tygrysek_ 01.03.07, 10:41 ... górnik z Rudy Śląskiej pozna miłą suwnicową, najlepiej z wielkopolski lub podlasia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Niezwykle przystojny... 01.03.07, 20:22 jaki?!?!?!?!?! ps. ilez wypil??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort w czerwonym plaszczyku 02.03.07, 00:28 zapomnial dodac, z futerkiem przy szyi! tajger, siersciuchu jeden, znow brylujesz? szakunia, dawaj na priwa srodek porozumiewawczy, natentychmiast :P wegle to zyje, no. Odpowiedz Link Zgłoś
vai witam hrabinie:) 02.03.07, 08:03 nie bryluje, tak tyko raz na jakiś czas se wejde bo Szaki stęskniona mnie ciagle prosi o to:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam hrabinie:) 02.03.07, 08:06 k*wa i jeszcze na dodatek nocnego przemęczenia zalogowałem sie na inny nick! ja p***dole! co za dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara sam sie prosisz, sfiniaku 02.03.07, 15:58 a do czerwonego plaszczyka dorzucilabym jeszcze kielbaske, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Niezwykle przystojny... 02.03.07, 21:42 oześz ;) Kocie jeden, żyjesz? Które to życie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ cześć sławek 05.03.07, 09:53 jakoś żyje, ale co to za zycie jak teściowa żyje ? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: cześć sławek 06.03.07, 01:42 No prosze co moze z czlowieka zrobic dlugoletnie chlanie taniego alkoholu,na mozg sie rzuca jakby oraz na czesci ciala inne.A ta suwnicowa to ci do posuwania potrzebna czy tylko do transportu z knajpy do domu jak juz nawet na czworaka nie bedziesz umial isc? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć sławek 06.03.07, 09:26 cześ lezior pijoku stary hehe a ja myslałem ze ty juz od tego denaturatu dawno zeszłeś z tego świata haha suwnicowa jak wiadomo jest do posuwania, przesuwania przysuwania odsuwania i podsuwania:) nic dokleić nić uciąć hehe Odpowiedz Link Zgłoś