        jebaną szklankę herbaty, kiedy będę już stara i zniedołężniała? no kto? se
                        wa...mać pielegnarkę bedę musiała zakupić w jakimć pakiecie z geriavitem or
                        somtyng, heh...
                        • boo-boo Re: dobre dooobre 07.01.07, 20:22
                          Daj znać gdzie i kiedy, pójdę z Tobą, może jaki discount dostaniemy jak się
                          dwie sztuki weźmie za jednym zamachem, chociaż wolałabym
                          jakiegoś "pielęgniarza" taki żeby piękny i jędrny był.....
                          • wredna_zmija gupiijja 08.01.07, 01:45
                            a co Ci po pięknym i jędrnym pielęgniarzu, kiedy trza Ci będzie pappersy
                            zmieniać i odleżyny maścią nacierać... aaa i kleikiem karmić tak by Ci przez
                            prodę nie uciekał.... eeeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka