Dodaj do ulubionych

Kafe pod palmą 3000 +

25.03.07, 10:56
Kafe pod palmą przekroczyło właśnie 3000 odwiedzin!!!
To wspaniała okazja do świętowania.
Otwórzmy szampana!:-)
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 10:58
      faktycznie !!!!
      a ja jakoś przegapiłam ;)
      Kelner szampana dla WSZYSTKICH :)))))
      • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:00
        I koreczki!!
        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:01
          i kawior
          • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:05
            i.... zasmażka!!!;-))))
            • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:07
              i.... zasmażka!!!;-))))
              • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:12
                Kelner i duże lody z owocami i bitą śmietaną
                mniam
                • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:21
                  Tylko takie tzw sorbet i smietana light. Błagam!!!!
                  Bo lato się zbliża i trzeba będzie się troszkę "roznegliżować"!!!;-)))
                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:22
                    SWcreen!
                    nawet wirtualnie mam się ograniczać ?!
                    • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:22
                      Screen sory za ten błąd literowy
                      • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:24
                        Fantko!! Nie prowokuj!!!:-)))
                        Nie wiem czy Ty w ogóle potrzebujesz ograniczeń. Strzeżesz swojego wizerunku
                        jak... . No właśnie, nawet nie potrafię znaleźć odpowiedniego określenia;-))
                        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:27
                          Wirtualnie nie będę żałować sobie dużych lodów czekoladowych ;)
                          • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:30
                            Task naprawdę to większe wrażenie robią na mnie te owocowe o świeżych
                            intensywnych kolorach i smakach. Zawsze takie wybieram. Mniammmmm:)))
                            • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:33
                              3000 tys to jest cyferka:)
                              Fantko,odpisałam Ci na @

:-(
    • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:40
      hmm ja nie wiem czy przed poludniem mozna pic cos %% '
      ale co mi tam jest sloneczko,cieplo ;))
      • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:46
        no witamy, witamy w wiosennej strefie czasowej!;-)))
        Przy takiej okazji troszkę % nie zaszkodzi
        • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:49
          zawsze jest pretekst ze wiosne oblewamy :P
          • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:54
            Zwłaszcza, że dopiero dzisiaj można ją zauważyć.
            U mnie słoneczko i wszystko spod ziemi wyłazi;-))
            • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:56
              Idę skończyć gotowanie obiadku.
              Bawcie się dobrze;-)))
              • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 11:57
                A i wodę do wanny sobie naleję.
                Szkoda, że nie mam żadnego wiosennego płynu do kąpieli.
                Tylko jaki on miałby być?? Krokusowy??:)
                • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 16:03
                  hmm a krokusowe sa
                  bo sie nie spotkalam z takowym
                  ;P
                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 16:32
                    krokusowe to wirtualne wiosenne płyny ;)
                    • kiki1102 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 17:06
                      Okrągła cyferka,gratulacje:)))
                      • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 17:12
                        Zawsze jest powód do świętowania,
                        szampana?
                        • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 17:15
                          ja moge juz sie szapmana napic bo jest juz popoludnie
                          :P
                          • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 17:21
                            no to na co czekamy?
                            • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 17:33
                              hmm ja tam na nic nie czekam ;P
                              • kiki1102 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 19:03
                                Za następne 3000*<stuk>
                                • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 19:21
                                  No to <stuk>
                                  muszę dzisiaj usypiacza,
                                  żeby jutro jakoś wstać do pracy.
                                  • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 19:30
                                    Ja też poproszę. jakoś mi się ten dzień dzisiaj ciągnie i chyba lekko dołuję.
                                    Trzeba się jakoś pocieszyć;-)
                                    • kiki1102 Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.03.07, 19:49
                                      <pociesza>pij z gwinta jak tak,doły paszły!
                                      • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.03.07, 19:08
                                        Kiki jak można szampana z gwinta pić,
                                        i nie chodzi mi o profanację,
                                        ino chodzi mi o te bąbelki które mogą przy takiej metodzie spowodować,
                                        że hihi z nosa syfon się zrobi ;)
                                        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.03.07, 22:08
                                          jak to się stało że na starym Kafe pod palmą piszemy?
                                          • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.03.07, 22:11
                                            ale już zrobiłam ze starego linka na nowy ;))))
                                            • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.03.07, 22:16
                                              Broton gdzie poszedłeś?
                                              Zła Babka też poszła sobie.
                                              Jak tak, to jeszcze chwila i ja też sobie pójdę ;)
                                              • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.03.07, 08:31
                                                Widzę Fantko, że już sie przestawiłaś na wiosenny czas;-)))))
                                              • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.03.07, 23:06
                                                ... jestem ...

.... pojechałas sama ... to ja zostałem - nigdzie nie jadę ...
                                                • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 28.03.07, 17:35
                                                  to logiczne i proste jak konstrukcja parasola,
                                                  pojechałam sama bo Ty zostałeś....
                                                  a Co robiłeś wtedy pożytecznego?
                                                  tylko mi nie mów o pracy i takich tam....
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 28.03.07, 23:10
                                                    ... co ja miałem pożytecznego zrobić ...

... wybierałem się do W-wy , ale brakło motywacji ... te zawodowe pomnijszałem
                                                    bo Fantki w W-wie nie było ... a miałem ochotę na kawę z Fantką .... ( nasze
                                                    ludzie z firmy tam byli w ostatni łikend)...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 29.03.07, 18:30
                                                    Broton to może przynajmniej wirtualnie kawy się napijemy
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 29.03.07, 22:37
                                                    Fantko przyszłam tutaj, żeby Ci zostawić wiadomość.
                                                    Kotek nie jest mój ale za to zdjęcie zrobione przeze mnie:-)
                                                    Kotek nocował u mnie jedną noc, kiedy jego właściciele byli na weselu. Niestety
                                                    spowodował silną reakcję uczuleniową u mojego synka i musiałam go ulokować w
                                                    łazience;-)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:25
                                                    Screenko,
                                                    na koty uczulenia są bardzo częste ;(
                                                    a szkoda bo to miłe zwierzaki.
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 29.03.07, 23:24
                                                    ... droga Fantko - z prawdziwą przyjemnością kawy się napiję z Tobą ...
                                                    ... na początek ...

... i może do kawy jakieś lody ...

... czekoladowe z wiśnimi w likierze ...
                                                    ... i bitą śmietaną ...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:26
                                                    Broton
                                                    rozpieszczasz mnie :)
                                                    ale ja to uwielbiam...
                                                    tzn uwielbiam być rozpieszczana :)))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:35
                                                    wino z cola poprosze :)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:44
                                                    sama sobie weź,
                                                    bo kelner już dawno gdzieś się zapodział ;)))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:46
                                                    własnie sobie wzięłam:P
                                                    hm jego to juz x czasu nie widziałam nigdzie :(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:48
                                                    pensji nie dostawał
                                                    a praca społeczna znudziła mu się najwyraźniej ;))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 30.03.07, 20:50
                                                    moze na wakacje pojechał:P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 31.03.07, 21:15
                                                    i kto mi wieczornego drinka zrobi ?
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 31.03.07, 23:32
                                                    ... zrobie ... zrobie ... i lody podam ...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 01.04.07, 11:34
                                                    Broton skarbem jesteś ;)))
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 01.04.07, 20:25
                                                    a drinka jak nie ma, tak nie ma ;)
                                                  • helga1970 Re: Kafe pod palmą 3000 + 01.04.07, 20:27
                                                    ja tez o suchym pysku, buuuuuuu
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 01.04.07, 20:30
                                                    a Broton coś tam obiecywał...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 03.04.07, 18:20
                                                    i następny wieczór się zbliża
                                                    i znowu ja sama i o suchym.....
                                                    ;(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 03.04.07, 19:03
                                                    mam sok pomidorowy,
                                                    komu nalać szklaneczkę?
                                                  • kelnerpodpalma Re: Kafe pod palmą 3000 + 07.04.07, 20:53
                                                    Trochę zaniedbałem kafe
                                                    i widzę że tylko wiatr tu hula po kątach
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 08.04.07, 21:00
                                                    Ktoś się Grant'sa ze mną napije?
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 08.04.07, 21:02
                                                    ... no polewaj - nie pytaj !!..
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 09.04.07, 09:53
                                                    Broton jak Ty to robisz
                                                    że przychodzisz wtedy
                                                    jak ja już sobie pójdę ?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 09.04.07, 10:04
                                                    Nie ma nikogo, cicho i spokojnie,
                                                    tylko słychać szum morza i fale....
                                                    Na leżaczko się ulokowałam
                                                    i do słońca twarz wystawiam....
                                                    cudownie ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 09.04.07, 10:13
                                                    błogo ;-))))))))))))))))
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 09.04.07, 10:21
                                                    Skoro tak to ja się dołączam:-)))
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 10.04.07, 19:38
                                                    stawiam wino za zjedzenie tych resztek mojego sernika,
                                                    a ja mam plik dokumentów do przeczytania,
                                                    więc z bólem serca muszę Was opuścić
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 11.04.07, 18:17
                                                    nawet wino nie pomogło
                                                    sernik sama zjeść musiałam...
                                                    wspaniały obłędnie ;-) ale te kalorie ;-(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 11.04.07, 19:08
                                                    no to sama coś wypiję teraz
                                                    i nie dam nikomu ;-)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 12.04.07, 19:21
                                                    znowu tu sama jestem,
                                                    więc na leżaczku się wykładam i milczę ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 12.04.07, 20:12
                                                    a nie sama ;P
                                                    bo ja jestem ,choc nie wiem czy ty jestes jeszcze na forum
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 13.04.07, 19:11
                                                    coraz cieplej się robi,
                                                    więc wieczorami pod palmą sie zaludni...
                                                    może nawet Kelner powróci ?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 13.04.07, 19:15
                                                    szczerze mowiac wolałabym zime .
                                                    A tak bede marudna az do listopada.
                                                    <wino>dla chetnych
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 13.04.07, 19:19
                                                    zimę przespałaś,
                                                    susełkiem jesteś ?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 13.04.07, 19:20
                                                    nie no cos ty :)
                                                    aż tak to mi nie odbiło :P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 12:31
                                                    ja tak trochę nawiązuję do Twojej nieczęstej bytności na forum DK
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 13:34
                                                    Aha,teraz łapie :)
                                                    Teraz to jeszcze mniej mnie będzie ,więc powoli przyzwyczajam Was do mojej
                                                    niepbecności.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 14:38
                                                    raczej nas nie przyzwyczajaj,
                                                    bywaj częściej...
                                                    a co z Twoją twórczością ?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 15:22
                                                    jak tu cudownie :)))
                                                    ten szum fal :)))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 19:14
                                                    twórczość,zapomniałam o niej :(
                                                    co do bywania,to nie odemnie będzie zalezne
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 15.04.07, 23:33
                                                    ... normalnie śpiom wszyscy ... piwo prosze ...
                                                  • kiki1102 Re: Kafe pod palmą 3000 + 16.04.07, 08:06
                                                    broton napisał:

