maja167 08.02.07, 15:07 i nic mi sie nie chce....o jaaa...kiedy do cholery ta wiosna? Na samama mysl o tym ze znowu przez cale miasto bede sie wlekła tym pieprzonym autobusem to mi słabo... Dlaczego kurwa to zycie jest tak powalajace..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korysia Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:11 Ja tez jestem rozgoryczona... mąz mi wyjechal w delegacje na dwa dni..nie lubie byc sama w domu..nie ma do kogo gęby otworzyc...do tego zasypalo sniegiem, a ja musze wracac autem i mam stresa, ze wpadne w poslizg. poza tym musze jechac na zakupy, bo w lodowce mam swiatlo. a poza tym wkuriwa mnie wszystko, bo przedsiewziecie ktore mialam zrobic, nie wypali chyba i jest dolina na maxa:((( a do tego jeszcze jest dopiero 15:10 a mi sie spac chce... Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:12 o kurwa...korysia..i jeszcze razem pracujemy..i nawet nie chce sie gadac...tylko przez net..heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
korysia Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:13 bo nie chce nam sie gęby otworzyc wspolniczko hehhehee kocham Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:15 korysia napisała: > bo nie chce nam sie gęby otworzyc wspolniczko hehhehee > kocham Cię! chuja nam wyszlo z tego projektu.....maja nad w dupie...po chuj jest sie na swiecie.....nie chce byc juz ambitna!!!!!!!!!kurwa zrobie porzadek w moich skarpetkach rozjebanych na podlodze...ps.ja tez Cie kocham ;P Odpowiedz Link Zgłoś
korysia Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:16 Bo ambicja jest w cenie...:-)))) ale masz racje chyba lepsza jestem w sprzataniu... a wiesz...moj Prezes jeździ po śniegu 250 km/h :) kto by pomyslal:-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:17 łe....wiem i widzi po drodze 30 jeleni paradujacych przy drodze a on jest je wszystkie w stanie policzyc..z dikladnoscia do jednej sztuki....DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
korysia Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:18 no i spędza 8 h dziennie na poczcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:19 ....heheh..a dzis byl...TEN CO MOWI....SSSS A JEST pIOTTR..?' Odpowiedz Link Zgłoś
korysia Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:19 BYł, ale chleba nie kupil buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: Jestem rozgoryczona..... 08.02.07, 15:20 ....CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE ZYCIE JEDNAK JEST DO DUPY... Odpowiedz Link Zgłoś