fifirella 13.02.07, 23:10 dużo slyszalam o "Skazanym na Śmierc" warto oglądac? a ten drugi serial polsatowy? co o nich sądzicie? bo może bym popatrzyła...;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka_85 Re: nowe seriale... 13.02.07, 23:15 No juz troszke wspomnialysmy o tym serialu w innych postach. Wiekszosc zadowolona :). Ja tam bardzo go lubie, zwlaszcza ze glowny bohater jest zadziornie przystojny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: nowe seriale... 13.02.07, 23:20 nie wiem czy zadziornie ale choera przystojna jak fix:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: nowe seriale... 13.02.07, 23:22 kurcze!!!! dziewczęta.... chyba mnie zachęciłyscie;-D Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: nowe seriale... 15.02.07, 19:02 warto warto...ja jestem juz na 16 odcinku 2 serii i moge z cala pewnoscia powiedziec WARTO. kazdy odcinek to znowu Michael-główny bohater...aaaacccccchhhhhh :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniechan Re: nowe seriale... 16.02.07, 17:48 O widzę, że nie tylko ja (ku lekkiemu przerażeniu narzeczonego;-)) dostałam bzika na punkcie tego serialu;-) A główny bohater... faktycznie ciekawy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: nowe seriale... 16.02.07, 23:01 a oglądacie "Gotowe na Wszystko"?;-) niestety zamiast kolejnej serii puszczaja powtórki...;-( moze sie kiedys doczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: nowe seriale... 22.02.07, 11:26 ja rowniez absolutnie uwielbiam Gotowe na wszytsko, chociaz z racji na to, ze ostatnie 6 lat nie mialam telewizora a na komputerze seriali ogladac niezwyklam, odkrylam ten genialny serial niedawno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: nowe seriale... 17.02.07, 16:34 MMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmichael..... :P Mniammmm... Odpowiedz Link Zgłoś
barita hej! 19.02.07, 20:30 Mnie tam najbardziej kręci Linc. Uwielbiam takich twardzieli. Fakt, że Michael ma śliczna buzke ale jak dla mnie jest zbyt cukierkowaty. Choć im dalej tym bardziej pokazuje pazurki. Musze wam sie przyznac, ze jak do tej pory smialam sie z ludzi, ktorzy urzadzali sobie maratony filmowe. Po obejrzeniu calkiem przypadkiem 2 odcinkow, musialam sie przyznac do bledu.Wpadlam! Przez 11 godz nie moglam sie oderwac.Obejrzalam 13 odc 2 serii i nie mam dalej. To jest straszne! Uwielbiam ten serial, jest genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
agniechan Re: hej! 21.02.07, 17:48 A ja mam właśnie dylemat: Michael czy Linc... Kurcze, ale mam problemy życiowe;-))) Ja się zatrzymałam na 6 odcinku drugiej serii i czekam z niecierpliwością na kolejne:-) Odpowiedz Link Zgłoś