romy_sznajder 15.02.07, 22:26 bardzo prosze o glosy: kto za, kto przeciw, kto sie wstrzymuje, prosze nie glosowac za kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 15.02.07, 22:41 jezdem za a nawet przeciw ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 15.02.07, 22:46 Pani oddala glos niewazny;) no nie, serio pytam, przeciez to nie na wieki, ale jak za duzo osob odpowie, ze im nie pasuje, to wroci stare Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 15.02.07, 22:57 Nie przeszkadza mi ten skrót tylko zastanawiam się jak to będzie wyglądało jeśli ktoś będzie szukał forum telewizyjnego i wpisze "TELEWIZJA" w wyszukiwarce na stronie głównej. Nie wyświetli mu się Telewizja bez ottka bo forum będzie się nazywać TbO. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 15.02.07, 22:57 To do poprawki. mnie sie podobie bardzo com juz wyrażała. Ale nie bede tupać nóżkamy że ma byc po mojemu, bo najwazniejsze żeby Forum było sympatyczne i żeby sie tu chciało przychodzić. Mam w ulubionych to zawsze znajdę pod jaką by nie było nazwą. A tera naciskam przycisk i prosze sprawdzić czy sie dobrze na tablycy wyświetliło. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 15.02.07, 23:01 glos wazny') watpliwosc shatmacha jest niestety uzasadniona. hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 07:45 ja wolałam "po staremu" chociaz do tej pory nie obczajam o jakiego Ottka idzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 08:00 No właśnie, dlaczego "bez Ottka"? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 08:35 mi pasuje skrotem bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 09:00 mi sie skrot nie podoba wole stara nazwe Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 09:28 zauważyliście moze nowe nicki? to CHYBA przez reklamę na "portalu odnowa" tam jest napisane "Telewizja bez ottka" ja tam NOWYCH witam z otwartemi rencyma, wam sie już nie zawsze chce gadać, uciekacie na PDN (!) a ja potem sam przędę... to tak jakby Gazeta skróciła się do G.pl stanowczo ZA STARĄ NAZWĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 09:57 Jestem za starą nazwą, ale nie wiem czy przy małej iloś i wpisów mam prawo głosu :) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 10:09 Ja wolę starą nazwę,,,ale nie będę się gniewać jak zostanie TbO.Mnie tylko nurtuje co robi Otek??????żyje?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 10:41 żyje , obecnie jest pod nazwą jk i zachowuje się tak samo jak kiedyś... tnie ile wlezie i co JEMU sie nie spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
tulejka_lejka Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 11:32 Dla mnie z Ottkiem ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 11:36 pełna nazwa - telewizja bez Ottka tak tradycyjnie, Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 12:13 Dużo nowych nicków, dużo, dużo :-) Jam jest za starom wersjom :) Telewizja bez Ottka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xfilemoon Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 16:07 zdecydowanie stara nazwa, bo jak juz slusznie zauwazyl shatmach nie bedzie mozna znalezc forum przez wyszukiwarke Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 17:17 Jak dla mnie to może być i tak i tak, ale skłaniałabym się za pełną nazwą, bo ludzi intryguje, czemu bez Ottka i tu przychodzą. i już ich wtedy- tych przybyłych- mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 17:59 komuno wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 18:45 xfilemoon napisała: > zdecydowanie stara nazwa, bo jak juz slusznie zauwazyl shatmach nie bedzie > mozna znalezc forum przez wyszukiwarke ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 16.02.07, 20:45 Po staremu - przyzwyczajenie drugom naturom człowieka, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 17.02.07, 09:13 Stara nazwa i stare zasady, a nie wycinanie jakieś cenzurowanie ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 17.02.07, 13:29 Czyżbym tylko ja oddawała głos na TbO? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 17.02.07, 14:10 mnie tez sie podoba, ale wychodzi na to, ze zrobiloby sie zbyt niszowo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 17.02.07, 22:32 Pelna nazwa TbO kojarzy mi sie z jakas nazwa programu chrzescijasnkiego nie wiem czemu :) ale nei zapominajcie ze sa tez nowi forumowicze TbO bedzie dla nich totalna abstrakcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
monique251 Re: SONDA: nazwa forum. TbO czy Telewizja bez Ott 18.02.07, 11:50 mnię się z TBS-em kojarzyło. Cieszy mnie powrót starego (w tej kwestii tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re:Telewizja bez Ottka 18.02.07, 18:35 zawiera wyraz " Telewizja " ! a on jest pewnym kierunkowskazem dla szukajacych i nowych przybyszów . TbO jest zbyt enigmatycznym skrótem dla mnie kojarzacym się z technikum budowy okrętów ach te chłopaki z tego technikum ...... Odpowiedz Link Zgłoś