mozambique 22.01.07, 13:26 www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2431&fpage=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 13:32 Ja to w ogole patrząc na wiecznie te same ryje na bankietach, mam wrażenie, że Ci państwo to nie mają nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 13:38 mają nażrec sie i nahclac za fryko dziennikarzom tez sie zdarza, tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 13:43 Najlepsza jest pewna aktorka, nigdzie nie grająca za to zaliczająca każdy absolutnie każdy bankiet i w stolicy i poza nią, a snująca opowieści- " jaka ja jestem zapracowana" " jaka ja jestem zajęta"- no w sumie bankiety też czas pochłaniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 14:20 no bo bankiet to w sumei męcząca sparwa jest : - na stojąco , do rana - na fryzjera i makijaż wydac trzeba - nowa kiecka tez by sie przydała - w trakcei bankietu tzreab najpierw wybadac gdzie zakotiwczyli fotografowie a potem pracowicie lawirowac w ich okolicy - spróbowac oszałamijąco modnego drinka - wyczaic kto jest głowną gwaizdą wieczoru i starc sie wleżc z nią/nim w kadr tak czesto jak to tylko mozliwe - nabrac tych wszystkich "gratisów" - obskoczyc znajomych rezyserów i prodycentów , heloł i ty tutaj , frent? - usmiechac sie z ust korali do ludzi ktorych sie nienawidzi cięęęezka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 16:02 Ela "pieprzyk na górną wargą".....)))) Moja faworyta wraz z Medyńskim, Klich i Perepeczko. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: komisarz Zawada w majtkach szpera 22.01.07, 18:16 " Ela pieprzyk nad górną wargą" ( fajne określenie) zapierdala po bankietach ile wlezie, tylko coś efektów na ekranie nie widać, bo nikt nie chce biduli nigdzie zaangażować:D Odpowiedz Link Zgłoś