Dodaj do ulubionych

Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy

14.01.07, 12:14
prosze o kawe , i żeby ktoś mnie przytulił
a na dobranoc zanucił jakąś kołysanke.
Obserwuj wątek
    • more.words Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 13:13
      <tuli>
      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 13:32
        dzięki Morciu:*
        • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 14:41
          W południe już o kołysance myślisz ?
          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 15:50
            a tak jakoś pomyślałam sobie:d
            • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 15:56
              mo to Ci zanucę..
              aaa kotki dwa szaro-bure obydwa ;)
              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 15:58
                jak ładnie :D
                • roborobi Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:05
                  nic nie bedą robiły - tylko Kicię tuliły :)
                  Oczywiście kotki :)
                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:07
                    a już miałam nadzieje ,że to Ty będziesz ;)
                    • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:11
                      jeszcze jedną koszulkę chcesz do kolekcji?
                      ;)))))
                      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:15
                        musiałaś tak głósno mówić?:P
                      • roborobi Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:23
                        a ja biustonosz :)
                        • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:24
                          wymienicie się po meczu ;)))
                          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:26
                            Robi,jesteś pewien ?
                            bo wiesz no jakby Ci to powiedziec ,
                            a publicznie mówić nie będe .
                            Coś innego sobie weźmiesz:P
                          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:27
                            albo w trakcie Fantko:P
                            • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:31
                              hihi
                              w szczegóły nie wchodzę ;)
                              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:37
                                tóż to ja nic nie mówie ;)
                                • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:40
                                  a czy ja coś mówię ?
                                  ;)
                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 16:56
                                    nie skąd ;P
                                    • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:02
                                      :-P
                                      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:04
                                        też Cię lubie;)
                                        • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:06
                                          hihi
                                          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:09
                                            nie no ja tak ładnie napisałam a ta hihi <foch>
                                            • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:23
                                              Kiciu nie fochaj się,
                                              wiesz że Cię lubię
                                              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:25
                                                mam za dobry humor na fochanie sie :D
                                                nic i nikt mi go nie zepsuje
                                                chyba <mysli>
                                                • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:33
                                                  dobry humor jest zaraźliwy,
                                                  wszystkim nam sie udziela ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 17:38
                                                    no to dobrze:d
                                                    ps.królowa śniegu gra w kręgle i jak narazie przegrywa.
                                                    Dlatego nie ma sniegu i zimy
                                                  • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:08
                                                    wiesz to na pewno?
                                                    bo na ferie śnieg potrzebuję ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:10
                                                    w radiu mówili ,wiec same fakty podaje :(
                                                    no właśnie siostra ma ferie i co ja z nią poczne bez tego śniegu :(
                                                  • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:13
                                                    może jej rowerek wyciągnij
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:19
                                                    rower stoi w pustym pomieszczeniu,obok rolek,3 deskorolek,i motorynki .Ale na
                                                    deszcz jej nie wypuszcze ,nie ma mowy
                                                  • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:25
                                                    dzisiaj takie ładne słoneczko świeciło
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:26
                                                    ta ciekawe
                                                    deszcz od samego rana leje :/
                                                  • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:27
                                                    pewnie pod innym niebem jesteśmy
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 18:36
                                                    no ja jestem na granicy małopolski i śląska więc sama wiesz :P
    • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 14.01.07, 19:13
      wesola_kicia napisała:

> prosze o kawe ,
      hmm no kawy to o tej porze niebede robic :P
      i żeby ktoś mnie przytulił
      <tuli>
      > a na dobranoc zanucił jakąś kołysanke.
      nie zanuce bo brak talentu :P
      • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 19.01.07, 14:40
        kawę tu dają?
        • fantka Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 08:48
          sny jakieś miałam przedziwne ;)
          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 16:40
            hehe Fantko,chyba nie dziwniejsze od moich :P
    • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:04
      oj noc moja dziwna byla bo sie popilo troche :P
      moze ranek byl troche meczacy hihi
      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:06
        ja o nocy się bez adwokata nie wypowiem :P
        ale ledwo na oczka widze :D
        • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:09
          wesola_kicia napisała:

> ja o nocy się bez adwokata nie wypowiem :P
          ehehhhe nono czyzby kolega sie toba dobrze zajol hihihih
          > ale ledwo na oczka widze :D
          ja dzis sie wczesniej poloze :P chyba
          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:14
            oj zajął :d
            ciekawe ,które z nas dziś padnie pierwsze ,on czy ja
            • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:16
              wesola_kicia napisała:

> oj zajął :d
              > ciekawe ,które z nas dziś padnie pierwsze ,on czy ja
              ehehee
              pewnie obydwoje wczesniej padniecie :P
              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:18
                no chyba nie :P
                bo ja jestem w domku :)
                a on dopiero na miejscu bedzie po 21 :(
                • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:20
                  wesola_kicia napisała:

> > a on dopiero na miejscu bedzie po 21 :(
                  mysle ze w czasie drogi kima sobie ;))
                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:23
                    pewnie tak,bo coś wspominał,że jak do 17 nie wysle esika to padł w autobusie
                    • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:29
                      wesola_kicia napisała:

> pewnie tak,bo coś wspominał,że jak do 17 nie wysle esika to padł w autobusie

eheheheee taka drzemka dobrze robi ;P
                      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:34
                        a no to jest różnica
                        • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:39
                          kiciu chcesz herbaty???? na zolądek dobrze robi
                          bo ja ide do kuchni ;)
                          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:41
                            poprosze :)
                            nawet miętą dzis nie pogardze
                            • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 17:51
                              wesola_kicia napisała:

> poprosze :)
                              > nawet miętą dzis nie pogardze
                              miete mam ;)) prosze []>

ja pije herbate ;))
                              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:01
                                dziękuje :)
                                a Ci od pizzy oberwą :/
                                • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:07
                                  wesola_kicia napisała:

> a Ci od pizzy oberwą :/
                                  heheh no i to rozumiem ;P
                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:14
                                    no a jak ,zepsuli nam taki weekend :/
                                    jeszcze text kierowcy "no ja tam nie wiem co robicie pod kołderka"
                                    co za :/
                                    • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:17
                                      wesola_kicia napisała:

> no a jak ,zepsuli nam taki weekend :/
                                      > jeszcze text kierowcy "no ja tam nie wiem co robicie pod kołderka"
                                      > co za :/
                                      hmmm ale co ten kierowca tak z niczego walnol ten tekst????
                                      • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:25
                                        no z niczego :/
                                        hehe fajna kołderka była ,on siedział na moim łóżku ,a ja siedziałam na biurku
                                        • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:26
                                          wesola_kicia napisała:

> no z niczego :/
                                          trzeba bylo mu przygadac z usmiechem hehehheh
                                          • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:30
                                            miałam do wyboru,albo przygadać kierowcy,albo dać mu tą pizzą przez łeb,albo
                                            przetrzymanie Rafała.
                                            Więc wzięłam goscia do domu
                                            a kierowca nie dostał napiwku :P
                                            • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:33
                                              wesola_kicia napisała:

> \> a kierowca nie dostał napiwku :P
                                              heeh i bardzoo dobrze ;P
                                              • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:36
                                                a dziękuje bardzo :D
                                                z facetami i fachowcami trzeba krótko :P
                                                • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:37
                                                  wesola_kicia napisała:

> z facetami i fachowcami trzeba krótko :P
                                                  no tak bo sie zabardzo panosza niektórzy jak widac :P
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:40
                                                    oj tak ,panoszą :/
                                                    a gość był mile zaskoczony moją reakcją :d
                                                  • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:43
                                                    wesola_kicia napisała:

> a gość był mile zaskoczony moją reakcją :d
                                                    dzielna dziewczyna jestes :P
                                                  • wesola_kicia Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:46
                                                    dziękuje :)
                                                    ok zmykam lulu ,bo ledwo na oczka widze ,ide snić i mniam mniam :*
                                                    milej nocki Skorpi ,:)
                                                  • skorpionica11 Re: Po dziwnej ,przespanej a męczącej nocy 21.01.07, 18:47
                                                    wesola_kicia napisała:

> milej nocki Skorpi ,:)
                                                    i nawzajem ;)) pa
                                                    ja tez pomalu sie zbieram,bo powoli odplywam ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka