zlota-puma Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:25 Niestety, nie ma się czym chwalić... Wyrażenie "...bo zabiję tą kurwę" podpada pod prokuratora. I ostracyzm towarzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:35 Tak mówili?Muszę wieczorne fakty obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:38 Oższ w mordę! i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:36 no, niestety, pokazali nas raczej jako przykład na to, ze net to rynsztok, ale jak to mówią niektórzy - nieważne, co mówią, ważne, żeby w ogóle mowili;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:45 Dziewczyny weźcie napiszcie coś więcej. Mówiono konkretnie o tym forum, czy o forum w ogóle? Pokazywali nasze wpisy? Nie mają pomysłów w tym TVN-ie i takimi głupotami się zajmują? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:51 jestem wzburzona i cieszy mnie fakt, iż nie posiadam telewizora i nie oglądam tego chłamu! oczywiście! najlepiej wyrwać kilka zdań z kontekstu i pojechać po całosci - żałosne! GRATULUJE POMYSŁU OSOBIE REALIZUJECEJ TEN TEMAT, NAPRAWDĘ WYSOKI POZIOM KREATYWNOŚCI A JAKIŻ ZMYSŁ OBSERWATORSKI, BUAHAHAHAHAHHAHAHAAHA Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija A swoją drogą 29.01.07, 19:54 że też mieli jeszcze czas antenowy na taki nic nie znaczący temacik o jakimś tam forum, podczas gdy w Polsce ogłoszono stan niemal żaloby narodowej, kiedy to kaczątko złamało swoje skrzydełko pieczone, buahahahahahah.... Ja pierdole!!! debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:53 mowili o tym, że ktoś zelżył w internecie jakiegoś komornika, apotem pociagnęli temat na ile można sobie pozwolic w internecie. Patrzyłam na tv jednym okiem, a tu widze znajome forum - najpierw widziałam tylko nazwę forum, apotem w przebitkach był wątek joanny pt."trzymajcie mnie, bo zabije tę kurwe" czy coś w tym stylu. No, niezbyt elegancko to wygladało, nikt by nie pomyslał, że nasze forum to takie sympatyczne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:55 jak już wspominałam - widać nie ma większych problemów w naszym słodkim mlekiem i miodem płynacym kraju. Proponuję nie przejmować się tym - my swoje wiemy, reszta moze nam, za przeproszeniem, NASKOCZYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 20:17 żmijka, ale tu się nie ma czym przejmować, ja sie tam cieszę, że nasze - jak mi się wydawało - niszowe forum jest znane i pokazywane w ogolnopolskich mediach:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:42 toteż poniżej szampanem dzieliłam, przeca :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 no to jestem sławna :DDD 30.01.07, 10:19 ciekawe czy zadali sobie trochę trudu by pocztać cokolwiek,czy tylko temat wątku im się żucił na oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: no to jestem sławna :DDD 03.02.07, 17:44 Pewnie nie czytali... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:59 Wyrwane z kontekstu zdanie można różnie zrozumieć.Dziennikarze zaczynają szukać i łapać byle co.Wszystko razem zakrawa na jakąś totalną bzdurę i kpinę.Porażka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:45 informujcie na bieżąco, bo ja nie mieć telewizorni co by tego całego szajsu nie oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise2006 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:56 a widziałam, widziałam. Własnie się zdziwiłam, że akurat na to forum weszli i je tak wyreklamowali ;))) nie, no ale nie było tak źle - w końcu był wydźwięk całego materiału taki, że w internecie każdy pisze, co chce i jakby tak każdą wypowiedź internautów podciągać pod prokuratora, to świat by na rzęsach stanął. Więc spox - włąsnie oni się nabijali z tego incydentu z Bytowa, gdzie oskarżono własciciela serwera o publikowane tam treści. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:58 A aaaa... nabijali się? łeee... czyli co? SZAMPANA!!!!!!!!!!!! SZAMPANA I TRUSKAWKI DLA WSZYSTKICH! hahahahahha, DARMOWA REKLAMA! może jakieś gadżety dostaniemy, buahahahhaahhaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 11:17 a może my dziewczyny powinnyśmy w totka zagrać czy co? bo wkońcu tyle forów a tu nasze pokazali-to się fart nazywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 19:58 nie widzalam, ale mam to z tylu!!!!!!!!!!! tvn sie nademna nie litowal jak mnie chlop zostawil sama z dzieckiem, a dzieki wam w paranoje, depresje i inne swinstwa nie wpadlam!!!!! mi tu pasi komu nie niech se fakty wlaczy!!! pozdrawiam kobiety z kola gospodyn wiejskich, przy remizie strazackiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 20:00 I tak trzymamy Juliana! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 20:22 widziala, i miala pisac a tu watek juz jest i to dosc popularny no no, tak trzymac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 20:35 O w mordę... Mam stan przedzawałowy... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:27 Niech zyje swoboda...sralla!!Wiecie co kobialki ja mysle,ze zbagatelizowalysmy problem Towarzyszki Redaktorki:)Za malo wpisow bylo przy jej poscie i sie wziela i zemscila.Tylko ciekawa jestem,jaki to problem Towarzyszke nurtowal bo tak na tapecie w gazecie to nie jestesmy,musiala drazyc? TVN- od tad............................................................................ ......do tad fuj fuj fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo No co Wy ? 29.01.07, 20:51 Ale aresztowań nie będzie? No bo wtedy musiałabym zmienić nicka na "ekstradycja" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:30 głupki niech wejdą lepiej na Kafeterię na O2 Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:31 Drodzy mądrale z TVN, a ze zrozumieniem w szkole czytać uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:44 Taaa, ostatnio mnie dziennikarstwo, robienie afer, z igły widły zaczęło denerwować... A teraz to już normalnie opadło mi wszystko co mogło opaść... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: nasze forum w Faktach TVN 29.01.07, 21:53 Bo tak to jest jak sie ladnego pindolka szuka a Ch..j sie znajduje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola1 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 08:21 Też widziałam i oczy wytrzeszczyłam ze zdumienia. Trzeba wyjść z założenia, że przynajmniej nasze forum jest sławne, skoro pokazują je w TVN, a reszta .... Oni i tak nie wiedzą jak tu jest miło i sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 łłooo rany... :))) 30.01.07, 09:19 ale jajka-hihi :):) jesteśmy sławne!!! o boshe boshe, muszę ćwiczyć podpis -autografy będę dawałą :) Olać meritum-przed nami glory, celebrity..oh ah .. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
paola1 Bella.donna1 30.01.07, 11:22 Miałaś rację :-))) zobacz sama, w wątku pt. Gratulacje już jest prośba o autograf. Mam nadzieję, że podpis już wyćwiczyłaś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 09:14 ...a może by tak je ukryc?... jednak? kto wie jakie typy tu zaglądają, sama nie wiem... jakoś niepewnie się poczułam, choć przeciez mam swiadomość, ze pisząc tu pokazuje siebie i swoje problemy całemu swiatu... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 09:27 no i przegrana walka - nie dajmy się zastraszyć Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia23 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 09:38 Kurde...Mam podobne odczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 10:30 ty,ja tez o tym pomyślalam. dziwne,ale mam wrażenie że teraz nie będę taka wylewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 11:27 Podpis wyćwiczony rozdaje autografy komu komu??? :) Nie będziecie wylewne??? głupie głupie ;) a gdzie się macie bezstreswowo wylewać jak nie tu??? chyba nie uciekniecie teraz?? dokąd?? Ani mi się ważyć!!!!! no!! rzekłam Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 13:27 hehe, joanna, tym bardziej, ze twój wątek pokazali:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 14:29 Między innymi dlatego chciałam aby forum było ukryte,domyślam się Polciu co teraz czujesz,ale jak trzeba to ja jak bozi dyny światkiem że na mnie to forum działa jak terapia psychologiczna i jest nas więcej.Ja to bym ich za dupę brała że wyciągają zdanie z kontekstu i pokazują jak to źle się pisze.Dlaczego nie pokazali dziesiątek wpisów jak "jak dobrze że jest to forum".Chcą żeby było "kulturalnie "to niech idą do kościoła.Moim zdaniem lepiej jak dziewczyna da se upust emocją i napisze że "zabije tą kurwę"i na tym koniec ,bo z reguły na słowach się kończy ,a ze jest takie forum to ktoś doradzi jak zyć pomoże przetrwać.Ja jak mam problem to tu włażę nieraz mam wrażenie że z buciorami ,ale egoistka jestem choć szczera,i jest mi lepiej jak widzę że inni mają naprawde kolosalne problemy i moje są tylko pierdołami chociaż jakby tego forum niebylo to koniec świata.Polciu jakby co toja choćby w piekło bo nieraz dzięki temu forum ,a zarazem dzięki TOBIE zamiast chmur bylo słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 18:54 no gdzieżby mi przyszło do głowy pisząc tamten wątek że w świat sławnych wejdę.ale jak już stołek zajmę wygodny to nie zapomnę o was dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 14:57 Dziewczyny, co ja slysze, ha ha ha! Powiem Wam cos - w ogole sie tym NIE NALEZY przejmowac, a to dlatego, ze ludziom brak zdolnosci abstrakcyjnego myslenia i poczucia humoru i niestety, jakiegokolwiek wyczucia ironii - taki, ot, analfabetyzm. I zobaczy taki potem "kurwe" napisana, i obraza wielka. Kompletne niezrozumienie konwencji forum wlasnie jest oznaka, niestety, ubostwa myslowego i czytelniczego, ale czegoz sie mozna spodziewac w dzisiejszych czasach, ze tak sobie westchne? Co do dziennikarzy wspolczesnie, slowa zle na usta cisna mi sie, z reguly sa to indywidua prymitywne i bez wyczucia jezykowego :-D Gdziez dziennikarska rzetelnosc! Ach gdziez! Wiecie co, jak ktos wszystko bierze doslownie i nie rozumie metafor, symboli, albo wlasnie konwencji - to niestety my nic nie poradzimy na to. Wiecej kreatywnosci mozemy zyczyc - a im niech huj sie na trabke zakreci :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 15:34 Obejrzałam dokładnie i do dziennikarzy nic nie mam, taka ich praca. I nie chodziło konkretnie o to forum, pokazywali też Onet.pl Chodziło o to, że serwisy nie sprawują kontroli nad tym co użytkownicy netu piszą na ich stronach. A powiedzenie czy napisanie "zabije te kurwę " niestety jest groźbą karalną w naszym kraju i podlega pod kodeks karny bodajże. Uważam, że nie ma co się obawiać, dobra reklama, sama się uśmiechnęłam jak zobaczyłam posta joanny :) Poza tym w poście joanny nie padły żadne dane osobowe, równie dobrze można napisać zabije te kurwę i mieć na myśli po prostu ... muchę, która nas wkurwia latając nad głową :) Ja tam się cieszę, że pokazali to zajebiste forum w TV i mam nadzieję, że serwis gazeta.pl nie doczepi się do tego co tu jest pisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 16:02 Wiecie co, też przez chwilę przeszły mi przez głowę takie myśli o zamknięciu, ukryciu itd... Ale, no właśnie... Laski madrze napisały. To nieumiejętność czytania, albo czytanie po łebkach, to wyciąganie wniosków z jednego tytułu wątku, to ocenianie książki po okładce... Oczywiście sensacja musi być, prawda? Zastanawia mnie tylko kto i jak wpadł na nasze forum, czego szukał... ;))) Cieszę się, odpowiada Wam atmosfera, że przecież to takie forum w którym łzy częto w uśmiech zamieniamy i chyba o to chodzi prawda? :) A narzekanie, to przecież polska specjalność, nasza superumiejętność narodowa. To jakby krzewienie polskości. :))) Też uważam, że skoro nie ma się komu wyżalić, a można w taki sposób, właściwie prawie anonimowo, to lepiej sobie "kuwnąć" niż dusić w sobie. No nie wiem co gorsze... Przecież pomagamy sobie... Przypominam akcję z samego początku forum. I jest dobrze, prawda? :) Pozdrawiam. (i nie uciekajcie mi tylko, bo zatłukę ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Nie mam zamiaru 30.01.07, 16:48 nigdzie uciekać:)) A wręcz przeciwnie - na chwałę Centrum działać będę więcej i więcej, bardziej i bardziej. - Ament!;))) A oni niech tam w tym TVNie dalej siedzą z klapami na oczach, nieuświadomieni - kij im w ryj, jak tu Któraś Baba kiedyś napisała - bardzo mi się spodobało i adekwatne teraz jest do sytuacji... Ciekawe tylko ile tych tefauenowskich pojebów chlipie tu anonimowo i na życie się uskarża....??? (Myślicie, że są tu jacyś szpiedzy z krainy deszczowców???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 16:50 Ja ani myślę uciekać,mnie tu dobrze,a dziennikarzy pieprzyć grubą lachą!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 18:58 groźba?? to było wywalenie emocji.może jeszcze mi ktoś do domu zapuka?taki z tefałenu możeby przeczytał cały wątek a nie podciągał pod groźby.bo jakbym miała ją naprawdę zabić to pewnie bym się tu nie chwaliła :D trochę mnie to przeraziło, ze ludzie czytają jak chcą i rozumieją jak chcą.ale cóż-będę delikatniejsza w ubieraniu w słowa emocji. kurka,może to przeze mnie pokazali nasze centrum w złym świtle? :( sorki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 19:04 mam nadzieję że w tvn pracują ludzie którzy wiedzą co to metafora :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 19:21 Ja nie sadze, zeby oni w ogole cos czytali. "Ambitny" dziennikarz wpisal se "kurwa" w wyszukiwarke i tyle, praca skonczona. Boze, widzisz i nie grzmisz! O tempora o mores! Przeciez oni sie w ogole do tego nie przygotowuja, nie zglebiaja tematu etc., bo wiedza, ze nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci i mozna im skoczyc. Polowe rzeczy, notabene, wymyslaja. Widzialam to na wlasne oczy. Gdzie te czasy, gdy dziennikarz czul sie odpowiedzialny za to, co pisze, albo przyszedl przygotowany do pracy. Dupa; pisza na kolanie co im tam do glowy przyjdzie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
anananaa Re: nasze forum w Faktach TVN 30.01.07, 19:32 noooo... babki, czytam i czytam, kurna jakieś zaległośći mam, bo nic o tym nie słyszałam ale łaaałłł ! Joanna, to kiedy te stołki dla nas :))) Ciotka, ty tam nie panikuj, w jedności siła, a od naszego centrum to niech się odprierdolą i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: Polciu 31.01.07, 00:09 Gratulacje!!!!!Ale to nasze Forum pnie się do góry,aż serce rośnie;-) Sława,sława...Dziękujemy Ci tvn :-P A tak poważnie to myślę,że trzeba nadal być sobą i nie dać się paskudnym redaktorkom.Pozdrawiam Was Sławne Forumowiczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: nasze forum w Faktach TVN 31.01.07, 08:13 z resztą wulgaryzmy to też środki literackie niech kurwa Witkacego poczytają ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
otojestem Re: nasze forum w Faktach TVN 02.02.07, 21:57 No i oto cały TVN, Leppera też kiedyś pokazywali jako najgorsze zło tego świata, a patrzcie jak daleko doszedł i jakie poparcie miał wśród ludzi :) Także kobitki niezła przyszłość nam sie szykuję skoro media sie nami zainteresowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
niki_30 Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 12:13 Błagam nie skreślcie mnie za to co napisze z forum... Otórz ja tutaj własnie trafiłam przez tvn..Widzialam te wiadomosci.Zaciekawił mnie temat,dosc dla mnie żywiołowy opstatnio :P.Dziękuje ci Joanno za tego posta,bo gdyby nie to nigdy pewnie bym tu nie trafiła :) A bardzo się cieszę,że tu jestem.Też lubię sobie pokurwić,wykrzyczeć się i napisac co naprawde myślę...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 12:15 O to fajnie. :) Chyba jesteś pierwsza z tefauenu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 12:53 no i zywy dowod na to, ze nie ma tego zlego..... ;))))) no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 13:01 :))) no i o to chodziło. ty się cioteczko lepiej przyznaj ile im w kieszeń dałaś za taką reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niki_30 Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 16:47 joanna784 napisała: > :))) no i o to chodziło. Cieszę się ogromnie ze jednak nie odrzuciłyście mnie z tąd... Mam wiele problemów,a dobrze jest miec się gdzie wypłakac itp... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 17:43 Hłe, hłe, hłe! Kochane, ani grosza nie trzeba! Jesteśmy tak pięknie płodne, tak genialne, że same na salony wypływamy... Bez wchodzenia w dupę, bez smarowania i podkładania. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: nasze forum w Faktach TVN 03.02.07, 18:24 Am dumna sss nas... normalnie aż mnei z tej dumy rozsadza :))) Odpowiedz Link Zgłoś