> ... normalnie śpiom wszyscy ...
                                                    ...kawy,kawy ....jeśli można.Dziękuję:)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 16.04.07, 18:48
                                                    Kiki zaparzyłaś sobie ?
                                                    na barze stał ekspres ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 12:49
                                                    Kelner!
                                                    dużą wódkę proszę ;(
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 12:56
                                                    <wódka>x6
                                                    co sie stało?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 19:07
                                                    Kelner!
                                                    jeszcze jedna wódka
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 19:08
                                                    ;(
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:09
                                                    Fantko,nie chce być złośliwa,ale alkohol na smutek i na kojenie bólu źle działa.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:11
                                                    dzisiaj już tylko to mi zostało
                                                    ...na te smutki na te żale napijmy się po gorzale...
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:16
                                                    wybacz,lecz pic nie będe .Moge jedynie użyczyć ci rekawa bys wylała z siebie te
                                                    zale smutki gniew.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:18
                                                    ja nikogo nie namawiam,
                                                    dzisiaj samotnie wódkę piję
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:20
                                                    do lustra ?
                                                    Wiesz posiedze z Toba ty będziesz pić wóde,a ja sok marchwiowy :)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:21
                                                    nie do lustra tylko do ekrany,
                                                    a żale swoje rzucam w cyberprzestrzeń ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 18.04.07, 20:33
                                                    uf całe szczęscie ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 19.04.07, 18:41
                                                    Kelner czy moge prosic o mocnego drinka ?
                                                    :(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 18:51
                                                    a dla mnie dzisiaj słabego drinka poproszę,
                                                    tydzień miałam bardzo aktywny i obfitujący w różne wydarzenia,
                                                    teraz czuję że powietrze zaczyna ze mnie uchodzić ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:02
                                                    ja chetnie cos mocenego wypije
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:10
                                                    hihi
                                                    a mnie strofowałaś dwa dni temu ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:21
                                                    tyle,że nie wiedziałam,że niektóre sprawy sie potocza tak jak sie potoczyły :(
    • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:27
      ja juz dzis wypilam karmi-kawowe
      • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:34
        skorpi,tego u nas w sklepie nie mają :P
        ale to zielone karmi bym sie napiła
        zreszta kiszka jutro praca :/
        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:40
          karmi słodkie jest za bardzo,
          a te kawowe to w markecie kosztowałam jak częstowali,
          ale nie bardzo mi smakowało ;)
          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:45
            karmi za słodkie??
            jakie ty piłas?:P
          • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:45
            ja kiedys pilam namietnie gingersa imbirowego
            a od jakiego czasu raz na jakis czas wieczorkiem walne poema di caffe ;P
        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:47
          karmi to takie piwo w brązowej butelce,
          chyba bezalkoholowe
          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:48
            Fantko,fuj ble
            jeśli spotkasz karmi zielone to polecam
            bo niebieskie kokosowe było be.

dla chetnych <herbatka>
            • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:50
              wesola_kicia napisała: >
              > dla chetnych <herbatka>
              a dziekuje wlasnie pije herbe ;))
              • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:52
                ani zielonego ani kokosowego nie chcę,
                jak ma być piwo,
                to niech będzie piwo ;)
                • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:56
                  a prosze bardzo skorpi:P
                  fantko,piwo piwem,ai tak wole wino z cola:)
                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 20:43
                    Kiciu napisz co u Ciebie?
                    co za zawirowania?
                    • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 21:26
                      pa kochani,
                      wracam jutro :)
          • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 20.04.07, 19:50
            heeh ta jasne karmi i bezalkoholowe (poema di caffe ma 0,5%)
            heeh to tylko chwyt marketingowy ;))
    • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 21.04.07, 19:08
      pod ta palma walneła bym mocnegooooooooooooo drinkaaaaaaaaaaaaaaaaa
      ;(((((((
      p.s zwariuje normalnie ;/ bo nic nie udalo mi sie wymyslec .......
      • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 21.04.07, 22:26
        ... a ja dzisiaj czerwone wytrwne sączę ...

... nie "ochlaj" się Skorpi...

... pozdrawiam Was kochane dziewczyny ...
        • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 22.04.07, 11:00
          Brotonku ;-* za te kochane dziewczyny...
          A dlaczego Ty na forum wino pijasz wtedy jak mnie nie ma?
          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 22.04.07, 20:11
            Fantko,jakie to ma teraz znaczenie co to za zawirowania.Najpierw sama musze to
            przetrawić,poukladać,przestać myśleć o tym.Całe szczęście,że w pracy nie mam
            czasu na myślenie,bo zbyt dużo łez by było .Dni mijają,czas leci.
            I mam dwie wspaniałe osoby,które pomagają mi zapomnieć.
            • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 23.04.07, 18:10
              Pewnie że sama musisz to poukładać,
              ale my zawsze coś moglibyśmy doradzić,
              albo za rękę potrzymać.
              • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 23.04.07, 18:44
                Fantko,sama nie wiem dokładnie na czym stoje.Wiem tylko,że odpowiedź poznam po
                upływie 5 miesięcy.Dzięki za oferte pomocy :*
                • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.04.07, 18:19
                  dobrze że nie po 9 mies ;)
                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 25.04.07, 18:26
                    aleź wypaliła :P
                    • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 17:54
                      czy moge mieć prośbe do kelnera?
                      jeśli tak to oto ona :
                      "poprosze o wode mineralną i coś przeciwbólowego"
                      bo o masażu to moge zapomnieć
                      • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 17:56
                        kiciu a co Ciebie boli?????
                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 17:58
                          a wczoraj opiekujac sie dzieckiem cos strzeliło mi w karku
                          nie moge praktycznie obracac karkiem w lewo,a w prawo to tylko ból czuje :(
                      • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 17:57
                        Kiciu to może ja w zastępstwie Kelnera
                        dam Ci apap i mineralkę...
                        bo ten huncwot znowu się gdzieś zapodział ;))
                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:00
                          Fantko,może kelner gdzieś emigrował ?
                          • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:01
                            Muszę do niego liścik napisać,
                            bo szkoda faceta,
                            fajny jest ;)
                          • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:01
                            hmm to nie dobrze
                            jak ból nie ustapi to idz do lekarza
                            moze tez warto wysmarowac sie maścia
                            • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:02
                              Skorpi,a jaka jest skuteczna ??
                              Fantko,pisząc do niego pozdrów go :)
                              • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:07
                                "fastum" kiedys uzywalam
                                tez reklamuja "zel,ketonal" (a tabletki ketonal sa dobre,silne)
                                albo moze amolem sie wysmaorwac ,wiec ze to śmierdzi ale jest skuteczne
                                • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:14
                                  że amol śmierdzi to ja wiem :P
                                  dzieki zaraz wybiore sie do apteki
                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:16
                                    Kiciu jak Ci nie przejdze, to lekarz konieczny,
                                    a teraz dźwigać Ci nie wolno
                                    i głowę trzymaj prosto.
                                    • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:19
                                      Kelnera pozdrowię...
                                      a amol nie śmierdzi, tylko pachnie egzotycznie ;)
                                    • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:19
                                      tak wiem o tym juz mi to Anuś powiedziała :)
                                      jutro pójde do kolezanki to wymasuje mnie
                                      (no że chyba dobry kolega się zlituje :D)
                                      • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:22
                                        kolegom to przy masowaniu karku
                                        ręce szybko opadają ;)
                                        • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:23
                                          ehhee
                                          kiciu dbaj o siebie :P
                                          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:26
                                            Fantko,Robert już jest sprawdzonym masażystom i jemu jakoś ręce nie opadły :P
                                            Skorpi,co masz teraz na myśli?
                                            (zdrowie czy masaż?)
                                            • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:32
                                              na 1 miejscu ZDROWIE
                                              a pozniej Masaz ;)) + przystojny masazyta hihiih
                                            • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:33
                                              Kiciu ja myślałam o pewnej skłonności męskiej
                                              do schodzenia w dół z masowaniem ;)))
                                              • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:37
                                                Fantko,wiem co miałaś na myśli :P
                                                Lecz on,jak masuje to skupia się na tym by masowaniem nie zadać wiekszego
                                                bólu.No co inego po masażu ;)

Skorpi,masażysta hm a nie powiem jaki jest .

