Gość: lola17 IP: 193.178.143.* 21.11.01, 09:46 Mam dziś czerwoną sukienkę.....!!! .....hihihihi!!!..... Lola:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! 21.11.01, 09:57 ...dlaczego...? To ja miałam zawsze czerwoną suknię, z rozcięciem... Będziemy teraz podobnie wyglądać i facet, którego lubię...może się pomylić, Jasmina-ściągaj tę suknie...! Odpowiedz Link Zgłoś
lorelay Re: CORRIDA....!!!!!!! 21.11.01, 10:05 jeśli on też cię lubi to chyba sie nie pomyli? pozdr.i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: CORRIDA....!!!!!!! 21.11.01, 10:07 Tak Jasminko, ściągaj! Magnolia ma dobry pomysł. Magnolio Ty znowu masz rozcięcie w sukni? I jak tu się oprzeć? Ja słaby jestem! Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! 21.11.01, 10:11 Cóż Janku... Spójrz na swoje biurko - które dyktuje pracownicze ...nastroje... i po kłopocie... ...uśmiech... ...a ja poszukam kogoś, kto nie musi siedzieć przy biurku... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola spokój mi tu!!! IP: 193.178.143.* 21.11.01, 10:13 Jasmina poszła na urlop!!!! :-))) a ja mam sukieneczkę...... i wcale a wcale jej nie ściągnę...hihihi.... do boju!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 21.11.01, 10:45 A fe! Janku!!! Ani dzień dobry ani do widzenia tylko od razu "rozbieraj się"!!!!! z tej strony Cię nie znałam.... ja_nek napisał(a): > Tak Jasminko, ściągaj! Magnolia ma dobry pomysł. > Magnolio Ty znowu masz rozcięcie w sukni? > > I jak tu się oprzeć? Ja słaby jestem! > > Pozdrowienia > Janek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 21.11.01, 11:01 Jasminko, Ty to się musisz napracować z tym przelogowywaniem... Szczere wyrazy sympatii M. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! magnolia 21.11.01, 11:13 Jak mawiał mój świętej pamięci dziadzio - żadna praca oprócz społecznej nie hańbi!!!!! szczere wyrazy Jasminka mag_nolia napisał(a): > Jasminko, Ty to się musisz napracować z tym przelogowywaniem... > Szczere wyrazy sympatii > M. > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! 21.11.01, 10:17 ...żadnego byka...nie widać... na mojego ulubieńca nie licz, zabroniłam mu tu zaglądać... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: CORRIDA....!!!!!!! m IP: 193.178.143.* 21.11.01, 10:20 a kto jest Twoim ulubieńcem???????? tak w tajemnicy to czekam na tajemnicze promieniowanie w postaci Rayoff"a !!! tylko cichoooo sza! mag_nolia napisał(a): > ...żadnego byka...nie widać... > na mojego ulubieńca nie licz, zabroniłam mu tu zaglądać... > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: CORRIDA....!!!!!!! m 21.11.01, 11:01 Chciałem widzieć tylko Magnolię w czerwieni, a Ty mnie tu Jasminko zaraz o niecne praktyki posądzasz. A fe, co za brzydkie podejrzenia. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!!janek 21.11.01, 11:14 Ładne podejrzenia nie są takie zabawne :-))))))) brzydka Jasminka :-) ja_nek napisał(a): > Chciałem widzieć tylko Magnolię w czerwieni, a Ty mnie tu Jasminko zaraz o > niecne praktyki posądzasz. > A fe, co za brzydkie podejrzenia. > > Pozdrowienia > Janek Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: CORRIDA....!!!!!!!janek 22.11.01, 00:48 "brzydka Jasminka :-)" Jaka skromna. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!!janek 22.11.01, 10:00 Jesteś uroczy :-)))) masz buziaczka Jasmine ja_nek napisał(a): > "brzydka Jasminka :-)" > Jaka skromna. > > Pozdrowienia > Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: CORRIDA....!!!!!!!janek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 10:06 Kobitki kochane!bedziecie szaty czerwone z siebie zdzieraly???? ludzie patrza!;))buziaczki dla obecnych! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!!janek 22.11.01, 10:11 na tym wątku-Samnto, tylko Janek patrzy..., więc ...co tam...! buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: CORRIDA....!!!!!!!janek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 10:19 Tylko janek???Toz to ludz i chlop na dodatek!Wstyd moje panny,wstyd!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!!janek 22.11.01, 10:22 A co mamy zrobić, gdy on przy biurku nie może wysiedzieć, tylko domaga się...czerwonych sukien z rozcięciem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! m 22.11.01, 10:10 Janku...a dziś jestem w bieli i czerni... chcesz też ogładąć...? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 10:49 janku a lubisz fioletowy?????? mam na sobie taką apaszkę :-))))))) hmmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 10:53 ...a ja, mam malinowo-bordową apaszkę...! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 10:54 ..... a ja już nie mam apaszki....Hihihi!!! mag_nolia napisał(a): > ...a ja, mam malinowo-bordową apaszkę...! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 10:56 ...Janek chciał byś ściągła...? A ja moją włożę gdy będę wychodzić - płaszcz i apaszka, a na razie też nie mam... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 10:57 ...no i moja apaszka...pasuje do szminki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 11:04 ...moja pasuje do mojego jogurtu :-))))) mag_nolia napisał(a): > ...no i moja apaszka...pasuje do szminki! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 11:07 ...kurcze, a do mojego żółtego sera w kanapce...nic mi pasuje... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 11:10 hmmmmmm...... z takim serem to ciężka sprawa..... ja to chyba nic nie mam żółtego z garderoby... musisz poczekać do wielkanocy :-))))) mam Kurczaczka na składzie to Ci odpalę :-)))) mag_nolia napisał(a): > ...kurcze, a do mojego żółtego sera w kanapce...nic mi pasuje... > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 11:14 ...i co niby miałabym z tym kurczakiem robić..., przywiążę sobie chyba do biurka, gorzej, gdy będę mieć kanapkę z marmoladą, wtedy ani do kurczaka ani do marmolady nic nie będzie pasować, a gdy przyniosą mi jeszcze jogurt jagodowy-to w ogóle będzie tragedia! Pozdrawiam! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CORRIDA....!!!!!!! janek 22.11.01, 11:22 Faktycznie!!!! Dobra kurczak do schowka na szczotki... no ale co ze mną - na gorze fioletowe, niżej fioletowe, jeszcze niżej granatowe ale z takim srebrnym...jestem skazana na UFO??????? pozdr :-))) jasmine mag_nolia napisał(a): > ...i co niby miałabym z tym kurczakiem robić..., przywiążę sobie chyba do > biurka, gorzej, gdy będę mieć kanapkę z marmoladą, wtedy ani do kurczaka ani do > > marmolady nic nie będzie pasować, a gdy przyniosą mi jeszcze jogurt jagodowy-to > > w ogóle będzie tragedia! > > Pozdrawiam! > PA! Odpowiedz Link Zgłoś