spiacy_z_otwartymi_oczami 30.01.07, 21:18 jakość. Wreszcie można w nich owoce znaleźć:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: A Dżemiki agrivity poprawily 30.01.07, 21:29 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > jakość. Wreszcie można w nich owoce znaleźć:) kamil ja nie wiem czy to owoce....:) teraz w peesesolandii jest taka fajna promocja że dzemy firmy Łowicz koszutją 50% tylko i są takie smaki jak np kiwi i limonka, ananas i kokos, maracuja i pomarańcza mmmm jem je prosto ze słoika łyżeczką:D Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: A Dżemiki agrivity poprawily 30.01.07, 21:32 Już się skończyła promocja. Wykupiłem cały zapas:) Szczególnie pomarańcza-figa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Dżemiki agrivity poprawily 30.01.07, 21:35 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Już się skończyła promocja. Wykupiłem cały zapas:) > Szczególnie pomarańcza-figa o własnie! pomarańcza figa to była:D a ja się zastanawiałm co tam było mnie został jeszcze kiwi z limonką:) Odpowiedz Link Zgłoś