nutopia Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 22:45 makbrajd napisał: odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 22:48 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! wietrzę się przy otwartym oknie a jeść mogę dopiero za dni kilka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 22:50 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! > > > wietrzę się przy otwartym oknie a jeść mogę dopiero za dni kilka > to może to ta wieczna zmarzlina o której mówiła lullu? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 23:03 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! > > > > > > wietrzę się przy otwartym oknie a jeść mogę dopiero za dni kilka > > > to może to ta wieczna zmarzlina o której mówiła lullu? no wieczna to nie ale dziś środa popielcowa to chwilka zimna nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 23:05 > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > > odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! > > > > > > > > > wietrzę się przy otwartym oknie a jeść mogę dopiero za dni kilka > > > > > to może to ta wieczna zmarzlina o której mówiła lullu? > > no wieczna to nie > ale dziś środa popielcowa to chwilka zimna nie zaszkodzi > związku nie widzę idz już do łóżka makowiecki! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bo zimno i głodno? 21.02.07, 23:10 nutopia napisała: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > > > > odkręc kaloryfer i zrób w końcu to spaghetti! > > > > > > > > > > > > wietrzę się przy otwartym oknie a jeść mogę dopiero za dni ki > lka > > > > > > > to może to ta wieczna zmarzlina o której mówiła lullu? > > > > no wieczna to nie > > ale dziś środa popielcowa to chwilka zimna nie zaszkodzi > > > związku nie widzę > idz już do łóżka makowiecki! łózko na balkonie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 bo nekroskop jest ostatnio bardzo niewyraźny... 21.02.07, 23:07 chyba "coś" przejęło jego nicka...hm Odpowiedz Link Zgłoś