the_dzidka 02.02.07, 14:33 Dzisiaj wieczorem w moim domu wyląduje nowy komputerek :-) Razem z monitorkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 14:35 Moje kondolencje ;) Arturze, w ramach prezentu instalkę do L2 prześlij Dzidce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 14:40 tomjakub napisał: > Moje kondolencje ;) Arturze, w ramach prezentu instalkę do L2 prześlij Dzidce ;) On już mnie od dawna namawia, ale ja się twardo opieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 14:51 Ty tu nie marudź tylko dołączaj do naszej rodziny ;) Myśmy zaczęli ten rok od L2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:03 tomjakub napisał: > Ty tu nie marudź tylko dołączaj do naszej rodziny ;) Do klanu, Jakubku, do klanu :-D Musimy założyć na Bartzu i nadać mu nazwę :-D Artur proponuje 'demony piekieł', 'mrocznych jeźdźców' i innych 'knightsów'. A moje kontrpropozycje to 'muppety' i 'fraglesi'. Jeszcze może jakieś 'leśne ludki' . Co Wy na to? :-D > Myśmy zaczęli ten rok od L2 ;) I to dosłownie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:10 Ja jako KermitTheFrog przyklepuję Fraglesów ;) Może jeszcze podyskutować nad Muppetami :) Tak apropos to w sobotę pogadamy, bo mam drugą postać, Krasnala o imieniu Legion :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:26 tomjakub napisał: > Ja jako KermitTheFrog przyklepuję Fraglesów ;) Może jeszcze podyskutować nad > Muppetami :) Ale Kermit to Muppet a nie Fragles.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:45 Dlatego powiedziałem że podyskutowałbym nad Muppetami :) a zresztą Fraglesy i Muppety wyszły spod ręki Jima Hensona o ile mnie pamięć nie myli ;) To może nazwa klanu "Hansonowie", "Hansony" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:27 No nie? Jakby wyglądało: Lamus, Arabella, Krecik, KermitTheFrog, Kowal i Legion w klanie Jeźdźcy Piekieł :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:43 Z całą pewnością NIGDY mnie na to nie namówicie, ale jezeli jednak - to do tego grona bardzo dobrze będzie pasował Tinky-Winky. Albo La-La :-P (A co do nazwy, to proponuję Squat Apteczny.) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:47 Zjazd!! W domu mamy wystarczająco dużo Teletubisiów. Jak weźmiesz taką nazwę to osobiście za każdym razem Ci lutnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 12:28 To powiesz mi, jak się nazywa ten czwarty? Nigdy nie nmogę zapamiętać. Bo jest Tinky Winky, La-La, Poo, a ten ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 16:07 the_dzidka napisała: > Z całą pewnością NIGDY mnie na to nie namówicie, ale jezeli jednak - to do tego > grona bardzo dobrze będzie pasował Tinky-Winky. Albo La-La :-P No wiesz, Reksio, Bolek, Lolek, Dobromir... :-D > (A co do nazwy, to proponuję Squat Apteczny.) E no, to jakby się dało podklan założyć, mój, to by pasowało :-D Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 19:43 A Kiwaczek albo Dziadek Au? Poza tym nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 12:31 Oni są owładnięci manią w gry, w których faceci w zbroi pędzą przez dziesięć ekranów, od czasu do czasu siadając z trzaskiem na ziemi, a nad nimi latają smoczydła łupiąc skrzydłami jak indory. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 15:37 Wcale że nie tylko faceci!! I niekoniecznie w zbrojach. I nie przez dziesięć ekranów - czasem w jednej sali się długo luta. My wczoraj od ~22-giej do ~4:30 nad ranem dziś byliśmy praktycznie w jednym miejscu, tylko po zakupy chadzaliśmy! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 21:29 > Wcale że nie tylko faceci!! I niekoniecznie w zbrojach. I nie przez dziesięć > ekranów - czasem w jednej sali się długo luta. Co sie robi? > My wczoraj od ~22-giej do ~4:30 > nad ranem dziś byliśmy praktycznie w jednym miejscu Kurczę, no staram się jak mogę, ale nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Raczej zgoła inne uczucia wywołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 21:48 the_dzidka napisała: > Co sie robi? Walczy ze złymi, niemoralnymi potworkami ;-> > Kurczę, no staram się jak mogę, ale nie robi to na mnie żadnego wrażenia. > Raczej zgoła inne uczucia wywołuje. A jakie? ;-> BTW - jak Ty się łączysz, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:03 the_kami napisała: > the_dzidka napisała: > > > Co sie robi? > > Walczy ze złymi, niemoralnymi potworkami ;-> > > > Kurczę, no staram się jak mogę, ale nie robi to na mnie żadnego wrażenia. > No czasami swoich też się tratuje jakąś maczuga :) i mordobicie odchodzi równo :) Czasem można przypadkiem ubić dość skutecznie ;) Oj popłakałam się przez to ostatnio ze śmiechu :) kiedy to pewnien Kowal lutną piekną Arabellę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:14 catalina1 napisała: > No czasami swoich też się tratuje jakąś maczuga :) i mordobicie odchodzi > równo :) Czasem można przypadkiem ubić dość skutecznie ;) Oj popłakałam się > przez to ostatnio ze śmiechu :) kiedy to pewnien Kowal lutną piekną Arabellę ;) No, dość dosłownie się popłakałaś :-D A potem byłaś bardzo zdziwiona, jak znienacka Krecik uśmiercił niejakiego Kermita :-P I się ów Krecik zrobił krwawoczerwony :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:19 the_kami napisała: > A potem byłaś bardzo zdziwiona, jak znienacka Krecik uśmiercił niejakiego > Kermita :-P I się ów Krecik zrobił krwawoczerwony :-DDD > No bo naprawdę nie sądziłam, że mój najsłabszy czar jest taki silny.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:24 > No bo naprawdę nie sądziłam, że mój najsłabszy czar jest taki silny.... ... powiedziała Catalina, trzepocząc rzęsami :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:28 the_dzidka napisała: > ... powiedziała Catalina, trzepocząc rzęsami :-P LOL A jak Kowal zalutał Arabellę, to Cat się wytoczyła płacząc z pokoju, żeby nie napluć w arturowego laptopa czerwonym winem :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 13:33 Wtedy Cat by poległa zamordowana przez Artura w realu :) I wtedy SoR by nie zadziałał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 13:31 A przez to Krecik nie może znać ani dnia, ani godziny, kiedy dostanie swordem przez łeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 18:49 Ech, wy... www.joemonster.org/article/6921/ej-ty-grasz-czy-gadasz-vi Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:26 > > Raczej zgoła inne uczucia wywołuje. > > A jakie? ;-> Nie no, dobra, staram się być wyrozumiała. W końcu jedni grają w gry, a drudzy zbierają podkłady kolejowe. A Dzidka na ten przykład tłucze frywolitki po nocach :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 05.02.07, 09:27 the_dzidka napisała: > Nie no, dobra, staram się być wyrozumiała. W końcu jedni grają w gry, a drudzy > zbierają podkłady kolejowe. A Dzidka na ten przykład tłucze frywolitki po > nocach :) No widzisz. Wszystko w normie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 12:29 > E no, to jakby się dało podklan założyć, mój, to by pasowało :-D A jak myślisz, skąd mi to się wzięło? Bisacodyl Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 22:24 the_dzidka napisała: > Z całą pewnością NIGDY mnie na to nie namówicie, ale jezeli jednak - to do tego > > grona bardzo dobrze będzie pasował Tinky-Winky. Albo La-La :-P Ja też mówiłam, że nigdy nie zagram ;) A Tinky-WInky jest niepoprawny politycznie bo jest gejem :) (nosi damską torebkę, a jest facetem) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 22:56 catalina1 napisała: > Ja też mówiłam, że nigdy nie zagram ;) No :-D > A Tinky-WInky jest niepoprawny politycznie bo jest gejem :) (nosi damską > torebkę, a jest facetem) To jest transseksualistą chyba bardziej? W każdym razie zgodnie z tym: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3890993.html w TVP już się pojawić nie powinien ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:25 Jakie demony i inne - to nie ta bajka - Arabella, Kermit i Krecik :) rotfl :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 15:01 the_dzidka napisała: > Dzisiaj wieczorem w moim domu wyląduje nowy komputerek :-) Razem z > monitorkiem :-) NARESZCIE! (że tak powiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: Dzisiaj :-) 02.02.07, 17:16 No pewnie, że NARESZCIE! Ileż można maili wysyłać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 12:10 No właśnie nie działa. Trudności z instalacją Internetu. Głupi Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj :-) 04.02.07, 12:27 No właśnie. Działa wszystko, tylko neta nie mogę podpiąć. Gdyby nie to, byłabym zachwycona po[d] pięty! Odpowiedz Link Zgłoś