romcia.p 22.01.07, 23:14 100lat.pl/PoprawaNastroju/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:21 mi tam wystarcza ze nasi stukneli Niemców w reke nie musze se dodatkowo poprawiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:23 jezu,a ten znowu swoje :) nawet w moim wątku musisz świntuszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:25 romcia.p napisała: > jezu,a ten znowu swoje :) > nawet w moim wątku musisz świntuszyc? > a ty znowu swoje:) ja nie świntusze, ja sie raduje ze zwyciestwa bo jest z czego:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:25 a poza tym nie wszyscy przeżywają orgazmy oglądając stukanie Niemców może oni potrzebują odrobiny podbudowania? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:27 romcia.p napisała: > a poza tym nie wszyscy przeżywają orgazmy oglądając stukanie Niemców > może oni potrzebują odrobiny podbudowania? > przeciez ja o sobie pisze i nikomu nie bronie sie wpisywac, a wrecz przeciwnie, namawiam choć to jest juz znane i chyba kazdy miał okazje sobie przy pomocy tego urzadzenia poprawiac nastrój:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:49 ja tez mam doskonały nastrój z powodu, że nasi stuknęli niemców w rekę tym bardziej, że sama w reke grałam i uwielbiam ten sport. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Popraw sobie nastrój :))) 22.01.07, 23:53 around_the_sun napisała: > ja tez mam doskonały nastrój z powodu, > że nasi stuknęli niemców w rekę > tym bardziej, że sama w reke grałam > i uwielbiam ten sport. > widziałem spore fragmenty i nerwówka była niesamowita Niemcy nie są tacy mocni jak jeszcze niedawno ale to zwyciestwo ma swoją wagę, poza ty robota jaką wykonuja nasi pod okiem Wenty jest imponująca i postęp zauważalny, pamiętam tą ekipę praktycznie ten sam skład i grali nie najlepiej, a teraz każdy musi sie z nimi liczyć - ciekawe co dalej? teraz 4 mecze w grupie zasadniczej a potem ew. 1/4 finału - do sukcesu wciąz droga daleka ale jak tak patrze na tą ekipe to wierze ze moga coś ciekawego ugrać na tych MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Popraw sobie nastrój :))) 23.01.07, 09:59 ktoś coś mówił o stukaniu?????????? to ja zawsze chętnie... :-] Odpowiedz Link Zgłoś