nowy_ 18.11.01, 21:01 Czyżbyś znowu mnie oszukała, I do Poznania nura dała ? Czyś niedobra znów kłamała, i nadal męża miała ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowy_ Re: ŚLICZNA POZNANIANKO GDZIEŚ TY SIE ZNOWU PODZIAŁA ? 18.11.01, 21:18 Czyżby rura Ci znowu w zlewie pękła, Czy do szczerych wyznań dusza Ci jeszcze nie zmiękła ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ŚLICZNA POZNANIANKO GDZIEŚ TY SIE ZNOWU PODZIAŁA ? 18.11.01, 21:33 Jak mi się tu zaraz nie zjawisz przecudna, To zacznę wierzyć, żeś w swych obietnicach była obłudna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ŚLICZNA POZNANIANKO GDZIEŚ TY SIE ZNOWU PODZIAŁA ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:07 Kretyn to Tyyy...........?????-szepnela Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: nieznana samanta 18.11.01, 22:10 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Kretyn to Tyyy...........?????-szepnela Samanta A Tys nieznana mi zjawo, co tu robisz ? Gdzież tu pakujesz się z brudnymi buciorami, A nie winnaś o tej porze stać w kuchni nad garami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: nieznana samanta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:12 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Kretyn to Tyyy...........?????-szepnela Samanta > > A Tys nieznana mi zjawo, co tu robisz ? raaatuuunku! zaczelo sie! :)))))))))))))) > > Gdzież tu pakujesz się z brudnymi buciorami, > A nie winnaś o tej porze stać w kuchni nad garami ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: samanta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:11 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Kretyn to Tyyy...........?????-szepnela Samanta myslisz?- westchnela taka...tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka t. Re jestem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:09 nowy_ napisał(a): > Jak mi się tu zaraz nie zjawisz przecudna, > To zacznę wierzyć, żeś w swych obietnicach była obłudna ... jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Taka ..tam Poznanianka 18.11.01, 22:12 wiele mi obietnic naskładała, I juz dzisiaj się nawet na chwile nie pokazała. Dobranoc, idę spac (sam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: Taka ..tam Poznanianka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:13 nowy_ napisał(a): > wiele mi obietnic naskładała, > I juz dzisiaj się nawet na chwile nie pokazała. > > Dobranoc, idę spac (sam) hej nie zostawiaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Taka ..tam Poznanianka 18.11.01, 22:16 Ześ sie wreszcie zjawiła, nie mysl ześ na nowo u mnie względy sobie załatwiła żeby mi było to ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Tyyyy Nowy... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:16 Ty se uwazaj bo ide po mego meza i zobaczysz!!!! czorciku !kochanie! jakis cham mnie tu wyzywa!!! Bywaj luby,bywaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: Taka ..tam Poznanianka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:17 Gość portalu: taka...t napisał(a): > nowy_ napisał(a): > > > wiele mi obietnic naskładała, > > I juz dzisiaj się nawet na chwile nie pokazała. > > > > Dobranoc, idę spac (sam) > > hej nie zostawiaj mnie > ty kretyn, naprawde poszedles? no cos ty? ocipial! ja specjalnie dla ciebie przy tym kompie sedze, a ty co? do lozeczka! nieladnie:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Taka ..tam Poznanianka 18.11.01, 22:19 Może tu jakiś kretyn niedawno był ale na widok samanty sie zmył zostałem tylko ja > ty kretyn, naprawde poszedles? > no cos ty? ocipial! > ja specjalnie dla ciebie przy tym kompie sedze, a ty co? > do lozeczka! > nieladnie:))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Taka ..tam Poznanianka 18.11.01, 22:20 Ocipial - ojejejku, chyba ucieknę, Moja to sliczna Pyzdrunia, Czy inna z Poznania Niunia Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ŚLICZNA POZNANIANKO , widzisz ? 18.11.01, 22:18 Dla starych forumowiczan nasze uczucie to rzecz nowa Zaraz bedzie tu sie szykowała jakaś wstrętna zmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ŚLICZNA POZNANIANKO , widzisz ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:20 Ty bigamisto zasniedzialy! A kto szamponem..tfu!szmpanem mnie rano poil? he? ladnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: nieznana niegrzeczna samanto 18.11.01, 22:23 Coś Ci sie pokręciło miła Tys mnie z żubrem pomyliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nieznana niegrzeczna samanto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:24 Z zubrem to ja zubrowke pilam a Ty mi szampana polewales!Buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: nieznana niegrzeczna samanto 18.11.01, 22:26 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Z zubrem to ja zubrowke pilam a Ty mi szampana polewales!Buuuuuuuuuu grzeczne dziewczynki o tej porze idą spać do łózeczka razem ze swoim ukochanym pluszowym bizonkie, tzn, misiem szoruj mi szkrabie natychmiast do wyra, bo w d..pe wleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 teraz to szkrabie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:30 a rano mowiles:jakas Ty sliczna Samantko,baj buziaczka.A ja naiwna dalam Ci buzi!!!!! Oszust matrymonialny,zdrajca,niewierny Tomasz.!!!!!!!!Buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ŚLICZNA POZNANIANKO , widzisz ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:23 nowy_ napisał(a): > Dla starych forumowiczan nasze uczucie to rzecz nowa > Zaraz bedzie tu sie szykowała jakaś wstrętna zmowa ale my to wszystko pokonamy milosc to bedzie nielatwa Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ŚLICZNA POZNANIANKO , widzisz ? 18.11.01, 22:27 > > ale my to wszystko pokonamy > milosc to bedzie nielatwa Ale racz mi wyjaśnic miła dlaczego Ty wczesnie imie jakiegoś kretyna wymieniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ŚLICZNA POZNANIANKO , widzisz ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:29 nowy_ napisał(a): > > > > ale my to wszystko pokonamy > > milosc to bedzie nielatwa > > Ale racz mi wyjaśnic miła > dlaczego Ty wczesnie imie jakiegoś kretyna wymieniła kretyna nicka ja wymienila, a imie jego jakias wielka tajemnica okryla Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Starzy forumowicze i ty zawistna S... 18.11.01, 22:28 Siedzcie teraz cicho wreszcie bo mi moja ukochana znów wystraszycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: nowy ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:31 hej nowy kretynie... spokojnie, bo plone! tzn. rumienie sie a wiesz od rumienienia sie do zazylosci...pierwszy krok Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: poznanianka 18.11.01, 22:33 Gość portalu: taka...t napisał(a): > hej nowy kretynie... spokojnie, bo plone! > tzn. rumienie sie > a wiesz od rumienienia sie do zazylosci...pierwszy krok Jeszcze raz wymienisz imie tego kretyna To ja daje do łóżeczka dyla (bez Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: poznanianka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:37 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka...t napisał(a): > > > hej nowy kretynie... spokojnie, bo plone! > > tzn. rumienie sie > > a wiesz od rumienienia sie do zazylosci...pierwszy krok oj nerwowy moj nowy a dlaczego straszy bialoglowy? > > Jeszcze raz wymienisz imie tego kretyna > To ja daje do łóżeczka dyla > (bez Ciebie) > Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: poznanianka 18.11.01, 22:40 Nie nerwowy, tylko z zazdrości chory Masz jakiś kącik cichy miła Tam gdzie nikt uszu nie nadstawi I oczu na podglądanie nie wystawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: poznanianka-kacik IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:42 nowy_ napisał(a): > Nie nerwowy, > tylko z zazdrości chory > > Masz jakiś kącik cichy miła > Tam gdzie nikt uszu nie nadstawi > I oczu na podglądanie nie wystawi kacikow u mnie wiele ale wszystkie w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Starzy forumowicze i ty zawistna S... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:32 Przeciez to mnie kochasz!tak mowiles o podly jeden!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Starzy forumowicze i ty zawistna S... 18.11.01, 22:34 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Przeciez to mnie kochasz!tak mowiles o podly jeden!!!!! przecież Ty podobno kochasz kretyna, A poza tym tyś na świecie nie jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Starzy forumowicze i ty zawistna S... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:38 Takiej drugiej nie ma! Nie wiesz ze Baby Jagi juz wyginely? ja sie jeno ostalam! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Jestem brylanciku slodki, jestem 18.11.01, 22:30 Juz przybylam, a ty nowy od mojej to precz!!!!!!!!! Onaz szczecinianka! Won do domku! czort Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Jestem brylanciku slodki, jestem 18.11.01, 22:35 czort napisał(a): > Juz przybylam, a ty nowy od mojej to precz!!!!!!!!! > Onaz szczecinianka! Won do domku! > czort Ty, postawie Ci dobra wódke, jak zabierzesz te namolna bae do domu Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Widzicie starzy , niedobrzy forumowicze 18.11.01, 22:38 Juz mi sliczne dziecko znowu przpłoszyliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Widzicie starzy , niedobrzy forumowicze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:39 poszla hierbatki se zrobic,zaraz wroci! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Widzicie starzy , niedobrzy forumowicze 18.11.01, 22:43 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > poszla hierbatki se zrobic,zaraz wroci! A to co kino - marsz to swojego domku (wątku) Bo wezme dubeltówke z haka I na zubry będzie polowanie, istna jatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Widzicie starzy , niedobrzy forumowicze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:46 A wiec odchodz! Zapomnij o mnie o niewierny! Nigdy Ci nie wybacze! ide sie pochlastac skalpelem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka ..t Re: jestem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:39 nowy_ napisał(a): > Juz mi sliczne dziecko > znowu przpłoszyliście mnie nie tak przeploszyc Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: jestem 18.11.01, 22:41 Gość portalu: taka ..t napisał(a): > nowy_ napisał(a): > > > Juz mi sliczne dziecko > > znowu przpłoszyliście > Znowu za Toba po watku ganiam i juz nóżkami ze zmeczenia zamiatam > > mnie nie tak przeploszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: jestem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:44 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka ..t napisał(a): > rzeczywiscie, ganiamy, ganiamy... ciekawe co wybiegamy? > > > Znowu za Toba po watku ganiam > i juz nóżkami ze zmeczenia zamiatam > > > > > > > mnie nie tak przeploszyc > Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: jestem 18.11.01, 23:00 przperaszam, to tylko ten głupi internecik nam przeszkodził Nie wiem jak Ty, ale my mężczyźni Jedo lubimy robic od stuleci Powiedzieć co miła ? Dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ŚLICZNA POZNANIANKO GDZIEŚ TY SIE ZNOWU PODZIAŁA ? 18.11.01, 23:08 A już ja myslał że wreszcie znalazł ja sobie istotę miłą i przecudną a to było tylko moja nadzieją złudną Dobranoc wszystkim, pozdrówcie ode mnie tego kretyna, ten to ma powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś