promyczekk_k 30.01.07, 18:04 ale sie nudze moze ktos popisze sms 605109744 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: nuda 30.01.07, 22:00 promyczekk_k napisała: > ale sie nudze moze ktos popisze sms 605109744 Moze sie ubierz i przejdz na spacer :) Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k Re: nuda 31.01.07, 08:02 nie bardzo bo mi butki przemokly :) a jesli chodzi o ubranie to nie siedze nago przed kompem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 09:55 promyczekk_k napisała: > nie bardzo bo mi butki przemokly :) a jesli chodzi o ubranie to nie siedze nago przed kompem :P Jest zima. Ubierz sie cieplutko :) ale skojarzenie masz fajne choc nie moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
sfoggia Re: nuda 31.01.07, 10:12 Ja bardzo proszę niech ktoś i wytłumaczy znaczenia słowa nuda : Ja po prostu nie rozumiem jak inteligentny człowiek może się nudzić – Ja jak mam nadmiar wolnego czasu to czytam książkę, oglądam Discovery Chanel lub inne programy publicystyczno naukowe idę do kina wypożyczam film na DVD … ale co kurde mać robi człowiek nudzący się nie mam pojęcia - Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 10:18 sfoggia napisał: > Ja bardzo proszę niech ktoś i wytłumaczy znaczenia słowa nuda. Zjawisko to jest opisane w medycynie. Jest stanem chorbowym, ale to się da leczyc... mowie powaznie ... Glowna cecha to zniechecenie,apatia... i wynika z nieprawidłowej funkcji watroby.. Odpowiedz Link Zgłoś
sfoggia Re: nuda 31.01.07, 10:35 OK. rozumiem : jakieś traumatyczne przeczycie duży stres apatia nic się człowiekowi nie chce ( można to nazwać nudą Ale jak słyszę zdrowych młodych ludzi – i ten zwrot nudzi mi się to szlag mnie trafia i nie mogę tego zrozumieć. Z całym szacunkiem dla autorki postu – nie chciałem bym jej urazić czyb też nie sprawiedliwie ocenić ale takie pitolenie pt. nudzi mi się to chyba domena ludzi płytkich bez żadnych zainteresowań hobby, pasji ect ect Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 10:50 sfoggia napisał: > > domena ludzi płytkich bez żadnych zainteresowań hobby, pasji ect ect Jej sie nie chce ruszyc tylka, przyzwyczaila sie do ograniczen cywilizacyjnych typu SMS itd, których i tak coraz więcej ... i sprzyjaja to nudzie. Problem jest nie dostac kilku smsow dziennie nie uwazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sfoggia Re: nuda 31.01.07, 11:11 Masz chyba rację … To jakaś smutna rzeczywistość pod tytułem : nie mam zajęcia, żadnych zainteresowań hobby wiec piszcie do mnie SMS. Baaa w swoich domniemaniach możemy się posunąć dalej nie mam żadnych znajomych lub ktoś komuś robi nie wybredny dowcip publikując nie swój nr GSM . No zakładając ze to numer GSM autorki to już ma zajęcie : klika sobie SMS z różnymi ludzimi : jedni piszą o pogodzie inni zadają konkretne pytnia ile masz lat i skąd jesteś a jeszcze inny są bardziej konkretni i piszą co by zrobili z jej pupą ... Parafrazując słowa piosenki koleżanka ma już wesoło człowiek w pracy, małpa w zoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 11:18 sfoggia napisał: > > Parafrazując słowa piosenki koleżanka ma już wesoło człowiek w pracy, małpa w > zoo :) Sa fora gdzie ludzie pomagają sobie wzajemnie, czy to w nauce czy w innych sprawach. Przy czym mozna poplotkowac, czy porozmawiac o filmie czy ksiazce :) Problemach. Poznac ciekawe osoby. Niedawno napisalem kolezance prace z filozofii :) I to tu w Gazecie :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 18:16 promyczekk_k napisała: > widze ze tylko leczenie mi pomoze Ty się nie nudzisz:) he he a marudzisz ... to roznica .. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k Re: nuda 31.01.07, 18:24 tak maruda ze mnie straszliwa jest bravo dla ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 18:34 promyczekk_k napisała: > tak maruda ze mnie straszliwa jest bravo dla ciebie :D Promyczekk_ku :) zartowalem ... he he na FT ostatnio spore jednak pustki ... moze ta zima tak wplywa na ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: nuda 31.01.07, 22:15 mistamef napisał: > na FT ostatnio spore jednak pustki ... > moze ta zima tak wplywa na ludzi ... Ja już jestem i zgłaszam swoją gotowość... Tylko do czego? Nie wiem :D Masz @ Robercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 22:29 Widziałem przecztalem :) he he Bedzie chwilka ... odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: nuda 31.01.07, 22:32 mistamef napisał: > Widziałem przecztalem :) he he > Bedzie chwilka ... odpowiem :) > Proszę się nie śmiać z moich wypocin :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 22:41 kochanica2 napisała: > mistamef napisał: > > > Proszę się nie śmiać z moich wypocin :DD > Nie smieje sie :) Widzialem Cie dzisiaj u Rogatych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: nuda 31.01.07, 22:58 mistamef napisał: > Nie smieje sie :) > Widzialem Cie dzisiaj u Rogatych :) > Dziś bywam wszędzie gdzie bywam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 23:01 kochanica2 napisała: > > > Dziś bywam wszędzie gdzie bywam :)) > Ty z Puszka studjujesz chyba nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: nuda 31.01.07, 23:20 mistamef napisał: > Ty z Puszka studjujesz chyba nie ? > My się wspieramy swoimi magicznymi mocami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 01.02.07, 00:02 kochanica2 napisała: > > > My się wspieramy swoimi magicznymi mocami ;) > To zauważylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: nuda 01.02.07, 00:49 mistamef napisał: > To zauważylem :) > Zawsze możesz prosić o małe "czary-mary" :)) Dobranoc! Cmoook Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 01.02.07, 02:17 kochanica2 napisała: > > > To zauważylem :) > > Zawsze możesz prosić o małe "czary-mary" :)) > > Dobranoc! Cmoook > Śpij dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: nuda 31.01.07, 18:21 Ale się wymądrzacie:) Napiszcie Promyczkowi sms-a. Nic Wam "enteligencji" nie ubędzie:) A propos nudy:co Wy tu robicie?:)Nie z nudów czasem ślęczycie przed kompem? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: nuda 31.01.07, 18:30 emilka222 napisała: propos nudy:co Wy tu robicie?:)Nie z nudów czasem ślęczycie przed > kompem? Nie mudze sie, mam znajomych przyjaciół.. To napewno nie sa nudy :) Przynajmniej dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś