lullu1 Re: wątek faken pączkowy 15.02.07, 10:51 on jest really faken, trzeba jeść te wstrętne pączki, i dziś są kolejne moje urodziny... dwa poważne powody, żeby nie męczyć ptaka i puścić pawia;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek faken pączkowy 15.02.07, 12:04 aaaaaaaaaaa dziś tłusty czwartek!:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: wątek faken pączkowy 15.02.07, 12:31 najlepsiejszego z okazji urodzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek faken pączkowy 15.02.07, 12:40 dzięks,właśnie się dowiedziałam, że Doda-Zagroda też ma urodziny w tym dniu, extra towarzystwo mi się trafiło,co nie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia wszystkiego najlepszego lullu:) 15.02.07, 12:46 a to forju:) www.roze.pl/gfx/S023_big.jpg i jeszcze: www.udanyslub.com.pl/zdjecia/bizkob/pierscionki/300/zajawka.jpg i oczywiście www.aua.am/cafeteria/pastries/tort.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wszystkiego najlepszego lullu:) 15.02.07, 13:03 nutopia napisała: > a to forju:) > www.roze.pl/gfx/S023_big.jpg > i jeszcze: > www.udanyslub.com.pl/zdjecia/bizkob/pierscionki/300/zajawka.jpga > i oczywiście > www.aua.am/cafeteria/pastries/tort.jpg podziękowała,i wielki talerz chruścików stawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Droga Lullu!!! 15.02.07, 16:54 Wszystkiego najlepszego Ci życzę z okazji Urodzinek!!! Zdrówka, szczęścia i radości!!!:-) I spełnienia wszystkich marzeń i kolorowego życia z ciągłym uśmiechem na ustach!!!Samych wspaniałych i niezapomnianych chwil:-) Badzia:-) P.S.A myślałam, że to tylko ja mam szczęście urodzić się w tym samym dniu co taka zwiezda jak Doda, tyle że w moim przypadku trafiło na Mandaryno-cytrynę vel Wiśniówkę;) www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Droga Lullu!!! 15.02.07, 17:31 ślicznie Ci Bad dziękuję,Ty to jesteś taka słodka,że łyżkami cię można jeść:)))))) ps.trafiły się nam egzemplarze,nie ma co ale i tak pomyśl,lepsze krajowe badziewie niż taki np.majkeldżekson,tego można nie przeżyć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: wątek faken pączkowy 16.02.07, 02:52 no lullu nie wiem co napisać,poczułem się zaproszony na urodzinki twoje 17 i życzę Tobie co tam sobie wymarzyłaś i wogóle,no :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek faken pączkowy 16.02.07, 14:20 morfeusz_1 napisał: > no lullu nie wiem co napisać,poczułem się zaproszony na urodzinki twoje 17 i > życzę Tobie co tam sobie wymarzyłaś i wogóle,no :))) od dziś możesz czuć się zaproszony na każde moje urodziny:)))),no,e tam:) Odpowiedz Link Zgłoś