Gość: Mina IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 07:49 cosik mnie zasysa w zolundku po tej wczorajszej balandze, wiec ide se sniadanko zrobic. Bedzie jajecznica ze smietana i groszkiem i serek smazony. Komu jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: komu sniadanko? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 07:51 ja z mena jajeczek to ja chetnie, bo do tego szczypiorka jakas miete czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: komu sniadanko? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 08:15 to nastepnym razem, dzis mam tylko kogucie jaja na stanie. uwaga - dziele - potrzy na leb. alez to dobbbbbbbbbbre! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: komu sniadanko? 21.11.01, 08:28 i ja, i ja tez glodna jestem.... ale ja chce tylko te trzecie jajko z kogucika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: komu sniadanko? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 08:29 onlyaniu - to dla ciebie mam zdjecie, ktore ci sie spodoba. wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: komu sniadanko? 21.11.01, 08:35 a czy to jest zdjecie jajeczniczki z tego trzeciego jajeczka???? bo jesli tak, to slij, ach slij, a rychlo!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: komu sniadanko? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 08:37 to jest zdjecie pt. ekologia po belgijsku. takie cos kupilam w sklepie i bardzo mie sie podobawszy, plakalam, kiedy musialam zjesc. sle. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: komu sniadanko? 21.11.01, 08:39 dzieki, przysylaj te ekologiczne trzecie jajeczko kogucie, chetnie schrupie Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: komu sniadanko? 21.11.01, 08:32 Można się wprosić? Proponuję jajo strusia w sosie z jaszczurzych ogonków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: komu sniadanko? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 08:36 mniam, mniam - a skad ty swieze jaszczurki wzial (wziela) o tej porze? bo chyba mrozonka nas nie uraczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: komu sniadanko? IP: *.*.*.* 21.11.01, 08:55 Dzień dobry, ale łeb mi trzaska... Mina - bele co, byle ciepłe, jak już robisz. Dziś mi Mały (kocio mój) kreta przyniósł do dom. Moge się dorzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: komu sniadanko? 21.11.01, 09:12 kreta zjemy na drugie sniadanko. dawaj go, przyrzadze. Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: komu sniadanko? 21.11.01, 08:56 Mam mrożone i suszone.Mrożone jak mówisz - nie za bardzo,to posmakujmy suszonych.Są z dodatkiem: mielonymi nóżkami stonogi i pępuszkiem pająka. Wczoraj jadłam - PYCHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: komu sniadanko? 21.11.01, 09:13 to zostaw troche sosu do kreta od pomeranki, bedzie pychotka! juz mi slina sie saczy cienka struzka po brodzie i skapuje na klawisze... kap... kap... kap... Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: komu sniadanko? 21.11.01, 09:19 Kreta już nadżarłam nieco bo w lodówce tylko światło mam. Poczekajta.... o! Jest jeszcze jeden. A to łajza, pod sofę uciekła. Już mam - zaraz w łeb go ukatrupię i powieszę do skruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: komu sniadanko? 21.11.01, 10:38 Moi Drodzy! Więc jesteśmy po śniadaniu.A co serwujemy na obiadek? Może krewetki? Przypomniał mi się dowcip o krewetkach - kto chce poczytać? (ale uprzedzam,że jest swiński i obrzydliwy!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: serwujemy krewetki 21.11.01, 11:18 "gość po 15 latach odsiadki wychodzi na wolność.mysli sobie;trza by dobrze zjeść coś,wypić,poużywać...Ale ma tylko kilka złotych w kieszeni.Kufelek piwa i hamburger wystarczył mu na zaspokojenie pierwszego niedosytu wolności.Teraz ma ochotę się zabawić.Zostało mu niestety tylko 5 złotych.Patrzy;na rogu ulicy stoi dziewczyna-weteranka,tak dobrze po siedemdziesiątce.Myśli:a niech tam!Może się zgodzi! Podchodzi i pyta: - Babciu, siedziałem kopę lat,chciałbym (>>>)ale mam tylko 5 złotych. Babcia mysli... - za pięć złotych,syneczku to ty mi możesz co najwyżej tyłek wylizać! Gość po krótkim namyśle przystaje na to.Zawsze coś!!Bierze się za robotę...i po chwili: -Babciu,ale wy macie OWSIKI !!! -woła a Babcia na to: -A co do cholery?!! Za pięć złotych myślałeś,że KREWETEK dostaniesz???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: serwujemy krewetki IP: *.lot.pl 21.11.01, 13:41 do dania z krewetek proponuje kotajl z kotka. Jak ktos nie zna przepisu prosze krzyczec... Odpowiedz Link Zgłoś