romcia.p 15.01.07, 14:50 dla tych co nie są ponad i dobrą plotą nie gardzą a także dla tych co nie mają własnego życia,więc podniecają sie życiem "gwiazd" ;))) www.pudelek.pl/artykul/1939/romans_trwa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romcia.p Re: z cyklu: Ploty 15.01.07, 14:52 więcej www.pudelek.pl/artykul/1963/wakacje_maseraka_i_foremniak/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z cyklu: Ploty 15.01.07, 15:20 chyba nie załapuję sie na zaden z targetów? :-/ a moze mąż pozwolił na wspólny wyjazd , po tym jak sie dowiedział, ze... un giej? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton uelkom bek 29.01.07, 16:45 no dzien dobry pysie :-) wujek Ed wrocil z wojazy po europie i zakotwiczyl w pewnej wesolej stacji tv we warsiawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: uelkom bek 29.01.07, 16:51 o rany!!!!!!! chyba samolot z jeńcami dopowrócił? no witajcież, witajcież... co słychać w szerokim? ...świecie?... stepie? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: uelkom bek 29.01.07, 16:55 hehe, amnestie na wyspach oglosili to sie zerwalem. co prawda przez Wilno i wroclaw, takze wracanie mi chwile zajelo :P ale masz racje Dżems, w stepie, bo ja wszakze w Azji pomieszkiwam :-) a zyje sie dziekuje, w szolbiznesie sie robi nadal, wiec i nie daleko od plotek i ploteczek. :) tylko zem barwy zmienil klubowe hehe i juz w slonecznej stacji nie maczam swoich lepkich paluchow :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: uelkom bek 29.01.07, 17:01 w azji powiadasz pan a jakby tak położyć sie na kuli ziemskiej, to nie bedzie to przypadkiem hąkąg? www.youtube.com/watch?v=JXK_pL6h8og z wysp przez wilno i wrocław?osobliwe a jaki jest, że tak powiem biznes w szoł azjatyckim? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: uelkom bek 29.01.07, 17:05 drzejms-buond napisał: > w azji powiadasz pan a jakby tak położyć sie na kuli ziemskiej, > to nie bedzie to przypadkiem > hąkąg? > niii...warszawa :-) tez azja jakby nie patrzec :P > z wysp przez wilno i wrocław?osobliwe no iwesz, w mysl zasady "wstapil do piekiel po dordze mu bylo" :) > a jaki jest, że tak powiem biznes w szoł azjatyckim? no dalej obrazki skladam do kupy, ino pod walterowa bandera :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: uelkom bek 29.01.07, 17:19 pięknie, pięknie...znaczy się- ROZWÓJ OSOBISTY. a u nas, paczpan- bez zmian :-[ aż dziw... stagnacja taka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: uelkom bek 30.01.07, 10:51 ed norton przezz wilna wrocław przemknął ?? bardzo słuszna droga, taka - ze tak powiem - historiczna a gdziez ja sladów twych szukac mam ? gdzie aurę swą rozsiałeś ? gdzie odcisk obuwia twego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: uelkom bek 30.01.07, 12:46 mozambique napisała: > ed norton przezz wilna wrocław przemknął ?? bardzo słuszna droga, taka - ze > tak powiem - historiczna > > a gdziez ja sladów twych szukac mam ? > gdzie aurę swą rozsiałeś ? > gdzie odcisk obuwia twego ? hehe, dobreeer...zasadniczo na Rudninku 13 i w Tarande w studio Artety :) jeszcze kilka razy a Ćili Pica na Vokeciu i zasadniczo tyle to pamietam. na cmentarzu bernardinu czy tam Benediktinu i na gedimino prospekt w calodobowej kawiarence :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: uelkom bek 30.01.07, 13:05 światowego człowieka zawsze miło posłuchać a u nasz w gminie jeno gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina- ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: uelkom bek 30.01.07, 13:54 ain't no worry Dzems, bier atlas, przepisuj nazwy i leci. jak chcesz bardziej przyfisowac to google earth i mozesz mowic, ze to kolo tego duze budynku czy tam zaraz za tym ladnym mostem w lewo :P drzejms-buond napisał: > światowego człowieka zawsze miło posłuchać > a u nasz w gminie > jeno > gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina-gródek-grabina- > ech... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: uelkom bek 30.01.07, 17:04 Pozwolę sobie z edem przywitać się: dzień dobry, edzie nortonie! Nie znam Cię, co prawda, ale udzielać się na forum TbO zaczęłam, więc witam serdecznie i przedstawiam się: jam jest Miau! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: uelkom bek 30.01.07, 23:56 rozmowy_kontrolowane napisała: > Pozwolę sobie z edem przywitać się: dzień dobry, edzie nortonie! buenos dias ;-) > Nie znam Cię, co prawda, ale udzielać się na forum TbO zaczęłam, więc witam > serdecznie i przedstawiam się: jam jest Miau! Miau, powiniene szczelic focha ;P jak mozna mnie nie znac? :D no dobra dobra, ułaskawiam Cie cala swoja nortonowska moca ... hehe poczulem sie jak Julek Cezary :) Odpowiedz Link Zgłoś