ewa.x 11.02.07, 14:14 Remont nieszczęsnej kuchni zakończony. Jeszcze tylko parę drobiazgów, kilka detali wystroju, ale co tam. Już dziś stawiam flachę z podziękowaniem za wsparcie:) Dzięki dziewczyny! Bez Was byłoby ciężko dość;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Ufffff:) 11.02.07, 14:29 A jaką flachę?? Bo jak wino, to ja sery i oliwki przyniesę:)) (Gratulacje, fajnie tak po remoncie, no nie???) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Ufffff:) 11.02.07, 14:35 Dziewczęta stawiam wszystko na co macie ochotę:) Jakieś zagryzki też się znajdą. A po remoncie nacieszyć się kuchnią nie mogę. Mimo, iż nic rewelacyjnego nie robiłam, ale mnie każda zmiana cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Ufffff:) 11.02.07, 14:50 To przy okazji,wypij za to,by trzymała się farba na ścianach i za tych co chorują-echuuuu,echuuuu,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Ufffff:) 11.02.07, 21:56 ewa.x napisała: Już dziś stawiam flachę z podziękowaniem za wsparcie: Szkoda, ze nic nie pomagalem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ufffff:) 11.02.07, 22:12 To co następne w kolejce remontowej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Ufffff:) 11.02.07, 22:22 bogna, a ty skad jestez docelowo, ze takie regionalizmy znajomo brzmiace produkujesz? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Yvonka! 12.02.07, 12:04 A ja to tak dla jaj z tymi takimi głupimi słówkami wyskakuję:))) A odpowiadając na pytanie: a ze zdolnego Śląska - 35 km od Wrocka w kierunku na Kudowę Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Yvonka! 12.02.07, 14:35 a popatrz, to ja ze scyzorykow a u nas tez niesa ;))) i zaniesly, i przyniesly, i cieknie (w sensie idzie ;)))))) i dzieciaki, oups, sorry, dziecka, ciekaja znaczy bawia sie na podworku (szlajaja sie ;))))) ech, ta gwara..... a kiedys mnie nosilo jak slyszalam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Ufffff:) 12.02.07, 08:35 Polciu, mieszkam w tym mieszkaniu 7 lat i kurcze ZAWSZE coś do zrobienia mam...taka moja nieszczęsna natura, jak zrobię jedno to następne aż się prosi. Tym razem to będzie chyba duży pokój. Czeka mnie cyklinowanie, a co za tym idzie pewnie i malowanie itp...nigdy z remontów nie wyjdę. Verte, kuchnia ma jasne ściany (cappuccino) i meble w kolorze kawy mokki;) Na ścianach zawisną zdjęcia filiżanek z kawą(sama zrobiłam fotki;), tylko muszę ramki zrobić(wyfrezować deseczki). Może kiedyś wyjdę z remontów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Ufffff:) 12.02.07, 12:13 Skąd ja to znam... Ciągle bym coś ulepszała :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Ufffff:) 12.02.07, 14:20 To pierwszą płytkę od parkietu do duzego pokoju już Ci moge przynieść ;), a do kawusi jakieś ciasteczko też zrobić ;)) To kiedy imprezka? ;)) Ja też ciągle w remontach, bo powoli wszystko idzie.. w tym tygodniu beda kończyć podłogę na korytarzu i progi w drzwiach zakładać i na tym koniec.. w końcu i jak na razie.. za pól roku pewno znowu coś.. Odpowiedz Link Zgłoś