rzulw 09.05.03, 22:16 A tak wpadłem. NIE MOGŁEM się oprzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 22:26 a wcale się nie dziwię, bo oprzeć sie o poduchy jest całkiem miło po całym dniu męczarni;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:03 Oj zdecydowanie... zwłaszcza, że są chłodne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:30 a u mnie mokre:-)))) deszczyk majowy dziś padał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:36 umnie teraz grzmi, wali, siąpi i mokrzy :) Fajoffki :) lubię taką pogodę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:37 czy pogaduchowy salon ma otwierany sufit ? ;) ...albo okno przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:39 jeżeli nie ma, to ja jestem za oknem w suficie, albo w dachu:-))))) możemy dziurę wybijać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:40 tylko poduchy trza pozbierać,żeby się na nie nie nakurzyło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:50 rachu-ciachu, rachu-ciachu wybijamy dziurę w dachu nim tą dziurę wybijemy to poduszki przykryjemy na samowar kocyk narzucimy bo inaczej wszystko pobrudzimy jak juz dziura będzie chłodniej w saloniku będzie w nocy przeciąg będzie z gwiazd wybijajmy więc szast-prast w dzień słoneczko będzie świecić nam będzie fajnie proszę dam Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 09.05.03, 23:55 w nocy gwiazdy świecą nam i księżyca oko daleko tam popatrzymy, pomarzymy, w nocy lepiej sie pośpimy;-) rano słońcu się skąpiemy i wesoło sobie westchniemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 00:09 rano ząbki umyjemy i kawusię wypijemy potem szybko odziejemy i z salonu wybędziemy w rzekę życia znów wejdziemy nic to... ...na poduchach odpoczniemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 00:14 :-)))))))))) poduchy sił nam dodadzą by walczyć z życia szadzią powrócimy tu ze zwycięstwem w rękach by radość szerzyć w światowych udrękach Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 00:19 więcej poduch zatem dajmy i w około nich siadajmy może przyjdą jacyś goście wtedy im powiemy "się rozgośćie mamy kaffkę i herbatkę i obrusik w szkocką kratkę a jak by Wan było mało tego to i napijcie soczku się zimnego" Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 00:25 po prostu niewyczerpane pomysły;-))))) a ja już dobranoc mówię dygam pięknie:-) i potulnie do poduchy się przytulam w niebie marzeń się na pewno ululam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 00:32 tu przyjazna jest ekipa jest tu jtka, mea...mamy też transika jest ulalka, świeci slo-onko, bywa też alka_x tu nie robi krzywdy nikomu nict siadaj z nami przyjacielu razem będzie nas tu wielu i jak rzulw się nie ociągaj klapnij... jak na dłużej - buty ściągaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 03:33 -gdy spojrzałem w szkło wieczorem osłupiałem,jakbym spotkał się ze zjawą(nie potworem) oto naszym na niebo,w salonie otworem,rzulw wpadł do nas i zaraz napełnił nasze serca dobrym humorem zobaczyłem też naszą wesołą itkę jak poprawia sobie kitkę parę wierszy zmyślonych naprędce wystarczyło by wszystko do poduchowej normy wróciło wracaj do nas rzulwiu częściej,bo tu przecie Twoje miejsce łubu dubu,łubu dubu,niech nam żyje admin poduchowego klubu ...to mówiłem ja,transoptor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 07:54 a czy Transoptor nocny zwrócił uwagę swą na okno w poduchowym dachu swym? słoneczko budzić Cię będzie teraz wesoło ptaszki będą latać nad oknem w koło deszczyk kroplami uderzać miło a nocą gwiazdy, książyc w oczach migocą:-) -- ita_poranna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzieńdobrywieczorek wszystkim :) 10.05.03, 08:56 A porankiem miłym społem Siedzą wszyscy tuż stołem. Kawą, mlekiem zapijają Ciepłe bułki i kruszonkę wyjadają. Taka jestem słonko wierszokleta Bo to dla mnie jest podnieta. Patrzeć, słuchać i podziwiać, Czytać, myśleć i układać. Do snu, po śnie kiedy pora wstawać, Ja tu wciąż Wam będę gadać. Co w suficie jest ta dziura Aby słonko zajrzeć mogło i ta chmura. Nie za duża nie za mała Dla promyków doskonała. Zajrzę sobie raz i drugi By przegonić smutków strugi. By Transika ułaskawić Jego upór lekko strawić. No a Texa ciut poskromić By z gadami nie chciał gonić. Czas Rzułwika zdopingować I otuchy dużo dodać. Dziś pogoda jest barowa Wiec wypada nam się schować. Z nieba deszczyk chlapie, siąpi Lecz naszego humoru nic nie zastąpi. Butlę wina otworzymy Może piwka uwarzymy. Imbirowe wg Jtki, może z soczkiem Albo bez, z pianki pysznej oczkiem. A na deser lody pyszne Swoją nazwą bardzo zmyślne, Melba, movempik też są równie pyszne. Lub kawencję jak kto woli Cafe latte lub clasic pić powoli. Smakiem raczyć, delektować, By kawusię z dekadencją zasmakować. Flowersiki w dzbanku małym Zapach w pokoju dają całym. Bo to kwiatki są Nictuska Z jego cudnego ogródka. Meuś, Meuś książkę przełóż. Chodź tu do nas na gadanie I przemiłe wypoczywanie. U nas humor, miłe słowa To domena i nasza sława. Ulalka nasza mała Do składania bajek doskonała. Kiedy wieczór nam zapada Ona do snu swym bajaniem układa. Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 POGADUCHY 3 zmianowe? 10.05.03, 13:04 rzulw napisał: > A tak wpadłem. NIE MOGŁEM się oprzeć :) Jak sie nie musisz opierac, to po co sie zapierac? Powybijane dziury w dachu, przestrzen PODUCH rozszerzona! Trzecia zmana POGADUCH na stale w "regulamin PODUCH" wprowadzona? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: POGADUCHY 3 zmianowe? 10.05.03, 13:18 Nictcie, ale jaka wygoda:-)))) w dzień słonka więcej, w nocy widok na gwiazdy:-)))) i tęczę zobaczymy jak bedzie deszcz padać:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: POGADUCHY 3 zmianowe? 10.05.03, 15:51 ohhhhh... ale fajowo :)) a wczoraj poszłam na plac słuchać śpiewów innych, miast czytać Wasze poematy :)) wiwat!.. cudo :)))) no a potem się już wieczór w noc wydłużył, a ulalka nadal tańczyła... ;)) <a wariatka jeszcze tańczy>... i dziś późno wstała, ale nocą się w ulewie i kałuży przy blask błyskawic kąpała ;)) pozdrawiam wiosennie, a tęczę do naszego otworu w dachu zaraz Wam podeślę @ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: POGADUCHY 3 zmianowe? 10.05.03, 22:19 -ulaleczko to nie były błyskawice ,tylko lampa błyskowa mojego foto,a burzą był łomot mego serca...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: POGADUCHY 3 zmianowe? 10.05.03, 22:23 ojej... i znów przyczajony Transik, a ja go nie zauważyłam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś