sacsahuaman 18.03.07, 11:02 bo lalo jak jasna cholera. Jaki jest najlepszy przepis na 'grzanca'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zrob-to-teraz Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 11:07 kolega screen podawal kiedys w piekielku jakis przepis na grzanca.Musialbym poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 11:10 jednego nie , ale moze kilka piw Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-to-teraz Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 11:12 kilka nie ale kilkanascie to juz predzej Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 13:19 kilkanascie? To mozna tak duzo wypic? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: nie wypilem wczoraj piwa 20.03.07, 21:14 zrob-to-teraz napisał: > kilka nie ale kilkanascie to juz predzej Ale Ty kłamczuch jesteś Ani jednego piwa, żeś nie wypił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 13:30 No cóż, bywa i tak, może nadrobisz braki chmielu dziś? Piwo podgrzać delikatnie w garnku, na małym ogniu żeby się nie zagotowało, żółtko wymieszać z cukrem na puszystą masę, powoli wlać do ciepłego piwka... Można dorzucić cynamon albo goździki jeśli ktoś lubi :) Smacznego. A. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 14:27 tygryska_28 napisała: > No cóż, bywa i tak, może nadrobisz braki chmielu dziś? > > Piwo podgrzać delikatnie w garnku, na małym ogniu żeby się nie zagotowało, > żółtko wymieszać z cukrem na puszystą masę, powoli wlać do ciepłego piwka... > Można dorzucić cynamon albo goździki jeśli ktoś lubi :) > Smacznego. > A. Witaj Tygrysko, dziekuję za przepis, ale rzadko pijam, i nie będę sie dopuszczał profanacji tego złotego trunku. Złośliwa jestes z tym swoim cytatem Tygrysko, ale wybaczam Tobie > Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 14:46 Że ja?? Że złośliwa?? Ależ skądże :)) Jak możesz snuć takie przypuszczenia ;) Zupełnie bezpodstawne :) A uważasz, że jest inaczej? Ja się z tym w zupełności zgadzam. Przynajmniej jeżeli chodzi o pierwsze spotkanie :) Nie wiem co chcesz mi wybaczać - prawdę?? A przepis był dla S., który pytał o przepis na grzańca. Chyba, że masz dwa nicki? :/ Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 17:24 Swietnie. Tylko ze ja szukam dodatku.Nie mam dostepu do nalewki wisniowej.A kieliszeczek nalewki do grzanca, toby bylo to. Myslalem o jakims likierze, moze Contreau? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 18:48 Świetnie, tylko napisałeś "grzaniec" a nie piwko z wkładką :) Więc napisałam co wiem o grzańcu... dobrym zresztą :) A dolej sobie co tam chcesz, chodzi ci o procenty a nie pyszności :) Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 17:30 Wracajac do nalewki, to 'Nalewka Babuni' jest najlepsza na swiecie. Dwa kielonki do grzanca i jest extra. Myslalem jeszcze o Campari, ale chyba jest za malo exencjonalne.Duzo miodu powinno zlikwidowac goryczke. Tylko jaki % dodatek? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 17:35 Moze 'Kaluhua' czy jak sie to pisze... Ostatczenie moblyb moze byc 'Advocat'.Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 17:39 wypij normalne piwko i już! ja wypiłam niedawno jednego carlsberga i kręci mi się w głowie:( Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 18:01 No dobrze, wypije;-) Juz nie bede cudowal. Hmm, tak na marginesie. Kreci sie w glowie po jednym? Czy to piwo bylo z jakim wkladem? Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 18:27 bez wkładki:) 0,5litra piwka 5.0% alk.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 18:56 Brawo, smiala decyzja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:10 tak:) jestem z siebie dumna! chyba polecę do Żabki po jeszcze jedno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:36 Jestem pod wrazeniem. Ja bardzo lubie 'Biedronke'.Maja po prostu nie-ziemskie ceny, nie mowiac juz o pysznych, klasycznych chipsach ziemniaczanych, pakowanych w przezroczysta folie.Aaa, to sa prazynki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:38 I co teraz? Leć do "Biedronki". Żabkę mam bliżej. Wzięłam Millera; mniejszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:42 'Kocham' Millera. Jest taki szczery. Genuine draft;-) Odpowiedz Link Zgłoś
twistem carlsberg - pychota! 21.03.07, 14:11 a ja lubię carlsberga :))) Moc też ma odpowiednią:) A propos - widzieliście, że będzie miał nowe butelki? Odkręcane - dla mnie bomba, bo ciągle gubię otwieracz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:37 Prazynki powinny kosztowac okolo 1 zl, moze mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:55 Mam Kinder Bueno, a co tam, jak szaleć to szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:54 Tak sobie wlasnie przypomnialem.Zone p.Milera, gdy podejmowali wspolnie japonskiego nastepce tronu.Awantura o co? O sukienke.Prawie jak w cyrku.A to wina raczej doradcow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 19:58 Pamiętam tylko, że ma jakieś takie dziwne imię, Ludmiła czy jakoś tak. Hildegarda? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 20:12 A cholera wie. Ja sie tam interesuje moim Paczkiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 18.03.07, 20:17 Hare Kriszan, hare Rama, hare Kriszna, hare Rama... Wlasnie wpadlo mi do glowy, ze wegetarianie tez moga spiewac o zajacach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: nie wypilem wczoraj piwa 17.05.07, 22:46 Dzisiaj wypije Cidra, jak zwykle sam.Bo ta gowniana rodzina Kwasniewskich pozbawila mnie dziewczyny. W razie skarg, prosze pamietac, ze ja jestem aplikantem adwokackim i wiem co mowie.Kwasniewscy to smiecie. Odpowiedz Link Zgłoś