ebi3 14.02.07, 07:40 wiem ze to amerykanskie swieto ale mile czyz nie;)))) zycze wszystkim milosci milosci i jeszcze raz milosci;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biegam_boso Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 07:48 o taak! i zeby miłość trwała wiecznie! :) a przynajmniej tak długo jak będziemy tego chciały :P ♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 08:09 dziewczęta z okazji tegio święta wszystkiego jak najbardziej wszystkiego naj:) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 08:32 Wszystkiego najlepszego dla zakochanych! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 10:33 Wszystkiego naj dla zakochanych i nie tylko :D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 10:51 a Walenty jest też patronem epileptyków (o ironio), hodowców pszczół i podróżników - niekoniecznie zakochanych :) a w przyszły poniedziałek jest Międzynarodowy Dzień Przyjaźni, też miło... Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 11:17 he he, niezle z tym Walentym;) podoba mi sie za to idea obchodzenia miedzynarodowego dnia przyjazni. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 17:00 i chorych nerwowo chyba rteż :D nawet milej by było gdyby bardziej rozpowszeniony był Dzień Przyjaźni niż Walentynki, które troche mnie wyprowadzają z równowagi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
apokryf80 Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 11:06 Milosci Wam zycze drogie Panie nietylko na dzisiaj lecz po czas Wasz caly Panowie kochajcie swoj zycia sens sa tego warte kochajcie tak jak ja Alicje ma kocham Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 20:30 Oj z tego co mnie sluchy doszly , to swieto przyszło z Włoch a nie z Ameryki ;). W każdym bądź razie DUZO MILOSCI :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Walentynki Walentynki;) 14.02.07, 23:47 bo Włosi są specjalistami od świętych, mają świętego od wszystkiego :) ja jestem bezbożnica, ale jednak czasami wzywam świętego Antoniego, jak mi się coś zgubi - i świętego Bernarda niestety muszę regularnie, ale póki co działa bez zarzutu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Walentynki Walentynki;) 15.02.07, 18:41 "Św. Antonii, św. Antonii serce zgubiłam pod miedzą, ach co to będzie kiedy się ludzie dowiedzą..." Tak mi się przypoomniało :D O św.Bernardzie żadnej piosenki nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś