legwan4 04.02.07, 17:36 dzisiaj szlag.Mąż i córa robili łachę,że są.Nie będę dalej ciągnąć wątku,ale wkurzyli mnie zdrowo:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:04 Legwan, upuść sobie pary, to pomaga. Co, tylko ja mam się tu wywewnętrznać???? Omatkoświęta, Klon mi na plecy właśnie w tej chwili wskakuje i naciąga mi kaptur od bluzy na łeb, no zaraz go uduszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:11 Wiecie,drobne pierdoły.Córa pomagała z przymusu,bo spieszyła się na łyżwy.Mąż oglądał naraz skoki i piłkę ręczną.Gdy pojawił się w kuchni,chciałam na krótko zaangażować go.Był śmiertelnie zdziwiony,że ja coś od niego.Po prostu pierdoły.Ale jakoś mnie to wq....o.Okres za pasem,więc drażliwość zaczyna swoje robić. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 18:34 Ty sie pociesz, bo mnie, kurwa nikt nie pomagał, nawet z musu. Dziad cały dzień na sofie przeleżał, na zmianę czytając i chrapiąc. Zajebię go chyba!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:04 bogna71 napisała: ..... Zajebię go chyba!!!!!! A już myślałam, że to moje ulubione i najczęściej używane hasło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:07 Ech, Bu-bu, ja dzisiaj właśnie tylko na to mam ochotę pod adresem tego mojego dziada. No ile można, kurwa, na sofie leżeć - odcisków na plecach bym dostała! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:11 Wpadło mi tak teraz do głowy, może on chce się z tą sofą po prostu przywitać - dwa tygodnie jej w domu nie było, poszła do tapicera na operację plastyczną, nową skórą ją obił i jest piękna, więc dziad może dlatego tak się do niej tuli...????? Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:22 No widzisz,proste jak sznurek w kieszeni.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 19:27 Ale i tak mam ochotę mu jebnąć!!! Normalnie czuję, jak mi się ciśnienie podnosi, jak go takiego rozwalonego widzę. Ale jęzor za zębami będę trzymać, bo jak zacznie ubolewać, jaki to on zmęczony po calym tygodniu, to nie zdzierżę! (No fakt - ma prawo być wypluty - tylko czemu tak na tej sofie??????!!) Ale już zapowiedziałm, że Młodego palcem nie tykam - mają się sami umyć, poczytać i uśpić. Ja mam prasowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:12 :))) No fakt - nie warto... Obiecał poprawę w przyszły weekend:)) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:17 Czasami dobrze się wygadać i posłuchać wynurzeń innych.Mnie już przeszło,ale przed okresem-jestem jak bomba zegarowa...lepiej nie zadzierać ze mną....bom furiat.... Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:34 Hihi, dziewczyny, za chwilę koniec negatywnych emocji bo kończy się ta ohhyydna niedziela i... ... zaczyna poniedziałek. Hura. Hura. Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:36 Czy poniedziałek ma przynieś jakąś wygraną?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:46 To jakaś epidemia. Mój spał (ale w nocy był w tyrce, więc wybaczam), ale potem PRZESZKADZALIŚMY mu oglądać mecz. Leżał w sypialni i oglądał, nawet na młodego nie zerknął co ten robi w pokoju, a ja przy garach na dole... Poźniej młody pusił pawia i musiałam sie wydzierać, żeby szanowny ruszył odwłok i mi pomógł... Kurna, jakie to niedomyślne... I jeszcze to "zaraz, jutro, później", krwa = nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: I mnie trafił 04.02.07, 20:50 Same widzicie,jakieś nieruchawce dzisiaj?(faceci!!) Odpowiedz Link Zgłoś