Gość: ja IP: *.zagr.am.wroc.pl 21.11.01, 14:25 Szukam wolnego koziorożca-chłopaka, wiek 25-30 lat. Oferty wraz e-mailem kierować na ten tu adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 21.11.01, 14:27 Wszystkie Koziorozce sa wolne, ale ten dla Ciebie winien byc szybki, bo wyglada ze Tobie w zoofilie poszlo z tym Twoim problemem krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 21.11.01, 14:29 Moglem chybic co do problemu zoofilnego , a to przez zbieznosc nicka, natomiast podtrzymuje teze o wolnosci Koziorozcow. krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 21.11.01, 14:41 ...a jak sprawa się przedstawia...u byków...? Mr prof. KRM? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 21.11.01, 14:48 Sa przynajmniej dwie szkoly. Jedna mowi, ze Bykowi chwala, druga, ze Bykowi nawet bez wstawania Staralem sie nieco w cieniu z tym bykowaniem , bo widzialem tu gdzies zaganianie na corride, a ja jestem raczej pogodnie usposobionym bykiem, choc nie krowowatym. Chociaz? Krowa tak dostojnie chodzi, a i ja nie chodze brzydko krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 21.11.01, 14:53 Jeśli osobowość byka jednak przez Ciebie przemawia- wkładam moją czerwoną suknię... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: BYKI 21.11.01, 16:55 Tak mi sie przyplatalo. Pozdrawiam Byki! BYK Jest 20 IV. Z nieba uśmiecha się Wenus, Słońce wchodzi w znak Byka. Wydawać by się mogło, że jest to pora miłości i piękna. Otóż jest odwrotnie. Dużo logiczniejsza dla tego znaku wydaj e się nazwa KROWA, bowiem ludzie z tego znaku są ciężcy, nieelastyczni, pozbawieni wdzięku i fantazji. Dziecko tak urodzone jest rozwydrzonym lizusem, gadającym bez przerwy i gromadzącym potworne ilości śmieci i zabawek. Wszystko im się przyda. Ulubioną rozrywką jest strojenie się bez względu na płeć w stroje matki i mizdrzenie się przed lustrem. Marzeniem, bez względu na płeć, jest być Marylin Monroe PAN KROWA W dzieciństwie, będąc małą, wdzięczną dziewczynką ubraną w suknie matki, z wiekiem staje się coraz bardziej pozbawionym fantazji tumanem i tyranem. Natura niemiecka. Boi się tylko silniejszych i odgrywa się na słabszych. Ciężko i schematycznie myślący, działający powolnie, marzy o byciu "kierownikiem wycieczki", choćby składającej się z półgłówków. Kupuje książki, których nie jest w stanie czytać, gadżety, których nie rozpakowuje, dżemy, które napoczyna i gubi. Wierny zamawiacz domów wysyłkowych. Swoich poglądów Bogu dzięki nie ma. Jest kameleonem, który zlewa się z otoczeniem, o ile jest silniejsze. Jego stosunek do pieniędzy jest niezwykle skomplikowany. Nie lubi wydawać, a lubi kupować. Jak święta krowa snuje się po sklepach, skąd przynosi potworne ilości niepotrzebnych rzeczy. Potem płacze nad pustym portfelem. Obżera się bez litości, a resztki pakuje w słoiki, którymi zastawia lodówkę. Zostają tam na zawsze, bo nic nie wyrzuca. Zakochuje się dość łatwo, ale jest ostrożny i wygodny. Szans na łatwe złowienie KROWY ma tylko osoba silniejsza, która go zgniecie bez litości. Wtedy chętnie staje się niewolnikiem zasypującym ją niepotrzebnymi prezentami i wiernopoddańczym uwielbieniem oraz konfiturami własnego wyrobu. W małżeństwie staje się zaradną panią domu człapiącą w nie wyrzuconych starych kapciach. Jest wsteczny, superkonserwatywny i bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: zastanów się.. 21.11.01, 14:46 po co Ci taki stwór do szcześcia??? Wszystkowiedżma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:45 dziewczyno! faceta koziorozca??????????????? nieeeeeeeeeeeeeeee! nie rob tego!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 14:53 a dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t dlatego... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:06 ...nie, poniewaz... wiem cos na ten temat... moje osobiste doswiadczenia calkowicie wyeliminowaly ten znak... dlatego wlasnie NIE!!!!!!!!!!!! pewnie jest od wyjatku regula, a moze moj byl tym wyjatkiem? o, moze? oby! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III ... kiepski argument... IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 12:37 ... a może zbyt duzo wymagałaś Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Czorcie 22.11.01, 12:50 Otoz zagalopowalem sie posadzajac tego poszukiwacza Koziorozca, o autorstwo watku o przyrodzeniu zdaniem jego nazbyt wybujalym. napisalem, ze Koziorozce sa wolne. Nie wolne w znaczeniu nieszybkie, ale wolne i otwarte na innych. Z tych ktore ja znam, to bardzo konkretni fajni ludzie. Kobiety zas najczesciej bardzo atrakcyjne i o niepospolitej urodzie. czy tak zawsze nie wiem, takie znam ja Pozdrawiam czorta czartowsko krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: 10.2.5.* 22.11.01, 13:05 wiekowo się mieszcę, zodiakalnie też tylko płeć cholera nie ta :) a świat jest faktycznie pełen wolnych koziorożców, może my mamy jakieś wady? eeeeeeeeee chyba nie :)))) A ja bym chciała Pana Lwa, albo Byka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 08:13 Rany, ludzie, ale przynudzacie. Z takimi opowieściami to może przenieślibyście się na inne forum, co? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 09:43 A do czego jest Ci potrzebny WOLNY KOZIOROŻEC... (spełniam te warunki które wymieniłaś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 12:01 Odpowiem na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 12:16 A niby jakiego maila mam pisać, skoro @ nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 13:29 na twojego maila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 23.11.01, 09:44 ...a do mnie...koziorożec...nie pasuje -...tak gwiazdy mówia... Odpowiedz Link Zgłoś