Cóż szaleć moge skoro wolna jestem :(
                                                • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:44
                                                  no to pozazdrościć,
                                                  masaż i po masażu,
                                                  pozazdrościć ;)
                                                • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:44
                                                  kiciu nie smuc sie ;)) wiesz jak nie ten to inny a napewno znajdziesz kogos
                                                  wartościowego ;P
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:51
                                                    Fantko,nie ma czego zazdroscić.Bo to zwykły kolega.
                                                    Skorpi,wiem o tym(tzn.nie ten to następny)tylko obawiam się ,że na tą zamiane
                                                    musze czekać aż do powrotu pewnego faceta,by zakończyc ten toksyczny związek .
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:55
                                                    z zakończeniem toksycznych zwiazków to lepiej nie czekać
                                                    tylko od razu przecinać, jak wrzód
                                                  • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 18:58
                                                    fantka napisała:

> z zakończeniem toksycznych zwiazków to lepiej nie czekać
                                                    > tylko od razu przecinać, jak wrzód

ojj prawda prawda
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 19:00
                                                    hehe Fantko,to nie takie proste :P

Lecz szaleć to ja mam zamiar ,tylko czekam aż ustale z kimś termin spotkania :d
                                                  • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 19:02
                                                    szalej szalej byle z umiarem :P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 19:05
                                                    z żadnymi związkami nie jest prosto,
                                                    ... inaczej życie byłoby nudne
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 19:06
                                                    ja zawsze z umiarem szaleje :P

ta jasne,a tak jest kolorowe ??
                                                    hm cwieka mi zabiłas Fantko
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą 3000 + 26.04.07, 21:30
                                                    ... to ja piwo proszę ...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:09
                                                    a ja jogurcik poproszę jagodowy
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:15
                                                    a ja jakiś napój na wzmocnienie,bo padam na pyszczek
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:39
                                                    na wzmocnienie?
                                                    a co Cię wzmacnia?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:44
                                                    jakos bez sił jestem
                                                    dzieciątko dało dziś popalić :(

sama nie wiem co :(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:48
                                                    to dzieciątko to duże jest?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 17:52
                                                    4 miesiące
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą 3000 + 27.04.07, 21:21
                                                    Czy ktoś napije się ze mną imieninowego drinka?
                                                    Wczoraj miałam imieniny i nawet nie miałam z kim wypić zdrowia solenizantki:(
                                                  • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą 3000 + 28.04.07, 09:46
                                                    screen napisała:

> Czy ktoś napije się ze mną imieninowego drinka?
                                                    > Wczoraj miałam imieniny i nawet nie miałam z kim wypić zdrowia solenizantki:(

<glaszcze> Spoznione ale szcze zyczenia skladam :) wszystkiego naj lepszego
                                                    ,spelnienia marzen ,zdrowia i Fajnego chlopa :P

<drink> imieninowy ;))) prosze ,ale po co sie rozdrabniac moze jakas butelke
                                                    czego %%% wyjac ;P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 28.04.07, 13:03
                                                    Screen spóźnione ale bardzo szczere życzenia
                                                    zdrowia, szczęścia spełnienia marzeń i dużo pieniędzy.

@)---->------>----------------
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą 3000 + 28.04.07, 14:23
                                                    wszystkiego tego czego tylko zapragniesz,spełniania najskrytszych marzeń,dużo
                                                    sił ,spokoju,miłości :*
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 29.04.07, 18:04
                                                    i jeszcze raz pieniędzy ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą 3000 + 29.04.07, 19:58
                                                    duże i zimne piwo poproszę ;)
                                                  • ohio_rybun poprosze 100 % a nawet 2 setki 29.04.07, 21:33
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 30.04.07, 18:37
                                                    Ohio przyjechałeś?
                                                    czy odzywasz się zza wielkiej wody?
                                                  • skorpionica11 Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 30.04.07, 19:03
                                                    mi by sie przydalo z 1/2 czystej

p.s. bo juz nie wiem jak mam przemówic do pewnej osoby eehh
                                                  • wesola_kicia Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 30.04.07, 21:33
                                                    mi by sie zdała lampka czerownego słodkiego wina :)
                                                  • skorpionica11 Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 30.04.07, 21:43
                                                    dla kici <winko> ;))

p.s. ja raczej nie pijam winka,nie przepadam :P musi byc naprawde dobre zeby wypiła
                                                  • screen Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 11:59
                                                    Witam!
                                                    Zasiadam przy stoliku jna jakiś czas.
                                                    Chyba powinnam nadrobić zaległości;-)
                                                    Dziękuję Wam za życzenia imieninowe :-***
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:38
                                                    Ja poproszę dużą herbatę z cytryną.
                                                    Po tym grilu muszę się rozgrzać ;)
                                                  • skorpionica11 Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:50
                                                    <herba z cytrynka> dla Fantki
                                                    Wlasnie pije herbe ;))

Fantko to co to za grill w eksremalnych warunkach byl????
                                                    wow podziwiam zapal w takie zimno :P
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:53
                                                    Dzięki za herbę...
                                                    Gril był u znajomych w ogrodzie,
                                                    w osłoniętym miejscu, więc wiatru nie było,
                                                    a gril i towarzystwo rozgrzewa,
                                                    po pewnym czasie człowiek do temperatury się przyzwyczaja ;)
                                                  • skorpionica11 Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:57
                                                    :)) najwazniejsze ze byl udany
                                                    ta jasne raczej %%%%% rozgrzewaja :P

ja dzis tak do 15 dopalilam w komnku ,choc juz ok13 bylo cieplo w domku ,ale na
                                                    dworzu nadal zimno ;(( a musze ogródek podlac
                                                    ehh
                                                  • wesola_kicia Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:00
                                                    nie wiem czy ci sie opłaca odlewanie,bo w nocy ma padać:P
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:01
                                                    przez dwa dni ogródek wysechł?
                                                    czy jakieś świeże zasiewy były?
                                                  • screen Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:03
                                                    No tak... jak ja poszłam sprzątac to od razu ruch się zrobił;-)))
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:04
                                                    Screen po co sprzątać
                                                    i tak się zaraz zabrudzi ;)
                                                  • screen Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:05
                                                    A tak sie jakos zapędziłam. Miałam tylko kilka talerzyków umyć na rozgrzewkę a
                                                    tu cała kuchnia się posprzątała;-))
                                                  • screen Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:06
                                                    Ale dzisiaj mam samotny wieczorek, więc jak tylko skończę przyłączę się z
                                                    lampką winka.
                                                    Nie uciakajcie!!;-))
                                                  • skorpionica11 Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 18:42
                                                    Fantko ja musze u ojca codziennie podlewac ogórdek (wyznaczona czesc):P bo mni
                                                    o to prosil
                                                    Screen nie zamierzam nigdzie uciekac w takie zimno :P
                                                  • wesola_kicia ech znowu się zaczyna :/ 01.05.07, 19:31

• skorpionica11 Re: ech znowu się zaczyna :/ 01.05.07, 19:43
                                                    <glaszcze>

wiesz co mysle ze najlepiej sobie wmawiac rozne rzeczy na korzysc ,ktore nie
                                                    beda powodowac dołków itp.
                                                    przynajmniej jak tak sie staram,choc przyznaje ze jest to trudne ,ale warto
                                                    próbowac ;))
                                                  • wesola_kicia Skorpi,ale nie wiesz o co chodzi :P 01.05.07, 21:49
                                                    wszystko jest w najlepszym pożadku :)
                                                  • screen Re: Skorpi,ale nie wiesz o co chodzi :P 01.05.07, 22:13
                                                    I ja wróciłam.
                                                    Miałam gości, więc musialam zniknąć
                                                  • screen Re: Skorpi,ale nie wiesz o co chodzi :P 01.05.07, 22:17
                                                    Jestem już po jakimś likierku, więc za piwko dziękuję.
                                                    Ale dobrej herbatki bym sie napiła
                                                  • skorpionica11 Kiciu ja wiem ze nie wiem :P::P:P 02.05.07, 12:53
                                                    wesola_kicia napisała:

> wszystko jest w najlepszym pożadku :)

eheh ale to dobrze jest wsio oki ;))

>
                                                  • screen Re: Kiciu ja wiem ze nie wiem :P::P:P 02.05.07, 16:44
                                                    Chyba wszystkim rączki skostniały:( :)
                                                  • skorpionica11 Re: Kiciu ja wiem ze nie wiem :P::P:P 02.05.07, 17:45
                                                    screen napisała:

> Chyba wszystkim rączki skostniały:( :)
                                                    aa nie wlasnie dzisiaj siedzialam na sloncu :P co prawda w bluzie ,ale cieplo
                                                    bylo :))
                                                  • fantka Re: Kiciu ja wiem ze nie wiem :P::P:P 02.05.07, 19:34
                                                    W dzień to nawet pocieplało trochę,
                                                    do domu wracałam z płaszczem na ręku.
                                                  • fantka Re: Kiciu ja wiem ze nie wiem :P::P:P 02.05.07, 19:37
                                                    W tym wątku koniec,
                                                    ciąg dalszy tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=61721480
                                                  • wesola_kicia Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:04

• fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:06
                                                    Ohio w sobotę tu wpadł na chwilę
                                                    ale tylko po to żeby dwie setki sobie strzelić?
                                                    Kiciu coś wiesz?
                                                    Ohio przyjechał?
                                                  • wesola_kicia Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:08
                                                    Fantko,sama się zdziwiłam,czytając jego post.Nic mi nie wiadomo by zjechał .
                                                    Może tam dorwał internet .
                                                  • fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:09
                                                    Chyba tam internet dorwał,
                                                    bo gdyby przyjechał to widziałabyś go.
                                                  • screen Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:11
                                                    Też byłam w szoku widząc Ohia.
                                                    Może jeszcze się odezwie i nam to wytłumaczy;-))
                                                  • fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:12
                                                    Pewno się odezwie,
                                                    tylko ciekawe kiedy.
                                                  • fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:13
                                                    idę na chwilę...
                                                  • screen Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:37
                                                    Sądząc po tym co Kicia nam kiedyś napisała nie liczyłabym na to tak w 100%:-(
                                                  • fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:08
                                                    Ja tylko na chwilę pójdę pod prysznic,
                                                    (bo potem mogę już nie mieć siły)
                                                    i poklikam jeszcze z Wami ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:09
                                                    Ja chyba ide dzis na spotkanie z przyjacielem .Jeśli nie wróce ok 20 to znaczy
                                                    ,że nie ma mnie :)
                                                  • fantka Re: Ohio,ty tutaj ?? 01.05.07, 18:10
                                                    Jak Cię nie będzie
                                                    to znaczy że Ciebie nie ma?
                                                    ...logiczne bardzo ;)
                                                  • wesola_kicia Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:54
                                                    Skorpi,dzieki za wino :)
                                                    ja dziś zostane przy mięcie :D
                                                  • fantka Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 17:54
                                                    Ja po piwku to już nie używam ;)
                                                  • broton Re: poprosze 100 % a nawet 2 setki 01.05.07, 21:09
                                                    ... ja po prysznicu ??..

... to co - piwko ? ..

... to prosimy !..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka