Dodaj do ulubionych

I mnie trafił

04.02.07, 17:36
dzisiaj szlag.Mąż i córa robili łachę,że są.Nie będę dalej ciągnąć wątku,ale
wkurzyli mnie zdrowo:-((((
Obserwuj wątek
    • verte34 Re: I mnie trafił 04.02.07, 17:40
      A co zrobili? (Pociągnij jednak:))
      • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:04
        Legwan, upuść sobie pary, to pomaga. Co, tylko ja mam się tu wywewnętrznać????
        Omatkoświęta, Klon mi na plecy właśnie w tej chwili wskakuje i naciąga mi
        kaptur od bluzy na łeb, no zaraz go uduszę!!!!!
        • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:11
          Wiecie,drobne pierdoły.Córa pomagała z przymusu,bo spieszyła się na łyżwy.Mąż
          oglądał naraz skoki i piłkę ręczną.Gdy pojawił się w kuchni,chciałam na krótko
          zaangażować go.Był śmiertelnie zdziwiony,że ja coś od niego.Po prostu
          pierdoły.Ale jakoś mnie to wq....o.Okres za pasem,więc drażliwość zaczyna swoje
          robić.
          • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:34
            Ty sie pociesz, bo mnie, kurwa nikt nie pomagał, nawet z musu. Dziad cały dzień
            na sofie przeleżał, na zmianę czytając i chrapiąc. Zajebię go chyba!!!!!!
            • boo-boo Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:04
              bogna71 napisała:

..... Zajebię go chyba!!!!!!

A już myślałam, że to moje ulubione i najczęściej używane hasło :)))
              • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:07
                Ech, Bu-bu, ja dzisiaj właśnie tylko na to mam ochotę pod adresem tego mojego
                dziada. No ile można, kurwa, na sofie leżeć - odcisków na plecach bym dostała!
                • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:11
                  Wpadło mi tak teraz do głowy, może on chce się z tą sofą po prostu przywitać -
                  dwa tygodnie jej w domu nie było, poszła do tapicera na operację plastyczną,
                  nową skórą ją obił i jest piękna, więc dziad może dlatego tak się do niej
                  tuli...?????
                  • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:22
                    No widzisz,proste jak sznurek w kieszeni....
                    • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:27
                      Ale i tak mam ochotę mu jebnąć!!!
                      Normalnie czuję, jak mi się ciśnienie podnosi, jak go takiego rozwalonego
                      widzę. Ale jęzor za zębami będę trzymać, bo jak zacznie ubolewać, jaki to on
                      zmęczony po calym tygodniu, to nie zdzierżę! (No fakt - ma prawo być wypluty -
                      tylko czemu tak na tej sofie??????!!)
                      Ale już zapowiedziałm, że Młodego palcem nie tykam - mają się sami umyć,
                      poczytać i uśpić. Ja mam prasowanie:(
                      • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:37
                        Masz bogna ochotę,tylko czy warto?
                        • bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:12
                          :)))
                          No fakt - nie warto...
                          Obiecał poprawę w przyszły weekend:))
                          • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:17
                            Czasami dobrze się wygadać i posłuchać wynurzeń innych.Mnie już przeszło,ale
                            przed okresem-jestem jak bomba zegarowa...lepiej nie zadzierać ze mną....bom
                            furiat....
                            • verte34 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:34
                              Hihi, dziewczyny, za chwilę koniec negatywnych emocji bo kończy się ta ohhyydna niedziela i...
                              ... zaczyna poniedziałek. Hura. Hura.
                              • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:36
                                Czy poniedziałek ma przynieś jakąś wygraną??????
                                • ciociapolcia Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:46
                                  To jakaś epidemia. Mój spał (ale w nocy był w tyrce, więc wybaczam), ale potem
                                  PRZESZKADZALIŚMY mu oglądać mecz. Leżał w sypialni i oglądał, nawet na młodego
                                  nie zerknął co ten robi w pokoju, a ja przy garach na dole... Poźniej młody
                                  pusił pawia i musiałam sie wydzierać, żeby szanowny ruszył odwłok i mi pomógł...
                                  Kurna, jakie to niedomyślne...
                                  I jeszcze to "zaraz, jutro, później", krwa = nigdy.
                                  • legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:50
                                    Same widzicie,jakieś nieruchawce dzisiaj?(faceci!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka