Dodaj do ulubionych

Poważnie, acz z poczuciem humoru.

IP: 217.8.178.* 09.05.01, 10:18
Nie wiem,jak zacząć.Poznam sympatycznego,z poczuciem humoru i naprawdę
niegłupiego pana(nie - chłopaka!).Może się uda.Spróbujmy!
Obserwuj wątek
    • Gość: robi Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.94.206.* 09.05.01, 11:42
      Napisz proszę w jakim wieku
    • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 09.05.01, 11:44
      Inicjały b_b_ miło mi się kojarzą.
      Nieśmiałe pytanie - Czy jesteś Kobietą?
      • akami Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 09.05.01, 15:50
        Więcej informacji o Twoich oczekiwaniach: wiek, wygląd, stan cywilny,
        zainteresowania. Mam wrażenie, że po TAKIM anonsie będzie tłoczno na tym wątku.
    • Gość: Gucio Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 212.191.70.* 09.05.01, 19:58
      Mnie tez sie milo kojarzy . Wiecej danych o sobie i
      wymagan odnosnie partnera.
    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 10.05.01, 10:55
      Wielkie dzięki za liściki,ucieszyły mnie. Wiem,że powinnam więcej o sobie
      napisać,ale nie jestem jeszcze pewna,jak to zrobić,więc musicie nieco
      poczekać.Trochę tajemniczości na początek nie zaszkodzi,czyż nie? A
      odpowiadając na Wasze pytania, to: na pewno jestem kobietą;b_b_ to nie
      inicjały,ale mają ścisły związek z moimi personaliami;jeśli chodzi o stan
      cywilny pana,to nie może być żonaty,gdy mamy na myśli bliższy związek-w innego
      rodzaju kontaktach nie ma to znaczenia;podobnie rzecz się ma z wiekiem- w
      rozmowach, w przyjaźni czy koleżeństwie nie gra roli,w związku powinien mieć
      wyraźnie po 40-tce.
      I "to by było na tyle" jak mawiał Docent w "Fachowcach" Jonasza Kofty.Bardzo
      lubię ten typ humoru. Pamiętacie Jonasza K.?
      Pozdrawiam robi'ego, leoparda, akami i Gucia. Cześć i do... napisania(no bo nie
      do zobaczenia,czy usłyszenia)
      • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 10.05.01, 12:08
        Jeśli to co piszsz to są Twoje poglądy na temat mężczyzn,
        to zbliżasz się do ideału.
        Czy b_b_ z Forum to też blondynka z rewolucyjnym nastawieniem do spraw męsko-
        damskich ?
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 10.05.01, 14:18
          Nie nie mam rewolucyjnego nastawienia do spraw damso-męskich,ale też nie jestem
          zacofana.Co rozumiesz przez zbliżanie się do ideału w moim poprzednim mail'u?
          Przecież tak naprawdę to niewiele na razie napisałam.Nie wiem jak sformułować
          moje oczekiwania w stosunku do mężczyzny,który by miał mnie zainteresować,aby
          nie być zbyt banalną lub zbyt wymagającą.Obiecuję,że nad tym pomyślę i postaram
          się napisać coś,co zabrzmi sensownie(mam taką nadzieję).
          A tak na marginesie,podobają mi się coraz bardziej takie internetowe
          pogaduszki.Pozdrawiam, b_b_
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 10.05.01, 14:20
            A!!! I nie jestem blondynką.
            • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 10.05.01, 15:05
              Ten Ideał to taka kobieta która choć próbuje zrozumieć chłopa z jego atawizmami
              a poza tym daje szansę nawet tym podtatusiałym 40-latkom. Chyba że nie
              zrozumialem zapisu Twojej, pierwszej, dzisiaj odpowiedzi.
              Ale w tym nie ma poczucia humoru!
              Co lubisz? - (Tylko nie o kotletach schabowych!)
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 10.05.01, 15:23
                No wiem,że na razie nie wykazuję zbyt wielkiego poczucia humoru.Proszę o
                jeszcze trochę cierpliwości.Poza tym lepiej chyba pod tym względem wypadam na
                żywo. Co to znaczy:podtatuiały 40-latek?! Czy Ty jesteś bardzo młodym
                człowiekiem?Jeśli tak,to rozumiem Twoje stwierdzenie-takie podejście mają
                prawie wszyscy poniżej 35 r.ż.,później się to zmienia. A z drugiej strony
                trzeba przyznać,że mężczyźni po 40-tce bardzo często wyglądają jak właśni
                ojcowie(lub gorzej-jak właśni dziadkowie!) Panowie zróbcie coś, by prezentować
                się lepiej! Marsz do dentysty!Na rower a nie leżeć przed telewizorem!Potańczyć
                trochę a nie tylko piwo i piwo(sama bardzo je lubie)!
                O! To już wiesz,że lubię piwo.I bardzo lubię tańczyć, tylko nie mam z kim i
                między innymi dlatego odezwałam się w Forum.
                • Gość: akami Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 192.168.1.* / 195.205.150.* 10.05.01, 15:34
                  Ja lubię rower, ale też i piwo. Czterdziestka mnie nie przeraża. Tańczyć lubię
                  i nawet trochę lubię. Pytanie : co Ty uznajesz za taniec. Bo według mnie
                  rock'n'roll, tango i walc itp. zasługują na to miano w odróżnieniu od
                  podskakiwania w miejscu w takt ogłuszającego walenia basów.
                  Czy chodzisz gdzieś tańczyć?
                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 11.05.01, 09:39
                    Oczywiście,że taniec to nie paralityczne podrygiwania w hałasie, który
                    niektórzy nazywają muzyką.Bardzo lubię rock'n'roll'a,sambę rumbę,cha-
                    cha'ę.Jeśli chodzi o walce i tango,to umiem,ale nie mam praktyki-te tańce
                    bardzo rzadko mam okazję przećwiczyć.A to wszystko przez brak partnera,ktory by
                    także lubił i choć trochę umiał poruszać nogami na parkiecie. Poza tym, nie
                    znam miejsc,gdzie by można potańczyć nie w dyskotekotekowej atmosferze. Czy
                    znasz takowe? Zdradź mi tę tajemnicę.
                • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 11.05.01, 11:33
                  Trochę późno wchodzę w dyskusję ale jeśli chodzi o podtatusiałych 40-latków to
                  był oczywiście żart, ale mam do tego prawo bo sam przeszedłem tą mistyczną
                  granicę. Mowa o upodobaniach muzycznych, to pomimo wieku słucham Rock'a, Metalu,
                  Pop'u i wsystkiego co pobudza do pląsów.
                  Muzyka poważna - tak dla miłego i spokojnego nastroju po męczącym dniu.
      • Gość: Moj_glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 212.244.191.* 10.05.01, 21:06
        B_B_, Ty chyba jestes mloda kobieta, skoro nie pamietasz kto mowil
        "I to by bylo na tyle". Ja jestem na tyle stary "wyraznie po czterdziestce"
        ze pamietam ITR i profesora mniemanologii stosowanej. Pozdrawiam.
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 11.05.01, 09:54
          Masz rację!To był Profesor! Miły jesteś zakładając,że jestem młodą kobietą,a
          nie że mnie skleroza gnębi.Wychowałam się na IMA i ITR w radiowej 3-ce.To były
          kapitalne audycje!Nie da się tego powtórzyć(najwyżej odtworzyć z nagrań).Czy
          lubiłeś ZGRYZ Macieja Zembatego?Rodzina Poszepszyńskich była bezkonkurencyjna!
          Oj,zaraz wyjdzie z tego kącik wspomnień.Mam nadzieję,że jeszcze się odezwiesz
          mężczyzno"wyraźnie po czterdziestce" i będziemy mięli jeszcze parę tematów do
          pogadania.Pozdrawiam,b_b_
          • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 11.05.01, 11:38
            Trochę późno wchodzę w dyskusję ale jeśli chodzi o podtatusiałych 40-latków to
            był oczywiście żart, ale mam do tego prawo bo sam przeszedłem tą mistyczną
            granicę. Mowa o upodobaniach muzycznych, to pomimo wieku słucham Rock'a,
            Metalu,
            Pop'u i wsystkiego co pobudza do pląsów.
            Muzyka poważna - tak dla miłego i spokojnego nastroju po męczącym dniu.

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 11.05.01, 16:08
              Nie znam się na Metalu itp.,to nie moja muzyka.Choć
              czasem bardzo mi sie spodoba jakiś utwór,a tu okazuje
              się,że to właśnie jakiś Metal lub jeszcze coś bardziej
              dla mnie dziwacznego z nazwy.Prawie zupełną gapą
              jestem jeśli chodzi o najnowsze zespoły i
              wokalistów.Fakt,że dawno jużnie słuchalam list
              przebojów i zdezorientowałam się zupełnie "w tym
              temacie".Muszę się poprawić!To na razie tyle,mam
              nadzieję,że spotkamy się tu w poniedziałwek i dalej
              będziemy sobie opowiadać różności.Pozdrawiam
            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 11.05.01, 16:09
              Nie znam się na Metalu itp.,to nie moja muzyka.Choć
              czasem bardzo mi sie spodoba jakiś utwór,a tu okazuje
              się,że to właśnie jakiś Metal lub jeszcze coś bardziej
              dla mnie dziwacznego z nazwy.Prawie zupełną gapą
              jestem jeśli chodzi o najnowsze zespoły i
              wokalistów.Fakt,że dawno jużnie słuchalam list
              przebojów i zdezorientowałam się zupełnie "w tym
              temacie".Muszę się poprawić!To na razie tyle,mam
              nadzieję,że spotkamy się tu w poniedziałwek i dalej
              będziemy sobie opowiadać różności.Pozdrawiam
          • Gość: Moj_glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. do B_B_ IP: 212.244.191.* 11.05.01, 12:29
            Najbardziej to chyba lubilem miniseriale Marcina Wolskiego.
            Czasem Magazynek Kabaretu Elita, jako ze studiowalem wtedy
            we Wroclawiu. A bylo to w epoce rozpasania konsumpcyjnego
            czyli wczesnego i sredniego Gierka.
            glos@poczta.gazeta.pl
            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. do B_B_ IP: 217.8.178.* 11.05.01, 15:27
              Dzięki za kilka słów!Odpowiem szerzej w poniedziałek.Za chwilę wyjeżdżam nieco
              odpocząć i pobawić się.I niestety nie mam już czasu na "rozmówki".Bardzo lubię
              Wrocław,też tam chciałam studiować, ale niestety-wylądowałam na uczelni w
              Poznaniu.Do napisania!Pozdrawiam i życzę udanego weekend'u!b_b_
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. do B_B_ IP: 217.8.178.* 14.05.01, 11:21
                Cześć, to znowu ja!Widzę,że pomysły na rozmowy wyczerpały się.Dość szybko-
                szkoda.Widać Panowie mają słomiany zapał.Trudno.Spędziłam bardzo miły i wesoły
                weekend w przepięknych Górach Świętokrzyskich.Musicie tam pojechać!Naśmiałam
                się i natańczyłam za wszystkie czasy.Chciałoby się,żeby tak częściej było można.
                A jak Wam minęła sobota i niedziela?
                • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. do B_B_ IP: 195.117.142.* 15.05.01, 08:34
                  Cześć B_B_
                  Niektórzy, poza słomianym zapałem, oddają się jeszcze
                  przyjemności pracy fizycznej, dlatego przykrywają
                  komputer prześcieradłem, zakładają gumofilce, kromala
                  w kieszeń i wio.
                  Ale dziś siedzę sobie wygodnie przy ekranie, d...
                  upaja się miękkością służbowego fotela, i próbuję
                  odszukać znajome "nick'i", "login'y" (głupiej to się
                  nie mogło nazywać).
                  Daj jeszcze znak życia B_B_.
                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie,acz z poczuciem humoru.Do:Leopard IP: 217.8.178.* 16.05.01, 11:38
                    Witaj!
                    Co to jest kromal,w dodatku w kieszeni? A co w ogóle robiłeś w tych
                    gumofilcach? Budujesz dom, czy "cóś"? No,ale teraz sobie wypoczywasz ze swoją
                    d... wygodnie w pracy.Masz nagrodę za wysiłek.
                    Ja też się nieco zmęczyłam w ten weekend,ale zabawą.Zdarza mi się to baaardzo
                    rzadko i raczej jest przzyjemne.Chciałabym mieć jednak więcej miłych chwil na
                    codzień.Przez tę szarość poczucie humoru we mnie zamiera,a ja lubię być
                    uśmiechnięta.
    • giant Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 16.05.01, 01:15
      Sie mos b _ b - co ja rozumia jako bardzo bystro i to pewnikiem z Bielska -
      Biolej.
      Napisolas ze chces poznoc kogosik z pocuciem humoru, a jo naiwny zech wszedl na
      te odpowiedzi - no i musz stwierdzic ze cosomi na gozkich zalach w kosciele
      jest trocha weselej, czem tutaj gdzie sie spodziewosz chopow z pocuciem humoru.
      Jo mieszkom daleko za wielko wodo, ale mom doma akordeon to se grywom casami i
      mysla o Tobie. 40 rokow narozie nimom ale jesce mom cas, jakbych tu przyjechala
      to bychmy se potancowali ze hoho. Ja lubia tancowac i to nietylko psytulance.
      Psywoznie po takich dlugich tancach mom ochota na sex, ale to chybo normalne,
      cy nie?.
      Po tym co o Tobie psecytolech, mysle ze ty jestes swiarno dzioucha i zebychmy
      se jakos rada dali. Nopis co do mnie bo sie jus docekoc niemoga....pozdrowiom
      syckich .......Chodok Stanik
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:Moj_glos IP: 217.8.178.* 16.05.01, 11:43
        Napiszę na Twój adres później.Onet ma jakieś "remonty" i co chwilę przesuwają
        czas,kiedy będzie można wejść w pocztę.
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:giant IP: 217.8.178.* 16.05.01, 11:51
        Cześć Juhasie z USA(?)!
        Jeśli chcesz baby z USA, to pewnie sam gdzieś tam w okolicach przebywasz.Jednak
        gwara śląsko-góralska trochę Ci się zwichrowała.Niestety nie mieszkam w Twoich
        okolicach i także nie jestem z Bielska-Białej.b_b_ nie jest skrótem nazwy tego
        miasta(przeczytaj wcześniej,to znajdziesz małe wyjaśnienie).
        A tak panocku, co poza tym u Ciebie sychowac?Co robis kaj nie swargolis?
        • giant Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:giant 16.05.01, 17:46
          Hey Baby ! Bebe to bardzo seksowna odziez damska.
          Musza sie przyznoc zech sie trocha zlaklech jak zech sie dowiedziol ze Ty Baby
          w Pyrlandii mieskos. Samo nopis co tam w krainie podziemnej pomaranczy sychowac?
          U mnie sycko OK, zaroz jada na interview, pojada sie trocha powydurniac moze mi
          jaka robota dadza bo juz mnie zyc trocha boli od siedzenio na nij.
          Pozdrowiom Cie serdecnie i zyca cestych orgazmow ......Juhas
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:giant IP: 217.8.178.* 17.05.01, 08:14
            Jedź na to interview i życzę Ci ,byś dostał pracę.Rzeczywiście od tego braku
            zajęcia szare komórki Ci się skórczyły lub wręcz zanikły.Nie pisz już do mnie
            jeśli łaska. Nie odpowiada mi Twoje poczucie humoru.Pozdrawiam i życzę
            powodzenia,b_b_.
            • glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:giant 17.05.01, 08:45
              Juhasie, trzymaj sie konwencji. Nie "orgazmów" a "łorgazmów".
            • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 17.05.01, 08:51
              Wiadomość encyklopedyczna - Kromal - w żargonie
              młodzieży sprzed lat 20 - Część bochenka chleba,
              odkrojona prostopadle do osi symetrii, o grubości
              znamionowej 5 - 40 mm, posmarowana lub obłożona
              czymkolwiek jadalnym.
              Odpowiadam dopiero teraz bo systemy komputerowe
              czasami padają i podnoszą się dopiero po wielu
              godzinach albo dniach.
              Uwielbiam otrzymywać pocztę: leopard@poczta.gazeta.pl
              Narazie Pa.
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leoparda IP: 217.8.178.* 17.05.01, 10:22
                Cześć!
                Żeby dostawać listy,trzeba je pisać,a u Ciebie coś nie bardzo z tym
                mail'owaniem. Ja w tej chwili nie mogę zbyt długo się Tobą zajmować,napiszę
                później i mam nadzieję,że odpiszesz.Trzymaj się,b_b_
                • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 17.05.01, 14:22
                  Lubię również pisać pod warunkiem, że mam e-adres, masz taki?
                  Przez chwilę poczułem się jak pacjent w szpitalu miejskim po słowach:
                  "...nie mogę się zbyt długo Tobą zajmować...".
                  Czy nie odnosisz wrażenia, że wiele tematów porusza ta sama osoba, tlko inaczej
                  się nazywa? Trzeba się mocno angażować w rozmowy na Forum, żeby się nie pogubić
                  w treści odpowiedzi . Ale jeżeli odpowiada się tej samej osobie pod różnymi
                  tematami i nazwami, to dopiero jest głupio - śmiesznie!
    • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.scm.de 17.05.01, 16:13
      to ja chyba się nadaję...
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 17.05.01, 16:17
        Zapraszam do grona rozmówców!
        Jak byś mógł poprzeć swoje słowa nieco dłuższą wypowiedzią, sprawdzimy,czy się
        nadajesz.Cieszę się,że napisałeś.Pozdrawiam, b_b_
        • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.scm.de 17.05.01, 16:49
          Taaaaak,
          Robotny, w miarę przystojny, umiem wbijać gwo�dzie i zrobić jajecznicę, auto mam, cztery kšty też,... czy ot to Ci chodziło?
          Czuję się troszkę jak na komisji poborowej. Mam nadzieję, obdukcję lekarskš sobie darujesz? Hemorojdów nie mam, słowo!
          Woland
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:Woland IP: 217.8.178.* 18.05.01, 08:19
            Witaj!
            Czy musi Ci się wszystko kojarzyć ze szpitalem?Naprawdę nie interesują mnie
            Twoje hemoroidy.Tu orgazm,tu hemoroidy-Panowie,co się z Wami dzieje?!Jeśli tak
            mamy rozmawiać,to to jest byle jakie.Napisz coś dowcipnego,wesołego i nie
            traktuj moich pytań jak wiwisekcji.Coś przecież powinniśmy o sobie
            wiedzieć,jeśli chcemy sobie pogadać. Nie uważasz?
            Pozdrawiam,b_b_
            • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do: b_b_ IP: *.scm.de 18.05.01, 09:37
              Witaj,
              Wybacz z zgry�liwo�ć, ale jak czytam "sprawdzimy czy się nadajesz" to mi się nóż kieszeni otwiera i to pomimo, że go nie mam. Może powinna� delikatniej inwigilować potencjalnych kadydatów, bo Ci sami napaleńcy zostanš. Co� dowcipnego z rana? Nic z tego jeszcze kawa nie zadziałała. Nie mam weny. Za to mogę mogę się u�miechnšć :-)).
              Woland
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do: Woland IP: 217.8.178.* 18.05.01, 10:21
                No i sobie pogadaliśmy.Tak będziemy się teraz licytować,co,kto i po co? Nie
                wiem,jak pisać,żeby Ci się nóż nie otwierał.Dopij kawę,uśmiechnij się do siebie
                (za uśmiech do mnie dziękuję)i spróbuj spojrzeć na świat przychylniej,a na
                respondentów mniej wojowniczo.Smutno mi,ale staram się nie wylewać na innych(w
                dodatku obcych)moich kwasów.Popatrz,jaka piękna wiosna dookoła!A ja nie mam z
                kim iść na spacer.Cześć!
                • Gość: Woland Re: do b_b_ IP: *.scm.de 18.05.01, 11:17
                  Leopard jest wolny... napewno chętnie umówi się na spacer.
                  Woland
                  ja byłem wczoraj na wieczornym spacerze i nie chcę, co by wszystko diabli wzieli (che, che i kto to pisze..., woland?). <pozdrawiam Tolę>
            • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 18.05.01, 09:40
              Cześć!
              Nie irytuj się B_B_, jajecznica jest O.K.

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leopard IP: 217.8.178.* 18.05.01, 10:34
                Szczególnie ze szczypiorkiem!

P.S.Piszę to po raz trzeci,ale nie ukazało się poprzedni,więc powtarzam
                • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leopard IP: *.scm.de 18.05.01, 10:53
                  O tak ze szczypiorkiem !!!
                  Woland
                  P.S. ach i umiem robić też omlet (bez szczypiorku)
                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leopard IP: 195.117.142.* 18.05.01, 11:41
                    Nie piszcie już proszę o kulinariach, bo już prawie południe,a ja się nie mogę
                    urwać na drugie śniadanie!!!!
                    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leopard IP: 217.8.178.* 18.05.01, 12:35
                      Pomyśl sobie,że ja też jeszcze nic nie jadlam,to może
                      będzie Ci raźniej.Masz kanapeczki,cZy wychodzisz do
                      jakiegoś baru?
                      • Gość: Woland Re: Lunch time! IP: *.scm.de 18.05.01, 12:41
                        Przez to całe gadanie o tym szczypiorku i kanapeczkach dostałem �linotoku. Czas na KFC. Niech żyje "zdrowa żywno�ć" !!!
                        Woland
                        • Gość: leopard Re: Lunch time! - do b_b_ IP: 195.117.142.* 18.05.01, 14:33
                          Nie biorę żadnych kanapeczek.
                          A na przeciwko mam bar z pysznymi pasztecikami.
                          Nie za często, bo nie chcę być adresatem kawału:
                          - Dlaczego faceci po 40 mają duże brzuchy?
                          - Bo każdy bezrobotny powinien mieć dach nad głową.
                          • Gość: b_b_ Re: Lunch time! -Do:leopard IP: 217.8.178.* 18.05.01, 16:16
                            A jeszcze do tego piwko i dopiero jest brzuszek!Sama lubię piwo,więc to nie był
                            żaden przytyk.Przyjemności na weekend,pozdrawiam b_b_
                            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru IP: 217.8.178.* 21.05.01, 09:06
                              Witajcie w kolejny poniedziałek! Czy w tym tygodniu też będziemy rozmawiać o
                              kulinariach i szpitalach? Jakie macie plany na wakacje? Ja mam piękne! Tylko z
                              realizacją będzie raczej kiepsko, więc sobie chyba tylko pomarzę.
                              Wczoraj w jakimś teleturnieju w TV padło pytanie "Jakiego koloru jest hamulec
                              bezpieczeństwa w samolotach pasażerskich?".Jedna pani bez namysłu
                              odpowiedziała"Czerwonego!",druga długo zastanawiała się,czy może niebieskiego
                              lub innego i wreszcie wpadła na właściwą odpowiedź... Jaką? To było
                              śliczne,obśmiałam się jak norka! Miłego dnia wszystkim życzę!
                              • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru 22.05.01, 08:32
                                Witaj b_b_, tym razem na Forum!
                                Piękne plany na wakacje? To ty masz jeszcze wakacje!?
                                To mi się kojarzy z dwumiesięcznym leżeniem "bykiem", najlepiej w jakimś dobrym
                                towarzystwie, i równie dobrym miejscu. Mnie pozostaje tylko dużo za krótki
                                urlop. Napisz o swoich wakacyjnych marzeniach. Tylko pamiętaj, pod żadnym
                                pozorem nie wolno zaciągać hamulca bezpieczeństwa w samolocie!
                                Na razie, pa!
                                (Czy dostajesz pocztę, bo nasz serwer lubi czasem zastrajkować?)
                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do:leopard IP: 217.8.178.* 22.05.01, 09:12
                                  Cześć!
                                  Wakacje, czyli krótki urlop.Zawsze zbyt krótki!Nie dostałam któregoś tam
                                  mail'a. Napisałam o tym i czekam na odpowiedź od wczoraj. Naprawcie ten swój
                                  serwer albo wymieńcie (ale mam pomysły!).Teraz ruszam do pilnych zajęć.
                                  Marzenia wakacyjne, to wyjazd do jakiegoś pięknego, ciekawego miejsca. Mam
                                  takich kilka upatrzonych, ale... Wiadomo - money,money,money. Ale co tam,
                                  wymyślinmy coś w zamian, byle by odpocząć i spędzić miło czas!
                                  A tak w ogóle, to widzę, że rozmówców pod moim hasłem wywoławczym niewielu.
                                  Pewnie zbyt mało wygłupów i tematów sexy. No cóż, sex i wygłupy to świetna
                                  sprawa, tylko trzeba wiedzieć gdzie, z kim i kiedy.
                                  Pozdrawiam,b_b_.
                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 22.05.01, 10:01
                                    Wygłupy - TAK!
                                    Sex - jako temat - niezły, tylko czasem nudny.
                                    Coś dla śmiiechu: Albański wirus
                                    Drogi odbiorco,

wlasnie otrzymales albanskiego wirusa. Poniewaz jednak nie jestesmy
                                    nazbyt technologicznie zaawansowani w Albanii, jest to RECZNY wirus.
                                    Prosimy - sam skasuj wszystkie pliki ze swojego twardego dysku
                                    i wyslij ten list do kazdego, kogo znasz. Dziekujemy bardzo za wspolprace.

Ciekawostka!
                                    > > > Ciekawostka ze swiata nauki. Ostatnie badania naukowe ujawnily,
                                    > > > ze piwo
                                    > > > zawiera zenskie hormony.
                                    > > > Jesli chcecie zachowac meskosc przeczytajcie ponizszy
                                    > > > artykul, opublikowany w Scientific American przez dr
                                    > > > Flowera 29.02.99. Eksperyment przeprowadzono na
                                    > > > reprezentatywnej grupie 100 mezczyzn. Aby sprawdzic,
                                    > > > czy rzeczywiscie piwo zawiera zenskie hormony, kazdy z
                                    > > > nich dostal 11 litrowych butelek celem wprowadzenia
                                    > > > ich zawartosci do organizmu, czas badania wynosil ok.
                                    > > > 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu: - u 75% stwierdzono
                                    > > > inkoherencje (zaburzenia myslenia i mowy) -100% nie
                                    > > > potrafilo prowadzic samochodu -u 90% zauwazono
                                    > > > tendencje do tycia -80% wpadlo w melancholie i
                                    > > > wybuchalo placzem o byle glupstwo -80% chcialo wydac
                                    > > > pieniadze na byle co -75% trudno bylo zrozumiec -90%
                                    > > > nie bylo swiadome, ze opowiada glupstwa -85% nie bylo w
                                    > > > stanie przyznac sie do wlasnych bledow. I jak tu
                                    > > > powiedziec, ze w piwie nie ma zenkich hormonów...?
                                    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do:wszystkich IP: *.mtp.com.pl 29.05.01, 18:31
                                      Cieńko Wam to idzie. Szkoda, że brak Wam pomysłów na "rozmowy".
                                      Pozdrawiam z gościnnego stoiska na Międzynarodowych Targach Motoryzacji w
                                      Poznaniu. Jest baaaardzo sympatcznie i mamy tu całkiem duży zestaw ciekawych
                                      autek.b_b_
    • Gość: Woland Re: Do B-B- od Wolanda IP: *.scm.de 30.05.01, 14:51
      Napiszę co� to może inni też co� napiszš i znowu będzie miło lub choćby �miesznie. Co� mało się dzieje w "temacie" B-B-. Nie bój żaby, będzie dobrze (o ile masz samochód), bo w takš pogdę piechotš, to wsółczuję...
      Pozdrawiam.
      Woland
      • Gość: ok Re: Do B-B- od Wolanda IP: *.bellglobal.com 30.05.01, 17:44
        Ok, jezeli chcesz sprobowac to prosze BB sprobujmy ale bez wielkich
        popisow .Kto kim jest poznaje sie w dzialaniu a nie na
        internecie.Pozdrawiam...moze ten ...co naprawde ...:)
        • Gość: leopard Re: Do b_b_ IP: 195.117.142.* 31.05.01, 10:00
          Cześć b_b_
          Szkoda, że nie wiedziałem o Twoim pobycie na Targach, bo może byśmy się
          spotkali.Ale może coś przegapiłem bo nie mam wiele czasu na dyskusje w Forum.
          A co robiłaś na Targach?
          • Gość: Woland Re: Do b_b_ buuuuuuuuu, chlip, chlip IP: *.scm.de 31.05.01, 15:25
            B_B_ wróć ! My Cię wszyscy kochamy!
            Woland
            • leopard Re: Do b_b_ 01.06.01, 08:16
              Cześć b_b_!
              Skoro nie rusza Ciebie rozpacz Wolanda, to może coś z humorem?
              Patrz poczta!
              • Gość: b_b_ Re: Do:leopard IP: 217.8.178.* 01.06.01, 09:37
                Cóż ja Ci mam napisać? Naprawcie sobie serwer, bo pisałam do Ciebie i nie ma
                odpowiedzi.
                Na targach ciężko pracowałam, by mieć parę groszy na wakacje.Czy coś wyjdzie z
                planów urlopowych? Nie wiem, ale na razie się tym nie martwię. A teraz ruszam
                do codziennych zajęć i mam nadzieję,że jutro znajdę w poczcie jakieś miłe
                wieści. Pozdrawiam, cześć! b_b_
            • Gość: b_b_ Re: Do: Woland IP: 217.8.178.* 01.06.01, 09:18
              No, już nie rycz! Właśnie wróciłam i zastanawiam się, co tu śmiesznego napisać.
              Hmmm? Rano kiepsko mi to idzie, a tu praca już przebiera nóżkami z
              niecierpliwością, by się nią zająć. Jak tylko przyjdzie mi do głowy coś, co
              mogłoby Was wszystkich rozbawić lub chcby wywołać mały uśmiech,zaraz napiszę.
              • kasia76 Re: Do: Woland 01.06.01, 15:41
                O tym, że umiesz robić te jajecznice i omlet nie wiedziałam!
                • Gość: b_b_ Re: Do: kasia IP: 217.8.178.* 01.06.01, 15:46
                  Witaj.
                  Nieco długi masz czas reakcji.O jajecznicy rozmawialiśmy dość dawno.Teraz
                  przyszedł czas na pachnące truskawki.
                  • kasia76 Re: Do: kasia 01.06.01, 15:50
                    Dzieki za szybka reakcje, ale to bylo do wolanda
                    • Gość: b_b_ Re: Do: kasia IP: 217.8.178.* 01.06.01, 16:15
                      Tylko zauważ,że te pogaduszki ja zaczęłam na początku maja i uważam piszących
                      tutaj za moich gości. Dlatego pozwalam sobie odpowiadać każdemu, kto przyjdzie
                      tu z wizytą.
                      Pozdrawiam,b_b_
                      • kasia76 Re: Do: b_b 01.06.01, 16:20
                        Przepraszam, że się tak wcięłam, robię wiele rzeczy zbyt pochopnie, teraz tego
                        żałuję. Również pozdrawiam Cię cieplutko i życzę udanego weekendu.
                        • Gość: b_b_ Re: Do: kasia IP: 217.8.178.* 01.06.01, 16:43
                          Dzięki!Wzajemnie życzę Ci udanego wypoczynku i wielu miłych weekend'owych
                          niespodzianek!b_b_
                • Gość: Woland Re: Do: Kasi IP: *.scm.de 04.06.01, 11:16
                  i pizzę (podobno niezłš)..., taki ze mnie zniewie�ciały facet... co do truskawek to też lubię. Najlepsze sš prosto z krzaczka. Ale i tak nic nie przebije poziomek zbieranych w lipcu w lesie na mazurach do metalowego kubeczka w serduszka...
                  Woland

kasia76 napisał(a):

> O tym, że umiesz robić te jajecznice i omlet nie wiedziałam!

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do: Woland IP: 217.8.178.* 04.06.01, 11:38
                    Nie wiem, jak smakują poziomki z Mazur, ale największe i najpyszniejsze jagody
                    rosną na stokach górskich w Kukuszce niedaleko Piwnicznej. A tyle tego, że
                    siadasz (uważaj, aby się nie zagranatowić!) i rwiesz, i rwiesz, i rwiesz, i
                    brzuszek pełen, i kubeczek też (nawet mi wyszła rymowanka). A w dodatku nocą
                    jest jasno od świetlików, czyli robaczków świętojańskich!!!
                    Pozdrawiam,b_b_
            • kasia76 Re: Do b_b_ buuuuuuuuu, chlip, chlip 01.06.01, 15:45
              A myślałam, że masz bardzo zły nastrój
              • Gość: Woland Re: Do kasi76 IP: *.scm.de 04.06.01, 11:02
                Może wła�nie dlatego staram się nie dać szarej codzienno�ci i temu z czym walczyć niesposób - z czasem.

Woland
        • Gość: b_b_ Re: Do : ok IP: 217.8.178.* 01.06.01, 09:10
          Witaj w naszej nielicznej grupce! Jak mamy się poznać
          w działaniu, jeśli własnie "gadamy" tylko w
          internecie? Myslę, że się nie popisuję, co można
          sprawdzić czytając cały ten "kącik".
          I nie jestem BB, tylko b_b_ - to jest wbrew pozorom
          dosyć znaczna różnica. Pozdrawiam i czekam z
          utęsknieniem na parę słów, bo jak widzisz kiepsko nam
          idą te pogaduchy.
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru IP: 217.8.178.* 07.06.01, 09:05
            Nie wyję z rozpaczy, nie plotę trzy po trzy, nie używam brzydkich słów, nie
            wygłaszam ponadczasowych "mądrości" i pewnie dlatego kącik ten umiera śmiercią
            naturalną (lecz, czy to naturalne naprawdę?).Tak to już jest.
            Pozdrawiam Was wszystkich i życzę, byście byli szczęśliwi, mądrzy, kulturalni i
            skromni.I uśmiechajcie się do siebie jak najczęściej!!! b_b_
            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru 07.06.01, 09:28
              b_b_ Nie uciekaj !!! Pleć trzy po trzy, wygłaszaj wszelakie mądrości, wyj z
              rozpaczy. Ja Cię utulę, wytrę łzy, cierpliwie wysłucham plecenia, przyjmę
              godnie mądrości i będę wiernie czekał na Twoje maile.
              Wielbiciel kącika !
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 07.06.01, 09:57
                Tralalala! Nic a nic Ci nie wierzę! Czy zauważyłeś, że Twoje wielbicielki
                założyły Ci osobisty "kąci". No, no no! To się nazywa popularność!
                A poza tym jesteś paskuda. Zamiast się udzielać w różnych poradach sercowych,
                napisałbyś do mnie ze trzy razy dziennie, to może moje poczucie humoru wreszcie
                ujrzałoby swiatło dzienne. Czekaj, czekaj, ja jeszcze coś wymyślę! A na razie
                wracam do obowiązków. Ale wrócę!
                Cześć, b_b_.
                • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda 07.06.01, 11:34
                  Dobrze, że wielbicielki nie wiedzą, że jestem chudy , garbaty kurdupel, na
                  dodatek w sutannie i mailuję z zakładu karnego.
                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 07.06.01, 14:02
                    77 drogi leopardzie to rok urodzenia.
                    • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 195.117.142.* 07.06.01, 14:36
                      A może waga?, a może któryś z obwodów?
                      Ale już wiem: to cyferki szczęścia.
                      To ja od dzisiaj jestem
                      leopard7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777
                      77777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777
                      77777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777
                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 07.06.01, 15:01
                        Oj, leopardzie, leopardzie! I co ja mam z Tobą zrobić?
                        Nie za dużo byś chciał tego szczęścia za jednym zamachem?
                        A, tak a propos - czy Ty dziś nie za bardzo leniuchujesz? Stale siedzisz w
                        Forum. Ja mam dosyć sporo zajęć, ale mnie dziś wprawiłes w dobry humor, więc
                        zaglądam sobie tu i tam, i próbuję troszkę popsocić. Pozdrawiam, b_b_
                        • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 08.06.01, 08:16
                          Cześć b_b_!
                          Jak zwykle Twoja intuicja Cię nie myli. Nie wiem za co mi płacą, przecież
                          zamiast siedzieć i bawić się PC-tem powinienem zająć się normalną,codzienną,
                          robotą. Więc narazie wyłączam maszynę, ale się jeszcze pojawię, to chyba jakiś
                          nałóg!
    • Gość: orange Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 19:29
      Witaj b_b_
      Szkoda, że nie możemy się poznać - niestety jestem wciąż chłopakiem (czy aby na
      pewno? spojrzałem na siebie przeciągle). Będę zbyt nowoczesny...nie widziałem
      J.K.; cóż za krytyczne podejście do teraźniejszości (czy słuchałaś APOLLO44?).
      Ale jesteś miła...(i fajny nick - od razu wywołuje określone skojarzenia, też
      sobie taki zrobię np..##### (tu miały być literki, wulgarne - ale śmieszne,
      zachowam to w tajemnicy, jak się posunę w latach będzie jak znalazł). Niestety
      nie będę do Ciebie zbyt często pisał - nachodzą mnie kurierzy z TPSA i czegoś
      chcą.....ostatni miesiąc come back to net, było gorąco...a może nie chcesz
      nowego znajomego?
      W każdym razie pozdrawiam (i Leoparda też, ma swój fan club!).
      Weszłem na Forum parę dni temu (circa 3). I wszyscy mówią o wieku
      25,30,40....skończmy z tym....to chyba nie ma większego znaczenia.... ja chcę
      po prostu przez parę dni pogadać.
      Hej.
    • Gość: orange Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 08:41
      Mam 23 lata, żeby wszystko było jasne :)
      Od kiedy zaczyna się granica chłopak/facet/? Chyba nie ma reguły, każdy
      przekracza je w swoim odpowiednim czasie.
      • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 11.06.01, 08:38
        Ogłaszam, że ten wątek jeszcze nie podlega upadłości. Inwestuję w niego nadal
        swoje 3 grosze i czekam na Autorkę.
        Pa!
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do: orange IP: 217.8.178.* 11.06.01, 08:59
          Witaj "Pomarańczko"! Nie przeszkadza mi, że jesteś baaaardzo młodym mężczyzną.
          Jak pisałam wyżej, w miłej rozmowie to nie ma znaczenia. Schody zaczynają się w
          innej sytuacji. Zajrzałam na Forum i widzę, że udzielasz się dość
          wszechstronnie. Zapłać w końcu ten abonament za Internet i TP S.A. pozwoli Ci
          spokojnie "spotykać się" ze znajomymi.
          Niestety nie bardzo umiem się znależć w tych publicznych pogaduszkach i pewnie
          dlatego nie zachęciłam zbyt wielu osób do odwiedzania mojego kącika. Nie
          rozpaczam jednak, bo przecież nigdy nic nie wiadomo. Może w końcu trafi tu
          ktoś, kto dłużej zabawi. Pozdrawiam Cię, b_b_.
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do: leopard IP: 217.8.178.* 11.06.01, 09:08
            Witaj o Wspaniałomyślny Leopardzie!
            Dzięki Ci za słowa otuchy. Twa mądrość jest wielka a
            wspaniałomyślność nieopisana! Pisz jak najwięcej i
            wpływaj kojąco na mą strapioną duszę, a Bozia Ci to
            wynagrodzi. Lecz nagrody nie spodziewaj się zbyt
            prędko, jak mawiają mądrzy ludzie. Ale przecież Ty nie
            dla profitów rozdzielasz swą łaskawość pośród
            potrzebujących, czyż nie? Bądź pozdrowiony, b_b_.
            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do: b_b_ 11.06.01, 09:38
              Witam, witam!
              Twoja łaskawość, o Pani, poraża i paskudzi mój nędzny czarakterek. Ale jeśli
              moje proste słowa sprawiają, że dusza Twoja z boleści swojej, w radość choć
              maleńką przemienną być skora, będę Ci służył niczym rzecz każda, której Twoje
              delikatne dłonie tknąć raczą.
              • Gość: Woland Re: do leopadrda IP: *.scm.de 11.06.01, 09:53
                dobre !!!!! Niezła riposta. b_b_ czekamy...
                Woland
            • Gość: Woland Re: do b_b_ IP: *.scm.de 11.06.01, 09:47
              Jak Ci nie wstyd b_b_ ?????
              leopard do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty tak z buta, no wiesz co? wstyd� się. Tak się z kogo� nabijać, a feee, nie ładnie. To nie przystoi takiej grzecznej dziewczynce, a no tak zapomniałem, że Ty nie jeste� grzecznš dziewczynkš, ale nic to. Nieważne. Bšd� miła dla lepoarda. Faceci w �rednim wieku powinni być po ochronš. To trudny okres w życiu mężczyzny. Szanuj facetów to Ci na dłużej starczš.
              Woland <jeszcze troszkę przed wiekiem �rednim>
              PS: Ja też jestem Twoim fanem, naprawdę!

Gość portalu: b_b_ napisał(a):

> Witaj o Wspaniałomyślny Leopardzie!
              > Dzięki Ci za słowa otuchy. Twa mądrość jest wielka a
              > wspaniałomyślność nieopisana! Pisz jak najwięcej i
              > wpływaj kojąco na mą strapioną duszę, a Bozia Ci to
              > wynagrodzi. Lecz nagrody nie spodziewaj się zbyt
              > prędko, jak mawiają mądrzy ludzie. Ale przecież Ty nie
              > dla profitów rozdzielasz swą łaskawość pośród
              > potrzebujących, czyż nie? Bądź pozdrowiony, b_b_.

• leopard Re: do Wolanda 11.06.01, 10:10
                Cześć!
                To nie była riposta. Trzeba za wszelką cenę wstrzymać tą przytłaczającą
                filozofię pomieszaną, czasem nieudanie z pragmatyzmem, a pogadać z wesołą
                prostotą. Ja lubię b_b_ i dlatego ma prawo do wszelkich sformuowań. Gdyby nie
                miała czegoś z lwicy, nie byłoby ciekawie!
              • Gość: b_b_ Re: do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 10:15
                Ty to dopiero jesteś gagatek!
                Nic tylko podczytujesz (no, bo nie podglądasz) i wtrącasz się od czasu do
                czasu, sam nie dając nic od siebie. Napisałam do Ciebie swego czasu, lecz nie
                byłeś łaskaw odpowiedzieć. I co tu z Tobą począć?
                Nie martw się o leoparda, on da sobie radę nie tylko ze mną. Świetnie poczyna
                sobie z całym tabunem wielbicielek i robi za mędrca we wszystkich kącikach.
                A Ty odzywaj się częściej, będzie miło.
                Pozdrawiam, b_b_
                • Gość: Woland Re: do b_b_ IP: *.scm.de 11.06.01, 10:23
                  napisała�??? niemożliwe, ale chyba da się naprawić..., mam nadzieję ;-))
                  shrott@poczta.onet.pl

Woland
                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 10:28
                  Oj, leopardzie!
                  Skąd przypuszczasz, że mam coś z lwicy? Wyjaw mi, proszę tę tajemnicę.
                  Dzięki Ci mój obrońco, że tak ochoczo nastawiasz swą pierś, by nic mnie nie
                  zraniło. Czy mogę mieć nadzieję, że dziś nieco więcej sobie porozmawiamy?
                  Hej, b_b_
                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 10:34
                    Napisałam, napisałam! Tu, w tym kąciku. Spójrz w górę i poszukaj.
                    • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: *.scm.de 11.06.01, 11:20
                      poproszę o jakš� podpowied�...
                      Woland

> Napisałam, napisałam! Tu, w tym kąciku. Spójrz w górę i poszukaj.

• leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 11.06.01, 10:53
                    Z tą Lwicą to przyjmijmy że tak jest bez szukania powodów, bo musiałbym
                    powracać wstecz, do poprzedniej poczty lub zagłębiać się w sfery obnażające
                    zbyt wiele. Ale przyznasz, że lwica, to nie taki zwykły kociak, którego każdy
                    może sobie pogłaskać lub wygonić za drzwi.
                    Poniedziałkowy humor poprawił mi się, jesteś Panaceum na moje stresy.
                    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 11:13
                      Wzajemnie!
                      Życzę Tobie i sobie, by się to nie zmieniło. Dziś mam nieco luźniejszy dzień w
                      pracy, więc za chwilkę napiszę do Ciebie dłuuugi list. Choć może lepiej nie
                      obiecywać, a nuż się nie uda i będziesz mógł mi wytknąć: "obiecanki, cacanki".
                      b_b_
                    • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 11.06.01, 11:13
                      Przeczytałem to, co pominąłem. Kobiety nie wielbią tych z "mądrościami", tylko
                      lubią czasem pogadać z kimś kto coś tam kuma. Lubię czasami odpowiedzieć, jak
                      jest jakiś ciekawy wątek. Ale dziś będę przeważnie z Tobą.
                      Buziaczki!
                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 11:51
                        Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa. Obrzydliwie dziś na świecie i potrzeba mi
                        życzliwości i uśmiechu innych, by to przetrzymać bez wpadania w przygnębienie.
                        Lubisz truskawki? Ja uwielbiam! Jak się tylko zaczyna sezon, to potrafię jadać
                        kilogram dziennie. I właśnie teraz też zajadam. Pycha! A jak tam Twoje
                        śniadanko? Znowu idziesz do baru? W Szczecinie uwielbiam paszteciki z barszczem.
                        Na razie, cześć! b_b_
                        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 11:54
                          Oj, Wolandzie, Wolandzie!
                          Tak to jest, gdy odwiedza się znajomych od przypadku do przypadku.
                          W tym kąciku, zawsze starałam Ci się odpowiedzieć, więc przejrzyj do siebie
                          skierowane liściki. b_b_
                          • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: *.scm.de 11.06.01, 12:24
                            No dobra, dobra,
                            wiem, jestem niegrzeczny.To zadrwię z Ciebie, to z leoparda, to znów zniknę na jaki� czas. Ale taki juz jestem. Jak to Woland, prze�miewczy.
                            No to znikam. Pa
                            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 11.06.01, 12:37
                              Kochana Łakomczucho!
                              Nie pisz, błagam o truskawkach bo też je uwielbiam, a nie planuję dziś żadnego
                              baru. Poprostu nie mam czasu. I do tego te paszteciki... Chyba jednak pójdę coś
                              zjeść... to przez Ciebie!
                              Pa.
                            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 12:40
                              Nie znikaj!
                              • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda 11.06.01, 12:42
                                Tylko na 10 min.I zaraz się melduję!
                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 12:48
                                  Jakież to było miłe - "Kochana Łakomczucho"! Ciepło mi się w serduchu zrobiło.
                                  Idź, idź coś przegryźć i wróć w dobrym humorze.
                                  b_b_
                                • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 11.06.01, 12:52
                                  Eeeee, w pośpiechu nie spojrzałem, że odpisujesz do Wolanda, Sorry!
                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 12:56
                                    Nic nie szkodzi. Jakoś sobie poradzimy, czyż nie?
                                    • glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Odbijany, teraz ja tanczę z B_B_ 11.06.01, 13:22
                                      Cześć B_B_,
                                      Czy przyjmiesz mnie do swojego kółeczka.
                                      Co tańczymy ?
                                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Odbijany, teraz ja tanczę z B_B_ IP: 217.8.178.* 11.06.01, 13:34
                                        Witaj!
                                        Cóż za piękny poniedziałek! Gdzieś się podziewał?!
                                        Proponuję w tak pochmurny poniedziałek rumbę, co Ty na to? A może coś
                                        blues'owego? Wieczorem może być rock'n'roll, a całkiem na zakonczenie-spokojne
                                        tango (tzn.bez większych wygibasów, czyli figur skomplikowanych). Jak Ci się
                                        podoba moje dzisiejsze menu? A tak a propos, odebrałes pocztę?
                                        • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 11.06.01, 14:03
                                          Przeczytałem menu, czy mogę się wpisać w karnecik?
                                          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 14:16
                                            Ależ oczywiście! Co zatańczymy na początek? Głos znowu zniknął, więc mamy nieco
                                            czasu.
                                            • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leparda IP: 195.117.142.* 11.06.01, 14:55
                                              Może jakiś ludowy taniec z Rep. Kongo?
                                              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 14:59
                                                Widzę, że masz ochotę na mocno nieskoordynowane wygibasy. Aż w tak szampańskim
                                                nastroju to nie jestem. Czy możemy pójść na kompromis? Nie to bedzie mruczane
                                                zaklinanie deszczu w rytmach soul. I jak?
                                            • Gość: glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.zus.pl 11.06.01, 14:59
                                              Zaraz, zaraz, nigdzie nie zniknałem. Tyle, że nie jestem u siebie w firmie
                                              i problemy z łacznoscią.
                                              Odebrałem pocztę, tylko nie wiem, czy z wrodzonego lenistwa, czy z własciwej
                                              sobie niecheci do pracy, nie odpowiedziałem.
                                              Co do tańca, to oczywiscie dusza by chciała, tylko umiejętności nie pozwalaja.
                                              No może tango bezfigurowe (co by prof. Wieczysty powiedział na taką profanacje
                                              tanga).
                                              Poza tym bardzo lubie słuchac bluesa.
                                              • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 11.06.01, 15:05
                                                Szkoda, że ten taniec istnieje tylko w wirtualu! Wyobrażasz sobie stroje?
                                                Ale jeśli lubisz bardziej salonowo, to Głos jest zwycięzcą w zabieganiu o pląsy
                                                z Tobą. Ech...
                                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: glos IP: 217.8.178.* 11.06.01, 15:09
                                                  Jak możesz być taki leniuch i w dodatku odpowiadanie na moje listy nazywać
                                                  pracą? Toż to powinna być dla Ciebie największa przyjemność! Popraw się proszę,
                                                  bo mi się robi smutno. A z tańcem sobie poradzimy, nie przejmuj się!
                                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 11.06.01, 15:16
                                                  Nie bądź taki zazdrośnik. Czasu mamy wiele. Uwielbiam
                                                  tańczyć, więc nie zostawię Cię na parkiecie samotnego.
                                                  Stroje owszem, ale bez przesady z tymi krynolinami.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 11.06.01, 17:04
                                                    No i nie ma ani jednego tancerza!
                                                    Do jutra wszystkim! Miłego popołudnia Wam życzę i żeby słoneczko Was obudziło
                                                    wesoło. Cześć, b_b_
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 08:00
                                                    Cześć !
                                                    Dziś znowu obudził mnie deszcz, mam nadzieję, że Twoja obecność rozpędzi
                                                    chmurzyska - wczoraj tak było.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 08:24
                                                    Cześć!
                                                    Oczywiście! Już zaglądam słonecznie przez Twoje okno! Prawda, jaki piękny dzień?

• leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 09:01
                                                    b_b_-słoneczko jakoś nie chce narazie wyjść zza
                                                    chmurek, za to b_b_-wiatr mało nie powyrywa drzewek.
                                                    Zaczynam wierzyć, że b_b_ to wielki temperament!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 09:07
                                                    Oj, przyziemna istoto!
                                                    Oczami duszy miałeś dojrzeć promienie słońca radosnego. A powodem wichury są
                                                    przeciągi w mojej pustej skrzynce pocztowej. Chyba zacznę sama do siebie pisać.
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 12.06.01, 10:42
                                                    No, no... właśnie jakieś miłe ciepło zaczęło ogarniać oziębłe ciało przyziemnej
                                                    istoty. OOOO! jakoś tak pojaśniało wokół. Jesteś Wielka! I nawet ten przeciąg z
                                                    Twojej skrzynki jakby się zmniejszył...
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 10:47
                                                    Nieprawda!
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 11:11
                                                    Prawda!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 11:23
                                                    Prawda! Masz szczęście, bo... Nie wiem, ale na pewno bym coś wymyśliła (chociaż
                                                    nie wiem, dlaczego jestem taka pewna tego myslenia).
                                                    Zabrałam się za porządek w gazetach, ktore przychodzą do nas i mam łapska
                                                    czarne od farby drukarskiej. Dobrze, że nie masz białej koszuli-gdybym Cię
                                                    wzięła pod rękę, miałbyś moich 10 paluszków na pamiątkę (zakładając, że
                                                    uwiesiłabym się na Tobie dwoma rękami).
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda 12.06.01, 11:37
                                                    b_b_ Kochanie! poczekaj chwileczkę, daj mi się zastanowić bo jesteś o jeden
                                                    krok do przodu.
                                                    Akurat mam szarą koszulę, także bez stresu przyjąłbym wszelkie dotykania
                                                    ufarbowanymi paluszkami. Ty mnie chyba chcesz zabić moją własną wyobrażnią!
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 11:43
                                                    Ojej! zapomniałem zmienić tytułu i całą chronologię pochrzaniłem! Przepraszam.
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 11:24
                                                    Szybkość, z jaką odpowiadasz jest równa drugiej kosmicznej, pomnożonej przez
                                                    parasekundę do ptęgi czwartej. Każde Toje słowo to pieszczota dla mojego
                                                    męskiego "ja".
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 11:44
                                                    I tak powinno być!
                                                    Przeciąg nieco zmalał. Ruszam go jeszcze bardziej zmniejszyć. Na szarej koszuli
                                                    też by było znać moje umorusane paluszki-farba drukarska jest niezniszczalna.
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.06.01, 11:54
                                                    Wszystko zależy od tego, jak mocno będą dociśnięte, te paluszki oczywiście.
                                                    Choćby za oknem burza z piorunami, dla mnie dziś świeci słońce...
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 12:34
                                                    Jak to miło słyszeć, że choć jeden zadowolnony z moich "trele-morele" chodzi po
                                                    tym łez padole. Szkoda, że pozostali dyskutanci nie mieli tyle cierpliwości i
                                                    oddalili się wczoraj "kurcgalopkiem". A takie miały być tańce! Nic to, do
                                                    soboty daleko-może jeszcze nadarzy sie okazja.
                                                    I niestety, nie mam dziś truskawek na śniadanie! Rozpacz!
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: *.scm.de 12.06.01, 12:51
                                                    O wypraszam sobie, wcale nie uciekli. Cały czas bacznie podsłuchujš...
                                                    Woland

> Jak to miło słyszeć, że choć jeden zadowolnony z moich "trele-morele" chodzi po
                                                    >
                                                    > tym łez padole. Szkoda, że pozostali dyskutanci nie mieli tyle cierpliwości i
                                                    > oddalili się wczoraj "kurcgalopkiem". A takie miały być tańce! Nic to, do
                                                    > soboty daleko-może jeszcze nadarzy sie okazja.
                                                    > I niestety, nie mam dziś truskawek na śniadanie! Rozpacz!

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 13:14
                                                    Nie-podsłuchuję, tylko-podczytuję. Ładnie to tak? Jak Cię zachęcić, byś napisał
                                                    więcej?
                                                    Pozdrawiam, b_b_
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: *.scm.de 12.06.01, 13:22
                                                    ...może gdyby� co� napisała do mnie osobi�cie i niekoniecznie na forum...
                                                    Woland
                                                    PS podczytuję, a co! inni też podczytujš i o to chodzi. Gdyby nie podczytywali, to by� siedziała na pupie i popłakiwała, że "nikt Cię nie lubi, nikt Cię nie kocha". A tak jest przynajmniej nadzieja na "co�" więcej.

> Nie-podsłuchuję, tylko-podczytuję. Ładnie to tak? Jak Cię zachęcić, byś napisał
                                                    >
                                                    > więcej?
                                                    > Pozdrawiam, b_b_

• Gość: alka Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 10.10.10.* / *.mr.com.pl 12.06.01, 12:56

> Oj, przyziemna istoto!
                                                    > Oczami duszy miałeś dojrzeć promienie słońca .... przeciągi w mojej pustej
                                                    skrzynce pocztowej. Chyba zacznę sama do siebie pisać.

Potrzeba ci cale mnostwo poczucia humoru jezeli faktycznie oczekujesz ze
                                                    mezczyzna zobaczy cos " oczami duszy"!Nie twierdze ze tej duszy nie ma , wydaje
                                                    mi sie tylko ze miejsce jej przebywania nie jest blizej znane nawet jej
                                                    wlascicielowi. Ale niech ten smetny fakt nie burzy Twego radosnego nastroju,
                                                    ktory i mnie się udzielił. pozdrowienia
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do alki IP: 217.8.178.* 12.06.01, 13:23
                                                    Może i nie wiedzą, gdzie ją mają. Ale zapewniam Cię, że ją mają. Czasem tylko
                                                    lubią udawać, że są gruboskórni i niewzruszeni.
                                                    Cieszę się, że wprawiłam Cię w dobry nastrój. Mam nadzieję, że będzie tak dalej.
                                                    Pozdrawiam, b_b_
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 13:31
                                                    Nawet, jak siedzę na pupie i pochlipuję, to nie wmawiam sobie takich bzdurek,
                                                    ze "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi".
                                                    Podczytuj, podczytuj- nie mam nic przeciwko temu. Staram się Ciebie wciagnąć w
                                                    nasze rozmówki. Doszukałeś się już mail'i do Ciebie w tym kąciku pisanych
                                                    wcześniej?
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: *.scm.de 12.06.01, 13:36
                                                    prawdę mówiš nie,
                                                    więc je�li jest tam co�, co chciałaby� bym wiedział to może napisz to jeszcze raz..., proszę (?)
                                                    Woland

> Nawet, jak siedzę na pupie i pochlipuję, to nie wmawiam sobie takich bzdurek,
                                                    > ze "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi".
                                                    > Podczytuj, podczytuj- nie mam nic przeciwko temu. Staram się Ciebie wciagnąć w
                                                    > nasze rozmówki. Doszukałeś się już mail'i do Ciebie w tym kąciku pisanych
                                                    > wcześniej?

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Woland IP: 217.8.178.* 12.06.01, 13:53
                                                    Leniuszek z Ciebie! Przepisywanie tego, co juz napisałam, nie ma sensu
                                                    (wszystko było w jakimś kontekście). Dlaczego tak trudno Ci się pofatygować i
                                                    przesunąc stronę do góry? Czy do tańca też tak ciężko Cię namówić?
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Woland IP: *.scm.de 12.06.01, 13:55
                                                    od tańca zdecydowanie wolę spacery...
                                                    Woland
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Woland IP: 217.8.178.* 12.06.01, 14:05
                                                    Ależ jesteś lakoniczny!
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: *.scm.de 12.06.01, 14:10
                                                    przesadzasz
                                                    Woland
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 14:19
                                                    Hmmm!?
                                                    b_b_
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do ? IP: 195.117.142.* 12.06.01, 14:21
                                                    Eee
                                                    L.
                                                  • Gość: Woland Re: acz... Do Leo i kochanej b_b_ oczywi�cie... IP: *.scm.de 12.06.01, 14:32
                                                    Leo zajmij się nieznajomš i stokrotkš1 jeszcze przez chwilę. Tu, teraz napięcie sięga zenitu, a dyskusje osišgajš szczyt intelektualnych możliwo�ci uczestników...
                                                    Woland

Gość portalu: leopard napisał(a):

> Eee
                                                    > L.

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 12.06.01, 14:34
                                                    iii...
                                                    Tośmy sobie porozmawiali. Może by tak zmienić temat?
                                                    Odstąp mi trochę tego swojego słoneczka, które rano
                                                    wysłałam do Ciebie.
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 12.06.01, 15:18
                                                    Włącz swoją ulubioną muzykę dziś o 21.00, usiądź gdzieś w pobliż kolumny
                                                    głośnikowej,zamknij oczka i czekaj na mnie. Połączę się telepatycznie i
                                                    zawirujemy w takt płynących dźwięków. Nie musisz być w kreacji koktajlowej,
                                                    może być dres lub koszula nocna.
                                                    Dzisiaj już pa, jutro jak zwykle!
                                                  • Gość: glos Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz IP: *.zus.pl 12.06.01, 15:27
                                                    Uwaga, uwaga,
                                                    Zbliżamy się do 150 emaili. Nie jest to mało.
                                                    Celebrujemy ?
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: glos IP: 217.8.178.* 12.06.01, 15:41
                                                    Oj,tak! Oj, tak! Uwielbiam spotkania z przyjaciółmi! Masz jakiś pomysł? Można
                                                    by się umówić, że 150 mail wysyłamy wszyscy o tej samej godzinie. Który zapisze
                                                    się pierwszy, to jego nadawca ... No właśnie, co? I tu brak mi pomysłu.
                                                    W ogóle gdzieś mi się zapodział wczorajszy dobry humor. Masz na to jakąś dobrą
                                                    radę?
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz IP: *.scm.de 12.06.01, 15:45
                                                    Proponuję otworzyć wirtualnego szampana. Plum,....uwaga rozlewam,... gul, gul, gul.
                                                    B_B_ (je�li wolno mi tak do Ciebie mówić), Panowie - za zdrowie b_b_ do dna !!!!

Woland
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz IP: 195.117.142.* 13.06.01, 08:17
                                                    Cześć!
                                                    Woland postawił szampana, co jest ciekawym odskokiem od tego codziennego piwa,
                                                    które warzymy sobie codzień w tym Forum, a które w przyszłości może nam
                                                    przyjdzie wypić...
                                                    b_b_ - czuje gdzieś w pobliżu Twoją obecność...
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do leoparda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 09:00
                                                    I można by powiedzieC: "The winner is... leopard!". Ale niestety, nie
                                                    dostosował się do reguł gry. Wypijemy zatem szampana i pomyślimy o następnym
                                                    jubileuszu. Jak się uda ("with little help of my friends") to 200-nym.
                                                    Zatem zapraszam serdecznie wszystkich starych (proszę się nie obrażać) i nowych
                                                    gości.
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do leoparda IP: *.scm.de 13.06.01, 09:20
                                                    No nie, leopard miał wej�cie jak słoń do składu porcelany,... my tu na niego czekamy z kieliszkami w ręku do punkt 9:00, a on,... Szkoda gadać.
                                                    b_b_ wszystkiego najlepszego z okazji 150 urodzin... upsss tzn 150 emalji !!!
                                                    Woland
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 10:46
                                                    Thank you! Thank you!
                                                    Proponuję, byś juz otworzył tego szampana. Reszta nie przyszła, nie będziemy
                                                    dłużej czekać. Niech żałują!
                                                    A tak nawiasem mówiąc (miedzy jednym łykiem, a drugim), co u Ciebie słychać w
                                                    tę piękną pochmurną środę?
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do Wolanda IP: *.scm.de 13.06.01, 10:55
                                                    jest bosko! jutro jadę na cztery dni na Mazury. Nic nie jest w stanie zmšcić mego uczucia wielkiej rado�ci !!! A po za tym wła�nie za�wiecieło słońce.
                                                    Woland <zapracowany, nieco>
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 11:34
                                                    Takiemu to dobrze! Pewnie jesteś z W-wy, bo większość mieszkańców stolicy szuka
                                                    wypoczynku na Mazurach. Ale nie chcę Cię martwić, poziomek jeszcze nie ma. Może
                                                    za to wędkujesz? Życzę taaakiej ryby!
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do Wolanda IP: *.scm.de 13.06.01, 13:48
                                                    My ze "stolycy" faktycznie je�dzimy na Mazury, a poziomek rzeczywi�cie jeszcze nie ma, tak więc nic nie jest jeszcze stracone.
                                                    Łowić lubię, ale nie koniecznie rybki. No chyba, że zodiakalne...
                                                    Woland
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do b_b_ IP: *.scm.de 13.06.01, 13:49
                                                    My ze "stolycy" faktycznie je�dzimy na Mazury, a poziomek rzeczywi�cie jeszcze nie ma, tak więc nic nie jest jeszcze stracone.
                                                    Woland
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do b_b_ IP: *.scm.de 13.06.01, 13:49
                                                    Woland
                                                    Woland
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 14:12
                                                    Ależ jaesteś lakoniczny! Jednak rekompensujesz mi to kilkakrotnym wysyłaniem
                                                    tej samej wiadomości. Dzięki, dotarło do mnie.
                                                    Tylko znowu nie traktuj tego jako uszczypliwości. Zdaję sobie sprawę, że to
                                                    wina transmisji.
                                                    Uśmiechnij się!~b_b_
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do : IP: 195.117.142.* 13.06.01, 14:51
                                                    Noooo! Wreszcie wróciłem z wielkiej podróży. Choć jest 13-go, pędziłem po
                                                    naszych dziurawych szosach aby zdążyć jeszcze do Was. Czytałm, że zachłannie
                                                    nie czekaliście z toastem, ale trudno na 200 postaram się być.
                                                    Narazie pa!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do leoparda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 15:11
                                                    Trzymam Cię za słowo! Tylko, abyś znowu nie zrobił falstartu!
                                                  • Gość: Woland Re: Do b_b_ leo i całej reszty IP: *.scm.de 13.06.01, 15:16
                                                    Miłego i długiego weeeeeeeeeeeeekendu

Woland

PS do b_b_: obiecuję nigdy więcej nie być lakoniczny, przenigdy ! Obiecuję !
                                                  • Gość: b_b_ Re: Do Wolanda IP: 217.8.178.* 13.06.01, 15:19
                                                    Cieszę się i czekam na Ciebie w poniedziałek!
                                                    Wypocznij jak należy.
                                                  • skwarek cze! 13.06.01, 15:39
                                                    jak tu milo.......
                                                  • Gość: glos Re: cze! IP: *.zus.pl 13.06.01, 15:52
                                                    Cześć Skwarku,
                                                    Witamy w Klubie Dojrzałych U B_B_.
                                                  • skwarek Re: cze! 13.06.01, 16:15
                                                    mam nadzieje ze nie przeprowadzacie incjacji, bo nie
                                                    wczytywalem sie w wasze maile zbyt dokladnie......
                                                    wiec moze nie jestem zbyt na czasie? :)))
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: glos IP: 217.8.178.* 13.06.01, 16:21
                                                    Witaj też! Zniakasz i pojawiasz się. Szkoda, że tak szybko i na krótko. Co do
                                                    Ciebie napiszę, to nic, tylko cisza glucha. Cóz to będzie za klub?
                                                  • skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: glos 13.06.01, 16:25
                                                    witaj b_b_.........ty tu dowodzisz :o))))))
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do skwarka IP: 217.8.178.* 13.06.01, 16:22
                                                    Miło mi, że zechcialeś tu przyjść. Tym czasem poczytaj sobie, a porozmawiamy w
                                                    poniedziałek. Pozdrawiam, b_b_
                                                  • skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do skwarka 13.06.01, 16:28
                                                    oki........mam tego troche do poniedzialku
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do wszystkich IP: 217.8.178.* 18.06.01, 09:16
                                                    Witam ! Co słychać w Waszym świecie? Uśmiechnijcie się szybciutko, bo
                                                    chmurzyska okrutne na niebie, a przecież trzeba by wyczarować odrobinę słońca
                                                    na dobry początek całego tygodnia.
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: *.scm.de 18.06.01, 10:44
                                                    Poziomki były, niedużo, ale za to b. smaczne.
                                                    Woland

PS: wcale nie jest tak strasznie pochmurno
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 18.06.01, 11:38
                                                    Jak miło Cię gościć! Gratuluję poziomkobrania. A popływałeś choć trochę jakąś
                                                    łódeczką? Żagle to wspaniała sprawa!
                                                    Jest baaaaaardzo pochmurno i taki też mam humor, ale Ciebie pozdrawiam z
                                                    uśmiechem. b_b_
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do wszystkich IP: 195.117.142.* 18.06.01, 12:10
                                                    Witajcie Weterani kącika P.,acz z p. h.!
                                                    Za każdym razem b_b_ startuje w złym humorze. Ale to bardzo dobrze, jest taką
                                                    dziewczyną, której pocieszanie to boska rozkosz. O b_b_, niech nasze dziś słowa
                                                    uniosą Cię ponad tą szarość która odbiera Ci uśmiech. Ech...
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 18.06.01, 12:27
                                                    Wcale nie za każdym razem! Wypraszam sobie takie insynuacje! Nie mam tu (tzn. w
                                                    miejscu, gdzie przebywam) z kim pogadać na miłe dzień dobry w paskudny
                                                    poniedziałek i dlatego szaro-buro prezentuję się na Forum. Ale miejmy nadzieję,
                                                    że już za chwile będzie wesoło aż do rozpuku.
                                                    Buźka, b_b_
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 18.06.01, 12:50
                                                    b_b_!
                                                    No dobrze, nie zawsze. Ja też mam nadzieję, że będzie wesoło. Proponuję
                                                    najpierw po szklaneczce, bom człek nieśmiały.
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz... Do b_b_ leo, Sierotki Marysi i Pokemonów ! IP: *.scm.de 18.06.01, 13:30
                                                    Nie ma co gadać.
                                                    To jest po prostu klasyczny poniedziałek po długim łyk-endzie. Nic nie jest w stanie nas rozkręcić. Wszyscy czujš się "co� jakby nie z tej bajki".Widać tak musi być i wypada nam się z tym chyba pogodzić. Najważniejsze to doczekać jutra. Proponuję usiš�ć i poczekać. Pomy�lcie je�li to się uda (a wierzę, że tak) to za parę godzin będziemy już po poniedziałkowym stresie. Domowa sielanka.
                                                    Wystarczy tylko poczekać. (!!!)
                                                    Woland <racjonalizator>
                                                  • Gość: ona Re: Poważnie, acz... Do b_b_ leo, Sierotki Marysi i Pokemonów ! IP: 217.11.134.* 18.06.01, 13:37
                                                    Ciekawa jestem czy faktycznie nic tego dnia nie jest w stanie Cię rozkręcic?
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz... Do onej IP: *.scm.de 18.06.01, 14:31
                                                    jakie� propozycje ??????
                                                    Woland

Gość portalu: ona napisał(a):

> Ciekawa jestem czy faktycznie nic tego dnia nie jest w stanie Cię rozkręcic?

• leopard Re: Poważnie, acz... Do b_b_ ,Wolanda, Gumisiów i Kaczora Donalda! 18.06.01, 13:44
                                                    Tu nie ma co narzekać! Tu się trzeba wziąć do kupy i czymś ciekawym podzielić
                                                    się z innymi. Woland, opowiedz coś o pobycie na Mazurach. Niech nas, leniuchów
                                                    zazdrość zeżre.
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz... cd IP: *.scm.de 18.06.01, 14:28
                                                    Mazury były super, spłynšłem sobie rzeczkš w�ród le�nych ostępów, bagien, jezior i pól. Po prostu nie chciało się wracać. Gdyby nie nie b_b_, to pewnie bym tam został na stałe.
                                                    A dzi� dopadła mnie szara codzinno�ć, a jutro dopadnie mnie dentysta. Tak więc mam humor pod psem, kwa�nš minę, nos na kwintę, zezowate szczę�cie, parszywš dwunastkę i na dodatek nie lubię poniedziałku...
                                                    Woland <przeczekujšcy>

leopard napisał(a):

> Tu nie ma co narzekać! Tu się trzeba wziąć do kupy i czymś ciekawym podzielić
                                                    > się z innymi. Woland, opowiedz coś o pobycie na Mazurach. Niech nas, leniuchów
                                                    > zazdrość zeżre.

• leopard Re: Poważnie, acz... cd 18.06.01, 14:39
                                                    Kwaśna mina to z powodu bólu, czy cennika tego dentysty?
                                                    A wogóle to gdzie jest b_b_? Może zatrzasnęła się gdzieś i nie może się
                                                    wydostać. Dzwonię po strażaków! Bez b_b_ nasz kącik dostaje uwiądu.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz... cd / Do leoparda, Wolanda i innych milusińskich IP: 217.8.178.* 18.06.01, 14:47
                                                    Jestem, jestem. Wcale się nie zatrzasnęłam w damskiej toalecie. Mam dziś dużo
                                                    zajęć, więc nie mogę tu często zaglądać.
                                                    Wolandzie nie oszukuj. Nie z mojego powodu wróciłeś (lepiej byś mnie zabrał na
                                                    te Mazury, a nie wracał do asfaltu), to dentysta kiwa na Ciebie paluchem.
                                                    Biedaku, współczuję Ci. Brrrrr...
                                                    Macie jednak rację. Trzeba trochę przeczekać, pogadać z Wami i już jest dużo
                                                    lepiej. I za to Was baaardzo luuubię. Na razie. Później jeszcze zajrzę,pa b_b_
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz... cd 18.06.01, 15:12
                                                    Z nieudawanym smutkiem muszę już spadać do domu. Szkoda, że nie pogadam już
                                                    dziś na Forum. Ale jutro melduję się o 7.00. Uścisk dłoni dla Wolanda,
                                                    ucałowanka dla b_b_!
                                                    Pstryk..!
                                                  • Gość: dzast Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do b_b_ IP: *.dialup.planetinternet.be 18.06.01, 22:51
                                                    Nie moge sie oprzec pytaniu:
                                                    Wolandzie,ta Twoja stolyca,to chyba Berlin,prawda?
                                                    Tak przynajmniej by sugerowalo owo "de",ktore Ci
                                                    towarzyszy
                                                    A moze ono po prostu przeskoczylo sprzed nazwiska?
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: dzast Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do b_b_ IP: *.dialup.planetinternet.be 18.06.01, 22:55
                                                    Przepraszam bb za blad w tytule.
                                                    Moj poprzedni list byl do Wolanda
                                                    A w tym pozdrawiam serdecznie Ciebie i Wszystkich pozostalych
                                                    powaznych,acz z poczuciem humoru
                                                  • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Jubileusz.Do b_b_ IP: *.scm.de 19.06.01, 09:06
                                                    Wypraszam sobie Berlin, Warszawka ma się rozumieć, a to gdzie mam serwer to chyba jeszcze nie nic nie przesšdza? Czyż nie ?

A poza tym jak przeczytasz Mistrza i Małgorzatę to zrozumiesz jak to jest możliwe.

Woland <interstoliczny>

Gość portalu: dzast napisał(a):

> Nie moge sie oprzec pytaniu:
                                                    > Wolandzie,ta Twoja stolyca,to chyba Berlin,prawda?
                                                    > Tak przynajmniej by sugerowalo owo "de",ktore Ci
                                                    > towarzyszy
                                                    > A moze ono po prostu przeskoczylo sprzed nazwiska?
                                                    > Pozdrawiam

• Gość: dzast Re: Wolandzie IP: *.pop-brussel5.planetinternet.be 19.06.01, 10:25

Nie oburzaj sie tak,prosze
                                                    Jam z tej samej stolycy,gdzie Anuszka ciagle mi jakies oleje rozlewa
                                                    Pozdrawiam
                                                    Toc i lepiej zes z Warszawy,to na poziomki masz blizej
                                                  • Gość: Woland Re: Wolandzie IP: *.scm.de 20.06.01, 12:04
                                                    ... a ucięta głowa potoczy się po bruku, czyż nie tak?
                                                    poziomki sš najlepsze w słoneczne poranki na Mazurach zbierane do emaliowanego kubeczka <jak już wcze�niej wspominałem>,... cokolwiek to by mogło znaczyć.
                                                    Woland

Gość portalu: dzast napisał(a):

>
                                                    > Nie oburzaj sie tak,prosze
                                                    > Jam z tej samej stolycy,gdzie Anuszka ciagle mi jakies oleje rozlewa
                                                    > Pozdrawiam
                                                    > Toc i lepiej zes z Warszawy,to na poziomki masz blizej

• Gość: dzast Re: Wolandzie IP: *.unknown.uunet.be 20.06.01, 15:13
                                                    ...a ucieta glowa potoczy sie po bruku...
                                                    Nie koniecznie moja.Choc ja stale trace glowe i miewam marzenia scietej glowy
                                                    rowniez
                                                    Tym "cokolwiek by to mialo znaczyc.." zaintrygowales
                                                    Pozdrawiam
    • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 19.06.01, 08:08
      Cześć!
      Już po porannym ziewaniu i przeciąganiu więc zgodnie z zapowiedzią zgłaszam się
      naszej Szefowej (b_b_) w gotowości do odprawy porannej.
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do leoparda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 08:27
        Witam, witam!
        Zgłoszenie gotowości przyjęłam. Bardzo Ci się chwali taka subordynacja. A co z
        resztą? Czyżby śpiochy zaspały?
        • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ IP: 212.89.196.* 19.06.01, 09:13
          ...nie �piš, ale nie majš jako� natchnienia. Obiecujš, że jak im się natchnienie pojawi to co� ciekawego napiszš, a narazie gratuluję nowego jubileuszu (na za�)

Woland
        • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ IP: 195.117.142.* 19.06.01, 09:23
          Jak tam samopoczucie! Czy dziś wszystko w porządku w pogodzie, w pracy, w
          miłości? Jeśli nie, nadrobimy!
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do leoparda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 09:53
            Wszystko do niczego, ale nie należy się za bardzo przejmować, bo wtedy człowiek
            kwaśnieje i jest nie do strawienia. Trzymam więc głowę do góry, uśmiecham się
            do siebie (do innych też, oczywiście) i mam nadzieję na sympatyczne pogaduchy z
            Tobą i innymi. Poczta odebrana i wysłana. Teraz czas na porcję truskawek i
            prasówkę, a później... do roboty! Ale zajrzę sobie znowu tutaj, bo coś mi się
            zdaje, że będzie "z poczuciem humoru". Pozdrawiam, b_b_
            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 10:18
              To nic, że nie mają natchnienia.Niech nas odwiedzają i zagadują od czasu do
              czasu. Pewnie ten dentysta dzisiejszy tak Cię przygnębia. Pomyśl sobie, że
              jutro będzie już po wszystkim i będziesz uśmiechnięty, szczęśliwy i zadziorny
              jak dawniej. A jak już będziesz siedział na fotelu tortur, to myśl sobie o
              swoich ukochanych Mazurach i już będzie lepiej. Pozdrowienia, b_b_
            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:b_b_ 19.06.01, 10:35
              Truskawki plus Forum, nie wróżę dziś wydajnej pracy! A jeśli chodzi o
              to "wszystko do niczego", to od której rzeczy zaczynamy naprawianie?
          • Gość: Marien Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ IP: 195.205.73.* 19.06.01, 10:23
            Tak więc nadrabiajcie, może zarażę się dziś od Was pozytywną enerią!
            Truskawki pomogłyby, ale do 15.30 muszę się zadowolić kanapką.
            Uśmiech dla Optymistycznych!
            • Gość: orange Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 10:34
              Serdecznie pozdrawiam wielbicieli truskawek! Megajubileusz oblewajcie nie tylko
              koktajlem truskawkowym...Hej!
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do leoparda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 11:07
                Jak to, od czego?! Przecież to powinno być oczywiste, że od miłości! Gdy
                kochasz i jesteś kochany, to chodzisz nie dotykając ziemi, śmiejesz się,
                śpiewasz, tańczysz i wszystkim rozdajesz tę swoją radość, i oni też stają się
                szczęśliwi, i świat jest wtedy po prostu PIĘKNY!!!
                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Marien IP: 217.8.178.* 19.06.01, 11:10
                  Zarażaj się, zarażaj ( nie mylić ze:zrażaj)! Niech żyje optymizm we wszelakich
                  wydaniach!
                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do orange IP: 217.8.178.* 19.06.01, 11:13
                    Mam nadzieję, że Woland przyniesie szampana. A truskawki to podobno najlepszy
                    dodatek do wytrawnego trunku z bąbelkami.
                    • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do orange 19.06.01, 12:01
                      To piękny i rzadki na forum jubileusz!
                      Do szampana dodaję sztuczne ognie, race i inne petardy: bach, trach, łubudu,
                      śśśśś, wrrrrr, zzzzz, srrrru !!!!!!!
                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 19.06.01, 13:20
                        Są truskawki, jest szampan i fajerwerki (kocham sztuczne ognie jak dziecko!),
                        było nieco o miłości. Ale gdzie są wszyscy goście?!
                        Nie to nie, idę zjeść pizzę z szynką i krewetkami (a Wam niech cieknie ślinka).
                        • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 19.06.01, 14:08
                          A Tobie urośnie conieco jak będziesz za dużo papusiać!
                          Za bardzo rozpieszczamy naszą b_b_. Jak brak strawy duchowej, to biegnie coś
                          pojeść. Przecież to my, mężczyźni tylko tak robimy!
                          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do leoparda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 14:30
                            Co mi żałujesz? Zazdrośnik! Ty masz swoje paszteciki. Jak świętować, to
                            świętować.
                            Oj, ale obiadłam się okrutnie i mam dość pizzy na następne pół roku. To może
                            tak bardzo nie przytyję?
                            Pozdrawiam głaszcząc się po zaokrąglonym brzuszku, b_b_
                            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:b_b_ 19.06.01, 15:07
                              Nie chodzę na paszteciki bo nie mam czasu, ktoś musi pracować, żeby inni mogli
                              sobie nic nie robić, tylko pizzą brzuszki wypychać. A wogóle to ciesz się, że
                              nie masz mnie w pobliżu, bo Ciebie bym zjadł, tak mi zaostrzyłąś apetyt!
                              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leoparda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 15:22
                                Co to za przytyki o nicnierobieniu? Czekaj, czekaj-już ja wymyślę jakąś zemstę.
                                Nie będę do Ciebie pisać i zaszlochasz się na śmierć! I nie radzę próbować
                                mojego mięska, jestem łykowata i cierpka.
                                • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leoparda IP: *.scm.de 19.06.01, 16:08
                                  to by� ukręciła powróz na własnš szyję. Jak nie będzie leoparda to cały ten przybytek diabli wzmš. b_b_ bez leoparda ? toż to nie mie�ci się w głowie. Nawet takiemu podczytywaczowi jak ja.

z wyrazami szacunku Woland <na parę minut przed godzinš W>

> Co to za przytyki o nicnierobieniu? Czekaj, czekaj-już ja wymyślę jakąś zemstę.
                                  >
                                  > Nie będę do Ciebie pisać i zaszlochasz się na śmierć! I nie radzę próbować
                                  > mojego mięska, jestem łykowata i cierpka.

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 19.06.01, 16:18
                                    Nie dość, że pisząc do mnie dajesz tytuł :Do leoparda, to jeszcze insynuujesz,
                                    ze bez niego nie było by tego kącika. Czekaj, czekaj na Ciebie też coś wymyślę.
                                    Zaczaruję wszystkie poziomki na Mazurach i żadnej nie znajdziesz.
                                    Do jutra podczytywaczu.
                                • skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do:leoparda 19.06.01, 16:18
                                  Hej! Mowiliscie cos o jedzeniu, moze dacie mi cos sprobowac????
                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 20.06.01, 08:24
                                    Witam i otwieram codzienny kącik dla kłótliwych i żarłocznych!
                                    Proponuję dziś wstrzemięźliwość, miłość, i bezinteresowne uśmiechy dla
                                    wszystkich. Ale ja teraz wyjeżdżam i wracam o 14.00 zobaczyć jak wygląda
                                    mrowisko po włożeniu weń kija.
                                    Pa!
                                    P.S. Listonosz był wczoraj pijany i poczta nie "chodziła".
                                    • Gość: skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.bbnplanet.com 20.06.01, 09:28
                                      mam chyba pecha, dzis kiedy mam czas jest cicho...
                                      co porabiacie???????? eeeeeeeeeee........
                                      i tak nikt nie slyszy.......
                                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do skwarka IP: 217.8.178.* 20.06.01, 10:56
                                        Cześć! Nie masz pecha. Już jestem. Właśnie uporałam się z częścią zadań i mam
                                        chwilkę, by pogadać. Poczytałeś sobie wcześniejsze mail'e? Jak widzisz
                                        rozmawiamy sobie tutaj o wszystkim i o niczym, ale wydaje mi się, że calkiem
                                        sympatycznie.
                                        Teraz zjem kilka moich ulubionych truskawek, popracuję i zajrzę znowu.
                                        Ciekawe, co z Wolandem. Czy przeżył wizytę u dentysty. A jeśli tak, to w jakim
                                        stanie? Może sie odezwie.
                                        Na razie,b_b_
                                        • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ IP: *.scm.de 20.06.01, 11:54
                                          dentystę przeżyłem. stop. dentysta też przeżył. stop. żadnych ofiar w ludziach. stop. czas na swojskš chińszczyznę plus kawa na rozbudzenie. stop.

Pozdrawiam,
                                          Woland <w telegraficznym skrócie>
                                          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 20.06.01, 12:29
                                            Kawa na rozbudzenie o tej godzinie?
                                            Gratuluję bohaterstwa u dentysty. Ciekawa jestem,
                                            jakie danie z tej chińszczyzny sobie zaserwujesz -
                                            proszę o opis, powyobrażam sobie te pyszności.
                                            b_b_ <równie krótko>
                                            • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: *.scm.de 20.06.01, 12:40
                                              kalmary z ananasem.
                                              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 20.06.01, 13:01
                                                Kalmary - fuj! Ananas - może być.
                                                • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru IP: 195.117.142.* 20.06.01, 14:17
                                                  Cześć!
                                                  A Wy znowu o żarciu? Niedługo założymy klub puszystych!
                                                  Co b_b_ będzie jadła po sezonie truskawkowym? Dziewczyna z taką ilością witamin
                                                  to miłosny Huragan.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 20.06.01, 15:14
                                                    Później będą inne owoce, np.:jagody. Jednak truskawek nic nie zastąpi.A poza
                                                    tym, wypraszam sobie-chuda nie jestem, ale do puszystych nie zapiszę się!
                                                  • Gość: skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:b_b_ IP: *.bbnplanet.com 20.06.01, 15:33
                                                    hej! towarzyszko i towarzysze.......czytałem prawie
                                                    całą dyskusje, ale plssss! nie przepytujcie mnie...
                                                    co do watku kulinarnego wole Hot-Doga od chinszczyzny,
                                                    ale truskawka nie pogardze ;)
                                                    PS. Pisze strasznie oficjalnie bo nowy tu jestem!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:skwarka IP: 217.8.178.* 20.06.01, 15:55
                                                    Nie przejmuj się, ja też na początku byłam nieporadna
                                                    (teraz też czasami jestem). O jedno Cię proszę- nie
                                                    musisz uwielbiać chińszczyzny, lecz nie jedz zbyt
                                                    namiętnie hot-dogów. Znam lepsze fast food'y.
                                                    Na truskawki zapraszam jutro rano!
                                                  • Gość: skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:b_b_ IP: *.bbnplanet.com 20.06.01, 16:58
                                                    wole hot-dogi.........bo jako skwarek mam awersje do wszystkiego co smazone....
                                                    zle wspomnienia z dziecinstwa :o)
                                                    ale na truskawki zawsze, a co myslisz o wisniach i czeresniach.......
                                                    to poprostu malina :)
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru IP: 217.8.178.* 21.06.01, 09:07
                                                    OBUDŹCIE SIĘ! ZA OK. 20 MINUT BĘDZIEMY MIEĆ LATO!!!

I będzie mnóstwo różnistych owoców. Dla każdego coś miłego.
                                                    Ale truskawki i tak są "the best"!!!
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 21.06.01, 09:16
                                                    Cześć, pobudka !
                                                    Nasz kącik coś troszkę oklapł. Już po dziewiątej, i nic...
                                                    b_b_, nie myśl o truskawkach tylko pozaglądaj na Forum. Niektórym się już
                                                    tęskni!
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:b_b_ IP: 195.117.142.* 21.06.01, 09:25
                                                    Pomyśleliśmy prawie równocześnie! Jednak Ty i Twój komputer jesteście szybsi.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru Do:leoparda IP: 217.8.178.* 21.06.01, 10:05
                                                    Czyżby telepatia? A może empatia? Oczywiście naszych komputerów.
                                                    O czym dziś będą nasze maszyny rozmawiać?
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 21.06.01, 10:25
                                                    Nasze komputery mogłyby porozmawić o swoich użytkownikach. Może ujawnią jakieś
                                                    tajemnice. Jestem osobnikiem okropnie ciekawskim!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 21.06.01, 10:50
                                                    Może i mój komputer zdradziłby Twojemu jakąś tajemnicę o mnie. Jednak, gdyby to
                                                    zrobił tutaj, to nie byłaby to już tajemnica.
                                                    Jedną rzecz może zdradzić (szeptem, czyli przytykając kabelek do kabelka)-jego
                                                    użytkowniczka nic a nic nie zna się na informatyce i komputerach
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 21.06.01, 11:19
                                                    Gdybm tak mógł stanąć za tobą, ty trzymasz prawą rękę na tym owalnym z
                                                    kabelkiem, lewą na tym większym z guziczkami, a ja powoli, z wielką
                                                    cierpliwością i pełną powagą, prowadzę twoje dłonie obserwując małą, migającą
                                                    strzałeczkę, jak figlarnie przeskakuje po zakładkach, hiperłączach i polach
                                                    tekstowych... I już mogłabyś powiedzieć - znam się na komputerach!
                                                    Nie! Nie od razu, musiałoby być kilka takich lekcji!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 21.06.01, 12:57
                                                    Marzyciel z Ciebie! Nie wiem, czy to by się dobrze skończyło dla mojej wiedzy.
                                                    Poza tym, taka durna to nie jestem. To owalne z kabelkiem, to szczurek.
                                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 21.06.01, 14:54
                                                    Znajomość komputera 5+
                                                    Chęci do nauki 5-
                                                    Jak tak dalej pójdzie, poczuję się niepotrzebny!
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 21.06.01, 15:37
                                                    Dlaczego nie 6+ ? Już wiem! Bo myślałam, że to coś z guziczkami pod lewą ręką
                                                    to akordeon. Poproszę o następną lekcję.
                                                    Do jutra, b_b_
    • Gość: jagoda Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 144.144.30.* 21.06.01, 16:33
      test
      • Gość: skwarek Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.bbnplanet.com 21.06.01, 16:52
        test???????????......to cos nowego po tym dialogu
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 22.06.01, 08:15
          Dzieńdoberek!
          Gratulacje dla wszystkich, którzy dziś kończą rok szkolny i wreszcie mają
          wakacje! Takim to dobrze.
          • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 22.06.01, 12:14
            dziękuję, dziękuję, dziękuję...

Woland

> Dzieńdoberek!
            > Gratulacje dla wszystkich, którzy dziś kończą rok szkolny i wreszcie mają
            > wakacje! Takim to dobrze.

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 22.06.01, 12:57
              Rozumiem, że Ci się udało. A czy możesz zdradzić, jakie miałeś stopnie?
              A może rano myślałeś sobie : "Jeszcze tylko lanie, a potem wakacje"?
              Pozdrawiam, b_b_
              • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda 22.06.01, 13:16
                W trzeciej klasie jeszcze nie ma ocen. Ale całkiem dobrze mi poszło. Dostałem nagrodę za udział w konkursie matematycznym i strasznie wynudziłem się na apelu. Za to kwiaty dla mojej pani ogromnie jej się podobały. Szkoda, że się zmienia na innš od nowego półrocza. Bardzo jš lubiłem.
                Mój tata nigdy mnie nie bije, a niebawem wyjeżdżam na Mazury. Poziomki czekajš...

Woland

> Rozumiem, że Ci się udało. A czy możesz zdradzić, jakie miałeś stopnie?
                > A może rano myślałeś sobie : "Jeszcze tylko lanie, a potem wakacje"?
                > Pozdrawiam, b_b_

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 22.06.01, 14:03
                  Widzę, że miałeś wiele wrażeń, bo zniknęła Twoja zwykła lakoniczność. Bardzo
                  mnie to cieszy, że tyle przyjemności Cię spotkało w szkole. Czy Ty aby nie za
                  często na te Mazury? Aż zazdrość bierze. Pamiętaj,żebyś uważał na kleszcze.
                  Życzę Ci tych poziomek z całego serca, ale brak słońca nie napawa optymizmem.
                  Cześć, b_b_
                  • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do b_b_ 22.06.01, 14:13
                    dzięki raz jeszcze.
                    Jak przystało na Wolanda postaram się być tu i tam obecny... Wszystkiego dobrego na łyk-end !
                    Woland
                    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 25.06.01, 00:00
                      Cóż to za smutna cisza "w tym temacie"?
                      Hop, hop!
                      Jak Wam minęła najkrótsza noc-noc świętojańska, inaczej-Sobótka (akurat
                      rzeczywiście była sobota)?
                      Ja niestety w nocy spałam zamiast szukać kwiatu paproci. Za to sobotnie
                      południe miałam przepiękne, choć lał deszcz!
                      Życzę, żeby Wam się spełniły wszystkie (te dobre, oczywiście) sobótkowe wróżby!
                      • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 25.06.01, 00:00
                        Witam, witam!
                        To jakaś choroba, miałem na forum dziś nie zaglądać z braku czasu, ale nie ma
                        siły na nałogowca.
                        b_b_,przepiękne południe przy lejącym deszczu? Ja też miałem przepiękne
                        sobotnie południe, tylko czy był jakiś deszcz...? nie pamiętam.
                        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 25.06.01, 00:00
                          Oczywiście, że był i w dodatku miał wszystkie kolory tęczy.
                          A na rogu w budce siedział chińczyk z warkoczykiem i uśmiechał się złośliwie.
                          • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 25.06.01, 00:00
                            Chińczyk!? Czyżby randka w Pekinie, czy na jednym z rodzimych bazarów?
                            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 25.06.01, 00:00
                              Nie ważne, czy to Pekin, czy bazar. Ważne,że ...
                              Ach tam, co Ci będę tłumaczyć, jak u Ciebie nie padało.
                              Sobota była dawno, a może wcale jej nie było. I Chińczyka pewnie też.
                              • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 26.06.01, 00:00
                                Cześć!
                                Dziś bardzo, bardzo proszę pisać wyłącznie "z poczuciem humoru" bo świeci
                                słoneczko i b_b_ popada w nadmierną melancholię!
                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do leoparda IP: 217.8.178.* 26.06.01, 00:00
                                  W melancholię wpadam, gdy pada deszcz. Jest pochmurno, wiatr;a ja kaptur na
                                  głowę i sobie idę brzegiem morza przed siebie.Daleko, daaaleeekooo.
                                  • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru,Do b_b_ IP: 195.117.142.* 26.06.01, 00:00
                                    Romantyczny spacer brzegiem morza w taką pogodę?! Od jutra nastawiam nalewkę na
                                    miodzie i uczę się stawiać bańki... może się przydam.
    • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 26.06.01, 00:00
      ...melancholia melancholiš, chińczyk żółty jest i o tym każde dziecko wie, a deszcz padał kiedy� napewno... tylko jak to jest, że to wakacje za pasem, za oknem słońce daje jak na solarium, a Wy tu z leopardem tak gawędzicie i plotkujecie, zamiast i�ć na plażę, albo na ryby. Trza wyj�ć na spotkanie z przygodš, lato wszędzie, co to będzie, co to będzie...? Pora na telesfora, na pory w �mietanie, pora na, ???? no wła�nie na co pora, poratujcie i podpowiedzcie, na co pora, bo ja też przygnieciony tš odrynarnie pięknš pogodš widzianš przeze mnie w drodze do pracy i zpowrotem, niewiem... Na co pora... ????

Woland

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do leoparda IP: 217.8.178.* 26.06.01, 00:00
        Tylko w taką pogodę! A jeszcze lepiej jesienią lub zimą. Nie masz pojęcia, jak
        nad morzem jest wtedy pięknie. Jeśli wierzysz mi na słowo, to bierz tę nalewkę
        i idziemy na spacer. Lecz za kilka miesięcy, bo teraz lato.
        • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 26.06.01, 00:00
          A na koniec spaceru będziemy udawać że bardzo zmarzliśmy i mamy przemoczone
          ubrania.
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 26.06.01, 00:00
            Skutek tego udawania przychodzi mi na myśl tylko jeden.
            Będziemy pić nalewkę?
            • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 26.06.01, 00:00
              I suszyć ubrania!
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 26.06.01, 00:00
                Wspaniale! Już się cieszę; tylko musimy poczekać do jesieni.
                Mam nadzieję, że do tego czasu naleweczka będzie gotowa i nabierze mocy
                (urzędowej, oczywiście). A ja tym czasem spakuję sznurek i klamerki.
                • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 26.06.01, 00:00
                  No proszę! To jest konkretna dziewczyna!
                  Uczcie się inne uczestniczki forum jak się odpisuje facetom kiedy im się marzy.
                  Można rozhuśtać wyobraźnię i dać nadzieję, że pomimo pewnego zużycia, nadają
                  się jeszcze do spędzania czasu z odrobiną romantyzmu i lubieżności.
                  Chociaż... W internecie można pisać do woli, to dość bezpieczne narzędzie...
                  Pa.
                    Nadają się, nadają. Jeśli tylko chcą.

P.S. Czy to był komplement? Jeśli tak, to miło mi.
                    • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 27.06.01, 00:00
                      Kiedyś, kiedyś Bogdan Smoleń śpiewał:
                      "Ludzie! Coście tacy smutni? Przecież jedziecie do pracy!"
                      A zatem - dzieńdoberek Wam wszystkim!
                      • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 27.06.01, 00:00
                        Dzień Dobry Szefowo!
                        B. Smoleń "wracał luźno sobie z balu", więc przedrzeźniał proletariat.
                        A tymczasem, po ostrym starcie w pracy, uspokojenie i skaczę do poczty z
                        pisaniem.
                        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 27.06.01, 00:00
                          Ja tu z sercem na dłoni, z miską truskawek w drugiej, a Ty mnie od
                          Szefowych "wyzywasz". Rozumiem, często rozmawiamy o jedzonku, ale żeby zaraz
                          garkuchnię otwierać?
                          Masz może jakiś pomysł na dzisiejsze pogawędki, czy pójdziemy na żywioł?
                          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 27.06.01, 00:00
                            Oj, coś widzę, że żywioły mają się kiepsko dzisiaj.
                            Chyba zacznę się użalać nad swoim żywotem, to zaraz zjawią się mędrcy, by
                            pocieszać, besztać lub dawać mądre rady.
                            A może pojechaliście na piknik? Ale tak w środku tygodnia? Szczęśliwcy!
                            • Gość: Agi Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: *.zus.pl 27.06.01, 12:39
                              Witajcie wszyscy w środku słonecznego dnia. Już od
                              dłuższego czasu czytam wasze wypowiedzi, ale mam tak
                              dużo pracy, że nie mogłam się włączyć wcześniej.Nie ma
                              chyba tak dużo szczęściarzy mających wolny środek
                              tygodnia. Ale mimo to ja już zaczynam myśleć o sobótce
                              i niedzielce.
                              • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 195.117.142.* 27.06.01, 14:57
                                Nareszcie ujarzmiłem zbuntowaną maszynę i mogę znów buszować na Forum.
                                Na pikniku oczywiście byłem: w kąciku socjalnym kubek kawy na kartce papieru,
                                pożyczony cukier i kanapeczka z foliowego woreczka.
                                I już. o.
                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 27.06.01, 15:17
                                  To sobie dzisiaj dogodziłeś! Piknik w środę i w
                                  dodatku z taką oprawą kulinarną!
                                  Tylko nie szalej za dużo, bo jutro rano mus do pracy.
                                  • Gość: ja_tez Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Agi IP: *.zus.pl 28.06.01, 13:25
                                    Agi,
                                    Czy Ty sie nazywalaś Agniecha w wątku "do popisania" ?
                                    • Gość: b_b_ _tezRe: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do ja_tez IP: 217.8.178.* 28.06.01, 13:37
                                      Probonuję, żebyś zapytał/a o to Agnieszkę w wątku "do napisania"
                                      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 28.06.01, 16:38
                                        Dzień dobry i dowidzenia.
                                        "Ptaszki śpiewają, słoneczko świeci, to sobie śpiewam." I pójdę sobie heeen
                                        daaaleekooo, a jak wrócę, to moze coś do Was napiszę.
                                        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 29.06.01, 08:13
                                          Hej, hej! Hop, hop!
                                          Jaki piękny, zapłakany deszczem dzionek! Roślinki są szczęśliwe, a zwierzaczki
                                          trochę mniej. Niestety nie wszystkim można dać szczęście w tej samej chwili.
                                          Zatem Fauna do norek, bo teraz Flora ma swój czas szaleństwa!

P.S. A Cher śpiewa "Who's that kiss?"
                                          • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 29.06.01, 10:15
                                            Cześć!
                                            U mnie jest piękne słoneczko, po nocnej ulewie, dlatego flora kwitnie
                                            przepięknie, fauna wyłazi z norek żreć florę, a ja siedzę w robocie i głupoty
                                            przychodzą do głowy! Raj na Ziemi.
                                            • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 29.06.01, 11:43
                                              Czy to są bardzo głupie głupoty? To może razem zrobimy coś głupiego ku uciesze
                                              naszej i innych?
                                              Ja niestety na razie muszę zająć się poważnymi sprawami (niektore są niestety
                                              także nudne).
                                              • Gość: leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ IP: 195.117.142.* 29.06.01, 12:51
                                                Z głupot preferuję: wspólny napad na bank, pikietowanie polityka z AWS,
                                                kochanie się w parku ew. skok na spadochronie, trzy kolczyki w pępku lub
                                                hodowlę papużek.
                                                • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 29.06.01, 13:14
                                                  Może być! Żeby jednak innym nie sprwiać tak całkowitej uciechy, to park
                                                  zamieniłabym na kosz plażowy nocą. W zamian tej straty gawiedzi
                                                  zaproponowałabym np. jakiś wiec przedwyborczy kolejnej partii-uzdrowicielki.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 02.07.01, 08:50
                                                    Robaczki Kochane!
                                                    Obudźcie się! To już niestety znowu poniedziałek. Do pracy, do komputera!
                                                    Napisać proszę kilka miłych, śmiesznych lub nawet smutnych liścików do różnych
                                                    znajomych, a poczujecie się znacznie lepiej.
                                                    Ja czuję się całkiem, całkiem, bo wróciłam znad jeziora. Nie były to co prawda
                                                    Mazury Wolanda, ale też była woda i las, i kilka innych drobiazgów.
                                                    Miłego dnia Wam życzę!
                                                  • leopard Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 02.07.01, 11:25
                                                    Cześć!
                                                    Weekend był byle jaki, dziś jest pochmurno i chłodno,
                                                    od rana zasypali mnie papierami zwanymi dumnie pismami
                                                    i dokumentami, mam zły humor i nie wiem, czy wykrzesam
                                                    z siebie coś wesołego...
                                                    Pa, pa.
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do leoparda IP: 217.8.178.* 02.07.01, 11:50
                                                    Oj, to jesteś bardzo biedny. Ale pomyśl sobie, że jutro wtorek i już będzie
                                                    lepiej. Na pocieszenie - jutro to ja bedę miała urwanie głowy. A jak już
                                                    odwalisz pierwszą stertę papierzysk, to zerknij przez dziurkę do skrzynki
                                                    pocztowej. Może był już listonosz i przyniósł jakiś liścik na poprawienie
                                                    humoru.
                                                    Tak nawiasem mówiąc, to wszyscy dzisiaj jacyś tacy nie do życia. Proszę o
                                                    uśmiech (choćby malutki), zaraz będzie słoneczniej i cieplej.
                                                    Pozdrowienia, b_b_
                                                  • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 09.07.01, 09:25
                                                    Widzę, że kącik ten wygasa. Trudno. Nie bawi mnie (nawet anonimowo) nazywanie
                                                    wszystkiego po imieniu (czasem nawet dość wulgarnie). Napiszę Wam za to wiersz,
                                                    który mówi własciwie wszystko o wielu z nas.

Erotyk IV
                                                    Z wielu powodów i dla smutków wielu
                                                    Chciałabym dzisiaj mieć poduszkę z chmielu.
                                                    Zapach tych lekkich, siwozłotych szyszek
                                                    Sprowadza mocny sen - zjednywa ciszę.

Gdzieś to czytałam albo mi się śniło:
                                                    "Chmiel na bezsenność, a sen na bezmiłość.
                                                    Poduszkę z chmielu gdy sobie umościsz,
                                                    Zaśnij, bo na cóż życie bez miłości"...

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
                                                  • Gość: lu Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 213.77.81.* 09.07.01, 09:45

..rzesy miales nade wszystko ladne
                                                    teraz plona na niebie
                                                    teraz drza
                                                    w migocie teczowych kropli

na policzkach je czuje na dloniach
                                                    tak mnie pieszcza
                                                    tak zywe sa
                                                    jakby nigdy i zadna noc
                                                    nie dotknela ich swoim cieniem
                                                    ktory sploszyl usmiechniety Sloncem dzien....
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda IP: 217.8.178.* 26.06.01, 00:00
          Tylko nie plaża! Ryby? Mogą być.
          Przecież sam kiedyś mówiłeś, że pora na Mazury.
          • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru.Do Wolanda 26.06.01, 00:00
            oj taaaak, ja chcę na Mazury.... ale na to nie pora.
            Woland
    • woland? może do 300 ? 11.07.01, 09:06
      Spróbujmy jeszcze troszkę wysilić szare komórki to może będziemy mieli nowš rocznicę. Kto stawia flaszkę tym razem?
      Pozdrawiam,
      Woland
      • Gość: b_b_ Re: może do 300 ? Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.07.01, 09:46
        Jak to miło, że jesteś. Gdzieżeś się podziewał?
        Bardzo chętnie postawię flaszkę. W dodatku pewnie sama ją wypiję, bo jak widać
        tłoczno to tu nie jest. Ale jak zjawisz się znowu to może właśnie napiszę sama
        ten 300-tny liścik i będzie okazja do "zalania robaka" (hi, hi, hi).
        • woland? Re: może do 300 ? Do b_b_ 11.07.01, 10:32
          No wiesz co? Chcesz się ubzdryngolić w samotno�ci. Toż to niegodziwe i kobiecie nie przystoi! A po za tym sama widzisz, że poniżej już zgłosił się jaki� nowy kolega, a kto wie może za parę chwil pojawi się nieodłšczny leopard.
          Woland

> Jak to miło, że jesteś. Gdzieżeś się podziewał?
          > Bardzo chętnie postawię flaszkę. W dodatku pewnie sama ją wypiję, bo jak widać
          > tłoczno to tu nie jest. Ale jak zjawisz się znowu to może właśnie napiszę sama
          > ten 300-tny liścik i będzie okazja do "zalania robaka" (hi, hi, hi).

• Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 9.67.96.* 11.07.01, 10:15
      Spełniam twoje wymagania.
      Jak chcesz mnie poznać?
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.07.01, 11:45
        Oh, zaraz ubzdryngolić. Przecież mały rausz od czasu do czasu, to całkiem
        sympatyczna rzecz. Jak nie ma do niego towarzystwa, to jest nieco mniej
        sympatycznie, ale ja mam na to sposoby.
        A swoją drogą, ciekawe gdzie ten leopard buszuje? Porzucił kącik i pewnie
        gdzieś poluje na zwierzynę. Miejmy nadzieję, że wróci z łupami i sie podzieli.
        Będziemy mieć zakąskę.
        A teraz zagadnę nowego Pana (?).
        • Gość: Woland Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: *.scm.de 11.07.01, 12:20
          Zwierzyna do poziomek ni w zšb nie pasuje. No chyba, że poczekamy jak skruszeje i nazbieramy borówek. Mniam, mniam, dziczyzna z borówkami, mniam, mniam...

Nowego pana nam tu nie sprowadzaj. Będzie jeszcze jedno gardło do wykarmienia i jeszcze nam się mniej dostanie. A co do przyszłego toastu to do dziczyzny najlepiej pasje wódeczka. Tak więc b_b_ rada nie rada musisz się nauczyć pić czystš prosto w gardło, bo inaczej z dziczyzny nici.

Woland

> Oh, zaraz ubzdryngolić. Przecież mały rausz od czasu do czasu, to całkiem
          > sympatyczna rzecz. Jak nie ma do niego towarzystwa, to jest nieco mniej
          > sympatycznie, ale ja mam na to sposoby.
          > A swoją drogą, ciekawe gdzie ten leopard buszuje? Porzucił kącik i pewnie
          > gdzieś poluje na zwierzynę. Miejmy nadzieję, że wróci z łupami i sie podzieli.
          > Będziemy mieć zakąskę.
          > A teraz zagadnę nowego Pana (?).

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 217.8.178.* 11.07.01, 11:50
        Cześć!
        Okropnie to zabrzmiało: "wymagania".
        A jak TY chcesz mnie poznać?
        A jak Ty dasz się poznać?
        Pozdrowienia na dobry początek.
        b_b_
        • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 11.07.01, 12:32
          Dziczyzna z borówkami! Mniam, mniam - pychotka! Gorzej z tą wódencją. Ale
          czegóż to się nie robi dla miłej kompanii.
          A poza tym, jak dziczyzna, to tylko na łonie natury - a wtedy to i wódeczka
          nieźle smakuje. Czyż nie?
          O dodatkową "gębę" (to nie jest obraźliwe) nie bój się. Dzik jest duży, sarna
          też; wykarmimy kilkunastu głodomorów i bedzie weselej.
        • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 9.67.96.* 11.07.01, 12:51
          Przecież to są wymagania.
          Jak to inaczej nazwać.
          Chcę cię poznać oko w oko.
          Dam się poznać z dobrej strony.

Steel
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 217.8.178.* 11.07.01, 13:19
            Niech Ci będzie, że to są wymagania.
            Powiadasz, że chcesz "mię" poznać "oko w oko". No, to teraz uważaj - patrzę Ci
            w oczy. I jak? Tylko Twoje jakieś ukryte.
            Nie da rady niczego zdziałać, jeśli się nie przedstawisz. Przykre, ale
            prawdziwe. Ufam jednak, że jesteś inteligentny i z poczuciem humoru, i coś
            wymyślisz. Wymaganiom trzeba sprostać; inaczej nie da rady.
            Mam nadzieję, że nie gniewasz się za odrobinę humoru.
            Cześć, pozdrawiam, b_b_
            • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:b_b IP: 9.67.96.* 11.07.01, 13:36
              Oczywiście że się nie gniewam.
              Moje oczy nie sa ukryte za to są duże i niebieskie.
              Jak mam się przedstawić?
              Ze jestem facetem to już wiesz.
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 217.8.178.* 11.07.01, 14:24
                To się cieszę.
                A moje sa duże i czarne.
                Nie wiem.
                Ja jestem kobietą, co już wiadomo.
                b_b_
    • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. IP: 9.67.96.* 12.07.01, 07:04
      Są napewno niebieskie.
      No a co z tym spotkaniem?
      W swoim 1 wystąpieniu napisałaś "poznam (...)"
      "Sprubujmy może się uda!" - no więc spotkajmy się
      i sprubujmy.

Steel
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 217.8.178.* 12.07.01, 08:33
        Co to znaczy:"Są na pewno niebieskie"? Przecież nie wątpiłam w Twój kolor oczu.
        Chyba że poddajesz w wątpliwość kolor moich. Niestety są czarne, zapewniam Cię.
        Tak od razu chcesz się spotykać? Nie masz żadnych obaw? Oczy to nie wszystko.
        No, ale dobrze. Słucham, co proponujesz?
        Pozdrawiam, b_b_
        • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 9.67.96.* 12.07.01, 09:07
          Oczywiście że mam obawy.
          No i dlaczego od razu?
          Przecież tego chciałaś.
          Może napisz coś więcej o sobie.
          Przedewszystkim gdzie mieszkasz:
          na północy,południu ?
          Co do twoich oczu: pisząc
          "niestety czarne" trochę się
          mylisz - w czarnych oczach kobiety
          utonął już niejeden mężczyzna.

Steel

• woland? Do Steel'a <b_b_ nie czytaj, bo pomy�lisz że jestem �winiš...> 12.07.01, 09:02
        Kole�,
        Ty to jeste� szczę�ciarz. Przychodzisz na gotowe. Ja z leopardem przez dwa miesišce rozmiękczałem grunt. Jęczałem, nagabywałem, żartowałem, chlipałem, a nawet symulowałem, że mnie nie ma. I nic. No powiedzmy prawie nic. A Ty sobie przychodzisz na ostatnie 5 minut, kiedy nie ma już leo i b_b_ czuje, że wštek dogasa i trzeba sobie na gwałt chłopa znale�ć. A to szczę�ciarz jeden. Umówić się chce, kurde. A co gorsze przypuszczam, że Ci się to uda <syndrom ostatniego sklepu>. Jakie to życie jest straszne, wygrywajš zawsze Ci których jest na wierzchu. A nie ci co się starajš. Ale nic to. widać tak miało być.
        Nie to bym składał broń. Ja raczej muszę Ci przypomnieć, że konkurencja nie �pi - wróg czuwa !!!!
        Tak więc łšczšc pozdrowienia i życzšc i�cie stalowych nerwów i żeby Cię rdza nie wzięła za wcze�nie.

Woland

Gość portalu: Steel napisał(a):

> Są napewno niebieskie.
        > No a co z tym spotkaniem?
        > W swoim 1 wystąpieniu napisałaś "poznam (...)"
        > "Sprubujmy może się uda!" - no więc spotkajmy się
        > i sprubujmy.
        >
        > Steel

• Gość: Steel Re: Do Wolanda IP: 9.67.96.* 12.07.01, 09:22
          Rozumiem cię.
          Jestem przystojny i na zainteresowanie kobiet
          moją osobą nie narzekam.
          Więc zróbmy tak:
          umów się z b_b jeżeli będzie tego chciała, masz
          do tego prawo, nie będę się wtrącał.
          Tylko dziwi mnie dlaczego ty i leo nie zrobiliście tego wcześniej.
          Po co te "rozmiękczanie gruntu i chlipanie?
          Przecież to takie proste wystarczy kilka słów.

Steel
          • woland? Re: Do Steel'a 12.07.01, 09:54
            Brawo! Nie do�ć, że szybki, to jeszcze nie głupi!
            b_b_ bierz póki póki jeszcze ciepły!

> Rozumiem cię.
            > Jestem przystojny i na zainteresowanie kobiet
            > moją osobą nie narzekam.
            > Więc zróbmy tak:
            > umów się z b_b jeżeli będzie tego chciała, masz
            > do tego prawo, nie będę się wtrącał.
            > Tylko dziwi mnie dlaczego ty i leo nie zrobiliście tego wcześniej.
            > Po co te "rozmiękczanie gruntu i chlipanie?
            > Przecież to takie proste wystarczy kilka słów.
            >
            > Steel

• Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do:Steel IP: 217.8.178.* 12.07.01, 10:56
              Nauczono mnie, że to mężczyzna przedstawia się kobiecie, a nie wypytuje
              ją "prosto z mostu", kto ona zacz. Liczyłam, ze na to w końcu wpadniesz.
              Bardzo jesteś pewny siebie. Przystojny? Rzecz gustu. Wystarczy kilka słów?
              Fakt, kobiety lubią słowa. Słowa mądre i z poczuciem humoru.
              Pozdrawiam.
              • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do Wolanda IP: 217.8.178.* 12.07.01, 11:06
                Zasmuciłeś mnie Wolandzie. Żeby być dosadną, powinnam odpowiedzieć Tobie i
                Steel'owi językiem, jakiego używa się przeważnie na Forum. Myslę, że w pięty by
                Wam poszło. Zachowam jednak styl. To też trzeba umieć, nie uważasz?
                Coć jestem emerytką, to nie znaczy, że jestem pomarszczona, bezzębna i koślawa.
                Komóreczki też pracują jak należy. "Syndrom ostatniego sklepu" mi nie grozi,
                zapewniam Cię.
                Pozdrawiam z krzywym uśmiechem.

P.S.
                1. Liczę na powrót humoru w dobrym guście i poprawiających nastrój pogaduszek.
                2. Następny mail to "300". Stawiam wódeczkę. Dziczyzny brak, na borówki za
                wcześnie. Co w takim razie na zakąskę?
                b_b_
                • woland? Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do b_b_ 12.07.01, 13:28
                  Och b_b_ !
                  Proszę Cię nie bšd� taka z nienac'ka pruderyjna. Nie pisałem tego by Cię zranić. Bardzo szanuję Twojš kulturę i Twój niewštpliwy wdzięk osobisty. Ale nie wiem czy zauważyła� dyskusja nieco przycichła i pewnie by przycichła na amen. Czego bym nie chciał. Tak więc po prostu chciałem włożyć przysłowiowy kij w mrowisko. Ot co... A co do Steel'a to nie mi oceniać. Ja jedynie chciałem, by nieco szybciej popłynęła Ci krew w skroniach. Je�li się mi to udało to cel osišgnięty. Nie wydaje mi się bym Cię uraził, je�li tak to wybacz, ale chyba zawsze musi być kto� kto doleje oliwy do ognia.
                  Tak więc, <wiem, nie zaczyna się od więc, ale od tak chyba można ????>, czas pokaże czy było warto nieco wszystkich podpu�cić. I co z tego wyniknie. Jestem przekonany, że się odobrazisz i powróci Ci wczorajszy miły nastrój.
                  Co do toastu, to wstyd powiedzieć, ale przegapiłem. Tak więc piję teraz jednego szybkiego i składam Ci najlepsze życzenia i do 500 !

Pozdrawiam Cię b_b_ i pamiętaj o poczuciu humoru, nawet je�li wydaje Ci się, że wła�nie przestaje być �miesznie.
                  Woland

> Zasmuciłeś mnie Wolandzie. Żeby być dosadną, powinnam odpowiedzieć Tobie i
                  > Steel'owi językiem, jakiego używa się przeważnie na Forum. Myslę, że w pięty by
                  >
                  > Wam poszło. Zachowam jednak styl. To też trzeba umieć, nie uważasz?
                  > Coć jestem emerytką, to nie znaczy, że jestem pomarszczona, bezzębna i koślawa.
                  >
                  > Komóreczki też pracują jak należy. "Syndrom ostatniego sklepu" mi nie grozi,
                  > zapewniam Cię.
                  > Pozdrawiam z krzywym uśmiechem.
                  >
                  > P.S.
                  > 1. Liczę na powrót humoru w dobrym guście i poprawiających nastrój pogaduszek.
                  > 2. Następny mail to "300". Stawiam wódeczkę. Dziczyzny brak, na borówki za
                  > wcześnie. Co w takim razie na zakąskę?
                  > b_b_

• Gość: b_b_ Re: Do Steel'a <b_b_ nie czytaj, ...> Do Wolanda IP: 217.8.178.* 12.07.01, 11:13
          Nobody is perfect.
    • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru/do b_b i Wolanda IP: 9.67.96.* 12.07.01, 12:02
      Do b_b:
      Wpadłem na to.
      Ale pamiętaj że to ty zainicjowałaś ten wątek.
      Mam więc prawo pytać pierwszy.
      Że "prosto z mostu" - cóż jestem bezpośredni.
      Przystojny- racja rzecz gustu ale skoro większość
      kobiet tak uważa to chyba coś w tym jest.
      Kobiety kochają słowa uwierz mi - kobiety
      "zakochują się przez uszy(...)
      Tak więc widzisz że niepotrzebnie się uniosłaś.

Do Wolanda:
      Skończ już te nawijanie i umów się z nią.
      Szkoda by było tych 2 m-cy.
      Zyczę ci powodzenia.

Steel
      • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: Steel IP: 217.8.178.* 12.07.01, 12:30
        I co mam Ci odpowiedzieć? Naprawdę chętnie bym sobie z Tobą porozmawiała, ale
        mam wrażenie, że gdzieś się "mijamy". Mówi się trudno.
        A może spróbuj z poczuciem humoru?
        Pozdrowionka, b_b_
        • Gość: Steel Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: b_b IP: 9.67.96.* 12.07.01, 14:06
          Nie mijamy się
          Przecież chciałem się spotkać.
          Ty z resztą też (taki był cel twojego "ogłoszenia") no nie?
          Zresztą sama napisałaś "zaproponuj coś"
          Ale przeczytałem list Wolanda.
          Poprostu zrobiło mi się go szkoda.
          On chyba naprawdę coś do ciebie poczuł.

A co do poczucia chumoru to oczywiście że je mam.
          Tylko nie mam czasu na pisanie o wszystkim i o niczym
          w nieskończoność.

Pozdrawiam ciebie i Wolanda
          Czasami będę tu zaglądał i coś napiszę.

Steel
          • Gość: b_b_ Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. Do: Steel IP: 217.8.178.* 12.07.01, 14:22
            Chciałeś się spotkać, ale nic nie zaproponowałeś. Miałam się tylko wszem i
            wobec na Forum publicznym Tobie przedstawić. A czy wszyscy muszą wiedzieć
            wszystko o wszystkich?
            Do miłego! b_b_
          • woland? Poważnie 12.07.01, 14:24
            O rany, lito�ci jeszcze tu nikt mi nigdy nie okazywał. Widać jestem pożałowania warty. Mimo wszystko doceniam i dziękuję.
            Pa Znikam

> Nie mijamy się
            > Przecież chciałem się spotkać.
            > Ty z resztą też (taki był cel twojego "ogłoszenia") no nie?
            > Zresztą sama napisałaś "zaproponuj coś"
            > Ale przeczytałem list Wolanda.
            > Poprostu zrobiło mi się go szkoda.
            > On chyba naprawdę coś do ciebie poczuł.
            >
            > A co do poczucia chumoru to oczywiście że je mam.
            > Tylko nie mam czasu na pisanie o wszystkim i o niczym
            > w nieskończoność.
            >
            > Pozdrawiam ciebie i Wolanda
            > Czasami będę tu zaglądał i coś napiszę.
            >
            > Steel

• Gość: b_b_ Re: Poważnie IP: 217.8.178.* 12.07.01, 15:13
              Najpierw nadokuczali, potem sobie podogadywali, a teraz obrażeni wyłączyli
              kabelki. A 300-tny jubileusz dawno minął. Cóż pozostało? Idę na wódkę.
              • Gość: Janek Re: Poważnie IP: *.ipartners.pl 12.07.01, 16:47
                Gdzie dwóch się bije tam trzeci (s)korzysta. Nie wszyscy się wyłączyli, pewnie
                udają i śledzą co się dalej stanie.
                • Gość: b_b_ Re: ..., z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 13.07.01, 08:27
                  "Trzynastego nawet w grudniu jest wiosna.
                  Trzynastego każda droga jest prosta.
                  Trzynastego piękniejsze masz sny.
                  ........................................
                  ........................................
                  Trzynastego kapelusze z głów poważnym zrywa wiatr."

To dla przesądnych, by nie bali sie wyjść dzisiaj z domu.
                  • woland? Re: ..., z poczuciem humoru. 13.07.01, 08:41
                    ...i w dodatku pištek...
                    To może przeczekajmy ?
                    Woland
                    • Gość: b_b_ Re: ..., z poczuciem humoru. IP: 217.8.178.* 13.07.01, 08:44
                      Coś Ty! To piękny dzień!
    • litka Re: Poważnie, acz z poczuciem humoru. 17.07.01, 11:28
      Nie jestem panem, ale taka sama tęsknota za mną chodzi. Jestem w wieku średnim.
      Wszystkie szaleństwa młodości za mną(?) i brakuje mi rozmowy. Nie takiej
      banalnej tylko głębszej, szerszej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka