drzejms-buond 09.01.07, 16:05 a mnie juz przy czołówce niedobrze... www.youtube.com/watch?v=h9F4dgF0kQ8 chwalą tu: film.wp.pl/id,74050,title,Dexter-zabija-konkurencje,wiadomosc.html?rfbawp=1168354695.945 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Dextera chwalą 09.01.07, 16:10 oooo nie! to nie jest film dla mnie www.youtube.com/watch?v=jS6NVc7Cl6w Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Dextera chwalą 09.01.07, 17:09 Przebrnęłam przez pierwszych 6 odcinków i dałam sobie spokój. Teraz mam fazę na Jericho IMHO bardzo wporzo chociaż niektórzy się go czepiają mi się bardzo podoba. W skrócie jest to historia zagłady Stanów Zjednoczonych przez pryzmat małego miasteczka, zdezorientowanych ludzi i braku informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond jerycho 09.01.07, 17:26 oj, to również nie jest wesoły serial www.youtube.com/watch?v=gJuA8T9KnkA Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Dextera chwalą 09.01.07, 17:53 Ja sobie Jericho odpuściłam po trzecim odcinku - głupie to bardzo i nielogiczne. Za to Dexter jest krwisty, ale zrobiony po mistrzowsku. Chociaż przyznam się, że czołówkę też przewijałam:)) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Dextera chwalą 09.01.07, 19:54 aga.p.p napisała: > Ja sobie Jericho odpuściłam po trzecim odcinku - głupie to bardzo i nielogiczne > . Za to Dexter jest krwisty, ale zrobiony po mistrzowsku. Chociaż przyznam się, > że czołówkę też przewijałam:)) > > pzdr, > Aga Co kto lubi. Mi się nigdy nie udało polubić np. 24 godzin, mimo, ze próbowałam usilnie:) A Jericho ogladam z przyjemnością, dla relaksu, bo np. przy Prison Break, czasem miewam palpitacje serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dextera chwalą 09.01.07, 22:33 serialu nie znam,ale czołówka jest niezła - ma swój turpistyczny urok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond a niech chwalą... 10.01.07, 11:02 a pamietacie MILLENIUM? uchchch, to był najczarniejszy z seriali... niestety ze względów estetycznych też musiałem odpuścić. choć musze przyznać że mistrzostwo w budowaniu nastroju też tam wystepowało. ogólnie: nie lubię filmów gdzie bazuje się na ohydzie, byleby zaszokować widza! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: a niech chwalą... 10.01.07, 23:38 A co było nieestetycznego w Millenium? Nie oglądałam tego jakoś regularnie, ale pamiętam, że klimat mi pasował. Henriksen robił niesamowite wrażenie. BTW, baaardzo lubiłam X-Files, ale co mnie ostatnio rozbawiło - obejrzałam sobie jakiś stary odcinek i stwierdziłam, że zupełnie stracił swój urok. Ciekawe czemu...:) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Dextera chwalą 10.01.07, 23:29 Ano racja. 24 mnie zniechęciło (pewnie konkretnie Polsat mnie zniechęcił:)), ale poza tym - uwaga, uwaga - dłużył mi się straaaasznie:) Jericho zaczęłam oglądać bo Ulrich (był świetny w "Nobody's Baby") i McRaney, ale za bardzo zaczęło mi to przypominać seriale na podstawie Kinga, którego nie trawię. Do Prison Break coś nie mogę się zmusić, za ciężki, a ja ostatnio nie mam ochoty się męczyć przed TV. Dexter i CSI zupełnie wystarczy. pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś