romcia.p 05.02.07, 15:03 Mignął mi dzisiaj w kiosku Świat Seriali na okładce była Papuga z nowym Papugiem szczegółów nie znam bo nie miałam czasu nabyc gazetki,ale normalnie szok! czyżby nareszcie z mjm zniknął Straszny Franio ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Papug 2 05.02.07, 15:10 YYYYYYYYYYYYYYYYYY? podmienili dziecięł w hamerykach? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Papug 2 05.02.07, 15:14 Cebula sprzedał go "na organy" żeby sie kasa na domek zwróciła Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Papug 2 05.02.07, 16:56 Podmienili, bo Papug 1 musi się uczyć. Czy jestem jedyną osobą, która Papuga 1 nawet lubiła? (BTW przez rok widywałam młodego prawie codziennie, z racji zamieszkania) Świat seriali wart kupienia, bo znów o naszym forum jest. A zwłaszcza o Wiesławie S., która uraziła swym pisaniem Elżbietę Jędrzejewską (-owską?), która daje wyraz swemu oburzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Papug 2 05.02.07, 17:37 o naszym-naszym forum piszą?????????? łaaał, norrrrmalnie pójdę i kupię! Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Papug 2 05.02.07, 17:56 No, z nazwy nie wymienili. Ale gdzież tak ładnie sa obgadywane "polskie vipy"? Dalej p. Jędrzejewska pisze, że o niej się pisze jako o bywalczyni bankietów, a to przecież jej praca i że ma rozbuchane ego, "cokolwiek to znaczy" (jak Pani Aktorka nie wie, co to ego, to...). Generalnie można się wzruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Papug 2 06.02.07, 08:40 ja tez zawsze lubilam Papugai protestuje przeciwko zmianie Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Papug 2 06.02.07, 08:41 eeeeeeeeeeeeeeeeee wcale mi sie nowy papug nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Papug 2 06.02.07, 09:47 jak to.."musi sie uczyć" a ten nowy uczyć sie juz nie musi? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Papug 2 06.02.07, 19:46 łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oddajta starego Papuga, ten nowy nijak mi nie pasi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Papug 2 07.02.07, 09:43 nieuk jeden... :-B) jeszcze nic nie zrobił a juz ma przerąbane... :-D)))))))) to mnie sie podoba... ------------------------ czasami mam ochotę spalić sie ze wstydu. Dajcie zapałki! Odpowiedz Link Zgłoś