forumowicz_pospolity 17.01.07, 22:19 w odpowiedzi na akcje GW "Dziennik" szykuje swoją kolekcję w ten piątek podobno "Pulp Fiction" cena ta sama co w GW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 17.01.07, 22:31 a "Out of Africa" gdzieś nie zapodawajom? Bo gdyby to proszę o info :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 09:27 tak tak!!! bardzo pragne Out of Africa to moj najukochanszy film.... www.youtube.com/watch?v=G3zKtl-Np7o Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 09:34 te dzienniki to papugi okropne. co gazeta wymyśli , to oni dawaj..toż samo... Odpowiedz Link Zgłoś
arundati.roy Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 19:03 drzejms-buond napisał: > te dzienniki to papugi okropne. > co gazeta wymyśli , to oni dawaj..toż samo... no som papugi , prawda , a ja w zaprzyjaźnionym kiosku już sobie zaklepałam, bo okropnie lubie ten film Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 19:07 drzejms-buond napisał: > te dzienniki to papugi okropne. > co gazeta wymyśli , to oni dawaj..toż samo... o przepraszam cenę to Gazeta zerżneła z Dziennika a nie odwrotnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 19:08 Cieszę się ogromnie, ale obawiam się, że mi huragan może kiosk porwać w nocy więc nie wiem czy uda mi się nabyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
arundati.roy Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 19:11 asiek101 napisała: > Cieszę się ogromnie, ale obawiam się, że mi huragan może kiosk porwać w nocy > więc nie wiem czy uda mi się nabyć:( mój zaprzyjaźniony kiosk sąiaduje z lotto , no to im dwóm wichura nie da przecie rady? nie da , mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 18.01.07, 20:02 asiek101 napisała: > Cieszę się ogromnie, ale obawiam się, że mi huragan może kiosk porwać w nocy > więc nie wiem czy uda mi się nabyć:( moze tez ci przywiać inny;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 19.01.07, 17:21 Melduje że kiosk nie odfrunął i nabyłam zarówno Pulp Fiction jak i Pola śmierci, a w drodze powrotnej 3 filmy Felliniego ( każdy za 7 złociszy ), więc jestem very happy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 19.01.07, 19:02 a ja przypadkiem ostatnią sztukę 'Pól śmierci', bo płacąc za galaretki zdziwiłem się, że kosztuje 5zł, a nie jakieś 30:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia zakupiwszy 19.01.07, 23:23 jakosc filmu dobra. 5 zeta i w zwiazku z tym malo mnie obchodzi czy gazeta czy dziennik wpadly na to. na walce firm zyskujemy my i to jest najwazniejsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 20.01.07, 00:27 a ja sie nie załapałem na Pulp Fiction:) ale nie jest to mój ulubiony film wiec nie załuje tak bardzo ale za tydzien w Dzienniku "Czas Apokalipsy" uuuuuuuuhhhhhhh musze mieć a w GW "Gangi Nowego Jorku" Scorsese, chyba sobie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 20.01.07, 16:25 forumowicz_pospolity napisał: > ale za tydzien w Dzienniku "Czas Apokalipsy" uuuuuuuuhhhhhhh musze mieć o, przypominaj w takim razie w czwartek! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 11:50 ummmm CZas Apokalipsy, wersja wydłużona pełna:)) za tydzien w DZienniku , Cinema Paradiso a w GW - Niebezpieczny umysł Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 12:04 o kurde! zapomniałem. dzięx! lece do jaĆki, do kiosku... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 12:36 no i "pojapkach" w Gródku apokalipsy brak! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 14:55 a bo trzeba sie umawiac z pania z kiosku ja mam zaprzyjazniona i poprosilam grzecznie zeby mi odkladala to odklada co tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 15:04 sie nie martwi - APocalipsa pojawia się co rusz to z inną gazetą, była już ze trzy razy to i czwarty będzie niebawem. Swoją drogą gienialny film, szkoda że zakończenie po 3,5 godzinach uczty trochę niedorobione. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 16:33 forumowicz_pospolity napisał: > ummmm CZas Apokalipsy, wersja wydłużona pełna:)) > za tydzien w DZienniku , Cinema Paradiso > Ooo! Ja sobie kiedyś sprowadziłam za ciężkie funciaki ten film z Anglii, bo chciałam mieć wersję reżyserską, a w Polsce wyszła na DVD tylko kinowa. Poczem po obejrzeniu wersji reżyserskiej stwierdziłam, że w sumie lepsza ta wersja obcięta i teraz nie wiem, czy polować na Dziennik, czy zadowolić się przewijaniem tych nudnych kawałków na pilocie (zakładam, ze w Dzienniku będzie zwykła). Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 19:23 no i dupa:( nastawiłem sobie przypominacz na 6:30, ale jako że rano czasu było mało, a samochód zamarznięty, to nie miałem jak zahaczyć o jakiś kiosk. na zajęciach przypomniało mi się, miałem więc zajrzeć gdzieś przed pracą. oczywiście zapomniałem. dopiero będąc koło 17 w mieście popytałem, ale oczywiście nigdzie już nie było:((( za to Gangi wszędzie - ostatnie sztuki, ale tego akurat nie chciałem. dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 20:02 Ja to dziś miałam hardcore, nabyłam Dziennik w kiosku w metrze, przedarłam się przez zaspy do roboty, rozpatuliłam się i widzę, że wcisneli mi gangi, więc w te pędy do Dyrektora, zeby się zwolnić ( tak tak niestety niektórzy pracują jak w prl-u )znowu przez zaspy, wpadłam do kiosku zziajana i wymieniłam. Mam nadzieję, że film jest wart takiego poświęcenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 26.01.07, 20:08 asiek101 napisała: > Ja to dziś miałam hardcore, nabyłam Dziennik w kiosku w metrze, przedarłam się > przez zaspy do roboty, rozpatuliłam się i widzę, że wcisneli mi gangi, więc w > te pędy do Dyrektora, zeby się zwolnić ( tak tak niestety niektórzy pracują jak > > w prl-u )znowu przez zaspy, wpadłam do kiosku zziajana i wymieniłam. > Mam nadzieję, że film jest wart takiego poświęcenia:) aż takiego to chyba nie:) zartuje, zobaczysz to sama ocenisz czy wart czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 27.01.07, 13:16 A jaki film był w WYBORCZEJ tydzień temu? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Filmy w "Dzienniku" - piątek 27.01.07, 13:56 ikarr napisała: > A jaki film był w WYBORCZEJ tydzień temu? Pola śmierci Odpowiedz Link Zgłoś