magda.no 30.10.03, 15:00 że nie mam na nic czasu! Poradźcie coś, może są jakieś stronki ze wskazówkami jak się lepiej zorganizować. Już jedną mam ale zobaczę co Wy napiszecie. Help! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: A ja mam taki problem, 30.10.03, 15:28 magda.no napisała: > że nie mam na nic czasu! Poradźcie coś, może są jakieś stronki ze wskazówkami > jak się lepiej zorganizować. Już jedną mam ale zobaczę co Wy napiszecie. > Help! Magda z checia podzielilabym sie z Toba moim wolnym czasem :)))Ale nie zawsze go duzo mam :)))Ja jak mam za malo czasu a duzo do roboty to robie 100 roznych rzeczy na raz z roznym skutkiem :)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
snow.white Re: A ja mam taki problem, 30.10.03, 15:31 wiesz co-ja tak po sobie patrze-im wiecej mam zajec,tym latwiej mi zrobic wszytsko,co musze-i czas wolny tez latwiej znalezc... w zeszlym roku nie mialam nic dodatkowego na glowie i czas mi przez palce przeciekal-teraz mam sporo zajec,a jakos dnia nie brakuje-az tak bardzo ;) tyle,ze przestalam zupelnie tv ogladac-chyba,ze vive przy sniadaniu albo wiadomosci przy kolacji. Odpowiedz Link
r.richelieu Re: A ja mam taki problem, 30.10.03, 16:18 snow.white napisała: > wiesz co-ja tak po sobie patrze-im wiecej mam zajec,tym latwiej mi zrobic > wszytsko,co musze-i czas wolny tez latwiej znalezc... > w zeszlym roku nie mialam nic dodatkowego na glowie i czas mi przez palce > przeciekal-teraz mam sporo zajec,a jakos dnia nie brakuje-az tak bardzo ;) > > tyle,ze przestalam zupelnie tv ogladac-chyba,ze vive przy sniadaniu albo > wiadomosci przy kolacji. > o właśnie Śnieżynko dużo zajęć praca, szkoła, druga szkoła, język, czwarty język, pranie, obiad, żelazko, dziennik w tv, kursczegośtam, kąpiel, spanie podzialić rzeczy na obowiązkowe ważne i obowiązkowe nieważne, na nieobowiązkowe ważne i na nieobowiązkowe nieważne. zajmować się w kolejności 1. obowiązkowe ważne 2. nieobowiązkowe ważne 3. obowiązkowe nieważne 4. wyrzucić nieobowiązkowe nieważne Odpowiedz Link
snow.white wiesz... ;) 30.10.03, 16:24 ...grunt to dobry organizer ;))) no i swiete przykazanie-czas wolny tylko dla mnie musi byc! no to ide dalej powtarzac slowka,ech... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: wiesz... ;) 30.10.03, 16:29 snow.white napisała: > ...grunt to dobry organizer ;))) > no i swiete przykazanie-czas wolny tylko dla mnie musi byc! > > no to ide dalej powtarzac slowka,ech... > słówka? vado vai va andiamo andate vanno ;) Odpowiedz Link
snow.white oooo :))) 30.10.03, 16:37 nie-to juz umiem,5 dostalam :) ale te slowka to akurat przyjemny obowiazek :)) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: oooo :))) 30.10.03, 16:53 snow.white napisała: > nie-to juz umiem,5 dostalam :) > ale te slowka to akurat przyjemny obowiazek :)) > słowka przyjemny obowiązek !!! tak na marginesie, moje uczenie słowek zawsze było bujaniem w obłokach. Widocznie muszę mieć teks przed oczyma, aby się nauczyć. Więc robię sobie karteluszki na 1 wyrażenie i po jednej piszę po jakiemuś tam, a na drugiej tłumaczenie po innemuś tam. I wtedy nie dość, że się skupiam nad nieskupialnym, to jeszcze wiem ile umiem. 10 razy przelecę takie cuś i wyrzucam z głową pełną wyrażenia ;) Odpowiedz Link
snow.white Re: oooo :))) 30.10.03, 21:41 r.richelieu napisała: > słowka przyjemny obowiązek > !!! > > tak na marginesie, moje uczenie słowek zawsze było bujaniem w obłokach. > Widocznie muszę mieć teks przed oczyma, aby się nauczyć. Więc robię sobie > karteluszki na 1 wyrażenie i po jednej piszę po jakiemuś tam, a na drugiej > tłumaczenie po innemuś tam. I wtedy nie dość, że się skupiam nad > nieskupialnym, to jeszcze wiem ile umiem. 10 razy przelecę takie cuś i > wyrzucam z głową pełną wyrażenia ;) a wiem-to jest swietny sposob-ale nie dla leniwych ;))) bo te karteczki trzeba najpierw zrobic... a mi sie nigdy nie chce... ;))) ja jestem wzrokowcem-lubie miec tabelki lub slupki i pozakreslane-wtedy najlatwiej mi sie uczy :) a nauke slowke lubie-bo sprawia mi przyjemnosc swiadomosc,ze cos tam wiecej powiem w jezyku,ktory tak mi sie podoba :) Odpowiedz Link
anahella Kiedys otworze wypozyczalnie czasu;) 30.10.03, 16:22 Bedzie mozliwosc pozyczenia, kupienia, leasing;)))))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Kiedys otworze wypozyczalnie czasu;) 30.10.03, 16:27 anahella napisała: > Bedzie mozliwosc pozyczenia, kupienia, leasing;)))))))) > to ja bym chetnie wypozyczala codziennie 2 godzinki rano (aby godzina 6-7 trwala 3 godziny) abym sie w koncu mogla wysypiac Odpowiedz Link
aankaa pójdę dalej 30.10.03, 17:49 przekażę (niekoniecznie na szczytny cel) 2-3 godziny dziennie GRATIS :)))))))) wysyłka bez zaliczenia pocztowego, na każdy możliwy adres (nawet Wyspy Wielkanocne) Odpowiedz Link
ulalka Re: pójdę dalej 30.10.03, 21:15 aankaa napisała: > przekażę (niekoniecznie na szczytny cel) 2-3 godziny dziennie GRATIS :)))))))) > > wysyłka bez zaliczenia pocztowego, na każdy możliwy adres (nawet Wyspy > Wielkanocne) ja ja !!.. jestem pierwsza na liscie kolejkowej!!.. ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: pójdę dalej 31.10.03, 09:11 ulalka napisała: > aankaa napisała: > > > przekażę (niekoniecznie na szczytny cel) 2-3 godziny dziennie GRATIS :)))) > )))) > > > > wysyłka bez zaliczenia pocztowego, na każdy możliwy adres (nawet Wyspy > > Wielkanocne) > > ja ja !!.. jestem pierwsza na liscie kolejkowej!!.. ;) w nagrodę za szybką reakcję dostajesz o godzinę więcej dziś o 17.00 będzie do odbioru w CD-romie (Twoim) Odpowiedz Link
ulalka Re: pójdę dalej 31.10.03, 09:59 aankaa napisała: > ulalka napisała: > > > aankaa napisała: > > > > > przekażę (niekoniecznie na szczytny cel) 2-3 godziny dziennie GRATIS > :)))) > > )))) > > > > > > wysyłka bez zaliczenia pocztowego, na każdy możliwy adres (nawet Wysp > y > > > Wielkanocne) > > > > ja ja !!.. jestem pierwsza na liscie kolejkowej!!.. ;) > > w nagrodę za szybką reakcję dostajesz o godzinę więcej > dziś o 17.00 będzie do odbioru w CD-romie (Twoim) woooooow... dziekuje Aneczko :))) odbiore niechybnie, bo szykuje mi sie kolejny dzien bez konca.... :(( Odpowiedz Link
aankaa Re: pójdę dalej 31.10.03, 10:16 ulalka napisała: > aankaa napisała: > > > ulalka napisała: > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > przekażę (niekoniecznie na szczytny cel) 2-3 godziny dziennie GR > ATIS > > :)))) > > > )))) > > > > > > > > wysyłka bez zaliczenia pocztowego, na każdy możliwy adres (nawet > Wysp > > y > > > > Wielkanocne) > > > > > > ja ja !!.. jestem pierwsza na liscie kolejkowej!!.. ;) > > > > w nagrodę za szybką reakcję dostajesz o godzinę więcej > > dziś o 17.00 będzie do odbioru w CD-romie (Twoim) > > woooooow... dziekuje Aneczko :))) odbiore niechybnie, bo szykuje mi sie kolejny > > dzien bez konca.... :(( mam dziś dobre serce dorzucę jeszcze pół godzinki :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: pójdę dalej 31.10.03, 10:29 aankaa napisała: > mam dziś dobre serce > dorzucę jeszcze pół godzinki :))) za Twe serce hojne dzis dla mnie :*))))))))))))))) i zmykam <stwierdziwszy uprzednio, po spojrzeniu w lusterko - powiedzmy, ze to jest fryzura ;) > Odpowiedz Link
aankaa Re: pójdę dalej 31.10.03, 19:31 ulalka napisała: > aankaa napisała: > > > mam dziś dobre serce > > dorzucę jeszcze pół godzinki :))) > > za Twe serce hojne dzis dla mnie :*))))))))))))))) i zmykam <stwierdziwszy > uprzednio, po spojrzeniu w lusterko - powiedzmy, ze to jest fryzura ;) > eh, dodam Ci jeszcze trochę :) otwieraj "szufladę" Odpowiedz Link
ulalka Re: pójdę dalej 31.10.03, 20:19 aankaa napisała: > eh, dodam Ci jeszcze trochę :) > otwieraj "szufladę" dziekuje :)))) chetnie odbiore :))) :*)) Odpowiedz Link
magda.no Re: A ja mam taki problem, 30.10.03, 22:14 Wyszłam dzis z domu o 7.30. Właśnie przed chwilą dotarłam z powrotem. Jutro znowu muszę rano wstać, więc niedługo się kładę spać. I kiedy tu coś robić? Po pracy miałam hiszpański, potem szukałam prezentu dla męża (kupiłam!) i butów dla siebie (kupiłam!), odwiedziłam małżonka w pracy bo dziś ma dyżur całonocny i tyle. Ratunku!!! Jutro zapowiada się jeszcze gorzej, zresztą w weekend też będzie trzeba zasuwać. A potem nadejdzie długo wyczekiwany poniedziałek WRRRR Odpowiedz Link
r.richelieu Re: A ja mam taki problem, 31.10.03, 00:31 magda.no napisała: > Wyszłam dzis z domu o 7.30. Właśnie przed chwilą dotarłam z powrotem. Jutro > znowu muszę rano wstać, więc niedługo się kładę spać. I kiedy tu coś robić? Po > pracy miałam hiszpański, potem szukałam prezentu dla męża (kupiłam!) i butów > dla siebie (kupiłam!), odwiedziłam małżonka w pracy bo dziś ma dyżur całonocny > i tyle. Ratunku!!! Jutro zapowiada się jeszcze gorzej, zresztą w weekend też > będzie trzeba zasuwać. A potem nadejdzie długo wyczekiwany poniedziałek WRRRR o hiszpański, piękny, piękny, prawie tak jak włoski ;) ale i tak są ładniejsze jeszcze inne hiszpańskiego nawet chciałam się kiedyś nauczyć na cześć , uwaga, uwaga, bo będzie obciach, Julio Iglesiasa ;) ale mi przesło, i z Iglesiasem, a więc i z hiszpańskim no a ten Twój to ma fajnie żona go jeszcze odwiedza, kurka wodna, a czasu nie ma ani sekundy, takie poświęcenie ;) Mnie tam w robocie nikt nie odwiedza ;\ powiedziała co wiedziała i znikłanęła Odpowiedz Link