Dodaj do ulubionych

Dextera chwalą

09.01.07, 16:05
a mnie juz przy czołówce niedobrze...
www.youtube.com/watch?v=h9F4dgF0kQ8
chwalą tu:

film.wp.pl/id,74050,title,Dexter-zabija-konkurencje,wiadomosc.html?rfbawp=1168354695.945
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Dextera chwalą 09.01.07, 16:10
      oooo nie! to nie jest film dla mnie
      www.youtube.com/watch?v=jS6NVc7Cl6w
    • asiek101 Re: Dextera chwalą 09.01.07, 17:09
      Przebrnęłam przez pierwszych 6 odcinków i dałam sobie spokój. Teraz mam fazę na
      Jericho IMHO bardzo wporzo chociaż niektórzy się go czepiają mi się bardzo
      podoba.
      W skrócie jest to historia zagłady Stanów Zjednoczonych przez pryzmat małego
      miasteczka, zdezorientowanych ludzi i braku informacji.
      • drzejms-buond Re: Dextera chwalą 09.01.07, 17:11
        o! pozwolę sobie sprawdzić...
        • drzejms-buond jerycho 09.01.07, 17:26
          oj, to również nie jest wesoły serial
          www.youtube.com/watch?v=gJuA8T9KnkA
      • aga.p.p Re: Dextera chwalą 09.01.07, 17:53
        Ja sobie Jericho odpuściłam po trzecim odcinku - głupie to bardzo i nielogiczne. Za to Dexter jest krwisty, ale zrobiony po mistrzowsku. Chociaż przyznam się, że czołówkę też przewijałam:))

pzdr,
        Aga
        • asiek101 Re: Dextera chwalą 09.01.07, 19:54
          aga.p.p napisała:

> Ja sobie Jericho odpuściłam po trzecim odcinku - głupie to bardzo i
          nielogiczne
          > . Za to Dexter jest krwisty, ale zrobiony po mistrzowsku. Chociaż przyznam
          się,
          > że czołówkę też przewijałam:))
          >
          > pzdr,
          > Aga

Co kto lubi. Mi się nigdy nie udało polubić np. 24 godzin, mimo, ze próbowałam
          usilnie:) A Jericho ogladam z przyjemnością, dla relaksu, bo np. przy Prison
          Break, czasem miewam palpitacje serca:)

• romcia.p Re: Dextera chwalą 09.01.07, 22:33
            serialu nie znam,ale czołówka jest niezła - ma swój turpistyczny urok :)))
            • drzejms-buond a niech chwalą... 10.01.07, 11:02
              a pamietacie MILLENIUM?
              uchchch, to był najczarniejszy z seriali...
              niestety ze względów estetycznych też musiałem odpuścić. choć musze przyznać
              że mistrzostwo w budowaniu nastroju też tam wystepowało.

ogólnie: nie lubię filmów gdzie bazuje się na ohydzie, byleby zaszokować widza!
              • aga.p.p Re: a niech chwalą... 10.01.07, 23:38
                A co było nieestetycznego w Millenium? Nie oglądałam tego jakoś regularnie, ale pamiętam, że klimat mi pasował. Henriksen robił niesamowite wrażenie.
                BTW, baaardzo lubiłam X-Files, ale co mnie ostatnio rozbawiło - obejrzałam sobie jakiś stary odcinek i stwierdziłam, że zupełnie stracił swój urok. Ciekawe czemu...:)

pzdr,
                Aga
          • aga.p.p Re: Dextera chwalą 10.01.07, 23:29
            Ano racja. 24 mnie zniechęciło (pewnie konkretnie Polsat mnie zniechęcił:)), ale poza tym - uwaga, uwaga - dłużył mi się straaaasznie:) Jericho zaczęłam oglądać bo Ulrich (był świetny w "Nobody's Baby") i McRaney, ale za bardzo zaczęło mi to przypominać seriale na podstawie Kinga, którego nie trawię. Do Prison Break coś nie mogę się zmusić, za ciężki, a ja ostatnio nie mam ochoty się męczyć przed TV. Dexter i CSI zupełnie wystarczy.

pzdr,
            Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka